panoc Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 πρεπει να χρησιμοποιησεις αλλον dialer Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 πρεπει να χρησιμοποιησεις αλλον dialer ξερεις καποιον? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 εκανα μια δοκιμη εδω και 2 μερες και απο slim 7 γυρισα σε nscollab και franco kenrel (2.3.7). ε ρε παιδια το κινητο ζωντανεψε, τι και εαν εχει 346ΜΒ μνημη προς χρηση αντι για 410, τις διπλασιες εφαρμογες μπορεις να εχεις ανοιχτες. η συκσευη κολακαρει ακλυτερα και ποιο σταθερα, εκει πουσ τα 1320 (220 gpu) ειχες reboot τωρα ειναι rock stable. οι επιδοσεις στα παιχνιδια ειναι σαφως ανωτερες πχ antutu με slim εβγαζε 1200-1300 τωρα βγαζει 1600-1700 (1320 vs 1272 αντοιστοιχα). το gps κλειδωνει απειρως πιο γρηγορα και η μονη βλακεια ειναι η call screen του 2.3.7 αν και αυτο διορθωνεται. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 εκανα μια δοκιμη εδω και 2 μερες και απο slim 7 γυρισα σε nscollab και franco kenrel (2.3.7). ε ρε παιδια το κινητο ζωντανεψε, τι και εαν εχει 346ΜΒ μνημη προς χρηση αντι για 410, τις διπλασιες εφαρμογες μπορεις να εχεις ανοιχτες. η συκσευη κολακαρει ακλυτερα και ποιο σταθερα, εκει πουσ τα 1320 (220 gpu) ειχες reboot τωρα ειναι rock stable. οι επιδοσεις στα παιχνιδια ειναι σαφως ανωτερες πχ antutu με slim εβγαζε 1200-1300 τωρα βγαζει 1600-1700 (1320 vs 1272 αντοιστοιχα). το gps κλειδωνει απειρως πιο γρηγορα και η μονη βλακεια ειναι η call screen του 2.3.7 αν και αυτο διορθωνεται. link rom kai kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 link rom kai kernel? https://drive.google.com/folderview?id=0B1M7RYlUu9UKZlh3MEowYW5zN28&usp=sharing Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 link rom kai kernel? δοκιμασες και εσυ να μας πεις εντυπωσεις?αξιζει να γυρισουμε πισω μιας και εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο ουτε με στοκ ουτε και με cm που εχω βαλει? gaps ειναι μεσα η πρεπει να τα κατεβασω απο αλλου? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Δεν είναι δα και τόσο τραγικό να δοκιμάσεις, παρέα ένα backup με το cwm και εάν δεν σου αρέσει το επαναφέρει οπότε θες. Στο link είναι δύο ρομ η nscollab και η miui του brainmaster, και οι δύο ήταν από τις καλύτερες για 2.3.7. Για overclocking χρησημοποιησε το nstools και μην ενεργοποιησεις το deep idle γιατί πολλές συσκευές έχουν πρόβλημα με αυτό. Ένα δεν ξέρεις τι κάνουν οι άλλες επιλογές να μου πεις να εξηγήσω. ΥΓ. εαν εχεις συνηθισεις μικροτερο density πχ απο slim roms βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=lv.n3o.lcddensity&hl=el ειναι εφαρμογη απο το xda και επελεξε το kill all. εγω χρησιμοποιω 182 density οπως ειναι και οι slim. Edited July 18, 2013 by panoc Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλησπέρα παίδες ! Με το power button τι γίνετε? Εδώ και 2 μέρες μου σταμάτησε να λειτουργεί , και από αυτά που διαβάζω άλλοι λένε ότι είναι θέμα software και άλλοι hardware τι ισχύει ? Τη rom που έχω τώρα την (slim.built 7) την έχω από τότε που βγήκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 θεμα hardware ειναι και εγω το εχω χαλασμενο κοντα στους 2 μηνες τωρα...προσωπικα το ανοιγω με τα πληκτρα τις εντασης (εχει την επιλογη η ρομ που του εχω βαλει Codename) και το κλεινω με εφαρμογη. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) μου εκανε τελευταια κατι νερα και εκανα format σε ολα!! εκανα reboot το recovery, mount usb storage, να περασω ξανα ρομ και αλλα, αλλαενω το αναγνωριζει ο υπολογιστης .σαν driver δεν μου δινει την επιλογη να μεταφερω τα αρχεια μου. driverrs και τετοια ειμαστε κομππλε, αλλα δεν....καμια βοηθεια? Edited July 19, 2013 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 λέτε να βγει custom ROM 4.3 για εμάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) μολις εβαλα αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023699 και αυτον τον κερνελ https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AntDDKv-lS6IdEt6NWVkX01vNmpfbEh4MHo4eDRCbXc#gid=0 και δεν μπορω να βρω πουθενα ρυθμιση για να ανεβασω την ταχυτητα του επεξεργαστη στα 1200 ...... που ειναι αυτο ρε παιδια ?? και κατι ακομα , απο οταν εβαλα την καινουργια ρομ ο ηχος κλησης ειναι πιο χαμηλος , παρολο που η επιλογη ειναι στο τερμα...... Edited July 25, 2013 by kpv Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 O marmite δεν υποστηρίζει βήμα 1200, μόνο 1100 και 1320 με gpu oc. Μπορείς να δοκιμάσεις τον devil. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Γεια χαρά και απο μένα και καλές βουτίες σε όλους . Μέτα από κάμποσους μήνες συμβίωσης με Jellyshot 4.2.1 και marmite (bedalus 3.0.61) και αφού υπομονετικά περίμενα stable cyanogen βλέπω 10.1.2 και έχει ήδη μπει για κατέβασμα . Θα ήθελα να ρωτήσω αν την έχει βάλει κανείς πως πάει από διαχείριση ραμ και αν με κάποιο πυρήνα βελτιώνεται η κατάσταση . Με την Jelly δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα αν και παρατηρώ πως το τηλ ειδικά σε browsing ψιλόαργει . Θα είναι και η τελευταία φορά που αλλάζω ρομ μια και με βλέπω κατά τις γιορτές να αλλάζω συσκευή μετά από 2 χρόνια . Ευχαριστώ Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 O marmite δεν υποστηρίζει βήμα 1200, μόνο 1100 και 1320 με gpu oc. Μπορείς να δοκιμάσεις τον devil. 1100 πως παω ??? σε καποια ρυθμιση ειναι ??? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 1100 πως παω ??? σε καποια ρυθμιση ειναι ??? χρησιμοποιησε το nstools απο το μαρκετ. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Έχω την τελευταία jellyshot και πάλι μου κάνει κόλπα με τη σύνδεση usb. δεν καταλαβαίνει ότι έχει συνδεθεί στο pc και δεν βγάζει ειδοποίηση στο Notification bar για να ενεργοποιήσω τη μεταφορά αρχείων. Αν το κάνω reboot νιώθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Έχω την τελευταία jellyshot και πάλι μου κάνει κόλπα με τη σύνδεση usb. δεν καταλαβαίνει ότι έχει συνδεθεί στο pc και δεν βγάζει ειδοποίηση στο Notification bar για να ενεργοποιήσω τη μεταφορά αρχείων. Αν το κάνω reboot νιώθει! Δοκιμασε να κανεις "full clear cache" μεσω Titanium backup. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 ειπα να κανω ενα clean iinstall και τα εσβησα όλα .εακνα wipe σε ολα cache , system etc. εκανα και φορματ την sdcard μεσα απο το recovery menu .ελα ομως τωρα δεν μπορω να περασω τα αρχεια για να φλασαρω rom.πηγαινω στο mounts n storage- mount mass storage αλλα τίποτα. στο notification bar μου δειχνει κανονικα οτι εχει συνδεθει αλλα δεν μπορω να μεταφερω αρχεια. εχω μεινει με recovery στο κινητο και τιποτα αλλο :-( . τι κανω καμια ιδεα? λετε να φταιει καλωδιο ή τα εχει παιξει η usb. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 ειπα να κανω ενα clean iinstall και τα εσβησα όλα .εακνα wipe σε ολα cache , system etc. εκανα και φορματ την sdcard μεσα απο το recovery menu .ελα ομως τωρα δεν μπορω να περασω τα αρχεια για να φλασαρω rom.πηγαινω στο mounts n storage- mount mass storage αλλα τίποτα. στο notification bar μου δειχνει κανονικα οτι εχει συνδεθει αλλα δεν μπορω να μεταφερω αρχεια. εχω μεινει με recovery στο κινητο και τιποτα αλλο :-( . τι κανω καμια ιδεα? λετε να φταιει καλωδιο ή τα εχει παιξει η usb.ποια recovery εχεις;;ειχες δοκιμασει να δεις πριν τα κανεις αυτα αν δουλευε η recovery σου στο mount mass storage?? Στο βγαζει στον -υπολογιστη μου- σαν μεσω αποθηκευσεις;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 ποια recovery εχεις;;ειχες δοκιμασει να δεις πριν τα κανεις αυτα αν δουλευε η recovery σου στο mount mass storage?? Στο βγαζει στον -υπολογιστη μου- σαν μεσω αποθηκευσεις;; Εχω ClockworkMod 6.0.2.5 Touch , δεν ειχα δοκιμασει να σου πω την αληθεια αν δουλευε ή οχι. στον υπολογιστη μου βγαζει στο notification bar μονο eject Nexus S χωρις να δινει καποιο γραμμα ως usb flash drive.. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εχω ClockworkMod 6.0.2.5 Touch , δεν ειχα δοκιμασει να σου πω την αληθεια αν δουλευε ή οχι. στον υπολογιστη μου βγαζει στο notification bar μονο eject Nexus S χωρις να δινει καποιο γραμμα ως usb flash drive..οταν εισαι στην recovery πατας mount storage και το αφηνεις. και λογικα θα σου ανοιξει στον υπολογιστη.. Και εγω την πρωτη φορα παλευα μεχρι να καταλαβω πως ανοιγε ο χωρος αποθηκευσεις. ετσι το κανεις κ εσυ;; ποιο πατας για να ανοιξει; αν θυμαμαι καλα ειναι το τελευταιο κατω μεσα στο μενου του storage Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 οταν εισαι στην recovery πατας mount storage και το αφηνεις. και λογικα θα σου ανοιξει στον υπολογιστη.. Και εγω την πρωτη φορα παλευα μεχρι να καταλαβω πως ανοιγε ο χωρος αποθηκευσεις. ετσι το κανεις κ εσυ;; ποιο πατας για να ανοιξει; αν θυμαμαι καλα ειναι το τελευταιο κατω μεσα στο μενου του storage ετσι το κανω, ακουγεται ο ηχος οτι συνδεθηκε , εμφανιζεται το εικονιδιο στο notification bar αλλα δεν ανοιγει ο χωρος αποθηκευσης. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 ετσι το κανω, ακουγεται ο ηχος οτι συνδεθηκε , εμφανιζεται το εικονιδιο στο notification bar αλλα δεν ανοιγει ο χωρος αποθηκευσης. πατας πανω στο mass storage e? λιγο χλωμο να μν ανοιγει.. πες μου ακριβως τα βηματα απο την στιγμη που μπαινεις στο recovery Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 πατας πανω στο mass storage e? λιγο χλωμο να μν ανοιγει.. πες μου ακριβως τα βηματα απο την στιγμη που μπαινεις στο recovery recovery mounts and storage->mount USB storage και μετα κανω βαζω το καλωδιο.. εχω δοκιμασει να βαλω το καλωδιο και πριν πατησω το mount usb storage αλλα τίποτα παλι Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts