Spiros11472 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 NickName98 said: να δειχνει οτι ανοιγει αλλα να μενει για παντα εκει. Όχι εκανα ριστορ κανονικά μια παλια με ρινειμ και επαιξε κανονικά . Στους 14 μήνες που το έχω το κινητό μια φορά μόνο θυμάμαι να έφαγε τέτοια κόλλα . Τωρα ξανακατεβάσα τόσο την τζέλυ όσο και τον μαρμίτη . Το περίεργο είναι πως έλεγξα το ζιπ της ρομ με ένα md5 checker και εδειξε πως το ζιπ κατέβηκε κανονικά αυτο που μου παρουσίασε το πρόβλημα . Τι να πω . Θα ξαναδοκιμάσω αν και έχω ένα άσχημο προαίσθημα . Το 1096 που αναφέρει ο σύντροφος από πάνω είναι συχνότητα λειτουργίας ? Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Spiros11472 said: Όχι εκανα ριστορ κανονικά μια παλια με ρινειμ και επαιξε κανονικά . Στους 14 μήνες που το έχω το κινητό μια φορά μόνο θυμάμαι να έφαγε τέτοια κόλλα . Τωρα ξανακατεβάσα τόσο την τζέλυ όσο και τον μαρμίτη . Το περίεργο είναι πως έλεγξα το ζιπ της ρομ με ένα md5 checker και εδειξε πως το ζιπ κατέβηκε κανονικά αυτο που μου παρουσίασε το πρόβλημα . Τι να πω . Θα ξαναδοκιμάσω αν και έχω ένα άσχημο προαίσθημα . Το 1096 που αναφέρει ο σύντροφος από πάνω είναι συχνότητα λειτουργίας ? ειναι τα mhz της cpu. την συχνότητα αυτη μπορεις να την αλλαξεις μεσω των ρυθμησεων αναλογα με την rom που χρησιμοποιεις ή μεσω εφαρμογων όπως την AnTuTu CPU Master ή την SetCPU (την οποια δεν προτειμω γιατι εκτος απο το γεγονος οτι θελει να πληρωσεις, δεν με διευκολύνει να επιλεγει αυτοματα τις συχνοτητες της cpu χωρις επιβεβαιωση). φυσικα υπαρχουν και αλλες εφαρμογες σαν και αυτες αλλα θα ελεγα οτι αφου αυτες ειναι πιο γνωστες ειναι και πιο αξιοπιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Και κάτι τελευταίο . Στην σελιδα της 4.2.1 προτείνουν να γίνει φλας το rom wiper από εδώ : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21588527&postcount=2 που κάνει τα παρακάτω deletes /sdcard/.android_secure deletes /cache deletes /data/dalvik-cache formats /cache formats /data formats /boot formats /system . Αν γίνουν όλα αυτά τα φορματ , ειδικα τα συστεμ και μπουτ , ουσιαστικά χάνω τα πάντα και το recovery ? Και αν το κάνω και στην συνέχεια δεν κάτσει η ρομ την κάτσαμε ??? Πως θα επανέλθει αν δεν δουλέυει το clockwork ? Θα πρέπει να το κάνω μέσω Pc και να φλάσαρω ζωντανά καποιο ρεκαβερυ και μετά πάλι μέσω pc να περάσω ρομ οπως μετά το ρουτ ? Τα λέω καλα ? Χελπ Ευχαριστώ Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δεν σβήνεται η cwm με αυτό το zip. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 εγω εχω μια αλλη απορια που αφορα τον ηχο. το ειχα ρωτησει και πιο παλια αλλα δεν ειχα παρει απαντηση. Ολες οι ρομ βασισμενες στο cm έχουν εγκαταστημενη με εφαρμογή, dsp manager λέγεται, και την χρησιμοποιώ συνέχεια οταν ακούω μουσική. Ειναι όμως ασφαλές να την χρησιμοποιώ; Υπάρχει πιθανότητα να μου διαλύσει τα headphones μου (εχω τα Turbo-X Headphones HP-100 αν αυτο εχει σημασια); Η αλήθεια είναι οτι ενισχυω το μπάσο σχεδον στο τέρμα, απο αυτο που επιτρεπει η εφαρμογη, αλλα δεν το βάζω και πολυ δυνατα επειδή απο μονο του ενισχύει και την ενταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 NickName98 said: εγω εχω μια αλλη απορια που αφορα τον ηχο. το ειχα ρωτησει και πιο παλια αλλα δεν ειχα παρει απαντηση. Ολες οι ρομ βασισμενες στο cm έχουν εγκαταστημενη με εφαρμογή, dsp manager λέγεται, και την χρησιμοποιώ συνέχεια οταν ακούω μουσική. Ειναι όμως ασφαλές να την χρησιμοποιώ; Υπάρχει πιθανότητα να μου διαλύσει τα headphones μου (εχω τα Turbo-X Headphones HP-100 αν αυτο εχει σημασια); Η αλήθεια είναι οτι ενισχυω το μπάσο σχεδον στο τέρμα, απο αυτο που επιτρεπει η εφαρμογη, αλλα δεν το βάζω και πολυ δυνατα επειδή απο μονο του ενισχύει και την ενταση. Το dsp διαχειρίζεται την έξοδο προς τα ακουστικά . Από μόνο του δεν μπορεί να ενισχύσει ως προς την μέγιστη έξοδο γιατί αυτή είναι αυτή που ορίζει το hardwear . Υποθέτω πως τα ακουστικά είναι φτιαγμένα για τέτοιες εξόδους και κάτι παραπάνω . Να στο πω διαφορετικά , ποτέ δεν άκουσα για καμμένα ακουστικά λόγω υπεροδήγησης απο κινητό . Δεν νομίζω να είσαι ο πρώτος . Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Spiros11472 said: Το dsp διαχειρίζεται την έξοδο προς τα ακουστικά . Από μόνο του δεν μπορεί να ενισχύσει ως προς την μέγιστη έξοδο γιατί αυτή είναι αυτή που ορίζει το hardwear . Υποθέτω πως τα ακουστικά είναι φτιαγμένα για τέτοιες εξόδους και κάτι παραπάνω . Να στο πω διαφορετικά , ποτέ δεν άκουσα για καμμένα ακουστικά λόγω υπεροδήγησης απο κινητό . Δεν νομίζω να είσαι ο πρώτος . Χαίρομαι που το ακουω αυτό. Οπότε πάμε να το κάψουμε με τέρμα τα μπασα. Καλα ξέχασα λίγο το θεμα των δικών μου αυτιών. Ελπίζω να μην είναι αυτά που θα καούν αντί για τα ακουστικά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 δοκιμαζω Xylon+paranoid αυριο τα νεωτερα. την Jelly Shot την εβγαλα μου εβγαζε αυτο το μηνυμα για καποιο λογο http://img809.imageshack.us/img809/7682/uploadfromtaptalk135993.jpg τωρα ομως εκανα full format σε ολα... θα την ξαναδοκιμασω καποια στιγμη την Jelly Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 pik. said: δοκιμαζω Xylon+paranoid αυριο τα νεωτερα. την Jelly Shot την εβγαλα μου εβγαζε αυτο το μηνυμα για καποιο λογο http://img809.imageshack.us/img809/7682/uploadfromtaptalk135993.jpg τωρα ομως εκανα full format σε ολα... θα την ξαναδοκιμασω καποια στιγμη την Jelly Επί την ευκαιρία, κι εγώ που είμαι stock 4.1.2 αμέσως μόλις βάλω το pin μου πετάει το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανείς τι φταίει? Θέμα αποθηκευτικού χώρου πάντως δεν είναι γιατί στην εσωτερική έχω ~400MB free και στην εξωτερική ~2.5GB. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 pik. said: δοκιμαζω Xylon+paranoid αυριο τα νεωτερα. την Jelly Shot την εβγαλα μου εβγαζε αυτο το μηνυμα για καποιο λογο τωρα ομως εκανα full format σε ολα... θα την ξαναδοκιμασω καποια στιγμη την Jelly πατριώτη επειδή έβαλα και εγώ τζελυ απο χτες , πριν έτρεξες το rom wiper ?? Στην σελίδα της τζελυ το προτείνουνε και μάλιστα λένε πως αν δεν το κάνεις μετά μην ψάχνεις για bugs . Αυτό δεν σημαίνει βεβαία τπτ . Εγώ που πήγα να την βάλω με τριπλο wipe μου έβγαζε σφάλμα στο ζιπ , έτρεξα αυτό και πέρασε κανονικά οπότε μπορει και να μην είναι τυχαίο . Εβαλα και τον μαρμίτη για cm και nova launcher και πάει σφαίρα ομολογουμένως . Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Spiros11472 said: πατριώτη επειδή έβαλα και εγώ τζελυ απο χτες , πριν έτρεξες το rom wiper ?? Στην σελίδα της τζελυ το προτείνουνε και μάλιστα λένε πως αν δεν το κάνεις μετά μην ψάχνεις για bugs . Αυτό δεν σημαίνει βεβαία τπτ . Εγώ που πήγα να την βάλω με τριπλο wipe μου έβγαζε σφάλμα στο ζιπ , έτρεξα αυτό και πέρασε κανονικά οπότε μπορει και να μην είναι τυχαίο . Εβαλα και τον μαρμίτη για cm και nova launcher και πάει σφαίρα ομολογουμένως . ελα! εγω εκανα ολα αυτα που κανει το rom wiper delete /sdcard/.android_secure delete /cache delete /data/dalvik-cache format /cache format /data format /boot format /system τα εκανα ο ιδιος μεσω της recovery γιατι περασα την 6.0.2.5 και δεν εχει usb/mounting και βαριομουν να ξανακανω boot. απο εκει και περα εβαλα και εγω την 2.11 (καλα αυτος ο Articudos, εχει κανει καποιο λαθος με τους αριθμους...ακου 2.11 και πριν 2.8...τεσπα) και περασα και τον 7.3CM marmite και ειμαι περιεργος αν θα μου βγαλει προβλημα. ειχα περασει την paranoid 2.99 αλλα δεν μου αρεσε το layout στα μενου ,κανει για κινητο με μεγαλη οθονη πχ ΝΟΤΕ,Galaxy S3, επισης ειχα περασει την Xylon αλλα παλι δεν μου αρεσε γιατι ουσιαστικα ειναι μια CM. παραμενω με JellyShot 2.11 και βλεπουμε @bad_freddy θα ενημερωσω αν μου το ξανακανει μετα απο πληρες format ... αποψη μου καιρος να κανεις unlock/cwmrecovery/flash rom και να μπεις στο club του φλασαρισματος. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 pik. said: ελα! τα εκανα ο ιδιος μεσω της recovery γιατι περασα την 6.0.2.5 και δεν εχει usb/mounting και βαριομουν να ξανακανω boot. @bad_freddy θα ενημερωσω αν μου το ξανακανει μετα απο πληρες format ... αποψη μου καιρος να κανεις unlock/cwmrecovery/flash rom και να μπεις στο club του φλασαρισματος. Η 6.0.1 που έχω εγώ κάνει κανονικά mount usb storage και η 0.2 οχι ? Πολύ κακό αυτό . Αν φάει κάνα κόλλημα στο boot και δεν έχεις κρατήσει μπακ απ ή δεν έχεις ρομ στην κάρτα πως θα την περάσεις μετά ? Φλας μέσω pc ? Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καλησπέρα στους Sάκηδες!!!Παιδιά επειδή χάρισε στον αδερφό μου ένας φίλος του Nexus S και αύριο θα αρχίσουμε το modding θέλω να μου πείτε καταρχήν αν αξίζει να περάσω custom rom και kernel.Αξίζει να φύγει από το stock 4.1.2 και να πάει σε custom 4.2.1 ή θα έχουμε bug κλπ.Και κάτι άλλο.Υπάρχει κάποιος υποτυπώδης οδηγός για να ξεκινήσω τα ρουταρίσματα κλπ;;;Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Vlasismiriagos said: Καλησπέρα στους Sάκηδες!!!Παιδιά επειδή χάρισε στον αδερφό μου ένας φίλος του Nexus S και αύριο θα αρχίσουμε το modding θέλω να μου πείτε καταρχήν αν αξίζει να περάσω custom rom και kernel.Αξίζει να φύγει από το stock 4.1.2 και να πάει σε custom 4.2.1 ή θα έχουμε bug κλπ.Και κάτι άλλο.Υπάρχει κάποιος υποτυπώδης οδηγός για να ξεκινήσω τα ρουταρίσματα κλπ;;;Ευχαριστώ πολύ! αξιζει ανετα να rootαρεις το κινητο και να περασεις custom rom και kernel. καταρχας σε εμενα η στοκ rom ειχε πολλα θεμα τα πριν το ροοταρψ και χρειαζοταν μια επανεκκίνηση καθε 1 ωρα με βγαλσιμο μπαταριας. για καποιο λογο μου κολλούσε παρα πολυ. μπορεις να δοκιμασεις αυτο εδω για ξεκλείδωμα, rootαρισμα, φλασαρισμα cwm και superuser ή super su. τα κανει ολα μονο του. απλως στην αρχη θα πρεπει να εγκαταστησεις τους οδηγους και μετα ακολουθεις την ΓΕΛΟΙΑ διαδικασια για να το ροοταρεις. ειναι πανευκολο. επισης αυτο εδω ειναι πολυ καλο toolkit και εχει περισσοτερες επιλογες. απλως εγω προσωπικα εχω rootαρει το κινητο με το αλλο. για τα φλασαρισματα θα σου πω εγω τα πολυ βασικα στα γρηγορα και αν θες κατι ρωτας εδω τα παιδια και εμενα. θα σε βοηθήσουμε πολυ περισσοτερο απο τους οδηγους, οι οποιοι τις περισσοτερες φορες ειναι για το nexus s στην εκδοση gingerbread και δεν δουλευουν πλεον. αρχικα να ξερεις οτι πρεπει ΠΑΝΤΑ να κρατας ενα nandroid backup της συγκεκριμενης rom που εχεις πριν φλασαρεις οτιδήποτε (εκτος αν εισαι 100% σιγουρος για το τι κανεις ή εχεις ήδη αρκετα backups). εγω θα σου προτεινα να εχεις τουλαχιστον 2 στην sd για σιγουρια. σε περιπτωση που παθει κατι το κινητο απλως κανεις restore και επανερχεται στην προηγουμενη μορφη του. για να φλασαρεις μια rom πρεπει να κανεις full wipe δηλαδη wipe data, cache και dalvik cache. μετα φλασαρεις τα σωστα gapps και εισαι ετοιμος. αν χρησιμοποιεις την ιδια ρομ και απλως την αναβαθμιζεις τοτε προτείνεται μονο wipe cache και dalvik cache. για να περασεις kernel τοτε απλως φλασαρεις το zip και τιποτα αλλο, αν και παλι προτεινεται wipe cache/dalvik cache. τωρα το ποια rom ειναι καλυτερη το ξερεις μονο εσυ δοκιμαζοντας τες. Edited February 8, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 NickName98 said: αξιζει ανετα να rootαρεις το κινητο και να περασεις custom rom και kernel. καταρχας σε εμενα η στοκ rom ειχε πολλα θεμα τα πριν το ροοταρψ και χρειαζοταν μια επανεκκίνηση καθε 1 ωρα με βγαλσιμο μπαταριας. για καποιο λογο μου κολλούσε παρα πολυ. μπορεις να δοκιμασεις αυτο εδω για ξεκλείδωμα, rootαρισμα, φλασαρισμα cwm και superuser ή super su. τα κανει ολα μονο του. απλως στην αρχη θα πρεπει να εγκαταστησεις τους οδηγους και μετα ακολουθεις την ΓΕΛΟΙΑ διαδικασια για να το ροοταρεις. ειναι πανευκολο. επισης αυτο εδω ειναι πολυ καλο toolkit και εχει περισσοτερες επιλογες. απλως εγω προσωπικα εχω rootαρει το κινητο με το αλλο. για τα φλασαρισματα θα σου πω εγω τα πολυ βασικα στα γρηγορα και αν θες κατι ρωτας εδω τα παιδια και εμενα. θα σε βοηθήσουμε πολυ περισσοτερο απο τους οδηγους, οι οποιοι τις περισσοτερες φορες ειναι για το nexus s στην εκδοση gingerbread και δεν δουλευουν πλεον. αρχικα να ξερεις οτι πρεπει ΠΑΝΤΑ να κρατας ενα nandroid backup της συγκεκριμενης rom που εχεις πριν φλασαρεις οτιδήποτε (εκτος αν εισαι 100% σιγουρος για το τι κανεις ή εχεις ήδη αρκετα backups). εγω θα σου προτεινα να εχεις τουλαχιστον 2 στην sd για σιγουρια. σε περιπτωση που παθει κατι το κινητο απλως κανεις restore και επανερχεται στην προηγουμενη μορφη του. για να φλασαρεις μια rom πρεπει να κανεις full wipe δηλαδη wipe data, cache και dalvik cache. μετα φλασαρεις τα σωστα gapps και εισαι ετοιμος. αν χρησιμοποιεις την ιδια ρομ και απλως την αναβαθμιζεις τοτε προτείνεται μονο wipe cache και dalvik cache. για να περασεις kernel τοτε απλως φλασαρεις το zip και τιποτα αλλο, αν και παλι προτεινεται wipe cache/dalvik cache. τωρα το ποια rom ειναι καλυτερη το ξερεις μονο εσυ δοκιμαζοντας τες. Να σαι καλά φίλε μου...Γενικά το έχω το θέμα με τις customιες κλπ μιας και έχω το galaxy nexus κι έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα,απλά τώρα στο nexus s δεν πολυξέρω τι παίζει γι αυτό και ρώτησα εδώ...Ρομ και κέρνελ τι προτείνεις;;Για κέρνελ με ενδιαφέρει πολύ 1ον η μπαταρία και 2ον οι επιδόσεις (να τρέχει όσο γίνεται καλύτερα το κινητό) όσο για την ρομ είμαι φαν του όσο γίνεται πιο πολύ customization... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Vlasismiriagos said: Να σαι καλά φίλε μου...Γενικά το έχω το θέμα με τις customιες κλπ μιας και έχω το galaxy nexus κι έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα,απλά τώρα στο nexus s δεν πολυξέρω τι παίζει γι αυτό και ρώτησα εδώ...Ρομ και κέρνελ τι προτείνεις;;Για κέρνελ με ενδιαφέρει πολύ 1ον η μπαταρία και 2ον οι επιδόσεις (να τρέχει όσο γίνεται καλύτερα το κινητό) όσο για την ρομ είμαι φαν του όσο γίνεται πιο πολύ customization... για ρομ θα σου προτεινα slim μιας και σου αρεσει να εχει πολυ customization αλλα επειδη εχει αρκετα χαμηλο performance θα σου προτεινα paranoid. συγκεκριμενα εγω εχω την εκδοση 2.54 βασισμενη στην εκδοση 4.1.2 αλλα μπορεις να δοκιμασεις την 2.99 βασισμενη στην εκδοση 4.2.1 αλλα αυτη ειναι beta οποτε δεν ξερω αν ειναι και πολυ σταθερη. τωρα για την μπαταρια να σου πω την αληθεια λιγο δυσκολο να βρεις κατι καλο. εχω ψιλοαπογοητευτει με την μπαταρια του nexus s. εγω χρησιμοποιω matr1x kernel (την εκδοση 24.0) επειδη ειναι ο μονος που μου επιτρεπει overclock στα 1320mhz χωρις να εχω θεμα με συνεχη reboot και τέτοια πραγματα. καλος kernel ειναι και ο marmite που εχω παρατηρησει πολυ μεγαλη αλλαγη στα γραφικα και γενικα στην gpu αλλα ειχα θεμα με το overclock γιατι πολλες φορες μου εκανε μονο του reboot και μου ειχε σπασει τα νευρα. οποτε πηγα matr1x. αλλα αξιζει σιγουρα μια δοκιμη. εσυ τωρα ερχεσαι απο τα ψηλα (galaxy nexus) και θα απογοητευτεις με το κινητο αλλα τι να κανουμε; προσπαθησε μονο να μην το σπασεις απο τα νευρα σου για το lag. γιατι εχει μπολικο... κυριως λογω της μικρης ram. αν την κρατας αδεια τρεχει σχετικα γρηγορα. κατα τ' αλλα ειναι πολυ καλο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 NickName98 said: για ρομ θα σου προτεινα slim μιας και σου αρεσει να εχει πολυ customization αλλα επειδη εχει αρκετα χαμηλο performance θα σου προτεινα paranoid. συγκεκριμενα εγω εχω την εκδοση 2.54 βασισμενη στην εκδοση 4.1.2 αλλα μπορεις να δοκιμασεις την 2.99 βασισμενη στην εκδοση 4.2.1 αλλα αυτη ειναι beta οποτε δεν ξερω αν ειναι και πολυ σταθερη. τωρα για την μπαταρια να σου πω την αληθεια λιγο δυσκολο να βρεις κατι καλο. εχω ψιλοαπογοητευτει με την μπαταρια του nexus s. εγω χρησιμοποιω matr1x kernel (την εκδοση 24.0) επειδη ειναι ο μονος που μου επιτρεπει overclock στα 1320mhz χωρις να εχω θεμα με συνεχη reboot και τέτοια πραγματα. καλος kernel ειναι και ο marmite που εχω παρατηρησει πολυ μεγαλη αλλαγη στα γραφικα και γενικα στην gpu αλλα ειχα θεμα με το overclock γιατι πολλες φορες μου εκανε μονο του reboot και μου ειχε σπασει τα νευρα. οποτε πηγα matr1x. αλλα αξιζει σιγουρα μια δοκιμη. εσυ τωρα ερχεσαι απο τα ψηλα (galaxy nexus) και θα απογοητευτεις με το κινητο αλλα τι να κανουμε; προσπαθησε μονο να μην το σπασεις απο τα νευρα σου για το lag. γιατι εχει μπολικο... κυριως λογω της μικρης ram. αν την κρατας αδεια τρεχει σχετικα γρηγορα. κατα τ' αλλα ειναι πολυ καλο κινητο. αλήθεια γιατί έχεις μείνει στην 4.1.2 και δεν πήγες στην 4.2.1;;;Πάντως εγώ θέλω να ψαχτώ για 4.2.1.στο nexus έχω την Xylon 18 και απ ότι βλέπω υπάρχει στο xda και για nexus s...Την έχει δοκιμάσει κανείς;;;όσο για τον κέρνελ που λες δεν με ενδιαφέρει να κάνω overclock όσο με ενδιαφέρει η σταθερότητα και η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Vlasismiriagos said: αλήθεια γιατί έχεις μείνει στην 4.1.2 και δεν πήγες στην 4.2.1;;;Πάντως εγώ θέλω να ψαχτώ για 4.2.1.στο nexus έχω την Xylon 18 και απ ότι βλέπω υπάρχει στο xda και για nexus s...Την έχει δοκιμάσει κανείς;;;όσο για τον κέρνελ που λες δεν με ενδιαφέρει να κάνω overclock όσο με ενδιαφέρει η σταθερότητα και η μπαταρία... τοτε εισαι για marmite. εχω δοκιμασει πολλες 4.2.1 roms αλλα εχω παρατηρησει μεγαλη διαφορα στο performance απο τοτε που εφυγα απο την εκδοση 4.1.2. οι 4.1.2 ειναι πολυ πιο γρηγορες και σταθερες. οι 4.2.1 roms δεν μπορω να πω οτι εχουν κατι ξεχωριστο. πιστευω οτι με την αναβαθμηση αυτη εγινε για να προστεθουν καποιες καινουριες λειτουργίες οπως το photosphere για παραδειγμα, που ακομα ψαχνεται στο nexus s και δεν υπαρχει σε καμια rom που να δουλευει σωστα (απ' οσο ξερω) δεν θεωρω οτι αξιζει να χαλασω οτι καλο εχω στο κινητο και να το αντικαταστήσω με κατι παρόμοιο αλλα με χειροτερο performance και σταθεροτητα γενικα. δεν ξερω αν με καταλαβαινεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Το αν αξίζει ή όχι να ρουτάρεις είναι μεγάλη ιστορία . Στο S εμφανίστηκε η ανάγκη όταν θέλησα να περάσω ένα gps 3.5 g και δεν με άφηνε. Στην πορεία αρχίσανε να με εκνευρίζουνε και οι διαφημίσεις . Οπότε ρουτ και άντε γεια . Μεταξύ των αντροιντ 4 και μετά δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει καμιά διαφορά ειδικά μεταξύ ics και jelly ένα ίδιο interface είναι πάνω . Από προχτές τρέχω τζελυ 4.2.1 με τον μαρμίτη τον τελευταίο και αν και όλα πάνε σφαίρα ρουφάει μπαταρία αισθητά περισσότερο από την CM τόσο την 10.1 όσο και την 10 . Οπότε θα περιμένω να βγάλει stable 10.1 να την δω και αν δεν μ' αρέσει θα γυρίσω στην 10 περιμένοντας την λεμονόπιτα !! Επί τη ευκαιρία το ημερολόγιο μου βγαζει το Πασχα 31 μαρτιου ενώ ειναι 5 Μάη . Τι τρέχει ?? Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Λογικά θα σου βγάζει των καθολικών. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 kill_noob said: Λογικά θα σου βγάζει των καθολικών. Δικιο έχεις , βασικά νόμιζα ότι το καθολικό Πάσχα είναι μια εβδομάδα πριν το δικό μας αλλά φέτος είναι πολύ νωρίτερα . Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 NickName98 said: τοτε εισαι για marmite. εχω δοκιμασει πολλες 4.2.1 roms αλλα εχω παρατηρησει μεγαλη διαφορα στο performance απο τοτε που εφυγα απο την εκδοση 4.1.2. οι 4.1.2 ειναι πολυ πιο γρηγορες και σταθερες. οι 4.2.1 roms δεν μπορω να πω οτι εχουν κατι ξεχωριστο. πιστευω οτι με την αναβαθμηση αυτη εγινε για να προστεθουν καποιες καινουριες λειτουργίες οπως το photosphere για παραδειγμα, που ακομα ψαχνεται στο nexus s και δεν υπαρχει σε καμια rom που να δουλευει σωστα (απ' οσο ξερω) δεν θεωρω οτι αξιζει να χαλασω οτι καλο εχω στο κινητο και να το αντικαταστήσω με κατι παρόμοιο αλλα με χειροτερο performance και σταθεροτητα γενικα. δεν ξερω αν με καταλαβαινεις... και ομως η JellyShot ειναι καταπληκτικη σε ολα σε συνδυασμο με Marmite. οσον αφορα την Xylon επισης καλη αλλα ουσιαστικα μια CM ειναι Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 pik. said: και ομως η JellyShot ειναι καταπληκτικη σε ολα σε συνδυασμο με Marmite. οσον αφορα την Xylon επισης καλη αλλα ουσιαστικα μια CM ειναι Τόσο καλή είναι πια αυτή η jellyshot; πρέπει να κάτσω μια μέρα να την βάλω και να την τεστάρω για καμιά εβδομάδα να δω πως πάει. Έχω ακούσει τόσο καλά λόγια από εσάς εδώ στο my phone και απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι πολύ καλή. Την ειχα δοκιμάσει και πιο παλιά που ήταν από τις πρώτες εκδόσεις της αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε. Αντε να δούμε τώρα πως τα πάει και αν είναι καλή θα μείνει. Ρε παιδιά, εσείς δεν έχετε κανένα θέμα με το overclock στο marmite kernel; Εγώ όσο και να το δοκιμάζω όλο μου rebootαρει. Ή απλώς δεν κάνετε καν overclock; Με matr1x δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα αλλά δεν ξέρω τι τρέχει με τον marmite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδια εγω ειμαι με jelly 2.6 εδω και πολυ καιρο. Ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενος. Την δοκιμασα με trinity στο 1.3 χωρις κανενα προβλημα και ειχα φτασει τα 5284 στο antutu για πρωτη φορα. Τωρα εδω και 9 μερες uptime την εχω με marmite 7.2 cm στο 1.2 όπου το step στα 1096 mhz δεν υπαρχει στο OC στο 1.2, που το θεωρω πλεονεκτημα. Πραγματικα αναγεννημενο το κινητο, εδω και 10 μερες ξεχασα οτι θελω να αλλαξω κινητο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 εγω δεν πειραζω ποτε CPU και το αφηνω οπως εχει! επισης πολυ σημαντικο ειναι καποιος να εχει CWM recovery 6.0.2.5 για να βαλει rom 4.2 αλλιως θα εχει θεμα,ομως οπως ειπαμε αυτη δεν εχει usb mounting. εγω εβαλα την jellyshot με marmite 7.2.3CM εννοειται πριν την βαλουμε κανουμε τα delete /sdcard/.android_secure delete /cache delete /data/dalvik-cache format /cache format /data format /boot format /system και μετα την παιρναμε,μετα gapps και μετα kernel. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts