karajim80 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ναι πιστεύω αξίζει να βάλεις marmite. Απο την έκδοση 4.8 και πάνω είναι διαμάντι. Ταχύτατος, ομαλός και δεν κάνει reboot. Έχει ρίξει τρελή δουλειά ο dev για να απομονώσει τα bugs. Απ'όσο είδα στο topic του marmite, με cna και aokp δεν υπάρχουν θέματα. Με cyanogen έχουν πρόβλημα πάρα πολλοί με αυτόν τον kernel (όπως είχα κι εγώ κάθε φορά που τον δοκίμαζα με cm) Για τα fc κάνε στη recovery: Advanced settings->Fix permissions Ευχαριστω για την συμβουλη..Τελικα εβαλα εβγαλα και μου ταιριαζει περισσοτερο ο air 3.0.40 γιατι μου δινει περισσοτερες επιλογες. Οσο για την μπαταρια θα δειξει.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ευχαριστω για την συμβουλη..Τελικα εβαλα εβγαλα και μου ταιριαζει περισσοτερο ο air 3.0.40 γιατι μου δινει περισσοτερες επιλογες. Οσο για την μπαταρια θα δειξει.. Κοίταξε, μερικά παιδιά εδώ είναι ευχαριστημένα με τον air αλλά σε εμένα μόνο προβλήματα έχει εμφανίσει όσες φορές τον δοκίμασα. Είναι γενικά υπερφορτωμένος και πολλά απο τα "features" που έχει είναι placebo στην ουσία. Άλλα χειροτερεύουν το κινητό. Γενικά δες ποιος ταιριάζει στα μέτρα σου και κατέληξε εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κοίταξε, μερικά παιδιά εδώ είναι ευχαριστημένα με τον air αλλά σε εμένα μόνο προβλήματα έχει εμφανίσει όσες φορές τον δοκίμασα. Είναι γενικά υπερφορτωμένος και πολλά απο τα "features" που έχει είναι placebo στην ουσία. Άλλα χειροτερεύουν το κινητό. Γενικά δες ποιος ταιριάζει στα μέτρα σου και κατέληξε εκεί. Απο μπαταρια μαπα το καρπουζι...Επεσα για υπνο με 70 και ξυπνησα με 40. Παμε γι αλλον.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Απο μπαταρια μαπα το καρπουζι...Επεσα για υπνο με 70 και ξυπνησα με 40. Παμε γι αλλον.. Καλα πόσες μερες κοιμοσουνα;; :p Μηπως ετρεχε κατι απο πισω.. 30% σε 8 ωρες σε αναμονη το κινητο ειναι παρα παρα πολυ.. Και εγω αιρ ειχα αλλα ποτε δεν μου ειχε φαει τοσο.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Σε 4&1/2 ωρες και παντα πριν το αφησω απο τα χερια μου κανω ενα fast reboot και σβηνω και τις προσφατες αν και δεν παιζει ρολο.Δεν ξερω ισως να μην πατησε κατι καλα.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Σε 4&1/2 ωρες και παντα πριν το αφησω απο τα χερια μου κανω ενα fast reboot και σβηνω και τις προσφατες αν και δεν παιζει ρολο.Δεν ξερω ισως να μην πατησε κατι καλα..σιγουρα κατι ετρεχεε απο πισω.. Ειναι λιγες ωρες για τετοια ποσοστα... Τοτε εσενα η μπαταρια με χρηση πρεπει να σου κραταει ουτε μιση μερα.. Δν ειδες στις ρυθμισεις τι ειχε φαει την μπαταρια..;;; Να μας πεις ποσοστα.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δεν ειδα στις ρυθμισεις τι εφταιγε αλλα εβαλα αμεσως μαρμιτε κι απο χθες το πρωι με νορμαλ χρηση ειναι στο 47% τωρα που γραφω.Η φορτηση εγινε στις 6 το πρωι αρα ειμαι μια χαρα πιστευω. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Απο μπαταρια μαπα το καρπουζι...Επεσα για υπνο με 70 και ξυπνησα με 40. Παμε γι αλλον.. Εμένα, πάντα που κοιτάω το batterystats, δείχνει κατανάλωση 0.2% την ώρα όταν δεν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο χωρίς να το έχω σε flight mode, χωρίς να κάνω kill εφαρμογές κ.α Το reboot που λες οτι κάνεις σκέψου οτι τρώει μπαταρία για να εκτελέσει την διαδικασία απενεργοποίησης, μετά για να ανοίξει το κινητό, να φορτώσει το λειτουργικό και στο τέλος να φορτώσουν και τα προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση. Είναι ενεργοβόρα διαδικασία Edited October 9, 2012 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 μπορει να βοηθηση καποιος; οταν κανεις φορματ στην sd απο λαθος και τα χανεις ολα ποια ειναι η διαδικασια να περασεις rom απο το pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 μπορει να βοηθηση καποιος; οταν κανεις φορματ στην sd απο λαθος και τα χανεις ολα ποια ειναι η διαδικασια να περασεις rom απο το pc; Μπαίνεις σε recovery, πατάς mounts & storage, συνδέεις το κινητό με το pc και επιλέγεις Mount usb storage. Περνάς τη rom, κάνεις unmount και κάνε καλύτερα ένα reboot recovery γιατί καμιά φορά θέλει reboot για να δει τα αρχεία. Μετά περνάς τη rom όπως ξέρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 4.1.2 με την σημερινή cm10 nightly! Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 περασα aokp μετα απο αρκετες μερες χρησης με CNA η οποια ηταν σε ολα της μετρια. με μια πρωτη ματια η aokp φαινεται πιο γρηγορη αλλα νομιζω πως εχω κακη μπαταρια. πληρως φορτισμενη στα 98% μετα απο σχεδον μια ωρα παιχνιδι (the curse) εφτασε στο 75% και τωρα μετα απο 5ω ειμαι στο 57% με 1ω 45λ οθονη, κλησεις 8λ. εχω βαλει και τον τελευταιο marmite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 4.1.2 με την σημερινή cm10 nightly! Διαφορες με προηγουμενες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Απ'οτι είδα έγινε και η aokp merge με την 4.1.2. Έρχεται η jb build 5 αυτή την Κυριακή ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Διαφορες με προηγουμενες; Μερικές αλλαγές στον stock launcher, πλέον επιτρέπει landscape view και μερικά bug fixes για το nexus 7 για το οποίο και βγήκε πρώτη. Θα έρθει και ota στο nexus s σύντομα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 εχει κανεις αλλος προβλημα μπαταριας στην aokp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 καλησπέρα το κινητό είναι μαμά σε 4.1.1 όταν πάω από την συλλογή φώτο μου να ανεβάσω κάτι στο facebook δεν ανεβαίνει κολλάει η μπάρα προόδου στο 0 και μόνο με επανεκκίνηση φεύγει.... αν έχει απαντηθεί παραπέμπεστε με ευχαριστώ Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Mπορει να βοηθησει καποιος σε κατι σχετικα απλο? Πως μπορω να αλαξω την διαταξη των εικονιδιων στο μενου των εφαρμογων? Ειμαι με cm10 4.1.1 & marmite 4.8.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Mπορει να βοηθησει καποιος σε κατι σχετικα απλο? Πως μπορω να αλαξω την διαταξη των εικονιδιων στο μενου των εφαρμογων? Ειμαι με cm10 4.1.1 & marmite 4.8.3. Αυτό έχει σχέση με τον launcher που χρησιμοποιείς. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Χαιρεται παιδες μετα απο μηνες ξανα σε αυτο το θεμα... Λοιπον δεν θελω να κουρασω αλλα θα ηθελα να μου προτεινεται μια ρομ για εναν φιλο (θα του την περασω εγω) οπου αυτος θελει να ειναι σταθερη με καλη σχετικα διαρκεια μπαταριας και να μην ασχολειται καθολου με ρυθμισεις, updates κτλ... Και εναν kernel εαν ειναι ευκολο που να ταιριαζει καλα.. Ειμαι στο gs2 πλεον και απο οταν αφησα το nexus βλεπω στο xda εχουν αλλαξει ΟΛΑ και δεν εχω χρονο για φλασαρισματα και τεστ καθως δεν ειναι ειναι δικη μου η συσκευη... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Σήμερα βγήκε η cm10 m2, πρόκειται για μηνιαία έκδοση και θεωρητικά είναι αρκετά σταθερή χωρίς σημαντικά bugs. Αυτή προτείνω με τον stock kernel και θα είναι μια χαρά το κινητό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Φιλε μου εγω ειμαι αρκετο καιρο τωρα με την Slimjb και δεν εχω κανενα θεμα. Ειναι ελαφρια, γρηγορη, με αρκετες παραμετροποιησεις και με κερνελ marmite (bedalus) για τα bln. Μπαταρια κοντα στις 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδες κανεναν καλο οδηγο για πληρη επαναφορα του τηλ σε στοκ ακομη και σε ρικαβερι γιατι μου κιτρινησε η οθονη και παω για αλλαγη? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδες κανεναν καλο οδηγο για πληρη επαναφορα του τηλ σε στοκ ακομη και σε ρικαβερι γιατι μου κιτρινησε η οθονη και παω για αλλαγη? εναν απο αυτους τους δυο! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1669093 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1807861&highlight=one+click Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Παιδια καλημερα.. Το nexus του αδερφου μ εκανε μπανιο χτες σε ενα ποτηρι με λιγο ουισκι και χαλασε το μικροφωνο και φορτιζει οποτε το ποιανει... Εχουμε κανα μαγαζι να μπορει να το φταιξει;; Η δν αξιζει;; Οποιος ξερει ας μου στειλει π.μ. να μν χαλαμε και το ποστ... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts