tsiro Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου, αλλιώς μέσω γραμμής εντολών. δεν δουλευει εκτος και αν κανω καποιο λαθος το οποιο δεν μπορω να καταλαβω, εχει κανεις καμμια αλλη ιδεα δεδομενου οτι δεν δουλευει το power button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εχω το Nexus s ενα χρονο περιπου και εχω την τελευταια official rom. Επειδη τελευταια ομως σερνεται σκεφτομαι να περασω μια custom rom. Ποια μου προτεινετε να βαλω; Αν παρω back up πριν την αλλαγη θα εχω το κινητο οπως ειναι τωρα, δηλ με τις ιδιες εφαρμογες η θα πρεπει να το ρυθμισω απο την αρχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathis100 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Το πηρα προσφατα.....used. Ξεκινησα το σκαλισμα.Το τηλεφωνο ητανε root.Περασα το titaniun αλλα δεν σβηνει εφαρμογες,και το εκανα με το root explorer,και με το titanium παγωσα αλλες. Μετα περασα με επιτυχια το kernel marmita 1 ghz με κατωτερο τα 200 ΜΗz..... Mια επανεκινηση και βλεπω 250mb ram.......Ενταξει,καμμια σχεση το κινητακι ζωηρεψε συν οτι του περασα 3gb υλικο στη μνημη και 15 εφαρμογες.Oπως το πηρα πρωτη μερα στο antutu εδειξε 3150 και σημερα 3600....:-) Nα ρωτησω, 1)με το titanium τι παιζει,το εχω πληρες.γιατι δεν διαγραφει και μονο παγωνει? 2)Λιστα με το τι μπορω να διαγραψω αφοβα? 3)Μια custom rom βασισμενη σε GB η ICS θα πηγαινε ακομα καλυτερα? Γειά σου φίλε, για πες πως άλλαξες κερνελ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Εχω το Nexus s ενα χρονο περιπου και εχω την τελευταια official rom. Επειδη τελευταια ομως σερνεται σκεφτομαι να περασω μια custom rom. Ποια μου προτεινετε να βαλω; Αν παρω back up πριν την αλλαγη θα εχω το κινητο οπως ειναι τωρα, δηλ με τις ιδιες εφαρμογες η θα πρεπει να το ρυθμισω απο την αρχη;Αν παρεις back up απο recovery (nandroid) τοτε θα εχεις το κινητο σου οπως ειναι ακριβως. Τωρα αν αλλαξεις ρομ λογικο ειναι οτι θα θελει ρυθμισμα απο την αρχη... Τωρα για τις εφαρμογες σου αν τις θελεις οπως ειναι παρτες back up με την εφαρμογη titanium back up. Γειά σου φίλε, για πες πως άλλαξες κερνελ??για να αλλαξεις κερνελ το κανεις απο recovery. κατεβαζεις σε αρχειο zip. τον κερνελ που θες και την εγκαθιστας. Καλο ειναι να κανεις ενα wipe dalvin cashe πριν την εγκατασταση. Προσοχηηηη πιο κερνελ να κατεβασεις. Μν ειναι για πιο παλια εκδοση απο αυτην που εχεις της ρομ γτ θα κρασαρεις μετα. Edited September 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 μακραν η καλυτερη custom rom η baked blackbean 6,νομιζω βασισμενη σε ics. 210-220mb ram συνηθως ελευθερη.......:) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dletkas Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) καλησπερα στην κοινοτητα του myphone αν και γραφω πρωτη φορα στο φορουμ , εχω διαβασει αρκετα πραγματακια που με εχουν βοηθησει απο εσας . τωρα ηρθε η ωρα να γραψω για να ζητησω την βοηθεια σας ειμουν κατοχος μεχρι προχθες ενος Samsung (google) Nexus S (S-LCD) . το τηλεφωνο για τα 2 χρονια που το ειχα δεν ειχε κανει ουτε κιχ ...αψογο περα για περα .προχθες λοιπον αποφασισα και το πουλησα μεσω ricardo σε μια κυρια . ο λογος ηταν για να παρω μια ανωτερη συσκευη (lenovo p780 το οποιο ειδα οτι προτιμησαν καποιοι χρηστες εδω μεσα ) . μεχρι και την ωρα που εφυγε απο τα χερια μου το κινητο πετουσε. το εστειλα λοιπον στην κυρια μεσω courier , το παρελαβε , το ανοιξε και ολα καλα . το ανοιγοκλεισε δυο τρεις φορες και το φορτισε κανονικα . καποια στιγμη το εκλεισε για να βαλει την sim της και οταν το ανοιξε το κινητο κολλουσε στο Χ της εκκινησης και δεν εκανε τιποτα . μου ειπε οτι ηταν και πολυ ζεστο . της ειπα να το κλεισει να βγαλει την μπαταρια να το αφησει για λιγο και να προσπαθησει ξανα μετα απο λιγο . αλλα τιποτα παλι τα ιδια . εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ? αισθανομαι λιγο ασχημα γιατι επαθε τετοια ιστορια η γυναικα αλλα απο την αλλη δινω τον λογο μου οτι το κινητο εφυγε απο μενα κανονικοτατα λειτουργικο , πραγμα που αποδεικνυεται απο το οτι και σ'αυτην λειτουργησε καποιες ωρες οποτε και εγω δεν μπορω να παρω ρτην ευθυνη του τι εγινε εκει... σας παρακαλω τα φωτα σας ΥΓ ειχα ανοιξει θεμα σε αλλη κατηγορια κατα λαθος αλλα νομιζω οτι εδω ειναι το σωστο edit το καλο ειναι οτι μολις ανακαλυψα οτι το ειχα 1,5 χρονο και ειναι ακομα εντος εγγυησης ...οποτε ουτε γατα ουτε ζημια ...αλλα για την ιστορια τι λετε να επαθε ? Edited September 11, 2013 by dletkas Παράθεση Huawei Honor 6 L02 - vodafone smart tab 4<-- lenovo vibe x2 <-- nokia lumia 930 <-- lenovo golden warrior <-- thl 5000 <-- lenovo p780 <-- google nexus s <-- sony ericsson p1 <-- sony ericsson k800i <-- sharp gx10 <-- ericsson t10s <--motorola c113 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 καλησπερα στην κοινοτητα του myphone αν και γραφω πρωτη φορα στο φορουμ , εχω διαβασει αρκετα πραγματακια που με εχουν βοηθησει απο εσας . τωρα ηρθε η ωρα να γραψω για να ζητησω την βοηθεια σας ειμουν κατοχος μεχρι προχθες ενος Samsung (google) Nexus S (S-LCD) . το τηλεφωνο για τα 2 χρονια που το ειχα δεν ειχε κανει ουτε κιχ ...αψογο περα για περα .προχθες λοιπον αποφασισα και το πουλησα μεσω ricardo σε μια κυρια . ο λογος ηταν για να παρω μια ανωτερη συσκευη (lenovo p780 το οποιο ειδα οτι προτιμησαν καποιοι χρηστες εδω μεσα ) . μεχρι και την ωρα που εφυγε απο τα χερια μου το κινητο πετουσε. το εστειλα λοιπον στην κυρια μεσω courier , το παρελαβε , το ανοιξε και ολα καλα . το ανοιγοκλεισε δυο τρεις φορες και το φορτισε κανονικα . καποια στιγμη το εκλεισε για να βαλει την sim της και οταν το ανοιξε το κινητο κολλουσε στο Χ της εκκινησης και δεν εκανε τιποτα . μου ειπε οτι ηταν και πολυ ζεστο . της ειπα να το κλεισει να βγαλει την μπαταρια να το αφησει για λιγο και να προσπαθησει ξανα μετα απο λιγο . αλλα τιποτα παλι τα ιδια . εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ? αισθανομαι λιγο ασχημα γιατι επαθε τετοια ιστορια η γυναικα αλλα απο την αλλη δινω τον λογο μου οτι το κινητο εφυγε απο μενα κανονικοτατα λειτουργικο , πραγμα που αποδεικνυεται απο το οτι και σ'αυτην λειτουργησε καποιες ωρες οποτε και εγω δεν μπορω να παρω ρτην ευθυνη του τι εγινε εκει... σας παρακαλω τα φωτα σας ΥΓ ειχα ανοιξει θεμα σε αλλη κατηγορια κατα λαθος αλλα νομιζω οτι εδω ειναι το σωστο edit το καλο ειναι οτι μολις ανακαλυψα οτι το ειχα 1,5 χρονο και ειναι ακομα εντος εγγυησης ...οποτε ουτε γατα ουτε ζημια ...αλλα για την ιστορια τι λετε να επαθε ?αυτο λεγετε soft bring. Το ειχες ροοτ;; Αν εμπαινε απο μια recovery και εκανε wipe data πολυ πιθανον να φτιαξει. Η αν ξαναπερναγε την ρομ.. Λογικα κατι πεχτηκε με το λειτουργικο και δν μπορει να φορτωσει.. Αν λογικα ξερει κανενας γνωστο της το φτιαχνει σε 5 λεπτα.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 εδω και ενα μηνα εχω βαλει την jellyshot 4.2.2 και για kernel τον 3.0.72-bedalus-gaf7dda-dirty και ειμαι πολυ απογοητευμενος , το κινητο σερνετε και πολλες φορες κανει επανεκινηση μονο του... Λεω να αλλαξω kernel , ποιον προτεινετε ρε παιδια??? και κανα λινκ αν ειναι ευκολο...:happy: ευχαριστω. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 εδω και ενα μηνα εχω βαλει την jellyshot 4.2.2 και για kernel τον 3.0.72-bedalus-gaf7dda-dirty και ειμαι πολυ απογοητευμενος , το κινητο σερνετε και πολλες φορες κανει επανεκινηση μονο του... Λεω να αλλαξω kernel , ποιον προτεινετε ρε παιδια??? και κανα λινκ αν ειναι ευκολο...:happy: ευχαριστω. Το ποσταρα και πιο πανω.καλυτερη custom rom η baked blackbean 6 Προσωπικα αφαιρεσα και αλλη "σαβουρα" και τρεχει νερακι στο 1.0 GHz με χαμηλοτερη ταχυτητα τα 200 MHz..... Παντα πανω απο 200mb ram ελευθερη...... Και η 8 ειναι πολυ καλη αλλα καπως πιο αργη απο την 6..... Πολλες επιλογες διαρυθμισης συσκευης.Η 8 εχει στην φωτογραφικη και το Photo Sphere πληρως λειτουργικο. η jellyshot 4.2.2 εκατσε στο κινητο μου 45 λεπτα και εφυγε........ Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 μολις ειδα οτι εχει βγει η cm 10.2 (4.3.0 ) nightly , σκεφτομαι να βαλω αυτη και να ξηλωσω επιτελους την αθλια jelly shot 4.2.2 . Τι λετε εσεις ??? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 μολις ειδα οτι εχει βγει η cm 10.2 (4.3.0 ) nightly , σκεφτομαι να βαλω αυτη και να ξηλωσω επιτελους την αθλια jelly shot 4.2.2 . Τι λετε εσεις ??? Ποια jellyshot είχες βάλει ; Γιατί εγώ έχω ακόμη την V3.0 η οποία τώρα πια σέρνεται αν και όταν την είχα πρωτοβάλει πήγαινε μια χαρα. Σκεφτόμουν μήπως δοκιμάσω την V5.0 που έχει βγάλει τώρα μήπως είναι καλύτερη. Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ποια jellyshot είχες βάλει ; Γιατί εγώ έχω ακόμη την V3.0 η οποία τώρα πια σέρνεται αν και όταν την είχα πρωτοβάλει πήγαινε μια χαρα. Σκεφτόμουν μήπως δοκιμάσω την V5.0 που έχει βγάλει τώρα μήπως είναι καλύτερη. την jellyshot 4.2.2 και για kernel τον 3.0.72-bedalus-gaf7dda-dirty , χαλια μαυρα................................... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 την jellyshot 4.2.2 και για kernel τον 3.0.72-bedalus-gaf7dda-dirty , χαλια μαυρα................................... Εγώ μόλις πέρασα την Jellyshot V5 με αυτόν τον kernel και μέχρι στιγμής πάει μια χαρά ... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Κάποιος ο οποίος χρησιμοποιεί stable cm-10.1.2-crespo μπορεί να πει αν πηγαίνει καλά ; Δεν με πειράζει αν θέλει ενα restart κάθε 5 μέρες αρκεί όμως να μην αργεί χαρακτηριστικά και να ειναι σταθερή. Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Κάποιος ο οποίος χρησιμοποιεί stable cm-10.1.2-crespo μπορεί να πει αν πηγαίνει καλά ; Δεν με πειράζει αν θέλει ενα restart κάθε 5 μέρες αρκεί όμως να μην αργεί χαρακτηριστικά και να ειναι σταθερή. Με 10.1.3 rc2 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μετά από αρκετή χρήση jellyshot, έχω δοκιμάσει και την final, σε συνδυασμό με marmite Πέρασα την CM 10.2-20130916 nightly μαζί με τον mamrite για την 4.3 και μπορώ να πώ ύστερα από μερικές μέρες ότι το κινητό πάει καλύτερα! Έχει βέβαια τα delay του, μπορεί να περιμένω 1-1,5 δευτ να αποκριθεί σε κάθε κλικ αλλά είναι stable! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Με 10.1.3 rc2 Νομίζω ότι η αυτονομία είναι μια χαρά !! Μάλλον θα βάλω την 10.1.2 stable που λογικά δεν θα είναι χειρότερη και βλέπουμε ... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Με την baked blackbean 6 εχω πολυ καλη αναμονη στην μπαταρια...... Με αρκετη χρηση το φορτιζω απο πρωι την αλλη μερα το μεσημερι....... Ενεργοποιημενο μονιμα το wi-fi,οχι το 3g.φωτεινοτητα στο 1/4..... Και ενοειτε ειναι η εργοστασιακη μπαταρια.Για καινουργια "κοπια" ο δησιος την εχει 12 ευρω......απο εκει πηρα μια για το παλιο htc iolite και κραταει απιστευτα....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 γεια σας παιδια μετα από φλασάρισμα πολλών roms σήμερα ειπα να βάλω την Miui. Κράτησα τα backup μου, κύριος. την φλασάρω. το κινητό ΠΕΤΑΓΕ!!! αλλά εχω τα εξης προβληματα και δεν ξερω αν ειναι θεμα miui γενικά ή κατι δεν εκανα καλά 1) δεν κανει συγχρονισμό apps απο το play store. 2) δεν βλέπω καμια φωτογραφία ενώ πριν είχα αρκετές. 3) ενω επαναφέρω κλήσεις μηνύματα απο titanium (αλλά και mybackup που εγινε προληπτικα), δεν φαίνονται στις κλήσεις ουτε στα μηνύματα. έβαλα και handcent και exdialer μηπως τα δουν εκει. τσάμπα κόπος.... εχω φτιάξει λογαριασμό xiaomi και οι επαφές μπήκαν κυριλέ. επίσης τελος να πω οτι εδωσα δικαιώματα και εκανα και πολλες επανεκκινησεις αλλα τίποτα σε κανενα απο τα προβληματα (το Post το εχω βαλει και στο επισημο thread για το κινητό επειδή δεν ήξερα ποια ειναι η σωστή θέση. αν ειναι λαθος να ειναι διπλό, ας σβηστεί σε καποιο απο τα 2 threads) Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Κανε και ένα fix permissions απο recovery μήπως και στρωσει έτσι. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 θεωρητικα και απο οτι φαινεται τα permissions ειναι μια χαρα Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πέρασα την CM 10.2 20130923 update από τις ρυθμίσεις και το κινητό πετάει! πολύ καλή δουλειά η CM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πέρασα την CM 10.2 20130923 update από τις ρυθμίσεις και το κινητό πετάει! πολύ καλή δουλειά η CM! Βάλε ενα λινκ να δοκιμασουμε την καινουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πέρασα την CM 10.2 20130923 update από τις ρυθμίσεις και το κινητό πετάει! πολύ καλή δουλειά η CM! Η κριτικη μιας ρομ γινεται μετα απο φορτωμα εφαρμογων,και μιας βδομαδας χριση.:) Ολες με την εγκατασταση πανε σφαιρα.στην πορεια κρασαρουν..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Η κριτικη μιας ρομ γινεται μετα απο φορτωμα εφαρμογων,και μιας βδομαδας χριση.:) Ολες με την εγκατασταση πανε σφαιρα.στην πορεια κρασαρουν..... Γι αυτό πεταξα και εγώ την blackbean. Μην ξεχνάτε οτι συσκευή απο συσκευη διαφέρει. Μια Ρομ σε σένα μπορεί να πεταει , σε μένα να σέρνεται. Η αλήθεια είναι πως πλεον μετα απο 2,5 χρόνια συμβίωσης με το θυριο nexus s και μετα απο άπειρα φλασαρισματα....αρχίζω και βοσταλγωτην 4.1 εκδοση... Μέχρι εκεί έφτανε πιστεύω η συσκευουλα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts