nikos_adamo Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ευχαριστω Νικο για την απαντηση. Το NStools το ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχε θετικο αποτελεσμα. Παροτι εφτιαχνε το αναλογο script, δεν εκανε enable to BLN. Βεβαια, δεν ειχα κανει fix permissions απο το recovery. Τα permissions του script τα ειχα φτιαξει, ομως, σε chmod 755 . ? Μια αλλη ερωτηςη προς το φορουμ. Εχετε παρατηρησει αλλαγη της διαρκειας της μπαταριας μετα απο αργη(USB cable) ή γρηγορη φορτιση(φορτιστη πριζας)? Υπαρχει ο "μυθος" οτι με την αργη φορτιση η μπαταρια κραταει περισσοτερο....εγω το φορτιζω τον τελευταιο μηνα με usb. Εχω την εντυπωση οτι πεφτει πιο αργα η μπαταρια.. Αλλα κ παλι δν μπορεις να εισαι σιγουρος γτ αν ξεκινησεις το νετ ή κανα παιχνιδι εχασες την μπαλα... Μπορει να ειναι καλυτερη η αργη φορτωση για την ζωη της μπαταριας. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) επιτελους ξεκλειδωσα το κινητο.μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω καποια ρομ?επειδη το εχω χασει διαβαζοντας. ποια προτεινετε να βαλω και πως την περναμε? καποιος μια βοηθεια? περασα την cm 10.1 και δεν μου συγχρονιζει τις επαφες και δεν εχει και google play Edited May 7, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 επιτελους ξεκλειδωσα το κινητο.μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω καποια ρομ?επειδη το εχω χασει διαβαζοντας. ποια προτεινετε να βαλω και πως την περναμε? καποιος μια βοηθεια? περασα την cm 10.1 και δεν μου συγχρονιζει τις επαφες και δεν εχει και google play gapps πέρασες? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπερα παιδια..θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..ενας φιλος μου εχει το nexus s με περασμενη custom rom cyanogenmod με 4.0.4...θα ηθελα να μαθω πως μπορει να ακουσει ραδιο...το spirit fm δουλευει σε αυτο το κινητο?αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπερα παιδια..θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..ενας φιλος μου εχει το nexus s με περασμενη custom rom cyanogenmod με 4.0.4...θα ηθελα να μαθω πως μπορει να ακουσει ραδιο...το spirit fm δουλευει σε αυτο το κινητο?αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Φιλε μου αυτο το κινητο δυστυχος δεν εχει ενσωματομενο ραδιοφωνο στο chip του οποτε και η μονη λυση για ραδιο ειναι μεσω ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) gapps πέρασες? οχι.δεν τα ειχα βαλει.μολις τα εβαλα εφτιαξαν ολα. ψαχνω τωρα να βρω αν εχει επιλογη να απανταω με διαφορετικο τροπο και οχι με τον κυκλο.πχ να το κανω προς τα πανω την οθονη-μπαρα.ξερει κανεις αν εχει τετοια επιλογη? Edited May 8, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Φιλε μου αυτο το κινητο δυστυχος δεν εχει ενσωματομενο ραδιοφωνο στο chip του οποτε και η μονη λυση για ραδιο ειναι μεσω ιντερνετ. δηλαδη το spirit fm αν του το περασω δεν θα δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 δηλαδη το spirit fm αν του το περασω δεν θα δουλεψει? δυστυχως δεν θα δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Για να βγάλω μια καλη φωτο πρεπει να κάνω 3-5 απόπειρες πρωτα λογο του focus . μου βγαίνουν θολές...κάτι που με την miui δεν είχα το ίδιο πρόβλημα.παντα με την πρωτη. Έχω την jellyshot τώρα αλλά ανεκαθεν με οποία custom κι αν είχα αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα. Λυνετε κάπως η να πάω πίσω σε miui με το γνωστό θεματακι της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) ηρθε και η ωρα για overclock.κατεβασα το tegrak overclock.ξερει κανεις καποιο αλλο προγραμμα να μου προτεινει και να μου πει στα ποσα να ρυθμισω τον επεξεργαστη για να μην εχω προβληματα? Edited May 9, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 ηρθε και η ωρα για overclock.κατεβασα το tegrak overclock.ξερει κανεις καποιο αλλο προγραμμα να μου προτεινει και να μου πει στα ποσα να ρυθμισω τον επεξεργαστη για να μην εχω προβληματα? εγω χρησιμοποιουσα το AnTuTu CPU Master. αλλα το θεμα δεν ειναι η εφαρμογη αλλα ο kernel. ο μονος που καταφερα να κανω overclock σωστα ηταν ο matr1x v24.0... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 ηρθε και η ωρα για overclock.κατεβασα το tegrak overclock.ξερει κανεις καποιο αλλο προγραμμα να μου προτεινει και να μου πει στα ποσα να ρυθμισω τον επεξεργαστη για να μην εχω προβληματα? SetCPU einai TOP! Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) εγω χρησιμοποιουσα το AnTuTu CPU Master. αλλα το θεμα δεν ειναι η εφαρμογη αλλα ο kernel. ο μονος που καταφερα να κανω overclock σωστα ηταν ο matr1x v24.0... SetCPU einai TOP! οκ.θα τους δοκιμασω και τους 2 και θα δω.ποσο να τον παω για να μην εχω προβληματα? στον antutu που εβαλα το βαζω 1200 αλλα οταν του κανω ρισταρτ ξερυθμιζετε.παταω apply.στο SetCPU δεν εχει free εκδοση? Edited May 9, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 οκ.θα τους δοκιμασω και τους 2 και θα δω.ποσο να τον παω για να μην εχω προβληματα? στον antutu που εβαλα το βαζω 1200 αλλα οταν του κανω ρισταρτ ξερυθμιζετε.παταω apply.στο SetCPU δεν εχει free εκδοση? Δε ξέρω κατά ποσο είσαι εξοικειωμένος με το flash νέων ROMs, αλλα πιστεύω πως αν μπορείς να το κανεις, η καλύτερη λύση θα ήταν να φορτώσεις μια custom ROM όπου όλες αυτές οι ρυθμίσεις είναι embedded k δε θα χρειάζεσαι κανένα application. (ROMS: Slimbean, Cyanogenmod etc...) Το SetCPU δεν υπάρχει free. Όμως κοίτα "forum.mobilism.org" :cool: Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Δε ξέρω κατά ποσο είσαι εξοικειωμένος με το flash νέων ROMs, αλλα πιστεύω πως αν μπορείς να το κανεις, η καλύτερη λύση θα ήταν να φορτώσεις μια custom ROM όπου όλες αυτές οι ρυθμίσεις είναι embedded k δε θα χρειάζεσαι κανένα application. (ROMS: Slimbean, Cyanogenmod etc...) Το SetCPU δεν υπάρχει free. Όμως κοίτα "forum.mobilism.org" :cool: η αληθεια ειναι οτι τωρα ξεκινησα και ψαχνομαι.δεν ειμαι εξοικιωμενος.γιαυτο ζηταγα και ζηταω βοηθεια απο εδω.τις ρομ που λες που τις βρισκω? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 η αληθεια ειναι οτι τωρα ξεκινησα και ψαχνομαι.δεν ειμαι εξοικιωμενος.γιαυτο ζηταγα και ζηταω βοηθεια απο εδω.τις ρομ που λες που τις βρισκω?http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=883 εδω.. εχει ρομ κερνελ οτι θες.. οι 3 πιο δημοφιλες ειναι slimbean , jellyshot, cm. ολες αυτες εχουν κερνελ που περνουν overclock. οταν τις περασεις θα πας στις ρυθμισεις μετα σχετικα με το τηλεφωνο και μετα θα πατησεις αρκετες φορες στον αριθμο εκδοσης μεχρι να σ πει οτι εγινες προγραματιστεις. μετα απο τις ρυθμισεις της ρομ μπορεις να το κανεις... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=883 εδω.. εχει ρομ κερνελ οτι θες.. οι 3 πιο δημοφιλες ειναι slimbean , jellyshot, cm. ολες αυτες εχουν κερνελ που περνουν overclock. οταν τις περασεις θα πας στις ρυθμισεις μετα σχετικα με το τηλεφωνο και μετα θα πατησεις αρκετες φορες στον αριθμο εκδοσης μεχρι να σ πει οτι εγινες προγραματιστεις. μετα απο τις ρυθμισεις της ρομ μπορεις να το κανεις... οκ.ευχαριστω.την περναω την cm απο οτι βλεπω.αυτο που δεν μου εχει απαντησει ακομα καποιος ειναι στα ποσο να τον παω τον επεξεργαστη για να μην εχω προβληματα. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 οκ.ευχαριστω.την περναω την cm απο οτι βλεπω.αυτο που δεν μου εχει απαντησει ακομα καποιος ειναι στα ποσο να τον παω τον επεξεργαστη για να μην εχω προβληματα. Με τον marmite kernel η ρύθμιση στα 1096 είναι γρηγορη, όχι τόσο ενεργοβόρα και ασφαλής σε κολλήματα. Κρατάει τις analogies Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Με τον marmite kernel η ρύθμιση στα 1096 είναι γρηγορη, όχι τόσο ενεργοβόρα και ασφαλής σε κολλήματα. Κρατάει τις analogies το θεμα ειναι οτι με τον cm που εβαλα εχει επιλογη για 1200-1400 Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 το θεμα ειναι οτι με τον cm που εβαλα εχει επιλογη για 1200-1400 επειδη με το που αλλαξες rom, αλλαξε και kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 επειδη με το που αλλαξες rom, αλλαξε και kernel να το βαλω δλδ στα 1200 η ειναι πολυ? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 να το βαλω δλδ στα 1200 η ειναι πολυ? δεν το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 δεν το εχει δοκιμασει κανεις? δοκιμαζε και μονος σου. ο καθε kernel ειναι διαφορετικος. σε αλλους δουλευει και σε αλλους οχι. παντως, ο μονος kernel που καταφερα να κανω overclock, χωρις προβλημα, ειναι ο matr1x v24.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 @navystam Και ο marmite kernel στα 1096 δεν εχει κανενα προβλημα. Γενικα,σε μεσεαιες τιμες δε νομιζω να εχεις προβλημα. Μη του βαλεις την οριακη 1400. Επισης να γνωριζεισ πως υπαρχουν καποια stress test οπου δοκιμαζουν τη σταθεροτητα του συστηματος μετα απο μια τετοια αλλαγη. Τετοιο τεστ μπορεις να βρεισ σε καποια απο τις επιλογες του AnTuTu Benchmarking application. :cool: Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Αυτό το mod το έχει δοκιμάσει κανείς; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2158329 Κάνει καλή δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts