Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως παιδιά εχω αλλάξει το dpi στην jellyshot στα 180. Το 240 που είναι default είναι πολύ μεγάλο. Εγώ θέλω να νιώθω την οθόνη πιο μεγάλη μικραινοντας το dpi. Δεν μπορώ να βλέπω τόσο μεγάλα τα εικονίδια και θέλω να χωράει πράμα στην home screen. Μπορείτε και εσείς να το κάνετε με αυτή (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marutian.dpichanger) την εφαρμογή.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Στην τελευταία cm10.1 nightly 16/02 έχουν μπει όλες οι αλλαγές της 4.2.2

Φαίνεται να υπάρχει μια ελάχιστη διαφορά στην ταχύτητα και το tapatalk πάει πιο ομαλά. Είχα ένα πρόβλημα με τα 20121212 gapps, συγκεκριμένα δεν μπορούσα να κατεβάσω τίποτα από το play store.

Βρήκα τα 20130215 gapps τα οποία δεν είναι επίσημα αλλά αφού ξαναέκανα wipe data και τα πέρασα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Αυτά με την cm για όποιον θέλει να την περάσει και αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Οι developers πάντως δεν σταματάνε καθόλου, στην επόμενη nightly επιτέλους θα φτιάξουν το quick setting του mobile network type και θα καταλαβαίνει σε ποια επιλογή είναι: "For the moment, this tile is only updated when clicking on it. With these changes we have the same behavior as the other tiles:if setting is changed in system settings, Mobile Network Type tile display is updated."

Oneplus 6 8/128

αυτα ειναι τα σωστα gapps για την Jellyshot ?? "gapps 4.2.2 JDQ39 BaNkS Keyboard-Photosphere.zip ""

και επισης ρε παιδια δωστε κανα λινκ για κερνελ .... μαλλον για τον marmite απο οτι διαβασα , ε??

βρηκα αυτο το λινκ για τον κερνελ http://d-h.st/XLr , σωστο ειναι ????

Edited by kpv
:X

Εγώ πάντως παιδιά εχω αλλάξει το dpi στην jellyshot στα 180. Το 240 που είναι default είναι πολύ μεγάλο. Εγώ θέλω να νιώθω την οθόνη πιο μεγάλη μικραινοντας το dpi. Δεν μπορώ να βλέπω τόσο μεγάλα τα εικονίδια και θέλω να χωράει πράμα στην home screen. Μπορείτε και εσείς να το κάνετε με αυτή (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marutian.dpichanger) την εφαρμογή.

Ωραία χακεριά! Το έβαλα στο 180 και είναι λες και έχω 4,5" οθόνη! Θενξ συμφορουμίτη!:p

Ι need a six month vacation, twice a year.

ρε παιδια στην jellyshot δεν υπαρχουν ρυθμισεις για overclocking και οι οι ρυθμισεις για προχωρημενους που υπηρχαν στν cm ??

Βάλε το nstools σε περίπτωση που δεν υπάρχουν.

Σημείωση:

Currently works on:Nexus S (kernel: GLaDOS, Matr1x, franco, SG-kernel, Eugene, Trinity, Netarchy, Lucid, Air, Lynx, etc.)

ρε παιδια στην jellyshot δεν υπαρχουν ρυθμισεις για overclocking και οι οι ρυθμισεις για προχωρημενους που υπηρχαν στν cm ??

Πατωντας επανειλημενα 6-7 φορες τον αριθμο έκδοσης στις ρυθμίσεις θθα σου εμφανιστούν αυτές για προχωρημένους ;)

Υπάρχει δυνατότητα να αλλαχθεί το φορμάτ απάντησης ή απόρριψης μιας κλήσης; Δηλ αντι να "σπρώχνω" δεξιά η αριστερά για να απαντήσω να υπάρχει software κουμπί σταθερό που απλά να το πατάω.

Υπάρχει δυνατότητα να αλλαχθεί το φορμάτ απάντησης ή απόρριψης μιας κλήσης; Δηλ αντι να "σπρώχνω" δεξιά η αριστερά για να απαντήσω να υπάρχει software κουμπί σταθερό που απλά να το πατάω.

δεν καταλαβαινω γιατι να θες κατι τετοιο.

αλλα αν το θες τοτε οκ.

δεν το εχω ψαξει το θεμα αλλα μπορεις να δοκιμάσεις καποιες απο αυτες τις εφαρμογες. σορρυ που δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο...

δεν καταλαβαινω γιατι να θες κατι τετοιο.

αλλα αν το θες τοτε οκ.

δεν το εχω ψαξει το θεμα αλλα μπορεις να δοκιμάσεις καποιες απο αυτες τις εφαρμογες. σορρυ που δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο...

Oxι δεν εννοώ αυτό. Οταν σε καλούν για να απαντήσεις δεν κάνεις δεξιά την μπάρα? Εγώ λέω αν υπάρχει άλλος τρόπος να απαντήσεις πχ με ένα σταθερό software κουμπί όπως όταν τελειώνεις την κλήση και πατάς το κόκκινο.

Πατωντας επανειλημενα 6-7 φορες τον αριθμο έκδοσης στις ρυθμίσεις θθα σου εμφανιστούν αυτές για προχωρημένους ;)[/QUOTΕ]

σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς........ μηπως ξερεις και αν μπορουμε να κανουμε την statusbar να εμφανιζεται μονιμα και οχι μονο οταν παταμε το εικονιδιο στα αριστερα ???

Edited by kpv

Oxι δεν εννοώ αυτό. Οταν σε καλούν για να απαντήσεις δεν κάνεις δεξιά την μπάρα? Εγώ λέω αν υπάρχει άλλος τρόπος να απαντήσεις πχ με ένα σταθερό software κουμπί όπως όταν τελειώνεις την κλήση και πατάς το κόκκινο.

εκανα λαθος στις εφαρμογες (νομιζα οτι απαντουσαν το τηλ.) και τωρα το καταλαβα. σορρυ...

τροπος να αλλαξεις την κανονικη οθονη που απαντας το τηλ δεν νομιζω να υπαρχει. μπορεις ομως να κατεβασεις εφαρμογες που κανουν αυτη τη δουλεια.

τι λες για αυτην;

θα την δοκιμάσω, ευχαριστώ.

μπορεις επίσης να δοκιμασεις αυτην ή αυτην. μου φαινονται πιο καλοφτιαγμενες. :)

Πατωντας επανειλημενα 6-7 φορες τον αριθμο έκδοσης στις ρυθμίσεις θθα σου εμφανιστούν αυτές για προχωρημένους ;)
Τι λες τωρα.... :) :) αλλαξα κερνελ στην slim για να πειραξω το processor αλλα δν ... Μου εφτιαξες την μεραα...

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Η πρώτη όμως πήρε καλύτερη βαθμολογία....:rolleyes:

τρωνε μπαταρια αυτες ομως....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τι λες τωρα.... :) :) αλλαξα κερνελ στην slim για να πειραξω το processor αλλα δν ... Μου εφτιαξες την μεραα...

Παλι ομως δεν μπορεις να πειραξεις τον επεξεργαστη......

Mπαα μια χαρά είναι. Μπαταρία τρώει το ιντερνετ.:grin:

τελικα τι εκανες; βολευτηκες με καμια εφαρμογη;

Την πρώτη που πόσταρες.

αληθεια, γιατί το θες ετσι; (αν δεν σε πειραζει)

δεν πιστευω οτι συμφαιρει να κανεις κατι τετοιο.

Γιατί μου την σπάει όσο δεν φαντάζεσαι, ο τρόπος απάντησης στα android ...

οκ... θα σε ρωταγα γιατι σου την σπαει αλλα σε βλεπω νευριασμενο οποτε απαντησε μου οταν ηρεμησεις. :p

εγω το βρισκω αρκετα ωραιο να απαντας το τηλεφωνο με αυτο τον τροπο.