PAN_10 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Παιδια ενα link για τον franco αν ειναι ευκολο... EDIT: ok το βρηκα Edited November 19, 2012 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 το Unlock σβήνει το Internal Storage ή τα πάντα? Τα πάντα! Με oxygen ειναι το 2400?Αν ναι δωσε κανενα λινκ.. Παιδια ενα link για τον franco αν ειναι ευκολο... EDIT: ok το βρηκα Παιδιά η συγκεκριμένη rom είναι GINGERBREAD ;) για αποφυγή παρεξηγήσεων... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 καλησπερα παιδες δεν ξερω πολλα απο αυτα εχω το νεξους ρουταρισμενο με 4.0.3 kernel 3.0.8+ pete@android#1 τρωει που και που κοληματα....εχω λιγα πραματα μεσα. και οι ερωτησεις μου ειναι...σε κουβεντα με φιλους για το facebook (εγω μπαινω απο τον μαμα browser και οχι app ) μιας και την κλασικη την δοκιμασα αλλα ειανι αργη...ενω αυτοι δουλευουν αυτην και δεν εχουν παραπονο. εχει σημασια και ο browser? :confused: η να εχει θεμα το κινητο λογω root? :worry: οποια βοηθεια δεκτη :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Τα πάντα! Παιδιά η συγκεκριμένη rom είναι GINGERBREAD ;) για αποφυγή παρεξηγήσεων... Ναι ρε συ και μεις απ τον καιρο της GINGERBREAD ειμαστε:p Ειπα να την βαλω και παλι για λιγο ετσι για αλλαγη. Εχει δοκιμασει κανεις την 4.2 του knzo να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 καλησπερα παιδες δεν ξερω πολλα απο αυτα εχω το νεξους ρουταρισμενο με 4.0.3 kernel 3.0.8+ pete@android#1 τρωει που και που κοληματα....εχω λιγα πραματα μεσα. και οι ερωτησεις μου ειναι...σε κουβεντα με φιλους για το facebook (εγω μπαινω απο τον μαμα browser και οχι app ) μιας και την κλασικη την δοκιμασα αλλα ειανι αργη...ενω αυτοι δουλευουν αυτην και δεν εχουν παραπονο. εχει σημασια και ο browser? :confused: η να εχει θεμα το κινητο λογω root? :worry: οποια βοηθεια δεκτη :rolleyes: Πρωτα απο ολα γιατι ακομα στην ics? Κανε ενα titanium backup και φλασαρε μια πιο καινουργια jelly bean rom. Για το facebook δοκιμασε την εφαρμογη friendcaster. Αρκετα καλη χωρις κολληματα. Και εγω οταν μπαινω facebook απο stock browser δεν ειναι καιο,τι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καλησπέρα και απο μένα Μετά απο 3 μέρες συμβίωσης με CM 10 stable και marmite kernel (που κάποιοι προτείνατε παραπάνω) .Σε σχέση με την CM 9 που είχα είναι κυρίως καλλιτεχνικές οι αλλαγές . Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι έφυγε ο ανθρωπάκος με το σκειτ στην εναρξη και μπήκε ένα μάλλον αδιάφορο γραφικό . Μικρό το κακό . Επίσης , δεν ξέρω γιατί αφαιρέθηκε η δυνατότητα snapshot από το δεξί κουμπί . Το ευχάριστο , για μένα τουλάχιστον , είναι ότι δεν έχω τα προβλήματα με τις μελωδίες της 9 . Μέχρι και να αλλάξω , είχα θέμα γιατί συχνά το κινητό μπέρδευε μελωδίες ή άλλες φορές δεν χτύπαγε καθόλου πάρα μόνο δονούσε με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις . Μέχρι στιγμής κανένα τέτοιο φαινόμενο . Γενικά τη συνιστώ στον μέσο χρήστη . Και 2 απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε 1. Στην μπάρα ελέγχου , στο εικονίδιο ελέγχου της έντασης υπάρχουν 4 καταστάσεις , mute , δόνηση , και 2 ηχεία εκ των οποίων το ένα έχει και μια γραμμή αριστερά του . Ποιο αυτο δηλώνει την νορμαλ κατάσταση και το άλλο τι σημαίνει ? 2. Ένας φίλος με ενα απλό HTC συνδέεται στο νετ μέσω PC με USB και κάποιο πρόγραμμα της HTC . Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για μας , Θα με εξυπηρετούσε πάρα πολύ . Ευχαριστώ Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καλησπέρα και απο μένα Μετά απο 3 μέρες συμβίωσης με CM 10 stable και marmite kernel (που κάποιοι προτείνατε παραπάνω) .Σε σχέση με την CM 9 που είχα είναι κυρίως καλλιτεχνικές οι αλλαγές . Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι έφυγε ο ανθρωπάκος με το σκειτ στην εναρξη και μπήκε ένα μάλλον αδιάφορο γραφικό . Μικρό το κακό . Επίσης , δεν ξέρω γιατί αφαιρέθηκε η δυνατότητα snapshot από το δεξί κουμπί . Το ευχάριστο , για μένα τουλάχιστον , είναι ότι δεν έχω τα προβλήματα με τις μελωδίες της 9 . Μέχρι και να αλλάξω , είχα θέμα γιατί συχνά το κινητό μπέρδευε μελωδίες ή άλλες φορές δεν χτύπαγε καθόλου πάρα μόνο δονούσε με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις . Μέχρι στιγμής κανένα τέτοιο φαινόμενο . Γενικά τη συνιστώ στον μέσο χρήστη . Και 2 απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε 1. Στην μπάρα ελέγχου , στο εικονίδιο ελέγχου της έντασης υπάρχουν 4 καταστάσεις , mute , δόνηση , και 2 ηχεία εκ των οποίων το ένα έχει και μια γραμμή αριστερά του . Ποιο αυτο δηλώνει την νορμαλ κατάσταση και το άλλο τι σημαίνει ? 2. Ένας φίλος με ενα απλό HTC συνδέεται στο νετ μέσω PC με USB και κάποιο πρόγραμμα της HTC . Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για μας , Θα με εξυπηρετούσε πάρα πολύ . Ευχαριστώ Για screenshot στο power menu πάνε system->power menu και τσεκαρε το screenshot. Το εικονίδιο με την γραμμή στα αριστερά πρέπει να είναι το δυνατό μαζί με δόνηση. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Έχω στοκ 4.1.2 και πολλές φορές όταν χρησιμοποιώ το κινητό ο launcher φεύγει από την μνήμη με αποτέλεσμα όταν βγαίνω από κάποια εφαρμογή να πρέπει να περιμένω να ξαναφορτώσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσω αυτό το θέμα χωρίς να περάσω άλλη rom ? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Έχω στοκ 4.1.2 και πολλές φορές όταν χρησιμοποιώ το κινητό ο launcher φεύγει από την μνήμη με αποτέλεσμα όταν βγαίνω από κάποια εφαρμογή να πρέπει να περιμένω να ξαναφορτώσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσω αυτό το θέμα χωρίς να περάσω άλλη rom ? Δοκίμασε άλλον launcher και συγκεκριμένα τον nova, το πρόβλημα σου θα λυθεί άμεσα :) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Για screenshot στο power menu πάνε system->power menu και τσεκαρε το screenshot. Το εικονίδιο με την γραμμή στα αριστερά πρέπει να είναι το δυνατό μαζί με δόνηση. Ευχαριστώ για το τιπ , το έφτιαξα το screenshot . Το εικόνιδιο με την γραμμή αριστερά δεν νομίζω να είναι αυτό που λες γιατί αν τα πάω όλα στην μέση και το επιλέξω αυτά παραμένουν στις εντάσεις που τα άφησα . Μικρό το κακό .... Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 πως τα πάει η συσκευή μας με custom 4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 πως τα πάει η συσκευή μας με custom 4.2? για να ειμαι ειλικρινης ακομα δεν την εχω δοκιμασει και αν δεν βγαλουν καποια πραγματα οπως το photosphere δεν θα την βαλω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Η CM10 μου δίνει την εντύπωση πως είναι η πιο σπαστικιά rom 4.1.2 που είχα. Κατεβάζω σχεδόν συνέχεια τις nighly και το πρόβλημα με τους launcher δεν λέει να διορθωθεί. Και δεν έχει καμια διαφορά σε μπαταρία από την aokp. Μερικές φορές όταν πατάω το home button μου πετάει μήνυμα για το ποιόν launcher θέλω. Και πάντα επιλέγω τον launcher και την επιλογή "Πάντα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Η CM10 μου δίνει την εντύπωση πως είναι η πιο σπαστικιά rom 4.1.2 που είχα. Κατεβάζω σχεδόν συνέχεια τις nighly και το πρόβλημα με τους launcher δεν λέει να διορθωθεί. Και δεν έχει καμια διαφορά σε μπαταρία από την aokp. Μερικές φορές όταν πατάω το home button μου πετάει μήνυμα για το ποιόν launcher θέλω. Και πάντα επιλέγω τον launcher και την επιλογή "Πάντα". Φλάσαρε μια άλλη τότε... :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Η CM10 μου δίνει την εντύπωση πως είναι η πιο σπαστικιά rom 4.1.2 που είχα. Κατεβάζω σχεδόν συνέχεια τις nighly και το πρόβλημα με τους launcher δεν λέει να διορθωθεί. Και δεν έχει καμια διαφορά σε μπαταρία από την aokp. Μερικές φορές όταν πατάω το home button μου πετάει μήνυμα για το ποιόν launcher θέλω. Και πάντα επιλέγω τον launcher και την επιλογή "Πάντα". Μπες με titanium backup και σβήσε τον launcher που δεν θες. Αν και σε μένα απο Σεπτεμβριο που την χρησιμοποιώ δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Ποιάκατεβάζεις? Jellybro ή official. Η jellybro έχει κάτι ψιλά θεματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Η cm ετοιμάζεται να βγάλει 4.2 για nexus s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Η cm ετοιμάζεται να βγάλει 4.2 για nexus s που το διαβασες; :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 που το διαβασες; :D Στο g+ στις αναρτήσεις τους. Ξεμπερδεψαν με galaxy nexus και ξεκινάνε για nexus 7 και nexus s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εμένα η cm10 με βόλεψε, είχα βαρεθεί την CNA που κολλούσε η ώρα και η homescrean. Η 4.2 τι έχει παραπάνω ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εγω ήθελα να δοκιμασω μια απλη rom χωρις πολλα πολλα μετα απο AOKP που ημουν πολυ ευχαριστημενος. Ηθελά κατι πιο κοντα στη stock να δοκιμασω τι λεει. Εβαλα την Strawberry - Android 4.1.2 του knzo με marmite 7.1. Tην προτεινω σε οποιον δεν θελει πολλες παραμετροποιησεις. Πολυ σταθερη χωρις reboot ή lag με αρκετα καλη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 για unlock bootloader σε windows xp τι κάνω? έκανα μια απόπειρα εχθές αλλά δεν διάβαζε τους Drivers του Nexus , ο Device Manager έβγαλe με κίτρινο θαυμαστικό το "Android 1.0" , οπότε και δεν μπορώ να κάνω unlock (έχω κατεβάσει το Android SDK σε περίπτωση που χρειαστεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 για unlock bootloader σε windows xp τι κάνω? έκανα μια απόπειρα εχθές αλλά δεν διάβαζε τους Drivers του Nexus , ο Device Manager έβγαλe με κίτρινο θαυμαστικό το "Android 1.0" , οπότε και δεν μπορώ να κάνω unlock (έχω κατεβάσει το Android SDK σε περίπτωση που χρειαστεί) http://nexusshacks.com/nexus-s-root/how-to-root-nexus-s-or-nexus-s-4g-on-ics-or-gingerbread/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ξέρει κανείς αν τα καινούρια gapps λειτουργούν χωρίς πρόβλημα στην cm10 ή μήπως θέλουν 4.2 rom; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ξέρει κανείς αν τα καινούρια gapps λειτουργούν χωρίς πρόβλημα στην cm10 ή μήπως θέλουν 4.2 rom; Σε σλιμ 3.0 διαβασα οτι εχουν θεμα αλλα γι αυτη τη ρομ που αναφερεις δεν ειδα τπτ. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ξέρει κανείς αν τα καινούρια gapps λειτουργούν χωρίς πρόβλημα στην cm10 ή μήπως θέλουν 4.2 rom; Μιλας αυτά ή για ολα?Αυτα σε αυτή του knzo 4.1.2. δουλεύουν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts