nikos_adamo Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Να ρωτησω κατι.. Στον air kernel που λεει για voodoo colour http://air.sloud.kr/2012/09/air-kernel-weekly-224-for-ns-jbn.html ειναι για τις Amoled οθονες;;;;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Υποστηρίζει το voodoo sound για να αλλάζεις τα χρώματα της οθόνης αλλά και στο δικό μας να το βάλεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Υποστηρίζει το voodoo sound για να αλλάζεις τα χρώματα της οθόνης αλλά και στο δικό μας να το βάλεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. w00t? :wacko: Το voodoo sound είναι sound driver... δεν έχει να κάνει με screen colors Μάλλον μπέρδεψες sound/color λόγω νύστας; :) Καλημέρα! Edited October 1, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Πλέον λέγεται sound, δεν υπάρχει voodoo color. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Πολύ ησυχία έπεσε εδώ μέσα... Τι έγινε κουραστήκατε απο το flashing ή καταλήξατε σε κάποια καλή ROM? Προσωπικά μένω στην CNA 3.4.1 + Marmite 4.7 (και για εναλλακτική έχω την all times classic JELLY BELLY) Βέβαια σήμερα χάζευα την Slim Bean 2.6 και παραλίγο να υποκύψω στον πειρασμό... :lol: Δεν το αποκλείω το Σ/Κ να την φορέσω για τεστάρισμα... :ninja: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 cm10 nightly με τον δικό της kernel και το κινητό χωρίς να είναι σε flight mode αν το αφήσω idle καίει 0.2% μπαταρία την ώρα. Είναι και γρήγορη. Δεν την αλλάζω με καμία. Γι αυτό υπάρχει ησυχία απο εμένα :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 cm10 nightly με τον δικό της kernel και το κινητό χωρίς να είναι σε flight mode αν το αφήσω idle καίει 0.2% μπαταρία την ώρα. Είναι και γρήγορη. Δεν την αλλάζω με καμία. Γι αυτό υπάρχει ησυχία απο εμένα :P Καλό ακούγεται... Πόσες μέρες βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 εγω ειχα aokp απο euroskank+marmite 4.7 ειχα πολυ καλη μπαταρια μεχρι και 2,5 μερες με 3 ωρες και κατι display. Kαι το μεγαλυτερο uptime(10 μερες)απο τοτε που το αγορασα. Τωρα δοκιμαζω aokp build 4+marmite 4.7 να δω πως παει.Μεχρι τωρα μια χαρα φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλό ακούγεται... Πόσες μέρες βγάζει; Κοίτα, το φόρτισα Κυριακή πρωί, με αρκετές κλήσεις και λίγα μηνύματα + λίγο wifi και χωρίς να το κλείσω το τηλέφωνο ή να το βάλω σε λειτουργία πτήσης, είναι στο 60% η μπαταρία αυτή τη στιγμή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 δοκιμασε κανεις τον κερνελ απο trinity; Ειδα τυχαια σημερα οτι εχει βγαλει. Θα το δοκιμασω αυριο να δω.. Αν εχει βαλει κανεις ας πει εντυπωσεις.. Γιατι καταντησαμε με 3 κερνελ να παιζουμε ΜΟΝΟ... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKOBITES Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 cm10 nightly με τον δικό της kernel και το κινητό χωρίς να είναι σε flight mode αν το αφήσω idle καίει 0.2% μπαταρία την ώρα. Είναι και γρήγορη. Δεν την αλλάζω με καμία. Γι αυτό υπάρχει ησυχία απο εμένα :P Είχα δοκιμάσει cm10 nightly μέχρι τις 22/09 με μέτρια μπαταρία. Ποιας ημερομηνίας έκδοση nightly χρησιμοποιείς; Παράθεση OnePlus 6T - Nexus 6P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εχω τον apex launcher, όταν κάνω κλήση δεν υπάρχει η μπάρα τερματισμού με κόκκινη απόχρωση κάτω αλλά το εφέ για κλήσεις το οποίο δεν βολεύει, άλλαξε κάτι και τι κάνω; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εχω τον apex launcher, όταν κάνω κλήση δεν υπάρχει η μπάρα τερματισμού με κόκκινη απόχρωση κάτω αλλά το εφέ για κλήσεις το οποίο δεν βολεύει, άλλαξε κάτι και τι κάνω; Ο launcher δεν έχει καμμία σχέση με τον dialer σου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Είχα δοκιμάσει cm10 nightly μέχρι τις 22/09 με μέτρια μπαταρία. Ποιας ημερομηνίας έκδοση nightly χρησιμοποιείς; Την 27/9 έχω και τώρα θα περάσω την 3/10. Απο 30/9 και μετά υποστηρίζουν αναβάθμιση OTA όπως και η stock rom! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Την 27/9 έχω και τώρα θα περάσω την 3/10. Απο 30/9 και μετά υποστηρίζουν αναβάθμιση OTA όπως και η stock rom! Δεν είναι και τίποτα τρομερό αυτό που έκαναν. Αντί να το κατεβαζεις από τη σελίδα κατεβάζει μόνο του την τελευταία έκδοση, όλα τα άλλα, reboot σε cwm, wipe κτλ πάλι χειροκίνητα πρέπει να τα κάνεις. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ποια εκδοση της marmite ειναι η πιο stable? την τελευταια την δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ποια εκδοση της marmite ειναι η πιο stable? την τελευταια την δοκιμασε κανεις? Είμαι με 4.7 και με 7 μέρες uptime, το περιβάλλον εξακολουθεί ναι είναι ταχύτατο... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Short rom review: Είχα λίγο χρόνο ελεύθερο και είπα να πειραματιστώ. Αρχικά, είδα οτι βγήκε ο νέος trinity που υποστηρίζει 4.1 εκδόσεις. Λέω ας κατεβάσω και την AOKP b4 να δούμε τι λέει. Πρώτες εντυπώσεις: Άριστες. Ταχύτατη και σταθερή με τη σιγουριά του trinity. Όμως όντας νέος ο trinity ακόμα έχει ελλείψεις σε χαρακτηριστικά και μερικές "παιδικές ασθένειες" (όχι εφέ crt κλπ.) οπότε λέω ας τον προσπεράσω. Μετά βλέπω πολύ καλά λόγια για rasbeanjelly. Τη δοκιμάζω επίσης με trinity (γιατί αυτόν προτείνει ο dev) αλλά λίγο μου ξένισε η διαφορετική εμφάνιση, λίγο μερικά fc's και λέω θα κάνω το μεγάλο βήμα. AOKP b4 + marmite 4.8.2. Απο τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) συνδυασμούς. Ταχύτητα-Σταθερότητα-Λογική μπαταρία. Ωρίμασαν αρκετά, τόσο ο kernel όσο και η rom. Με ξανακέρδισε η AOKP και ο marmite. Προτείνω αυτόν τον συνδυασμό σε όποιον ψάχνεται για κάτι καλό, σταθερό και ταχύτατο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω. Η AOKP είναι η πιο γρήγορη rom που έχω δοκιμάσει και θα μείνω σε αυτόν. Και εννοώ ότι υπάρχει αισθητή διαφορά με cm10 που είχα μέχρι τώρα. Από τα λίγα μειονέκτημα που υπάρχουν μέχρι τώρα είναι η έλλειψη toggle για data και αλλαγή 2g/3g Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sherlock2 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλησπερα παιδια!εχω ενα προβλημα με το nexus s που εχω. εχει κολλησει στην ασφαλη λειτουργια και δεν βγαινει απο εκει.του εκανα επανεκκινηση,επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα...εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω?ευχαριστω Παράθεση 'Aν έχεις τύχη, διάβαινε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλησπερα παιδια!εχω ενα προβλημα με το nexus s που εχω. εχει κολλησει στην ασφαλη λειτουργια και δεν βγαινει απο εκει.του εκανα επανεκκινηση,επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα...εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω?ευχαριστω Σου απάντησα και στο άλλο thread, μάλλον φοράς στενή θήκη και πατιέται συνέχεια το power σου με αποτέλεσμα να σε έχει συνέχεια σε safe mode... Γενικά η συσκευή μπαίνει σε αυτο το mode όταν πατάς παρατεταμένα το power button Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Εγω παντως παιδες μετα απο εναμιση χρονο τωρα περασα καστομ(cna 3.6.5) και χτυπαω το κεφαλι μου που δεν το εκανα τοσο καιρο. Παρολα αυτα δεν πειραξα κερνελ και εχω αρκετα fc με τον μαμισιο της cna.Ερχομαι απο μαμα 4.1.1 και βλεπω τρελη διαφορα στην ταχυτητα.Τι προτινετε απο κερνελ?Αυτος ο μαρμιτε πως τον λενε τον κυριο ταιριαζει με την ρομ που εχω ή θα τα κανω μανταρα? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Εγω παντως παιδες μετα απο εναμιση χρονο τωρα περασα καστομ(cna 3.6.5) και χτυπαω το κεφαλι μου που δεν το εκανα τοσο καιρο. Παρολα αυτα δεν πειραξα κερνελ και εχω αρκετα fc με τον μαμισιο της cna.Ερχομαι απο μαμα 4.1.1 και βλεπω τρελη διαφορα στην ταχυτητα.Τι προτινετε απο κερνελ?Αυτος ο μαρμιτε πως τον λενε τον κυριο ταιριαζει με την ρομ που εχω ή θα τα κανω μανταρα? Ναι πιστεύω αξίζει να βάλεις marmite. Απο την έκδοση 4.8 και πάνω είναι διαμάντι. Ταχύτατος, ομαλός και δεν κάνει reboot. Έχει ρίξει τρελή δουλειά ο dev για να απομονώσει τα bugs. Απ'όσο είδα στο topic του marmite, με cna και aokp δεν υπάρχουν θέματα. Με cyanogen έχουν πρόβλημα πάρα πολλοί με αυτόν τον kernel (όπως είχα κι εγώ κάθε φορά που τον δοκίμαζα με cm) Για τα fc κάνε στη recovery: Advanced settings->Fix permissions Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Έχω το Nexus S , stock τελείως και από θέμα ROM και κέρνελ . Επειδή δεν θέλω να αρχίσω τους πειραματισμούς με τις rom (τουλάχιστον όχι ακόμη) αλλά και να περνάω ξανά εφαρμογές από την αρχή κλπ τι άλλο κέρνελ μπορώ να βάλω στο Nexus ? Θα δω διαφορά ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Έχω το Nexus S , stock τελείως και από θέμα ROM και κέρνελ . Επειδή δεν θέλω να αρχίσω τους πειραματισμούς με τις rom (τουλάχιστον όχι ακόμη) αλλά και να περνάω ξανά εφαρμογές από την αρχή κλπ τι άλλο κέρνελ μπορώ να βάλω στο Nexus ? Θα δω διαφορά ; Δεν αρχίζεις κανένα πειραματισμό... Πριν φλασαρεις ρομ ή κέρνελ κρατάς nandroid backup στην συνέχεια φλασάρεις και επαναφέρεις εφαρμογές και τα data αυτών με titanium... το μόνο που έχεις να σετάρεις ξανά είναι το σύστημα μάξιμουμ χρόνος για να φλασάρεις νέα ρομ απο το 0 (full wipe) και να επαναφέρεις / σετάρεις είναι 1 ώρα μάξιμουμ χρόνος για να φλασάρεις κέρνελ είναι 5 λεπτά... Σου προτείνω να δομιμάσεις roms: CNA, AOKP, Slim Bean Ο kernel είναι μονόδρομος: marmite 4.7-4.8 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts