Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό μου σέρνεται με CNA 3.6.0 + matr1x 23.0 (μετά απο full wipe κτλ κτλ)

Να δοκιμάσω λες τον marmite πριν επιστρέψω στην CNA 3.4.1; :X

Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα ;) Με matrix πάντα είχα τις χειρότερες επιδόσεις

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ο matrix έχω την αίσθηση ότι είναι παρατημένος. Μόνο ο marmite αξίζει, και ο air ήταν ωραίος σε ics αλλά σε jb θέλει πολύ δουλειά ακόμα.
Oneplus 6 8/128

Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα ;) Με matrix πάντα είχα τις χειρότερες επιδόσεις

Πλεον η συσκευή ΠΕΤΑΕΙ!

Επιφυλλάσομαι λίγο μην φάω κανένα άσχετο restart, διαφορετικά θα δήλωνα ευτυχισμένος!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καποιες φορες το κινητο χανει το σημα και μου βγαζει ενα pop-up μηνυμα που λεει "network unavailable" ή "sim card removed" και μου ζηταει να κανω restart για να επανέλθει το σημα. Εχει γινει αυτο σε κανενα αλλο? Το radio ειναι το KI1, το τελευταιο δηλαδη, το οποιο ειναι το default και στις custom roms και στην stock rom.

Καποιες φορες το κινητο χανει το σημα και μου βγαζει ενα pop-up μηνυμα που λεει "network unavailable" ή "sim card removed" και μου ζηταει να κανω restart για να επανέλθει το σημα. Εχει γινει αυτο σε κανενα αλλο? Το radio ειναι το KI1, το τελευταιο δηλαδη, το οποιο ειναι το default και στις custom roms και στην stock rom.
σε μενα φιλε μου... Το παρατηρησα τωρα γτ πιο παλια το ειχα σαν δευτερο κινητο ( με καρτα wind) και γενικα δεν ειχα κανενα προβλημα πουθενα... εχω κανει πολλα πειραματα να δω τι παιζει.. Και συνηθως μου το κανει οταν ειμαι σε 3g... οταν ειμαι σε 2g παει καλα..... εμενα μου λεει στο περιπου οτι χαθηκε το δικτυο και οτι πρεπει να κανετε επανεκινηση ή να βαλετε μια εγκυρη καρτα σιμ... ( η σιμ μου ειναι της κοσμοτε απο τις καινουργιες.) Εσυ τι καρτα εχεις; Δεν ξερω αν φταει η καρταα η το κινητο εχει φαει φλασια απο τα πολλα flashαρισματα.... Edited by nikos_adamo

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

σε μενα φιλε μου... Το παρατηρησα τωρα γτ πιο παλια το ειχα σαν δευτερο κινητο ( με καρτα wind) και γενικα δεν ειχα κανενα προβλημα πουθενα... εχω κανει πολλα πειραματα να δω τι παιζει.. Και συνηθως μου το κανει οταν ειμαι σε 3g... οταν ειμαι σε 2g παει καλα..... εμενα μου λεει στο περιπου οτι χαθηκε το δικτυο και οτι πρεπει να κανετε επανεκινηση ή να βαλετε μια εγκυρη καρτα σιμ... ( η σιμ μου ειναι της κοσμοτε απο τις καινουργιες.) Εσυ τι καρτα εχεις; Δεν ξερω αν φταει η καρταα η το κινητο εχει φαει φλασια απο τα πολλα flashαρισματα....

Vodafone εχω. Ακριβως τα ιδια λεει και σε μενα. Με ποιες ρομ/κερνελ στο εκανε;

Edited by grigri444

Vodafone εχω. Ακριβως τα ιδια λεει και σε μενα. Με ποιες ρομ/κερνελ στο εκανε;
και με codename και με στοκ κερνελ κ ρομ, και με στοκ ρομ και airkernel και matrix. Γνκ δν πιστευω οτι ειναι θεμα ρομ η κερνελ... Εκτος αν ολο το 4.1 εχει τετοιο προβλημα.. Εμενα μου αργει να μπει κ στο ιντερνετ οταν ανοιγω 3g και κινηση δεδομενων... Τα τσακαλια εδω μεσα δεν μπορουν να το κοιταξουν να μας πουν;;;;

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα σαν αυτό που αναφέρετε. Απλά με 4.1 αργεί λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω να μπει στον λογαριασμό Google (να γίνουν μπλε τα εικονίδια) 2 φορές τώρα πρόσφατα μου έχει βγάλει "η κάρτα σιμ είναι κλειδωμένη εισάγετε κωδικο" αλλά αν το αφήσω όπως είναι για 2 δευτερόλεπτα μπαίνει μόνο του. Με την κάρτα δεν υπάρχει θέμα την έχω πάνω από 10 χρόνια

και με codename και με στοκ κερνελ κ ρομ, και με στοκ ρομ και airkernel και matrix. Γνκ δν πιστευω οτι ειναι θεμα ρομ η κερνελ... Εκτος αν ολο το 4.1 εχει τετοιο προβλημα.. Εμενα μου αργει να μπει κ στο ιντερνετ οταν ανοιγω 3g και κινηση δεδομενων... Τα τσακαλια εδω μεσα δεν μπορουν να το κοιταξουν να μας πουν;;;;

Μεχρι χθες πιστευα πως φταιει συγκερκιμενη ρομ/κερνελ, γιατι μονο με τον συγκερκιμενο συνδιασμο μου το ειχε κανει, αλλα χθες μου το ξαναεκανε με αλλη ρομ/κερνελ, οποτε ειναι σιγουρα θεμα υποδοχης καρτας σιμ. Εχω αλλαξει και σιμ με το παλιο μου κινητο και μου το εκανε και με την αλλη σιμ και η σιμ που ειχα στο nexus δουλευει κανονικα στο παλιο μου κινητο, οποτε δεν ειναι θεμα σιμ.

Ψαχνω να βρω ανταλλακτικό sim card tray, αλλα βρισκω μονο για το i9020. Ξερει κανεις αν ειναι συμβατο με το i9023;

Πηρα και τηλεφωνο σε ενα επίσημο σερβις samsung (Βασ. Ολγας 140 Θεσσαλονικη) και ο τεχνικος μου ειπε οτι πρεπει πρωτα να το δει (σωστος), αλλα για να παραγγειλει ανταλλακτικο δυσκολα (fail). Δηλαδη τι σόι επίσημο σερβις εισαι αν δεν μπορεις να παραγγειλεις ενα ανταλλακτικο; Τελος παντων, θα παω αυριο και βλεπουμε

Edited by grigri444

Με την κάρτα δεν υπάρχει θέμα την έχω πάνω από 10 χρόνια

Ίσως και να είναι αυτό το πρόβλημα. Εγώ είχα sim cu γκρι, εποχής panafon, και γενικώς με το 3g είχα πολλά προβλήματα. Το άλλαξα σε what's app, πήρα καινούρια sim και φαίνεται να πάει καλύτερα.

Εγώ για καλό και για κακό στη θέση σου θα έπαιρνα καινούρια sim, δυστυχώς μου φαίνεται ότι την χρεώνουν.

Oneplus 6 8/128

Ίσως και να είναι αυτό το πρόβλημα. Εγώ είχα sim cu γκρι, εποχής panafon, και γενικώς με το 3g είχα πολλά προβλήματα. Το άλλαξα σε what's app, πήρα καινούρια sim και φαίνεται να πάει καλύτερα.

Εγώ για καλό και για κακό στη θέση σου θα έπαιρνα καινούρια sim, δυστυχώς μου φαίνεται ότι την χρεώνουν.

Παλαιοτερα ειχα ελλατωματικη σιμ, με την οποια τα εικονιδια δεν γινοντουσαν μπλε. Εφοσον τα εικονιδια γίνονται μπλε, η σιμ δεν εχει προβλημα.

Ναι την χρεώνουν. Αλλά αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα την κρατώ. Αναγκαστικά στο μέλλον θα θέλει αλλαγή για nano sim έτσι όπως εξελίσσονται τα κινητά

Σχετικά με τον marmite, δεν ξέρω τι παίζει αλλά ο kernel της cyanogen φαίνεται να πάει πιο γρήγορα και να είναι πιο αξιόπιστος απο τον marmite. Για σταθερότητα οκ, αλλά για ταχύτητα δεν το περίμενα :P

Μεχρι χθες πιστευα πως φταιει συγκερκιμενη ρομ/κερνελ, γιατι μονο με τον συγκερκιμενο συνδιασμο μου το ειχε κανει, αλλα χθες μου το ξαναεκανε με αλλη ρομ/κερνελ, οποτε ειναι σιγουρα θεμα υποδοχης καρτας σιμ.
;;;;Αν ηταν αυτο το προβλημα δν θα ειχαμε γνκ προβλημα;;; Μονο στα τηλ θα γινοταν αυτο;;; Με 2g το δοκιμασες; Εμενα ως τωρα με 2g δουλευει αψογα... Την αλλην βδομαδα θα παω να αλλαξω και μια σιμ να δω. και αν αυτη κανει το ιδιο τοτε :(

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Σχετικά με τον marmite, δεν ξέρω τι παίζει αλλά ο kernel της cyanogen φαίνεται να πάει πιο γρήγορα και να είναι πιο αξιόπιστος απο τον marmite. Για σταθερότητα οκ, αλλά για ταχύτητα δεν το περίμενα :P

BLN έχει; Δώσε link αν δεν σου είναι κόπος :)

BLN έχει; Δώσε link αν δεν σου είναι κόπος :)

Κοίτα, δεν νομίζω να τον δίνουν "σκέτο" εκτός αν είναι στον simplekernel (που δεν νομίζω, γιατί αλλάζει κάθε μέρα ο cm kernel). Βάζω cm10 nightly και δεν αλλάζω καθόλου kernel, αφήνω αυτόν που έχει η rom. Και πάει καλά. Γρήγορα και σταθερά. Έχει bln και bld χωρίς να χρειάζεσαι 3ο πρόγραμμα. Απευθείας απο τις ρυθμίσεις του κινητού πειράζεις τις τιμές.

;;;;Αν ηταν αυτο το προβλημα δν θα ειχαμε γνκ προβλημα;;; Μονο στα τηλ θα γινοταν αυτο;;; Με 2g το δοκιμασες; Εμενα ως τωρα με 2g δουλευει αψογα... Την αλλην βδομαδα θα παω να αλλαξω και μια σιμ να δω. και αν αυτη κανει το ιδιο τοτε :(

Όχι γιατί δεν είναι όλα τα κινητά ίδια. Βλέπεις, σε άλλους κάθεται καλά μια ρομ και σε άλλους όχι.

Από προχθές "σφηνωσα" την σιμ με μια ζελατινουλα και ακόμα δεν το έχει κάνει. Σίγουρα είναι πρόβλημά της υποδοχης της σιμ

Όχι γιατί δεν είναι όλα τα κινητά ίδια. Βλέπεις, σε άλλους κάθεται καλά μια ρομ και σε άλλους όχι.

Από προχθές "σφηνωσα" την σιμ με μια ζελατινουλα και ακόμα δεν το έχει κάνει. Σίγουρα είναι πρόβλημά της υποδοχης της σιμ

θα το κανω κ εγω... και βλεπουμε... Και μαρεσει πολυ αυτο το κινητο.. κριμα ειναι να κανει τετοια και να παει για αποσυρση....

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Με τον marmite γιατί έχω θέμα στην ελάχιστη συχνότητα; Δεν κατεβαίνει από τα 200MHz

ενώ στον air μπαίνει και στα 100MHz.

Έβαλα CNA 3.6.0 + marmite 4.7.6 χωρίς full wipe (Μόνο dalvik και cache)

Edited by giorgos3924

Με τον marmite γιατί έχω θέμα στην ελάχιστη συχνότητα; Δεν κατεβαίνει από τα 200MHz

ενώ στον air μπαίνει και στα 100MHz.

Έβαλα CNA 3.6.0 + marmite 4.7.6 χωρίς full wipe (Μόνο dalvik και cache)

Δοκίμασε, recovery -> advanced -> fix permissions

καλησπέρα!

πως γίνεται root η συγκεκριμένη συσκευή? (είναι πανάσχετος επι του θέματος)

ευχαριστώ!

Δες στο 1ο post

Με την Codename έχετε πρόβλημα με το SystemUI και το battery drain που προκαλεί;

Αν βάλεις καλό κέρνελ δεν θα έχεις πρόβλημα με το battery drain (και αν "παγώσεις" και κανα δυο εφαρμογές)

Δημητρη καλη Κυριακη!

με τι το τρεχεις τωρα το μηχανημα?

μου κανεις μια χαρη?

να πας στο σαιτ http://browsermark.rightware.com και να κανεις το τεστακι με τον στοκ κ τον chrome.

ευχαριστω

μου βγαζει 41068 και 53578 αντιστοιχα

δεν εχω βαλει καμμια ρομ

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δημητρη καλη Κυριακη!

με τι το τρεχεις τωρα το μηχανημα?

μου κανεις μια χαρη?

να πας στο σαιτ http://browsermark.rightware.com και να κανεις το τεστακι με τον στοκ κ τον chrome.

ευχαριστω

μου βγαζει 41068 και 53578 αντιστοιχα

δεν εχω βαλει καμμια ρομ

yay! Καλησπέρα! Δεν έχω κανέναν απο τους 2 είμαι μόνο με Opera mobile...

Το παραπάνω link τεστάρει mobile browsers;

Με τι το τρέχω το εργαλείο ε; CNA 3.4.1 + Marmite 4.7.0 και για την ώρα νοιώθω καλά...

Μόλις με χαλάσει θα φλασάρω Jelly Belly και θα σταματήσω να ασχολούμαι :-)

Ok, έφτιαξε ευχαριστώ! :)

Χαίρομαι, να σαι καλά! :-)