aliengoa Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Κατεβάζω και εγώ την Codename 3.4.1 να την δοκιμάσω. Ήθελα να σας ρωτήσω μια και πρώτη φορά είναι, κατεβάζω και gapps για να τα εγκαταστήσω; Θα προσπαθήσω να κάνω συγκεκριμένα aps backup με το Titanium κατα τ'αλλα ότι χρειάζομαι θα το κατεβάσει αυτόματα όταν βάλω τον google account, σωστά; Έκανα και backup τις επαφές μου με το Backup Contacts. Την Rom την παιρνάω στην SD και την βάζω όπου θέλω ή πρέπει σε συγκεκριμένο φάκελο; Αυτά, θα σας πω πως θα πάει Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Κατεβάζω και εγώ την Codename 3.4.1 να την δοκιμάσω. Ήθελα να σας ρωτήσω μια και πρώτη φορά είναι, κατεβάζω και gapps για να τα εγκαταστήσω; Θα προσπαθήσω να κάνω συγκεκριμένα aps backup με το Titanium κατα τ'αλλα ότι χρειάζομαι θα το κατεβάσει αυτόματα όταν βάλω τον google account, σωστά; Έκανα και backup τις επαφές μου με το Backup Contacts. Την Rom την παιρνάω στην SD και την βάζω όπου θέλω ή πρέπει σε συγκεκριμένο φάκελο; Αυτά, θα σας πω πως θα πάειΟχι σε φακελο. απλα την βαζεις στην sd. Οπως και τα gapps. Κανε wipe data πρωτα και μετα περνα την. επειδη την περασα κ εγω κ την δουλευω 3 μερες ειχα κατι κοληματακια οπως με το bln και το σημα (οταν εβγαζα 3g και κινηση δεδομενων ) χανοταν. Γιαυτο εβαλα το air kernel 201. Με το bln λυθηκε το προβλημα αλλα με το σημα εχει κατι κοληματακια... :wacko: Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Κατεβάζω και εγώ την Codename 3.4.1 να την δοκιμάσω. Ήθελα να σας ρωτήσω μια και πρώτη φορά είναι, κατεβάζω και gapps για να τα εγκαταστήσω; Θα προσπαθήσω να κάνω συγκεκριμένα aps backup με το Titanium κατα τ'αλλα ότι χρειάζομαι θα το κατεβάσει αυτόματα όταν βάλω τον google account, σωστά; Έκανα και backup τις επαφές μου με το Backup Contacts. Την Rom την παιρνάω στην SD και την βάζω όπου θέλω ή πρέπει σε συγκεκριμένο φάκελο; Αυτά, θα σας πω πως θα πάει Εκτός απο titanium πρέπει να κρατάς και ένα nandroid (εκτός αν ήδη έχεις) απαιτουνται και τα gapps Τις επαφες σου δεν τις χάνεις (αν συγχρονίζεις με το gmail) Δεν παίζει ρόλο που θα περάσεις τα αρχεία προς φλασάρισμα... είτε στο root της κάρτας είτε σε κατάλογο... το ίδιο είναι Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εκτός απο titanium πρέπει να κρατάς και ένα nandroid (εκτός αν ήδη έχεις) απαιτουνται και τα gapps Τις επαφες σου δεν τις χάνεις (αν συγχρονίζεις με το gmail) Δεν παίζει ρόλο που θα περάσεις τα αρχεία προς φλασάρισμα... είτε στο root της κάρτας είτε σε κατάλογο... το ίδιο είναι Δεν έχω nandroid! Τώρα το έμαθα! Είναι απαραίτητο; Την stock ROM που μπορώ να την βρώ σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Δεν έχω nandroid! Τώρα το έμαθα! Είναι απαραίτητο; Την stock ROM που μπορώ να την βρώ σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω; Υπαρχει μια stock rom rooted εδώ . Φλασαρεις τη ρομ και μετα το simple root που δινει και εισαι οκ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Δεν έχω nandroid! Τώρα το έμαθα! Είναι απαραίτητο; Την stock ROM που μπορώ να την βρώ σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω; Υπάρχουν σκριπτάκια "return to stock" μην ανησυχείς... Το nandroid κατ εμε είναι MUST Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Οπότε κάθομαι να "διαβάσω" περισσότερα πριν "περάσω" ROM. Είμαι μεταξύ των AOKP και Codename. Κάτι τελευταίο, διαβάζω για Kernel, πρέπει να περάσω κάποιον για να δουλέψει καλύτερα η custom ROM ή αφήνω τον stock για αρχή και μετά βλέπουμε; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Οι custom roms ερχονται συνηθως με εναν μαγειρεμενο Kernel ..Η Codename για παραδειγμα ερχεται με Air Kernel ..βλεπεις αν σε ικανοποιει και αλλάζεις αν θες Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Γιατί σε κανέναν κερνελ η ελάχιστη συχνότητα δεν μπαίνει 100MHz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Γιατί σε κανέναν κερνελ η ελάχιστη συχνότητα δεν μπαίνει 100MHz? Μου φαίνεται ότι είναι θέμα του jelly bean. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Μου φαίνεται ότι είναι θέμα του jelly bean. Στην stock νομίζω δούλευε! Δε πιστεύω η google να έκανε τέτοιο λάθος... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδιά βάλτε το cpuspy και δείτε. Δουλεύει και στα 100mhz το κινητό, είναι κοσμητικό bug αυτό. Με όσους kernels δοκίμασα, πάντα έτρεχε και στα 100mhz, άσχετα αν έβγαζε πολλές φορές minimum τα 200mhz. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδιά βάλτε το cpuspy και δείτε. Δουλεύει και στα 100mhz το κινητό, είναι κοσμητικό bug αυτό. Με όσους kernels δοκίμασα, πάντα έτρεχε και στα 100mhz, άσχετα αν έβγαζε πολλές φορές minimum τα 200mhz. Σε μένα λέει 0! Δεν δουλεύει στα 100MHz έχω CNA 3.4.0 με τον τελευταίο stable air 2/9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Λοιπον μετα απο καθημερινη χρηση σαν πρωτο κινητου εδω και μια βδομαδα ( παλια ηταν το 2ο για χρηση μονο για νετ) εχω προβλημα με το σημα... Ενω μιλαωκαποιες φορες κοβετε η κλιση και μου κανει reboot. Λεγοντας μη υπαρξη καρτα σιμ. Μου το εχει κανει με στοκ ρομ με customs kernels και με την codename... Το ξαναεφερα το κινητο παλι σε μαμα ρομ και κερνελ για να δω αν το κανει.. Το κανει σε αλλους εδω;; Μηπως ειναι προβλημα συσκευης και οχι λογισμικου;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Μήπως είναι θέμα sim; Αν και το reboot είναι λίγο περίεργο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Η συμβίωση με cm10 nightly skank και marmite ήταν πολύ καλή. Όμως η μπαταρία+το crt bug+ το αμφιβόλων αποτελεσμάτων idle2 με έκαναν να δοκιμάσω την official cm10 nightly με τον δικό της kernel. Αποτέλεσμα: Τέλειο. Ίδια ταχύτητα με marmite, αλλά καίει πολύ λιγότερη μπαταρία. Επίσης είναι και πολύ σταθερή. Απο aokp μεριά ακούω διάφορα προβλήματα. Η cyanogen βελτιώθηκε τρομερά με την cm10. Και ακόμα είναι nightly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Μήπως είναι θέμα sim; Αν και το reboot είναι λίγο περίεργο. δεν ξερω.. Παντως την σιμ την εχω μισο χρονο.. Δεν ειναι να πεις παλιαα και την εχει ακουσει. Απλα εχω βαρεθει αυτο το πραγμααα. παραδειγμα σημερα που πηρα την αποφαση να το ξαναφερω παλι στα στοκ ηταν γιατι δεν εκανε συνδεση με το μοντεμ... Ο αδερφος μου που εχει το ιδιο κινητο αλλα 'μαμα' εμπαινε κανονικα... εγω παλι οχι :cry: Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 δεν ξερω.. Παντως την σιμ την εχω μισο χρονο.. Δεν ειναι να πεις παλιαα και την εχει ακουσει. Απλα εχω βαρεθει αυτο το πραγμααα. παραδειγμα σημερα που πηρα την αποφαση να το ξαναφερω παλι στα στοκ ηταν γιατι δεν εκανε συνδεση με το μοντεμ... Ο αδερφος μου που εχει το ιδιο κινητο αλλα 'μαμα' εμπαινε κανονικα... εγω παλι οχι :cry: Άμα το κάνει συχνά δοκίμασε να αλλάξεις sim στα 2 κινητά για να βεβαιωθείς εάν είναι/δεν είναι προβληματική η sim. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Σκέφτομαι να δοκιμάσω ξανά cm10. Βαρέθηκα να αλλάζω ρομ συνέχεια. Λέω να βάλω κάποια που έχει συχνά updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Σκέφτομαι να δοκιμάσω ξανά cm10. Βαρέθηκα να αλλάζω ρομ συνέχεια. Λέω να βάλω κάποια που έχει συχνά updates. Έρχεται νέο release της Codename σήμερα :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Έβαλα την JellyBelly 4.1.1 και όλα καλά αλλά δεν μου κάνει, λέω να βάλω cm10.nightly μιας και στην παλιά μου έκδοση 4.0.4 είχα cm9.nightly και είμαι ενθουσιασμένος με αυτήν την ROM, αλλά δεν ξέρω την kernel να βάλω, μπορείτε να μου προτείνετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Έκλεισα περίπου Βδομάδα και παραπάνω με cm10 nightly,και ο λόγος που την κράτησα είναι επειδή δεν μπορούσα να την αλλάξω λόγο απουσίας... λοιπόν.... μάπα το καρπούζι τουλάχιστον δική μου συσκευή. Επανεκιννησης σε τακτά χρονικά διαστήματα, κολλήματα , άνοιγε εφαρμογές οποίες και οπότε ήθελε και έκλεινε οπότε ήθελε! Το βασικο, ανοιγε το 3g μονο του! Εννοειτε clean install εχει γινει.... Μπορεί καθε μερα να έπαιρνα ενημέρωσή αλλα μετά τις 2/9 χάλασαν πολύ. Εν αναμονή της codename πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εγώ πάλι που είμαι με CM10 Nightly από την 1η επίσημη δε. Εδώ αντιμετοπίσει κανένα πρόβλημα απολύτως. Όλα λειτουργούν τέλεια και πολύ ομαλά. Το Μονό πρόβλημα ήταν στην αρχή που δεν λειτουργούσε η περιστροφή (διορθώθηκε) και σε 3 εκδόσεις είχα πολύ κακή μπαταρία όπου και αυτό μετά διορθώθηκε. Ίσως δεν έκατσε καλά στην συσκευή σου δεν ξέρω τι να πω γιατί να ανοίγει και το 3G Μονό του είναι τραγικό! Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εγώ πάλι που είμαι με CM10 Nightly από την 1η επίσημη δε. Εδώ αντιμετοπίσει κανένα πρόβλημα απολύτως. Όλα λειτουργούν τέλεια και πολύ ομαλά. Το Μονό πρόβλημα ήταν στην αρχή που δεν λειτουργούσε η περιστροφή (διορθώθηκε) και σε 3 εκδόσεις είχα πολύ κακή μπαταρία όπου και αυτό μετά διορθώθηκε. Ίσως δεν έκατσε καλά στην συσκευή σου δεν ξέρω τι να πω γιατί να ανοίγει και το 3G Μονό του είναι τραγικό! Μονό τραγικό; θα με γα@@σει η vodafone! Τι μα πω... Από συσκευή σε συσκευή πολλά διαφέρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Παίδες μόλις βγήκε καινούργια release codename http://codenameandroid.com/forum/index.php?/forum/31-rom-releases/ για δοκιμάστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts