nikos_adamo Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Το nandroid backup επαναφερει την rom που εχεις αποθηκευσει. Το titanium επαναφερει τις εφαρμογες μαζι με τα δεδομενα τους σε οποιαδηποτε ρομ και να βαλεις. Αν δεν κανεις backup με titanium θα χασεις ολες τις εφαρμογες/δεδομενα στην νεα ρομ που θα βαλεις.οταν χρειαστηκε μια φορα και εκανα nandroid μου εφερε το κινητο στις ρυθμισεις, και εφαρμογες και ολα οπως τοτε που ειχα παρει το nandroid... ετσι δεν ειναι;;; η κανω λαθος;;; εχεις δικιο.. εννοεις να εχω τις εφαρμογες στη νεα ρομ.. Δεν με απασχολει τοσο αυτο.. απλα θελω να την δοκιμασω πρωταα κ μετα το πολυ πολυ τα ξαναπερναω... ;) Edited August 30, 2012 by nikos_adamo Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Μετά από μερικές μέρες με την CodenameAndroid και σχεδόν όλους τους kernel ξαναγύρισα στην JellyBelly 1.0.5 με ένα διορθωμένο kernel του _thalamus και έχω να πώ πως το κινητό βρήκε και πάλι την σπυρτάδα που έπρεπε να έχει με την JB. Μου φαίνετε πως τελικά θα αράξω για αρκετό ακόμα καιρό έτσι για να απολαμβάνω την αγαπημένη μας συσκεύη οπως δεν την έχουμε βιώσει ποτέ (γρήγορη και χωρίς lag ή κολλήματα). 0.1.5 εννοείς μάλλον... Και εγώ το σκέφτομαι να επιστρέψω στην τέλεια jellybelly καλή η codename, ωραία καλούδια, αλλά κάπου χάνει... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 0.1.5 εννοείς μάλλον... Και εγώ το σκέφτομαι να επιστρέψω στην τέλεια jellybelly καλή η codename, ωραία καλούδια, αλλά κάπου χάνει... Στην μπαταρία λίγο... Όλα τ άλλα είναι μια χαρά! Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμα και θα ξαναδοκιμάσω AOKP ή CM10. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουμε ρομ συνέχεια. Δε νομίζω πως υπάρχουν και μεγάλες διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 με την codename 3.4.1 εχετε παρατηρησει ασθενεστερο σημα στο κινητο μας? ή εμενα κατι παιζει με την δικια μου συσκευη?:O Ισα ισα. Με cna εχω καλυτερο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Κι εγώ. Ειδικά στο gps 5sec το πολύ για να κλειδώσει. Με άλλες ρομ ήθελε περίπου μισό λεπτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james_ Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 εβαλα τη cm10 nightly που δεν ειναι stable. Υπαρχει τροπος να βαζω τη νεοτερη εκδοση της cm10 χωρις να σβηνονται τα apps και τα data μου. το titanium backup free για καποιο λογο δεν μου κανει restore οταν το χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Και εγώ με CM10 nightly εδώ και καιρό είμαι. Αυτόν που λες γίνεται πολύ εύκολα, άπλα μέσα από το ROM Manager ελέγχεις για Update κάθε μέρα (για να έχεις την νεότερη έκδοση) μολιςνσουβπει ότι υπάρχει πιο νέα επιλέγεις να γίνει η ενημέρωσή, δεν επιλεγείς να κατεβάσει τα Google Apps μιας και δεν θα στα σβήσει στην συνέχεια. Μόλις τελειώσει το κατέβασμα της ROM, σε πηγαίνει από μόνο του πάλι στο ROM Manager και εσύ επιλέγεις να κάνει wipe μόνο την cache ή και καθόλου. Έτσι δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Γενικά χάνεις μόνο όταν κάνεις wipe data/ factory reset. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Υπάρχει κάνας τρόπος να περάσω στην sdcard αρχείο video .mkv 11GB ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 καλησπερα...μαλλον εκανα γκαφα και ενω πηγα να περασω την codename (αν και ασχετος) δεν ξερω τι εγινε και οταν μπαινω σε recovery μου βγαζει το ανθρωπακι με το θαυμαστικο και οτι και να προσπαθησω να κανω install απο sd card μου βγαζει installation aborted και με εχει γυρισει σε 2.3.6...τι να κανω???please help... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 αν μπαινεις κανονικα στο μενου κανε μια αναβαθμιση σε 4.1 και μετα βλεπεις πλεον με αφετηρια απο το Jelly Bean Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 εχουμε και λεμε...bootloader unlocked,το τηλεφωνο δεν ειναι rooted,με εχει γυρισει σε 2.3.6,οταν προσπαθω να μπω σε recovery μου βγαζει το ανθρωπακι με το θαυμαστικο,οτι και να προσπαθησω να του φορτωσω απο sd card μου λεει instalation aborted και επισης οταν ανοιγω το wi fi δεν βρισκει το δικο μου δικτυο και αν το βαλω χειροκινητα μου λεει οτι ειναι εκτος εμβελειας!!!τι να κανω για να δουλεψει σωστα το κινητο ρε παιδια?? (ειτε να γινει root και να περασω οτι rom θελω ειτε να επανερθει στην αρχικη μορφη με jelly bean)...βοηθηστε please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 εχουμε και λεμε...bootloader unlocked,το τηλεφωνο δεν ειναι rooted,με εχει γυρισει σε 2.3.6,οταν προσπαθω να μπω σε recovery μου βγαζει το ανθρωπακι με το θαυμαστικο,οτι και να προσπαθησω να του φορτωσω απο sd card μου λεει instalation aborted και επισης οταν ανοιγω το wi fi δεν βρισκει το δικο μου δικτυο και αν το βαλω χειροκινητα μου λεει οτι ειναι εκτος εμβελειας!!!τι να κανω για να δουλεψει σωστα το κινητο ρε παιδια?? (ειτε να γινει root και να περασω οτι rom θελω ειτε να επανερθει στην αρχικη μορφη με jelly bean)...βοηθηστε please... εγω βρεθηκα στην θεση σου πριν μια εβδομαδα και τελικα ακολουθωντας αυτο εδω τον οδηγο το επανεφερα αρχικα σε ICS και μετα stock JB απλα κατεβασα απο το λινκ που αναφερει αρχικα και οχι για jb. σου λεει πως να επαναφερεις το κινητο ακομα και σε jb ή ics. το κινητο σου βγαζει την αναβαθμιση; Τωρα ειμαι εντελως ΟΕΜ χωρις custom και απολαμβανω το κινητο Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 εγω βρεθηκα στην θεση σου πριν μια εβδομαδα και τελικα ακολουθωντας αυτο εδω τον οδηγο το επανεφερα αρχικα σε ICS και μετα stock JB απλα κατεβασα απο το λινκ που αναφερει αρχικα και οχι για jb. σου λεει πως να επαναφερεις το κινητο ακομα και σε jb ή ics. το κινητο σου βγαζει την αναβαθμιση; Τωρα ειμαι εντελως ΟΕΜ χωρις custom και απολαμβανω το κινητο σε ευχαριστω φιλε μου...ακολουθω τον οδηγο που μου εδωσες αλλα μενει κολλημενο στο "waiting for device"...γιατι αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 ερωτησεις ΜΟΝΟ για οσου εχουν δοκιμασει καποια απο τις 2 ρομ CM10 και CM10 της jellybro ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ποια απο τις 2 ηταν ποιο σταθερη? στην ουσια, εχουν διαφορες αυτες οι 2 εκδοσεις? δουλευουν ολα τα toggles(rotation, torch κ.α) >? με ποιον kernel? me stock?μπαταρια αυτες τις 2+ μερες? χρηση? λεω να μετακομισω απο codename σε cm10 γιατι η τελευταια εκδοση(3.4.1) δεν τραβαει το κινητο....οποτε μεχρι να ενημερωσει ο τυπος, ας δοκιμασω κατι αλλο.!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 σε ευχαριστω φιλε μου...ακολουθω τον οδηγο που μου εδωσες αλλα μενει κολλημενο στο "waiting for device"...γιατι αραγε? το εχεις βαλει σε debug mode? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) σε ευχαριστω φιλε μου...ακολουθω τον οδηγο που μου εδωσες αλλα μενει κολλημενο στο "waiting for device"...γιατι αραγε? Drivers έχεις στήσει στο PC; Και φυσικά usb debuging on όπως είπε ο κος pik. το εχεις βαλει σε debug mode? #1 Καλή η STOCK αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς BLN #2 iPod? Δοκίμασες το Nexus με PowerAmp και Voodoo Sound? ;) offtopic: Σε είδα σε κάποιο thread να ξερογλείφεσαι για iphone :rolleyes: ξάπλωσε Μήτσο και θα σου περάσει! :lol: :p Edited September 1, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos851 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 ερωτησεις ΜΟΝΟ για οσου εχουν δοκιμασει καποια απο τις 2 ρομ CM10 και CM10 της jellybro ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ποια απο τις 2 ηταν ποιο σταθερη? στην ουσια, εχουν διαφορες αυτες οι 2 εκδοσεις? δουλευουν ολα τα toggles(rotation, torch κ.α) >? με ποιον kernel? me stock?μπαταρια αυτες τις 2+ μερες? χρηση? λεω να μετακομισω απο codename σε cm10 γιατι η τελευταια εκδοση(3.4.1) δεν τραβαει το κινητο....οποτε μεχρι να ενημερωσει ο τυπος, ας δοκιμασω κατι αλλο.!:cool: εχω cm-10-20120831-NIGHTLY με airkernel 201 smartassv2 deep idle on (nstools) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος smooth stable και η μπαταριά μια χαρά, γενικά ειναι η καλύτερη που εχω δοκιμάσει και της εχω δοκιμάσει όλες της custom jb. Τα toggles δουλεύουν ολλα εκτός του torch θα σε συμβούλευα να κανείς clean install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Drivers έχεις στήσει στο PC; Και φυσικά usb debuging on όπως είπε ο κος pik. #1 Καλή η STOCK αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς BLN #2 iPod? Δοκίμασες το Nexus με PowerAmp και Voodoo Sound? ;) offtopic: Σε είδα σε κάποιο thread να ξερογλείφεσαι για iphone :rolleyes: ξάπλωσε Μήτσο και θα σου περάσει! :lol: :p το βαζω σε debug mode...οσο για τους drivers εχω βρει αρκετες επιλογες...ποιους λετε να περασω??ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 το βαζω σε debug mode...οσο για τους drivers εχω βρει αρκετες επιλογες...ποιους λετε να περασω??ευχαριστω... Στήσε το Pdanet Καλημέρα! PdaNetA300.exe ή PdaNetA300x64.exe (αν έχεις 64bit windows) Κάνε κανένα search στο XDA θα μάθεις πολλά χρήσιμα πράγματα :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 #1 Καλή η STOCK αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς BLN #2 iPod? Δοκίμασες το Nexus με PowerAmp και Voodoo Sound? ;) offtopic: Σε είδα σε κάποιο thread να ξερογλείφεσαι για iphone :rolleyes: ξάπλωσε Μήτσο και θα σου περάσει! :lol: :p εσυ εισαι βαλτός μου φαινεται... :lol: :p ειναι το μοναδικο πραγμα που ζηλευω ...το back light notification αν αυτο εννοεις...και ναι μελλοντικα μονο γι αυτο αξιζει να περασω εστω εναν custon kernel δεν εχω δοκιμασει ακομα voodoo/poweramp και να εισαι σιγουρος μολις βρω χρονο θα το κανω! ;) οσον αφορα το off topik... look here!!! @negus ok τα καταφερες; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το έκανα root και ψάχνω μια ROM να δοκιμάσω ή οποία να είναι πιο γρήγορη απο την stock JB. Υπάρχει; Επίσης, ποια είναι τα βήματα ώστε να κάνω backup τις gapps που γράφουν όλοι οι οδηγοί; Για τις εφαρμογές που έχω τώρα δεν με ενδιαφέρει καμία. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι οι επαφές οι οποίες μάλιστα είναι το μοναδικό πράγμα που δεν συγχρονίζει το κινητό!! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το έκανα root και ψάχνω μια ROM να δοκιμάσω ή οποία να είναι πιο γρήγορη απο την stock JB. Υπάρχει; Επίσης, ποια είναι τα βήματα ώστε να κάνω backup τις gapps που γράφουν όλοι οι οδηγοί; Για τις εφαρμογές που έχω τώρα δεν με ενδιαφέρει καμία. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι οι επαφές οι οποίες μάλιστα είναι το μοναδικό πράγμα που δεν συγχρονίζει το κινητό!! ? Πας στις ρυθμίσεις, συγχρονισμός, πατάς τον λογαριασμό google, πατάς επαφές και μια χαρά τις συγχρονίζει! Μπορείς να τις δεις και απο contacts.google.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Αμ δε! Τα κάνω όλα ένα ένα συγχρονισμό και όταν πατάω πάνω στο Contacts βγάζει το μήνυμα "Sync is currently experiencing problems. It will be back shortly" δυο μήνες το περιμένω να γυρίσει :P Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Αμ δε! Τα κάνω όλα ένα ένα συγχρονισμό και όταν πατάω πάνω στο Contacts βγάζει το μήνυμα "Sync is currently experiencing problems. It will be back shortly" δυο μήνες το περιμένω να γυρίσει :P Υπάρχουν μερικά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα. Μπορείς να πειραματιστείς αν δεν σε αφήνει να κάνεις συγχρονισμό. https://play.google.com/store/apps/details?id=no.uia.android.backupcontacts&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 ερωτησεις ΜΟΝΟ για οσου εχουν δοκιμασει καποια απο τις 2 ρομ CM10 και CM10 της jellybro ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ποια απο τις 2 ηταν ποιο σταθερη? στην ουσια, εχουν διαφορες αυτες οι 2 εκδοσεις? δουλευουν ολα τα toggles(rotation, torch κ.α) >? με ποιον kernel? me stock?μπαταρια αυτες τις 2+ μερες? χρηση? λεω να μετακομισω απο codename σε cm10 γιατι η τελευταια εκδοση(3.4.1) δεν τραβαει το κινητο....οποτε μεχρι να ενημερωσει ο τυπος, ας δοκιμασω κατι αλλο.!:cool: Κάποιος άλλος ακόμα χρήστης..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts