Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ό,τι βλέπετε στην υπογραφή μου..

Ποσοστό μπαταρίας 2%

Screen on time: 4.5 ώρες

BLD, BLN, TouchWake, DeepIdle ON, sio, smartassV2, 200MHz min - 1400MHz max

Σχετικά μέτρια χρήση, λίγα τηλέφωνα, λίγη μουσική, λίγο play store, λίγο temple run, πολύ browsing, πολλά sms και πολύ Facebook.

Με CM9 + Matr1x 22 έκλεινα 4-5 μέρες (μπορεί και βδομάδα), και τώρα με CM10 + Air κλείνω 1.5-2 αλλά το κινητό είναι πιο smooth και stable από ποτέ. H Jelly Bean σε συνδυασμό με τo OC στο 1.4GHz και τα 65fps του Air είναι ό,τι καλύτερο είχα ποτέ στο Nexus S.

Η CM10 που έχεις είναι αυτή που έχει αναρτήσει ο Rafael Salas στο προφίλ του στο google+ ?

αυτή εδώ δηλ; http://goo.im/devs/kalimochoaz/ROM/Crespo/cm-10-FEATURED-crespo.v1.10.zip

https://plus.google.com/111722836277981844223/posts/1YJZCYxTuWV

Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για OC στα 1,4GHz ούτε να χω 4-5 μέρες αυτονομία με τόσες στερήσεις!

2 μέρες είναι πολύ καλά για μένα!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλησπέρα,

έβαλα προχτές σε στοκ JB τον simplekernel για το BLN και ενώ με καλύπτει σαν λειτουργίες / δυνατότητες έχω κάποιες φορές επανεκκινήσεις που από ότι παρατήρησα συμβαίνουν σε κλήσεις (αν πχ. με καλέσουν, ενώ χτυπάει ή έτυχε ακόμα και κατά την διάρκεια κλήσης να κάνει επανεκκίνηση.)

Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πώς μπορεί να στρώσει? Είχα κάνει clear cache & dalvik πρίν την εγκατάσταση του κερνέλ πάντως.

Ευχαριστώ.

Εμένα το nstools μου τα έκανε αυτά... δοκίμασε bln control pro

Ξήλωσα NStools και έβαλα bln control free και τώρα δυο μέρες δεν είχα ούτε μια επανεκκίνηση άρα μάλλον αυτό έφταιγε...

Το θέμα βέβαια τώρα είναι ότι με το bln control έχω ειδοποίηση στα led μόνο για μηνύματα και όχι σε αναπάντητες, πράγμα που με το nstools δεν είχα θέμα. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε κι αυτό? Έκανα επανεκκίνηση το κινητό και enable/disable bln αλλά τζίφος.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Η CM10 που έχεις είναι αυτή που έχει αναρτήσει ο Rafael Salas στο προφίλ του στο google+ ?

αυτή εδώ δηλ; http://goo.im/devs/kalimochoaz/ROM/Crespo/cm-10-FEATURED-crespo.v1.10.zip

https://plus.google.com/111722836277981844223/posts/1YJZCYxTuWV

Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για OC στα 1,4GHz ούτε να χω 4-5 μέρες αυτονομία με τόσες στερήσεις!

2 μέρες είναι πολύ καλά για μένα!

Ναι, αυτή είναι, βάλε Matr1x 22.5 ή και _thalamus αν θες για stability και battery life αλλά δε θα είναι τόσο smooth όσο με 65fps + 1.4GHz.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ναι, αυτή είναι, βάλε Matr1x 22.5 ή και _thalamus αν θες για stability και battery life αλλά δε θα είναι τόσο smooth όσο με 65fps + 1.4GHz.

Οκ θα την δοκιμάσω σήμερα!

Ξήλωσα NStools και έβαλα bln control free και τώρα δυο μέρες δεν είχα ούτε μια επανεκκίνηση άρα μάλλον αυτό έφταιγε...

Το θέμα βέβαια τώρα είναι ότι με το bln control έχω ειδοποίηση στα led μόνο για μηνύματα και όχι σε αναπάντητες, πράγμα που με το nstools δεν είχα θέμα. Υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε κι αυτό? Έκανα επανεκκίνηση το κινητό και enable/disable bln αλλά τζίφος.

Αυτο που ζητας γινετε με το bln control pro που ειναι η αγορασμενη και οχι η φρεε εκδοση.

Και δουλευει αψογα.

Αυτο που ζητας γινετε με το bln control pro που ειναι η αγορασμενη και οχι η φρεε εκδοση.

Και δουλευει αψογα.

Για να καταλάβω, η free εκδοσή σου παρέχει BLN μόνο στα μηνύματα ενώ η προ και στα 2? Ρωτάω επειδή στο μάρκετ δεν είδα να αναγράφει κάτι τέτοιο σαν feature της paid version...

edit άκυρο το λέει τελικά.

Ευχαριστώ.

Edited by bad_freddy

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Έχει boot animation της CM9 ή έκανα κάποιο λάθος; :confused:

Ναι της CM9 το bootanimation έχει δεν έκανες κάποιο λάθος.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Το DSP Manager σε βοηθάει να ελέγξεις ότι είναι σχετικό με τον ήχο που ακούς από το ηζειο και τα ακουστικά του κινητού. Π.χ. μπορείς να βάλεις περισσότερο μπάσο, ως equalizer, άλλα και να κάνεις αυξήσεις την ποιότητα ήχου που ακούς.

Edit: Ξέρει κάνεις γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το DSP Manager σε άλλη ROM πέρα της CyanogenMod; Ενώ η εγκατάσταση γίνεται κανονικά, το ρυθμίζω βάζω τα ακουστικά και αμέσως FC.

Edited by Giannis_mathiou
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Το DSP Manager σε βοηθάει να ελέγξεις ότι είναι σχετικό με τον ήχο που ακούς από το ηζειο και τα ακουστικά του κινητού. Π.χ. μπορείς να βάλεις περισσότερο μπάσο, ως equalizer, άλλα και να κάνεις αυξήσεις την ποιότητα ήχου που ακούς.

Edit: Ξέρει κάνεις γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το DSP Manager σε άλλη ROM πέρα της CyanogenMod; Ενώ η εγκατάσταση γίνεται κανονικά, το ρυθμίζω βάζω τα ακουστικά και αμέσως FC.

Από ποιό ηχείο όμως;

Από το μικρό του τηλεφώνου ή το μεγάλο που έχει πίσω;

Short Rom Review 11/8/12:

Όντας βαρετή η jellybelly λόγω μη αναβάθμισης και δυνατότητας αλλαγής kernel, με ανάγκασε να την αλλάξω και να δω αν μπορέσω αυτή τη φορά να βρω συνδυασμό της προκοπής γιατί όλους όσους είχα δοκιμάσει ως τώρα ήταν χάλια. Και επιτέλους τον βρήκα!

Rom: AOKP JB Crespo, 11/08/2012 + jb gapps

Kernel: Custom _thalamus by madd0g (crt animation fix, latest thalamus kernel, bln)

Ταχύτατη λειτουργία, πολύ σταθερή και αναμένω για διάρκεια ζωής μπαταρίας. Λογικά θα είναι καλή λόγω των αλλαγών που έκανε ο thalamus στην τελευταία .28 test release. Επίσης έχει τις γνωστές παραμετροποιήσεις του AOKP χωρίς σπαστικά bugs. Το μόνο κακό είναι που δεν δουλεύει το μενού performance settings στο rom control αλλά σύντομα θα λυθεί. Και το κυριότερο: Ακούω μουσική, είμαι στο ίντερνετ και περιηγούμαι στο play store χωρίς κολλήματα και χωρίς να έχει "σπασίματα" η μουσική. Όλα τέλεια.

Χαίρομαι γιατί φαίνεται οτι αν και σε πολύ πρώιμο στάδιο, κάνουν εξαιρετική δουλειά τα παιδιά του AOKP χωρίς τα bugs των παλαιότερων εκδόσεων. Σας την προτείνω να την δοκιμάσετε ;)

παιδες κερνελ πως φλασαρουμε? Θα βαλω jb rom και λεω μετα απο 1+ χρονο με το τηλ να του αλλαξω και πρωτη φορα κερνελ.:lol:

Όπως φλασαρεις rom απλά κάνε wipe cache + dalvik πριν...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Εγώ είμαι με CM10 V1.1 δεν έχω αλλάξει κερνελ, ούτε πείραξα ρυθμίσεις!

Έχω κλειστά τις υπηρεσίες τοποθεσίας, συγχρονισμό google, animation όλα στο 0,5x αυτόματη φωτεινότητα, ήχοι τέρμα

οι δονήσεις ανοιχτές WiFi, BT off

2ω 40λ

Οθόνη 59λ

φων. κλείσεις 19λ 29δ

Και πολλά sms με GO SMS Pro

Από 97% - 82%

Τα jb gapps τι ειναι?

Οι εφαρμογές τις google που πρέπει να περάσεις αμέσως μετά τη rom

Απαραίτητα για να κάνεις συγχρονισμό με gmail και περιήγηση στο play store

Ρε παιδιά στη CM10 στη γραμμή ειδοποιήσεων μου έχει την ώρα πολύ μεγάλη (μαζί με το πμ/μμ) και δεν φαίνετε το κουμπί που διαγράφει τις ειδοποιήσεις

Γεια χαρά και από μένα .

Χρησιμοποιώ κάμποσο καιρο την CM9 (9.0.0-RCO-crespo) με τον δικό της πυρήνα . Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστήμενος με περίπου 3 + μέρες λειτουργίας χωρίς πολύ wifi αλλά καμποσο Gps που χρησιμοποιώ στο τρέξιμο . Σήμερα ανέβηκε οριστικά και αμετάκλητα η τελευταία και stable βερσιόν η οποία και ελπίζω να λύσει κάποια προβλήματα που είχα κυρίως με τις μελωδίες που μπερδεύανε με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις . Με το κινητό δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα και η μονή πληροφόρηση που κατά καιρούς είχα ήταν από το nexus s hacks που είχε και σχετικά βίντεακια . Αυτο που θέλω λοιπόν είναι να βάλω την stable CM9 πάνω στην προγενέστερη . Σε αυτόν εδώ τον οδηγό

ο φίλος παρακάνει φορματ και δεν θυμάμαι όταν έβαλα το CM9 να έκανα τόσα πολλά .Επίσης θα ήθελα να κρατήσω αν γίνεται τις εφαρμογές μου . Έχετε να προτείνετε κάποιον καλύτερο και δοκιμασμένο οδηγό ? Η εγκατάσταση θα γίνει με το clockwork recovery και το τηλέφωνο είναι το 9023.

Ευχαριστώ

Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S

Γεια χαρά και από μένα .

Χρησιμοποιώ κάμποσο καιρο την CM9 (9.0.0-RCO-crespo) με τον δικό της πυρήνα . Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστήμενος με περίπου 3 + μέρες λειτουργίας χωρίς πολύ wifi αλλά καμποσο Gps που χρησιμοποιώ στο τρέξιμο . Σήμερα ανέβηκε οριστικά και αμετάκλητα η τελευταία και stable βερσιόν η οποία και ελπίζω να λύσει κάποια προβλήματα που είχα κυρίως με τις μελωδίες που μπερδεύανε με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις . Με το κινητό δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα και η μονή πληροφόρηση που κατά καιρούς είχα ήταν από το nexus s hacks που είχε και σχετικά βίντεακια . Αυτο που θέλω λοιπόν είναι να βάλω την stable CM9 πάνω στην προγενέστερη . Σε αυτόν εδώ τον οδηγό

ο φίλος παρακάνει φορματ και δεν θυμάμαι όταν έβαλα το CM9 να έκανα τόσα πολλά .Επίσης θα ήθελα να κρατήσω αν γίνεται τις εφαρμογές μου . Έχετε να προτείνετε κάποιον καλύτερο και δοκιμασμένο οδηγό ? Η εγκατάσταση θα γίνει με το clockwork recovery και το τηλέφωνο είναι το 9023.

Ευχαριστώ

Κάνε αρχικά ένα backup απ' το recovery σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή για να κάνεις επαναφορά. Και τώρα όπως είσαι με την RC0 κάνε απλά απ' το recovery wipe cache και advanced -> wipe dalvik cache, μετά πέρνα κανονικά την stable και δε θα σβηστεί τίποτα απολύτως. Θα περαστεί από πάνω.

spacer.png

Κάνε αρχικά ένα backup απ' το recovery σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή για να κάνεις επαναφορά. Και τώρα όπως είσαι με την RC0 κάνε απλά απ' το recovery wipe cache και advanced -> wipe dalvik cache, μετά πέρνα κανονικά την stable και δε θα σβηστεί τίποτα απολύτως. Θα περαστεί από πάνω.

Ευχαριστώ , πρέπει να περάσω εκ νέου και τα gapps ? Φαντάζομαι πως όχι .

Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S

Ευχαριστώ , πρέπει να περάσω εκ νέου και τα gapps ? Φαντάζομαι πως όχι .

Η τελευταία έκδοση gapps για CM9 είναι 29/04/12, δηλαδή από Απρίλιο. Δε χρειάζεται να τα περάσεις εκτός αν έχεις παλιότερη έκδοση. Αλλά και να τα περάσεις δε θα αλλάξει κάτι στις εφαρμογές σου, απλά θα αναβαθμιστούν (σε περίπτωση που έχεις παλιότερη έκδοση).

spacer.png

Ο kernel της CM10 δεν την πολύ παλεύει από μπαταρία.

Τώρα δοκιμάζω thalamus

Ο τελευταίος stable είναι ο kernel-i9023-S5PC110-3.0.39-27JB_rel-1-gfdf9f98.zip 04-Aug-2012 09:27 ?

http://thalamus.ineige.org/kernels/stable_release/crespo/

Πολύ καλός συνδιασμός!

Τα κολληματάκια στην πλοήσηση όταν κάνει εγκατάσταση εφαρμογής παραμένουν λίγο αλλά έχει βελτιωθεί αρκετά!

Edited by giorgos3924

Τώρα δοκιμάζω thalamus

Ο τελευταίος stable είναι ο kernel-i9023-S5PC110-3.0.39-27JB_rel-1-gfdf9f98.zip 04-Aug-2012 09:27 ?

Ναι. Απλά έβγαλε κι έναν test χτες νομίζω. Δοκίμασε και Matr1x 22.5 και σύγκρινε. Πάνω κάτω ίδιοι είναι και σε επίδοση και μπαταρία.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

spacer.png

Τώρα δοκιμάζω thalamus

Πολύ καλός συνδιασμός!

Τα κολληματάκια στην πλοήσηση όταν κάνει εγκατάσταση εφαρμογής παραμένουν λίγο αλλά έχει βελτιωθεί αρκετά!

Αν θες thalamus προτείνω αυτόν γιατί και είναι η τελευταία test .28 version (πιο γρήγορος και τρομερό idle, μόνο ευθείες γραμμές στα stats!) και έχει bln μαζί με το fix για το crt animation

Περνάω και την τελευταία cm10 να δω τι παίζει. Πάντα με τον kernel που σου έδωσα παραπάνω ;)

Edited by jimdem582