Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι λεει η slim Bean? Την εχει δοκιμασει κανενας? Ειμαι σε αναζητηση rom αυτο το καιρο ( αυτη που εχω δεν εχει βγει σε jb) και λεω να την δοκιμασω.

τι περασα σημερα, σε ταχυτητα δε μπορω να κρινω, σε παιχνιδια ειναι πιο αργα τα πραγματα γιατι πριν ημουν με matrix 22 liveoc 110 (220gpu) 1320 cpu ενω τωρα ειμαι στα 1000 με matrix 22.5 αλλα ομολογω οτι UI και αποκριση ειναι πιο smooth απο οτι η slimics που ημουν τοσο καιρο.

Θα δοκιμασω και τον airkernel που επιτρεπει overclocking αργοτερα να δω τι γινεται.

ενα προβληματακι που εχει ειναι οτι η Lockscreen δεν ειναι κεντραρισμενη, χανει λιγο προς τα δεξια αλλα θα το φτιαξουν.

επισης για οσους ειχαν πριν slimics ειναι ενα σοκ η μεταβαση παλι πισω στα 240dpi αλλα ευτυχως υπαρχει ευκολος και γρηγορος τροπος για επιστροφη στα 182.

Edited by panoc

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Πολλές εφαρμογές ενεργοποιούνται από μόνες τους γιατί έχουν ρυθμιστεί έτσι. Βέβαια οι λόγοι για τους οποίους ανοίγουν είναι αστείοι (π.χ. σύνδεση/αποσύνδεση φορτιστή, εγκατάσταση ή ενημέρωση άλλων εφαρμογών κ.τ.λ.). Ο μόνος τρόπος να το σταματήσεις αυτό είναι με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Συνιστώ το Autostarts που κάνει εξαιρετική δουλειά (είναι επί πληρωμή). Έχω απενεργοποιήσει ένα σωρό εφαρμογές που άνοιγαν κατά την εκκίνηση του κινητού ενώ δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτό θα έπρεπε να γίνεται και απο τις ρυθμίσεις σε μια rooted συσκευή!

Πιστεύω είναι μια απαράιτητη λειτουργία!

Τουλάχιστο έπρεπε να υπήρχε σε custom rom.

Και πώς το χρησιμοποιώ; Απλά επιλέγω για κάθε ενέργεια και κάνω disable τις εφαρμογές που δεν θέλω να ανοίγουν;

Ακριβώς έτσι γίνεται, επιλέγεις την εφαρμογή που θες και κάνεις disable τις ενέργειες στις οποίες δε θες να ενεργοποιείται. Μην πειράξεις τις βασικές εφαρμογές του συστήματος για να μην έχεις τίποτα προβλήματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μερικες ώρες μετά με τη jb αναρωτιέμαι προς τι τόσος ντορος. Ναι έχει μια σπιρτάδα όταν αγγίζεις την οθόνη αλλαπροσωπικα μέχρι εκεί το είδα.

Ούτε καλύτερες επιδόσεις ούτε καλύτερή διαχείριση της (λίγης πλέον) μνήμης του nexus.

Μένει να δούμε το θέμα μπαταρία αν και δε περιμένω τίποτα.

Motorola Moto G

Μερικες ώρες μετά με τη jb αναρωτιέμαι προς τι τόσος ντορος. Ναι έχει μια σπιρτάδα όταν αγγίζεις την οθόνη αλλαπροσωπικα μέχρι εκεί το είδα.

Ούτε καλύτερες επιδόσεις ούτε καλύτερή διαχείριση της (λίγης πλέον) μνήμης του nexus.

Μένει να δούμε το θέμα μπαταρία αν και δε περιμένω τίποτα.

Ποια ρομ έβαλες;

Έγραψα και πιο πριν. :p

Slimjb και δοκιμασα ολες τους matrix, air και τωρα ειμαι beladus.

Μάλλον είχαν καλομάθει στο 220 gpu/system bus και στα 1320mhz.

Motorola Moto G

Καλησπέρα,

έβαλα προχτές σε στοκ JB τον simplekernel για το BLN και ενώ με καλύπτει σαν λειτουργίες / δυνατότητες έχω κάποιες φορές επανεκκινήσεις που από ότι παρατήρησα συμβαίνουν σε κλήσεις (αν πχ. με καλέσουν, ενώ χτυπάει ή έτυχε ακόμα και κατά την διάρκεια κλήσης να κάνει επανεκκίνηση.)

Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πώς μπορεί να στρώσει? Είχα κάνει clear cache & dalvik πρίν την εγκατάσταση του κερνέλ πάντως.

Ευχαριστώ.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Έγραψα και πιο πριν. :p

Slimjb και δοκιμασα ολες τους matrix, air και τωρα ειμαι beladus.

Μάλλον είχαν καλομάθει στο 220 gpu/system bus και στα 1320mhz.

Είμαι με κινητό και δεν πρόσεξα. Για δοκίμασε JellyBelly χωρίς να πειράξεις kernel και χωρίς να πειράξεις καθόλου τις ρυθμίσεις του kernel

Ταχύτερη από όλους τους συνδυασμούς που δοκίμασα

Καλησπέρα,

έβαλα προχτές σε στοκ JB τον simplekernel για το BLN και ενώ με καλύπτει σαν λειτουργίες / δυνατότητες έχω κάποιες φορές επανεκκινήσεις που από ότι παρατήρησα συμβαίνουν σε κλήσεις (αν πχ. με καλέσουν, ενώ χτυπάει ή έτυχε ακόμα και κατά την διάρκεια κλήσης να κάνει επανεκκίνηση.)

Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πώς μπορεί να στρώσει? Είχα κάνει clear cache & dalvik πρίν την εγκατάσταση του κερνέλ πάντως.

Ευχαριστώ.

Εμένα το nstools μου τα έκανε αυτά... δοκίμασε bln control pro

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Είμαι με κινητό και δεν πρόσεξα. Για δοκίμασε JellyBelly χωρίς να πειράξεις kernel και χωρίς να πειράξεις καθόλου τις ρυθμίσεις του kernel

Ταχύτερη από όλους τους συνδυασμούς που δοκίμασα

jellybelly μας τελειωσε, δε θα ασχοληθω με μια νεκρη ρομ, αλλωστε οι διαφορες μεταξυ ρομ δεν ειναι τοσο τραγικες.

δε πιστευω οτι ειναι θεμα ρομ, το ιδιο ισχυε και μεταξυ των ics πανω κατω ολες οι καλες στα ιδια επιπεδα ηταν.

αργοτερα εαν βγαλουν κερνελ με τα χαρακτηριστικα των ics kernel και μπορω να ξανακλοκαρω ισως φανει περισσοτερο η διαφορα,

Motorola Moto G

jellybelly μας τελειωσε, δε θα ασχοληθω με μια νεκρη ρομ, αλλωστε οι διαφορες μεταξυ ρομ δεν ειναι τοσο τραγικες.

δε πιστευω οτι ειναι θεμα ρομ, το ιδιο ισχυε και μεταξυ των ics πανω κατω ολες οι καλες στα ιδια επιπεδα ηταν.

αργοτερα εαν βγαλουν κερνελ με τα χαρακτηριστικα των ics kernel και μπορω να ξανακλοκαρω ισως φανει περισσοτερο η διαφορα,

Σωστά! αλλά εγώ ακόμα θυμάμαι πως είχα δεί τρομερή διαφορά μεταξύ rascream+matr1x και stock official jellybean.

Με τη rascream ήμουν πολύ ευχαριστημένος! κανένα κόλημα, μεγάλες επιδόσεις με πολύ καλή μπαταρία έβγαζε άνετα μια 1,5 μέρα μπορεί

και 2. και με την official jellybean έφτανε άνετα τις 2 μέρες με τις ίδιες επιδόσεις και πολύ μεγαλύτερες! ταχύτατο και πολύ smooth.

Σε idle δεν έχανε ούτε γραμή όλο το βράδυ!

Τώρα είμαι με aokp kang 7/8 και είμαι περίπου όπως με τη rascream με λίγο χειρότερη μπαταρία!

Αλλά όλο και κάτι καλύτερο θα βγεί!

Και βασικά το μόνο που θέλω από custom rom είναι τα toggles.

Δεν υπάρχει κάποιο mod να τα βάλουμε πάνω στην official?

Το οτι σταμάτησε η ανάπτυξη (θα βγεί η oxygen όμως) δεν είναι λόγος για να μην τη βάλεις. Δηλαδή καλύτερα να έχεις μια πιο "καινούρια" και να σέρνεται το κινητό? Σαφώς και είναι θέμα rom+kernel. Για εμένα χειρότερος kernel που δοκίμασα είναι ο airkernel, μετά πάει ο matrix. Καλύτερος ο Trinity και ο thalamus είναι πολύ κοντά στην τελειότητα του trinity. Ξέρεις τι θα πει 1,5 μήνας χωρίς ούτε ένα reboot, πάγωμα ή κόλλημα εφαρμογής? Χωρίς σπαστικά bugs και προβλήματα? Και ναι όλα αυτά χάρη στον "παλιό" trinity και την "παλιά" aokp b40. Γι αυτό λέω, πιο πολύ ψυχολογικό είναι αυτό με την παλαιότητα. Αν δεν έχει κανένα τρανταχτό νέο feature η rom γιατί να τη βάλω? Για να κολλάει το σύμπαν. Ναι aokp + cm έχουν πολλά tweaks αλλά με βολεύουν αυτά της jellybelly. Καλύτερα κάντε δοκιμές, και δείτε ποια σας κάθεται καλύτερα. Δεν είναι ανάγκη να είναι η πιο καινούρια!

Και ένα skoda του 2012 σαφώς και έχει περισσότερες λειτουργίες και συστήματα, αλλά δεν συγκρίνεται με μια ferrari του '98 :p

ρε παιδιά καλησπέρα! πήρα εχτές ένα nexus s και ήθελα να μάθω πιο τρόπο να ακολουθήσω για να κάνω root το κινητό και να έχω και την εφαρμογή superuser για να βγάλω τη σαβούρα χωρίς να βάλω άλλη rom πέρα από την εργοστασιακή!!:) έχω διαβάσει τις σελίδες του θέματος αλλά μάλλον κάτι θα έχει αλλάξει! έχω την 4.1.1! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

http://www.doctorandroid.gr/p/dr-android-rom-411.html?m=1

Δειτε και αυτη.ειναι απο ελληνες developers και εχει γινει πολυ καλη δουλεια

http://www.doctorandroid.gr/p/dr-android-rom-411.html?m=1

Δειτε και αυτη.ειναι απο ελληνες developers και εχει γινει πολυ καλη δουλεια

Την εχει δοκιμασει κανεις? Καλη φαινεται με μια ματια που την εριξα.

Την εχει δοκιμασει κανεις? Καλη φαινεται με μια ματια που την εριξα.

τώρα μόλις τελείωσα την εγκατάσταση. φαίνεται όντως πολύ καλή και γρήγορη με την σαβούρα να έχει φύγει. εντυπώσεις θα σας πω αργότερα!!

Ό,τι βλέπετε στην υπογραφή μου..

Ποσοστό μπαταρίας 2%

Screen on time: 4.5 ώρες

BLD, BLN, TouchWake, DeepIdle ON, sio, smartassV2, 200MHz min - 1400MHz max

Σχετικά μέτρια χρήση, λίγα τηλέφωνα, λίγη μουσική, λίγο play store, λίγο temple run, πολύ browsing, πολλά sms και πολύ Facebook.

Με CM9 + Matr1x 22 έκλεινα 4-5 μέρες (μπορεί και βδομάδα), και τώρα με CM10 + Air κλείνω 1.5-2 αλλά το κινητό είναι πιο smooth και stable από ποτέ. H Jelly Bean σε συνδυασμό με τo OC στο 1.4GHz και τα 65fps του Air είναι ό,τι καλύτερο είχα ποτέ στο Nexus S.

http://i46.tinypic.com/1lt12.png

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ό,τι βλέπετε στην υπογραφή μου..

Ποσοστό μπαταρίας 2%

Screen on time: 4.5 ώρες

BLD, BLN, TouchWake, DeepIdle ON, sio, smartassV2, 200MHz min - 1400MHz max

Σχετικά μέτρια χρήση, λίγα τηλέφωνα, λίγη μουσική, λίγο play store, λίγο temple run, πολύ browsing, πολλά sms και πολύ Facebook.

Με CM9 + Matr1x 22 έκλεινα 4-5 μέρες (μπορεί και βδομάδα), και τώρα με CM10 + Air κλείνω 1.5-2 αλλά το κινητό είναι πιο smooth και stable από ποτέ. H Jelly Bean σε συνδυασμό με τo OC στο 1.4GHz και τα 65fps του Air είναι ό,τι καλύτερο είχα ποτέ στο Nexus S.

http://i46.tinypic.com/1lt12.png

εννοείς οτι σου κρατούσε η μπαταρία 4-5 μέρες?

εννοείς οτι σου κρατούσε η μπαταρία 4-5 μέρες?

Ναι, μπορεί και μια βδομάδα στην καλύτερη περίπτωση όταν το χρησιμοποιούσα μόνο για κλήσεις και μηνύματα.

spacer.png

Ναι, μπορεί και μια βδομάδα στην καλύτερη περίπτωση όταν το χρησιμοποιούσα μόνο για κλήσεις και μηνύματα.

δεν γινεται πουθενα αυτο και με την καμια!! επετρεψε μου να ανφιβαλλω διοτι κανενας δεν εχει αναφερει πανω απο 2 μερες λειτουργια σε smartphone κλοκαρισμενο πανω απο 1000 mhz.οχι Ελλαντα..., ουτε καν στο xda σε αναλογα θεματα προς συζητηση! το max που εχω πιασει εγω ειναι 2 και κατι μερες οταν ημουν σε μερος που δεν ειχα 3g και wifi για να ξελιγωσω μπαταρια... μονο τηλεφωνια, ουτε καν μηνύματα.!!

δεν γινεται πουθενα αυτο και με την καμια!! επετρεψε μου να ανφιβαλλω διοτι κανενας δεν εχει αναφερει πανω απο 2 μερες λειτουργια σε smartphone κλοκαρισμενο πανω απο 1000 mhz.οχι Ελλαντα..., ουτε καν στο xda σε αναλογα θεματα προς συζητηση! το max που εχω πιασει εγω ειναι 2 και κατι μερες οταν ημουν σε μερος που δεν ειχα 3g και wifi για να ξελιγωσω μπαταρια... μονο τηλεφωνια, ουτε καν μηνύματα.!!

Φίλε, κι όμως γίνεται! Δεν έχω κάποιο λόγο να σου πω ψέματα. Σκέψου δηλαδή ότι δε θα εξυπηρετούσε κάποιο σκοπό ένα τέτοιο είδους ψέμα. Έψαξα να βρω κάποιο screenshot αλλά δυστυχώς δεν έχω. Αν θες κάνε μια δοκιμή. Βάλε CodenameAndroid 2, AOKP Milestone 5/6 ή CM9 και Matr1x 22 CFS. Wi-Fi ON μόνο όταν το χρειάζεσαι, Data OFF, 2G μόνο, BT off, Brightness τέρμα κάτω σχεδόν, Υπηρεσίες τοποθεσίας όλα OFF, ήχοι πληκτρολογίου και αφής απενεργοποιημένοι, AutoSync OFF παρά μόνο όταν το χρειάζεσαι, ειδοποιήσεις από Facebook OFF, Apex Launcher με μία Homescreen, 2 widgets και 5 φακέλους, GOSMS Pro για μηνύματα, Browser Chrome ή τον Default, Ειδοποιήσεις και αυτόματα update από Play Store OFF, κανονικό wallpaper και όχι live εννοείται. Όσον αφορά τον kernel, BLX 100%, BLN On, όχι blinking, BLD 5seconds, TouchWake 30 seconds, sio, smartassv2, min 100, max 1300. Τηλέφωνα μόνο με 2-3 φίλους, λίγα sms, λίγο browsing, λίγο Facebook, κάπου μία ώρα MX Player και λίγο gaming (τότε θυμάμαι έπαιζα iSlash συνέχεια) και καθόλου ανούσιο σκάλισμα σε ρυθμίσεις κλπ, όλα από Notification Power Widget. Θα σου κρατήσει 6-7 μέρες σίγουρα, άντε πες αν κάνεις πιο βαριά χρήση 2-3 μέρες. Κι είδες τώρα κι εμένα με CM10 + Air μου κράτησε 2 μέρες και 4 ώρες με OC στο 1.4GHz!!

EDIT: Δες κι εδώ παλιότερο post μου όταν ήταν της μόδας η Apex ROM.

Edited by MaXAiRO

spacer.png

Φίλε, κι όμως γίνεται! Δεν έχω κάποιο λόγο να σου πω ψέματα. Σκέψου δηλαδή ότι δε θα εξυπηρετούσε κάποιο σκοπό ένα τέτοιο είδους ψέμα. Έψαξα να βρω κάποιο screenshot αλλά δυστυχώς δεν έχω. Αν θες κάνε μια δοκιμή. Βάλε CodenameAndroid 2, AOKP Milestone 5/6 ή CM9 και Matr1x 22 CFS. Wi-Fi ON μόνο όταν το χρειάζεσαι, Data OFF, 2G μόνο, BT off, Brightness τέρμα κάτω σχεδόν, Υπηρεσίες τοποθεσίας όλα OFF, ήχοι πληκτρολογίου και αφής απενεργοποιημένοι, AutoSync OFF παρά μόνο όταν το χρειάζεσαι, ειδοποιήσεις από Facebook OFF, Apex Launcher με μία Homescreen, 2 widgets και 5 φακέλους, GOSMS Pro για μηνύματα, Browser Chrome ή τον Default, Ειδοποιήσεις και αυτόματα update από Play Store OFF, κανονικό wallpaper και όχι live εννοείται. Όσον αφορά τον kernel, BLX 100%, BLN On, όχι blinking, BLD 5seconds, TouchWake 30 seconds, sio, smartassv2, min 100, max 1300. Τηλέφωνα μόνο με 2-3 φίλους, λίγα sms, λίγο browsing, λίγο Facebook, κάπου μία ώρα MX Player και λίγο gaming (τότε θυμάμαι έπαιζα iSlash συνέχεια) και καθόλου ανούσιο σκάλισμα σε ρυθμίσεις κλπ, όλα από Notification Power Widget. Θα σου κρατήσει 6-7 μέρες σίγουρα, άντε πες αν κάνεις πιο βαριά χρήση 2-3 μέρες. Κι είδες τώρα κι εμένα με CM10 + Air μου κράτησε 2 μέρες και 4 ώρες με OC στο 1.4GHz!!

EDIT: Δες κι εδώ παλιότερο post μου όταν ήταν της μόδας η Apex ROM.

απενεργοποιωντας ολα αυτα και εφαρμοζοντας ολα τα παραπανω , ποιος ξερει , ισως και να επιτυνχανεται 2+ μερες μπαταρια. αλλα μετα απο ολα αυτα στο off ποιος ο λογος να εχεις smartphone...???

απενεργοποιωντας ολα αυτα και εφαρμοζοντας ολα τα παραπανω , ποιος ξερει , ισως και να επιτυνχανεται 2+ μερες μπαταρια. αλλα μετα απο ολα αυτα στο off ποιος ο λογος να εχεις smartphone...???

Γιατί όλα αυτά δε νομίζω να τα χρησιμοποιεί κανείς ταυτόχρονα. Πιο λογικό πιστεύω είναι να έχεις ενεργοποιημένο κάτι μόνο όταν θες να το χρησιμοποιήσεις ή συνεχώς ανοιχτό όταν το χρησιμοποιείς πάντα. Και ένα κλικ σε κάποιο toggle της notification bar για να ενεργοποιήσεις κάτι δε νομίζω να 'ναι μεγάλος κόπος. Όπως επίσης δε νομίζω να ναι δύσκολο να φορτίζει κάποιος το κινητό του μια φορά τη μέρα για 2 ωρίτσες ή αν, στην τελική, δεν του φτάνει υπάρχουν και οι extended batteries. Εγώ απλά ανέφερα τι rom, kernel και settings χρησιμοποιώ σε περίπτωση που θέλει κάποιος να έχει παρόμοια αποτελέσματα. :)

spacer.png

Εγώ με την χρήση που κάνω λογικά δεν θα μου κρατήσει τόσο άλλα φυσικά και θα δοκιμάσω εγώ θέλω κάτι με screen on time > 3 ώρες.

Πέρασα σε AOKP M6 τον Matrix και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς και θα δω πως θα πάει προς το παρόν μπορώ να πω ότι είναι όντως λγιο καλύτερα :)...

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8