Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το simple kernel μοιάζει να είναι ότι χρειάζομαι, stock αλλά με BLN! Τελικά χρειάζεται κανένα wipe ή απλά φλασάρω τον κερνέλ και είμαι έτοιμος + NS tools?

ΥΓ. Για επιβεβαίωση: Αυτός εδώ δεν είναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420542 Το simplekernel-voodoo.zip τι διαφορά έχει?

Κάνε wipe cache + dalvik και μετά flash

Θα πρότεινα να βάλεις το απλό.

Voodoo είναι driver για οθόνη και chip ήχου.

Επίσης κανε διαχείριση bln με το bln control plus και όχι με το ns tools... είναι πιο ουδέτερο...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Πες μας εντυπώσεις όταν την περάσεις...

εχω απο την πρωτη μερα που σταματησε η αναπτυξη της jelly belly την xenod hd. πολυ καλυτερη μπαταρια και εξισου γρηγορη. φυσικα με συνδιασμο τον matrix kernel 22,5. σημερα εκανα και την αναβαθμηση της xenon και δοκιμασα τον bedalus αλλα στα 1200 mhz. πετααααει και απο οτι φαινεται η μπαταρια στα ιδια επιπεδα αποφορτισης με τον matrix 22,5. εδω θα μεινω για αρκετο καιρο πιστευω. δοκιμασα σχεδον ολες τις ρομ jb αλλα μουφα....εκτος την στοκ, αλλα αυτη δεν εχει παραμετροποιησεις.:happy:

Έχει δοκιμάσει κανείς την AOKP 5/8?

http://androtransfer.com/?developer=AOKP&folder=crespo

ναι και δεν δουλευε οπως συνηθως το rotation και το touch to focus στην καμερα. ...

Πες μας εντυπώσεις όταν την περάσεις...

Σε μένα η JellyBelly ήταν το ίδιο γρήγορη με την stock της Google

Εντάξει καλή είναι αλλά οτι τρώει μερικά κολλήματα που και που και αργεί σε μερικά σημεία, είναι αλήθεια. Απο όσες δοκίμασα την jellybelly+thalamus δεν την έπιασε καμία. Το πιο σπαστικό είναι τα "σπασίματα" όταν ακούω τραγούδια και κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα. Πριν δεν το έκανε ποτέ αυτό. Βέβαια αρχή είναι ακόμα. Πιστεύω ο matrix μου κάνει τη δουλειά. Ποτέ δεν τον συμπάθησε το κινητό μου. Λέω να περάσω τον kernel του bedalus γιατί έχει όλα τα καλά του thalamus + bln+bld που είναι must για μένα + το οτι είναι version 3.0.39 που έχει βελτιώσεις στη διαχείριση της μνήμης και στην ταχύτητα

Αν και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος, επιστροφή στην jellybelly :P (και μια ferrari καίει πολύ αλλά πάει γρήγορα :P)

Edited by jimdem582

Εγω χρησιμοποιω CMREX jellybean και το τελευταιο kernel του thalamus το κινητο παει σφαιρα και εχει και ωραιο theme
Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

Με bedalus kernel λίγο καλυτερεψε αλλά και πάλι χάλια είναι. Έκανα restore και είμαι μια χαρά. JellyBelly + thalamus. Όλα σούπερ ακούω μουσική, γράφω στο Tapatalk, κατεβάζω updates και δεν κάνει κιχ το κινητό! Ενώ πριν εκτός του ότι σερνόταν το σύμπαν, έκανε σπασίματα και η μουσική. Προσωπικά δεν το ξαναπειραζω και περιμένω να βγει η oxygen την οποία θα συνδυάσω με thalamus. Μέχρι τότε δεν του ακουμπάω ξανά όσα καλά λόγια και αν ακούσω για κάποια άλλη rom/kernel :-P

Εγω χρησιμοποιω CMREX jellybean και το τελευταιο kernel του thalamus το κινητο παει σφαιρα και εχει και ωραιο theme

Από μπαταρία πως πάει;

Η aokp kang καλή είναι;

Τί διαφορά έχει από την aokp?

Την JellyBelly γιατί δεν μπορώ να την ξανακατεβάσω από το xda?

Έβαλα aokp kang

Προς το παρόν καλή φαίνεται!

Edited by giorgos3924

Εγώ ακόμα περιμένω τη slim αλλά εάν δε βγει κερνελ με deep idle / idle2, liveoc και τα συναφή με βλέπω να μενω σε slimics.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Εγώ ακόμα περιμένω τη slim αλλά εάν δε βγει κερνελ με deep idle / idle2, liveoc και τα συναφή με βλέπω να μενω σε slimics.

Και να βγεί δεν σημαίνει ότι θα ναι το ίδιο καλή σε Jelly Bean

Και η aokp καλή ήταν ένα διάστημα αλλά τώρα χάθηκε... όπως πολλές ρομ.

Εγώ πέρασα aokp kang και τώρα περνάω από πάνω το νέο της update

Και να βγεί δεν σημαίνει ότι θα ναι το ίδιο καλή σε Jelly Bean

Είναι και αυτό. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δε νοιώθω ανάγκη για αναβάθμιση/αλλαγή.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

απο μπαταρια πως παει;

Ακομα δεν εχω αποφασισει ποιαν JB να βαλω...

μπορει να βαλω ΑΟΚΡ....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ρε παιδια τα φωτα σας , απεγκαταστησα το titanium back up και τωρα που παω να το ξαναβαλω απο το google store ενω το κατεβαζει κανονικα μολις παει να το εγκαταστησει μου λεει '' δεν υπαρχει επαρκης διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος '' . απο τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο εχω διαθεσιμο 521 mb και απο την sd 13,31 giga . τι κολημα εχει φαει και δεν με αφηνει να το βαλω ???
:X

χμμ για κάνε πάλι μια αναζήτηση για keramidas όχι μόνο στο system αλλά γενικά στο root. Όταν έπαθα κάτι παρόμοιο, αυτό έκανα και τα βρήκε.

χμμ για κάνε πάλι μια αναζήτηση για keramidas όχι μόνο στο system αλλά γενικά στο root. Όταν έπαθα κάτι παρόμοιο, αυτό έκανα και τα βρήκε.[

με αυτοματη αναζητηση δεν βρηκε τιποτα αλλα βρηκα χειροκινητα αυτο '' data/app/ and delete com.keramidas.TitaniumBackup-1.odex '' το εσβησα και ολα ενταξει...

:X

Καλησπέρα σύντροφοι. Είχα βολευτεί καιρό με CM9 RC1 (και μετά RC2) και Matr1x 22. Μέσα σε μια βδομάδα δοκίμασα όλες τις JB Roms. Πολύ σταθερό το combo JellyBelly + thalamus αλλά ήθελα κάτι παραπάνω... Κατέληξα (και χρησιμοποιώ εδώ και 4-5 μέρες) στην CM10 v1.10 του KalimochoAz (Rafael Salas στο Google+, κάντε τον follow γιατί εκεί βάζει τα updates) μιας και είναι η πιο πλήρης απ' τις υπόλοιπες και καλύπτει όλες τις ανάγκες μου. Όσον αφορά την επιλογή kernel τους δοκίμασα πάλι όλους για JB. Το κινητό φυσάει απροβλημάτιστα χωρίς κανένα κόλλημα και reboot με τον latest AirKernel 65fps με BLN, BLD, BLX, TouchWake, DeepIdle, 200MHz-1,4GHz smartassV2 σταθερότατα, και τα τρία animations στο 0.5. Με το Project Butter της JB είναι αισθητή η διαφορά από ICS και με τα 65fps του Air δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόλλημα. Βέβαια η μπαταρία "εξατμίζεται" (λόγω των 65fps απ' ό,τι διαβάζω) αλλά δε μου αποτελεί πρόβλημα γιατί είμαι συνέχεια στο γραφείο και το φορτίζω. Αξίζει να το δοκιμάσετε πάντως. Αν θέλετε σταθερότητα και καλή διάρκεια μπαταρίας Matr1x 22.5 (καλύτερος κατ' εμέ) ή thalamus. Το τέλειο θα ήταν να βγάλει ο mathkid έναν Matr1x για JB με όλα τα tweaks του Ezekeel, OC και περισσότερους governors, schedulers αλλά λογικά θα έχει λόγο που δεν το κάνει...

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλησπέρα σύντροφοι. Είχα βολευτεί καιρό με CM9 RC1 (και μετά RC2) και Matr1x 22. Μέσα σε μια βδομάδα δοκίμασα όλες τις JB Roms. Πολύ σταθερό το combo JellyBelly + thalamus αλλά ήθελα κάτι παραπάνω... Κατέληξα (και χρησιμοποιώ εδώ και 4-5 μέρες) στην CM10 v1.10 του KalimochoAz (Rafael Salas στο Google+, κάντε τον follow γιατί εκεί βάζει τα updates) μιας και είναι η πιο πλήρης απ' τις υπόλοιπες και καλύπτει όλες τις ανάγκες μου. Όσον αφορά την επιλογή kernel τους δοκίμασα πάλι όλους για JB. Το κινητό φυσάει απροβλημάτιστα χωρίς κανένα κόλλημα και reboot με τον latest AirKernel 65fps με BLN, BLD, BLX, TouchWake, DeepIdle, 200MHz-1,4GHz smartassV2 σταθερότατα, και τα τρία animations στο 0.5. Με το Project Butter της JB είναι αισθητή η διαφορά από ICS και με τα 65fps του Air δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόλλημα. Βέβαια η μπαταρία "εξατμίζεται" (λόγω των 65fps απ' ό,τι διαβάζω) αλλά δε μου αποτελεί πρόβλημα γιατί είμαι συνέχεια στο γραφείο και το φορτίζω. Αξίζει να το δοκιμάσετε πάντως. Αν θέλετε σταθερότητα και καλή διάρκεια μπαταρίας Matr1x 22.5 (καλύτερος κατ' εμέ) ή thalamus. Το τέλειο θα ήταν να βγάλει ο mathkid έναν Matr1x για JB με όλα τα tweaks του Ezekeel, OC και περισσότερους governors, schedulers αλλά λογικά θα έχει λόγο που δεν το κάνει...

το rotation σου δουλευει ???

Ναι. Μπορείς να την βάλεις άνετα και για καθημερινή χρήση, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Βγήκε και η beta του nova με jb κώδικα.

Oneplus 6 8/128

θα ξανα δοκιμασω..... δεν ξερω αλλα μου εχει κατσει καλα ρε γμτ η xenon ενω ποτε δεν εκατσε cm.....

Η αυτόματη περιστροφή μόνο στην CodenameAndroid 3.0.1 δε δούλευε. Στην 3.1.0 διορθώθηκε.

Έτοιμη και η Slim Bean από τον krarvind για το Nexus S. ;)

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Η αυτόματη περιστροφή μόνο στην CodenameAndroid 3.0.1 δε δούλευε. Στην 3.1.0 διορθώθηκε.

Έτοιμη και η Slim Bean από τον krarvind για το Nexus S. ;)

Τι λεει η slim Bean? Την εχει δοκιμασει κανενας? Ειμαι σε αναζητηση rom αυτο το καιρο ( αυτη που εχω δεν εχει βγει σε jb) και λεω να την δοκιμασω.

Αυτο δεν με χαλαει γιατι ετσι και αλλοιως στ αγγλικα το εχω το μενου απο τοτε που το πηρα. Το θεμα ειναι αν ειναι καλη για καθημερινη χρηση χωρις κολληματα κτλ.

γιατι καθε φορα που φορτιζω πληρως το κινητο ενεργοποιουνται οι υπηρεσιες google? και οι χαρτες γιατι ξανατρεχουν οταν τους κλεινω?

Πολλές εφαρμογές ενεργοποιούνται από μόνες τους γιατί έχουν ρυθμιστεί έτσι. Βέβαια οι λόγοι για τους οποίους ανοίγουν είναι αστείοι (π.χ. σύνδεση/αποσύνδεση φορτιστή, εγκατάσταση ή ενημέρωση άλλων εφαρμογών κ.τ.λ.). Ο μόνος τρόπος να το σταματήσεις αυτό είναι με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Συνιστώ το Autostarts που κάνει εξαιρετική δουλειά (είναι επί πληρωμή). Έχω απενεργοποιήσει ένα σωρό εφαρμογές που άνοιγαν κατά την εκκίνηση του κινητού ενώ δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.