Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

-πως μου φαινεται πως ολοι περιμενουμε μια AOKP για να ασχοληθουμε σοβαρα ?

-γιατι ολες οι custom jelly bean ειναι για κλαματα.....

-πως μου φαινεται πως ολοι περιμενουμε μια AOKP για να ασχοληθουμε σοβαρα ?

-γιατι ολες οι custom jelly bean ειναι για κλαματα.....

Δοκίμασα aokp και cm10 και ήταν για κλάματα. Με jelly belly και thalamus βρήκα την υγειά μου. Γενικά η aokp χάλασε ψωνιστηκαν από την απότομη δημοσιότητα. Αναφέρεις bug και σε κοροϊδεύουν. Έβγαλαν milestone με σοβαρό πρόβλημα. Τι να πω μακάρι να βελτιωθούν

Στην JellyBelly το μόνο που δεν μ αρέσει είναι ότι στο κλείσιμο της οθόνης κάνει ένα μικρό αναβόσβημα!

Δηλαδή, πατάς το κουμπί κλείνει, ενεργοποιείται πάλι για μερικά ms και κλείνει πάλι ακούγωντας τον ήχο κλεισίματος!

Αν κλείσει μόνη της δεν το κάνει αυτό!

EDIT: Ο λόγος είναι επειδή έχω κλίμακα κίνησης παραθύρου, και μετάβασης στο 0,5x

Αν το βάλω στο 1 αναπαράγεται και το crt animation. Εγώ όμως δεν θέλω crt animation θέλω να κλείνει γρηγορότερα, γιαυτό και το είχα στο 0,5

Τί κάνει το animator duration scale?

Edited by giorgos3924

Στην JellyBelly το μόνο που δεν μ αρέσει είναι ότι στο κλείσιμο της οθόνης κάνει ένα μικρό αναβόσβημα!

Δηλαδή, πατάς το κουμπί κλείνει, ενεργοποιείται πάλι για μερικά ms και κλείνει πάλι ακούγωντας τον ήχο κλεισίματος!

Αν κλείσει μόνη της δεν το κάνει αυτό!

Αυτό το πάθαινα πολλές φορές σε διάφορες ics roms. Σε jb μέχρι τώρα δεν μου το εμφάνισε ποτέ. Πάντα με 1x κλίμακα

Αυτό το πάθαινα πολλές φορές σε διάφορες ics roms. Σε jb μέχρι τώρα δεν μου το εμφάνισε ποτέ. Πάντα με 1x κλίμακα

Όχι στο 1x δουλεύει μια χαρά! παίζει και το crt animation.

Πάλι έχω υπηρεσίες google στα στατιστικά!

διατήρηση λειτουργίας λέει 4λ περίπου

Στις εφαρμογές τρέχει η "Υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων google"

Edited by giorgos3924

Πάλι έχω υπηρεσίες google στα στατιστικά!

διατήρηση λειτουργίας λέει 4λ περίπου

Στις εφαρμογές τρέχει η "Υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων google"

Αν μπεις και απενεργοποιησεις τις εφαρμογες τις google που δεν χρειαζεσε;;; Εγω αυτο εχω κανει και δεν εχω τετοια προβληματαα.. Δεν ξερω αν θα βοηθησει...

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Αν μπεις και απενεργοποιησεις τις εφαρμογες τις google που δεν χρειαζεσε;;; Εγω αυτο εχω κανει και δεν εχω τετοια προβληματαα.. Δεν ξερω αν θα βοηθησει...

Ποιά είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία όμως να την απενεργοποιήσω;

Ποιά είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία όμως να την απενεργοποιήσω;
μπες στην διαχειρηση εφαρμογων και απενεργοποιησε τις εφαρμογες σχετικα με την google. πχ google talk. καποιες εφαρμογες που δεν τις χρησιμοποιεις και τις ειχε το κινητο απο μονο του.

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Κάποιο επεισόδιο έχασα... Γιατί έκλεισε ο AdamG το thread της Jelly Belly?
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Λένε οτι σταμάτησε γιατί του τα έπρηξαν πολλοί με τις γκρίνιες τους (όντως) αλλά ο ίδιος είπε οτι θα αναπτύξει την νέα Oxygen rom (JB) και θα την δημοσιεύσει μόνο όταν είναι 100% σίγουρος οτι όλα δουλεύουν τέλεια.

Οκ, καλός σαν developer ο AdamG αλλά κοινωνικά δεν την παλεύει κάστανο. Κλειδώματα, μπάχαλα και τελικά support μηδέν. Και απαράδεκτο το κλείσιμο χωρίς να αναφέρει τίποτα παραπάνω. Και θα μου πείτε, υποχρεωμένος είναι;; Όχι, κανείς δε σε υποχρεώνει να είσαι σωστός. Μπορείς να είσαι μια χαρά ακοινώνητος...

Για πείτε που πάμε από εδώ..;

Οκ, καλός σαν developer ο AdamG αλλά κοινωνικά δεν την παλεύει κάστανο. Κλειδώματα, μπάχαλα και τελικά support μηδέν. Και απαράδεκτο το κλείσιμο χωρίς να αναφέρει τίποτα παραπάνω. Και θα μου πείτε, υποχρεωμένος είναι;; Όχι, κανείς δε σε υποχρεώνει να είσαι σωστός. Μπορείς να είσαι μια χαρά ακοινώνητος...

Για πείτε που πάμε από εδώ..;

Καλός developer συμφωνώ αλλά πιστεύω πως η στοκ της google ήταν λίγο καλύτερη σε μπαταρία!

Τώρα προφανώς δεν θα έχουμε υποστήριξη πλέον...

Ποιά άλλη ρομ αξίζει να δοκιμάσουμε;

aokp δοκίμασα ήταν αργή, cm10 και αυτή σερνόταν. Έλεγα δεν γίνεται αυτό το πράγμα! jelly belly πετάει. απλά.

Δεν σταματάει απλά παράτησε την jelly belly και θα βγάλει όπου να'ναι τη νέα oxygen. Είχε δίκιο σε μερικά πράγματα αλλά είναι υπερβολικός και αυτός και ο thalamus. Ας έγραφε στο αρχικό post τους λόγους που δεν βάζει κάποιο feature, ή τα fixes που βγάζει. Βγάζει ενα fix το postαρει άκυρα και ψάξε να το βρεις τώρα στις σελίδες. Έλεος. Το κακό είναι οτι άρχισαν να ψωνίζονται αρκετά. "δε με νοιάζει τι λέτε, δεν ακούω τίποτα". και αυτός και ο thalamus. Χαλάρωσε ρε φίλε, αν δεν θες να σε πρήζουν μην δημοσιεύεις τη rom. Φταίνε και οι χρήστες που είναι πρήχτες αλλά δεν μπορείς μόνιμα να τους περιφρονείς και να τους κοροϊδεύεις επειδή νιώθεις οτι είσαι "αυθεντία". Λένε πχ. "μπορείς να βάλεις bld στον kernel?" και αντί να εξηγήσει τους λόγους που δεν θέλει και να τους βάλει στο αρχικό post, για να αποτρέψει και άλλα τέτοια requests, κάθεται και βρίζει όσους ρωτάνε. Σαν μικρά παιδιά κάνουν και οι developers και οι χρήστες εκεί

Ναι αλλα το θεμα σε εκεινο το threat ειχε παραγινει. 165 σελιδες και απο αυτες οι 100 κοντα ηταν γιατι το ενα και γιατι το αλλο. Και το παλικαρι αν παρακολουθουσατε το threat το ειπε ξεκαθαρα, εγω χρησημοποιω τον κερνελ του thalamous γιατι με αυτον εφτιαξα την ρομ και δουλευει απροβληματηστα. Απο εκει και περα οποιος θελει μπορει να σβησει ενα αρχειο απο το system και να περασει οποιον κερνελ θελει, αλλα μετα τον επριζαν οτι δεν δουλευει αυτο ή εκεινο ή το παραλο, χωρις να αναφερει κανεις με ποιον κερνελ δεν του δουλευαν τα διαφορα. Οποτε και ο Adam λεει προκειμενου να εχω τον ενα και τον αλλο με διαφορα bugs απο διαφορους κερνελ εγω θα εχω μονο του thalamous. Οποιος θελει ας βαλει αλλη ρομ αν δεν καλυπτεται με αυτα τα δεδομενα.

Το θεμα ειναι πως απο σχεδον ολες τις αλλες ρομ μεχρι στιγμης ακους παραπονα, κολληματα κλπ. Η Jelly Belly ηταν κατα την γνωμη μου η πιο σταθερη και γρήγορη JB. Οχι ομως η 1.0.0 ( γιατι εχει θεμα με την μπαταρια) αλλα η 0.1.5 (που φοραω ακομα και σημερα και δεν ξερω ποτε και αν θα αλλαξω) ειναι οτι καλυτερο για το κινητο μας.

και στο μαρτιξ τα ίδια, την είδαν αλλιώς και πρακτικά βγάλανε ένα στοκ κερνελ βελτιώσεις στα σημεία.

Δε θα βάλουμε τίποτε άλλο λέει.

Μου φαίνεται θα μείνω με slimics + matrix 22 για πολύ καιρό.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

@billis πάντως εγώ με 1.0.0 (θα βγάλει νεα έκδοση kernel ο thalamus όπου να ναι) έχω καλύτερη μπαταρία απ'ότι πριν

Τελικά ακόμα κι αν βγήκε η JellyBean παράτησαν το κινητό μας απ' ότι φαίνετε και πήγαν σε άλλες συσκευές! :(

Γενικά έχει πέσει το development και είναι λογικό. Αλλά τι στο διάλο, μια AOKP και μια CM10 και μια Slim JB δε θα βγούνε;; :D :D Ας μην ξεχνάμε ότι είναι και καλοκαίρι και ο κόσμος κάνει διακοπές :P

@Jimdem συμφωνώ με αυτά που λες για τον AdamG και ειδικά τον απάλευτο τον _thalamus. Και δεν είναι ότι η ROM τους είναι το τοπ, είναι γρήγορη αλλά από μπαταρία γιοκ. Ενημερώστε όταν βγάλει κανένα update ο thalamus (αν και μέχρι τότε ίσως έχω αλλάξει...).

Ακούω, XenonHD και Jellybro τι λένε..;

Αυτή τη στιγμή η jelly belly 0.1.5 είναι ότι καλύτερο... Θα περίμενα slim αλλά ο developer της ΔΕΝ έχει crespo και νοιώθω σαν πειραματόζωο... Μάλλον θα περιμένω την oxygen εκτός και αν βρεθεί μπροστά μου καμία καρατσεκαρισμενη!
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

παιδια μετα απο ενα ατυχηματακι με το κινητο (επεσε και εσπασε η οθονη, ελπιζω να βρω καπου), πηγα πλαισιο και πηρα το galaxy nexus νομιζω η προσφορα ηταν πολυ καλη,οποτε θα παρακολουθω περισσοτερο για galaxy nexus πλεον. ευχαριστω ολους σας για τις βοηθεις που μου εχετε δωσει.