Grousso Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Εμένα πάλι με τρέλανε η b38 ίσως φταίει που δεν έκανα σωστό wipe. Θα ξαναδοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 εντυπωσεις με B37 με airkernel. επιτελους!!!! 2,5 μερες μπαταρια, με αδιακοπω wifi, gaming, και facebook! δεν θελω να τολμησω B38 εαν δεν εχει ουσιαστικες αναβαθμισεις. τουλαχιστον στην δικη μου συσκευη οτι καλυτερο εχω περασει ολο αυτο τον καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 εντυπωσεις με B37 με airkernel. επιτελους!!!! 2,5 μερες μπαταρια, με αδιακοπω wifi, gaming, και facebook! δεν θελω να τολμησω B38 εαν δεν εχει ουσιαστικες αναβαθμισεις. τουλαχιστον στην δικη μου συσκευη οτι καλυτερο εχω περασει ολο αυτο τον καιρο! καλο ακουγετε,αν και φοβαμε να ξαναδοκιμασω, στειλε μου αν θελεις το link για την b37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 εχασα 10% σε 8 ώρες idle (το βραδι) με apex 1.1.2 και matr1x 19.5. noop smartassv2 200/1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 καλο ακουγετε,αν και φοβαμε να ξαναδοκιμασω, στειλε μου αν θελεις το link για την b37 http://goo.im/devs/travp624/crespo/BlackICE_crespo_Kangorade-37.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 εχασα 10% σε 8 ώρες idle (το βραδι) με apex 1.1.2 και matr1x 19.5. noop smartassv2 200/1000 Πολύ είναι. Εγώ με matrix 20 και την τελευταία aokp έχασα 3% σε 9 ώρες με μέτρια προς κακή λήψη σήματος. (ondemamd+deadline) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) το ξέρω ότι είναι πολύ. εχει κάνεις καμια λύση? υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι η μπαταρία από συχνές φορτίσεις και απότομες αποφορτισεις (gps)? μπορεί να το φορτισω και 2 η 3 φορές τη μέρα αν ευκαιρισω και ας είναι στο 70% η 80% edit: εβαλα ξανα matrix 20. για να δούμε τώρα... το πρόβλημα με την 1.1.3 στον dialer διορθωθηκε? υπάρχει τπτ νεοτερο? αξίζει να δοκιμασω την aokp? Edited June 5, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 το ξέρω ότι είναι πολύ. εχει κάνεις καμια λύση? υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι η μπαταρία από συχνές φορτίσεις και απότομες αποφορτισεις (gps)? μπορεί να το φορτισω και 2 η 3 φορές τη μέρα αν ευκαιρισω και ας είναι στο 70% η 80% edit: εβαλα ξανα matrix 20. για να δούμε τώρα... το πρόβλημα με την 1.1.3 στον dialer διορθωθηκε? υπάρχει τπτ νεοτερο? αξίζει να δοκιμασω την aokp? Κατ'αρχήν θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς ondemand/noop. Έχω καλύτερη σταθερότητα και μπαταρία με αυτό το συνδυασμό. Τώρα για τη μπαταρία, τι να σου πω. Καλό είναι να γίνεται calibration που και που, όχι με wipe battery stats που είναι μια μπούρδα αλλά απλά φορτίζοντας μέχρι να γεμίσει. αδειάζοντας μέχρι να κλείσει και μετά πάλι φορτίζοντας μέχρι να γεμίσει. Όχι δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Παραμένει αδρανής ο bigxie. Ίσως κάτι ετοιμάζει, ίσως βαριέται. Σίγουρα αξίζει έχει πολλά καλούδια η aokp. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 αδειάζοντας μέχρι να κλείσει και μετά πάλι φορτίζοντας μέχρι να γεμίσει. Αυτό έχω διαβάσει οτι δεν είναι και οτι καλύτερο για την μπαταρία, δηλαδή να την αφήνεις να αδειάζει εντελώς. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 κοιταξτε αυτή την αποτομη γραμμή στη φορτιση. πως δικαιολογειται αυτό? το γυρισα σε ondemand. πάντως όταν ειχα matrix 20 είχα καλη μπαταρια. το ίδιο και με τον 19.5. όταν γυρισα απο 20 σε 19.5 ειδα πρόβλημα στην μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Εγώ θα σου πρότεινα να κανεις αυτές τις αποφορτίσεις που λεει ο jimdem582 αλλά να τις κάνεις απο το pc ώστε οι φορτίσεις να γίνουν άργα γεμίζει πιο καλά η μπαταρία ετσι. Αυτή τη στιγμή φοράω τη aokp b38 με matr1x 20 κ ειναι καλή συνέχεια της b37 οχι καμιά φοβερή αλλαγή αλλά μια χαρά ειναι δοκιμασέ την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Αυτό έχω διαβάσει οτι δεν είναι και οτι καλύτερο για την μπαταρία, δηλαδή να την αφήνεις να αδειάζει εντελώς. Δεν έχω διαβάσει ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε άκουσα απο κάποιον ή απο εταιρία να το λέει. "Short discharges and recharges do not fully synchronize the battery's fuel gauge with the battery's state-of-charge. This can result in the amount of power available in one cycle being less than expected or the battery meter being inaccurate. Under normal usage, batteries should be calibrated a minimum of once every 3 months. Use the following links for more information on calibrating your battery A calibration cycle requires that the battery be completely charged and then completely discharged." Πηγή: HP Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 απο aokp b37 σε b38 τι wipe πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 απο aokp b37 σε b38 τι wipe πρεπει να κανω? Wipe cache & dalvik cache, φλασάρεις ρομ και gapps, reboot και μετά αν θες φλασάρεις κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Wipe cache & dalvik cache, φλασάρεις ρομ και gapps, reboot και μετά αν θες φλασάρεις κερνελ oπoτε δεν χανω πρoγραμματα και ρυθμισεις ε? κερνελ εχω τoν ματριξ. πρεπει να τoν ξαναφλασαρω μετα? εχω φλασαρει καπoια ζιπ oπως πχ τo ui τoυ galaxy s3. αυτα χανoνται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 oπoτε δεν χανω πρoγραμματα και ρυθμισεις ε? κερνελ εχω τoν ματριξ. πρεπει να τoν ξαναφλασαρω μετα? εχω φλασαρει καπoια ζιπ oπως πχ τo ui τoυ galaxy s3. αυτα χανoνται? Ναι, πρέπει να ξαναφλασάρεις τον matr1x. Προγράμματα δεν θα χαθούν, ούτε οι ρυθμίσεις απ' ότι θυμάμαι. Τα zip που λες θα χαθούν. Δες αν είναι συμβατά με την b38 και αν ναι τα ξαναφλασάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Καλημερα σας συγνωμη αν διακοπτω την συζητηση μερικων παιδιων πιο πανω.Ηθελα να ρωτησω κατι περι ρουτ.Συμφωνα με αυτο το video πηγα να κανω και εγω ο αδαης ροοτ ομως εκει που γραφεις στο cmd fastboot oem unlock το κανω και μ λεει να περιμενω για απαντηση απο την συσκευη και δεν μ βγαζει τ μνμ για ξεκλειδωμα στο κιν..Τ κανω λαθος??ευχαριστω Edited June 6, 2012 by billoukosael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εγώ θα σου πρότεινα να κανεις αυτές τις αποφορτίσεις που λεει ο jimdem582 αλλά να τις κάνεις απο το pc ώστε οι φορτίσεις να γίνουν άργα γεμίζει πιο καλά η μπαταρία ετσι. Αυτή τη στιγμή φοράω τη aokp b38 με matr1x 20 κ ειναι καλή συνέχεια της b37 οχι καμιά φοβερή αλλαγή αλλά μια χαρά ειναι δοκιμασέ την δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να περιορίζει τη φορτιση όταν ο φορτιστής δίνει μεγάλο ρεύμα? επειδή θέλω να πάρω και ένα φορτιστή αυτοκινήτου και φθηνους βρήκα μόνο στα 1000mA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 η aopk που συζητάτε είναι αυτή? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1592216 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 η aopk που συζητάτε είναι αυτή? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1592216 όχι αυτή είναι "πειραγμένη" aokp. Η original είναι εδώ: http://www.aokp.co Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) κατεβάζω την b38 και μια blackice Crespo kangoeade b37. ποια να περασω? Η b38 έχει και gapps μέσα; Edited June 6, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 κατεβάζω την b38 και μια blackice Crespo kangoeade b37. ποια να περασω? Η b38 έχει και gapps μέσα; η blackice Crespo kangoeade b37 μου αρεσε. η b37 μου εκανε επανεκκινήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 blackice Crespo kangoeade b37 ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Έβαλα b38. Πολύ καλή μέχρι στιγμής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) την β38 απο που την κατεβαζω?? Edited June 6, 2012 by billoukosael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts