asikis Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Εγώ ήθελα να μάθω, στο 701 η sim μπαίνει πάλι στο ίδιο σημείο με του c7; Το C7 όπως είναι γνωστό παρουσιάσε τρελά προβλήματα που με την θερμότητα που αναπτυσσόταν στο πίσω μέρος, άλλοτε καιγόταν (πάρα πολλές συσκευές αντικαταστήθηκαν-βλέπε forum nokia) και άλλοτε χάνει επαφή η sim και κάνει restart η συσκευή μόνη της! Εαν δεν το έχουν φτιάξει αυτό... η συσκευή απλά δεν αξίζει μια! Υ.Γ. Το Qwerty δεν είναι βολικό τόσο όσο των Android/iOS! Μιλάω για τα "high-end" κινητά! (αν θεωρήσουμε ότι η Νοκια βγάζει πλέον τέτοια!) Πρωτη φορα ακουω για αυτο το προβλημα. Παντως εμεις στο σπιτι ειχαμε 2 C7 για 6 μηνες το καθενα και δεν ειχαμε κανενα απολυτως προβλημα με το h/w (εκτος του φαινομενου της κοκκινιλας στην οθονη η οποια με την Anna μειωθηκε αρκετα). Κατω απο ποιες συνθηκες γινεται αυτη η υπερθερμανση? Εννοω πρεπει να παιζεις γα ωρες καποιο απαιτητικο παιχνιδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Πρωτη φορα ακουω για αυτο το προβλημα. Παντως εμεις στο σπιτι ειχαμε 2 C7 για 6 μηνες το καθενα και δεν ειχαμε κανενα απολυτως προβλημα με το h/w (εκτος του φαινομενου της κοκκινιλας στην οθονη η οποια με την Anna μειωθηκε αρκετα). Κατω απο ποιες συνθηκες γινεται αυτη η υπερθερμανση? Εννοω πρεπει να παιζεις γα ωρες καποιο απαιτητικο παιχνιδι? Παίζεις πολύ ώρα, φορτίζεις, μιλάς, χρησιμοποιείς το Wi-Fi! Πρώτη φορά? Ρε παίδες, εδώ έχει βουήξει ο τόπος, ειδικά για τις πρώτες φουρνιές! (δυστυχώς εκεί ανήκω εγώ) Ας δει κάποιος αν θερμαίνεται! Εκει που είναι η κάμερα! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Παίζεις πολύ ώρα, φορτίζεις, μιλάς, χρησιμοποιείς το Wi-Fi! Πρώτη φορά? Ρε παίδες, εδώ έχει βουήξει ο τόπος, ειδικά για τις πρώτες φουρνιές! (δυστυχώς εκεί ανήκω εγώ) Ας δει κάποιος αν θερμαίνεται! Εκει που είναι η κάμερα! Δεν το εχω φτασει ποτε στα ορια αλλα εχει τυχει να χρησιμοποιω WiFi για πολυ ωρα και δεν ζεσταθηκε καθολου. Εγω τα δικα μου C7 τα ειχα παρει Μαρτιο. Οποτε μαλλον ηταν πολυ μετα τις πρωτες φουρνιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Πρωτη φορα ακουω για αυτο το προβλημα. Παντως εμεις στο σπιτι ειχαμε 2 C7 για 6 μηνες το καθενα και δεν ειχαμε κανενα απολυτως προβλημα με το h/w (εκτος του φαινομενου της κοκκινιλας στην οθονη η οποια με την Anna μειωθηκε αρκετα). Κατω απο ποιες συνθηκες γινεται αυτη η υπερθερμανση? Εννοω πρεπει να παιζεις γα ωρες καποιο απαιτητικο παιχνιδι? Μια απ τα ίδια και εγώ ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα ίσως γιατί ποτέ δε παίζω παιχνίδια η δε το φορτσαρω το κινητό ούτε καν σε ομιλία,ίσως γιαυτό μου κρατάει και 3-4 μέρες η μπαταρία!! Α, κ αγορά είναι ενός μήνα κινητό Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Oυτε εγω το ειχα ακουσει ποτε abcdefg: welcome back duder Edited September 26, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) να υπενθυμισω οτι εδω μιλαμε για το 701 και οχι για το C7 αρα καλυτερα οσοι εχουν παραπονα να πανε να διαμαρτυρηθουν στο σχετικο θεμα Oυτε εγω το ειχα ακουσει ποτε λογικο μιας και δεν υφισταται απλα μερικοι θελουν να κλεψουν λιγη λαμψη απο τον Eldar @thePRODIGY σου εχω ενα καλυτερο για την υπογραφη σου Edited September 26, 2011 by abcdefg Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Περνώντας σήμερα απο το Nokia Care της Νέας Ιωνίας (κλικ) για άσχετο λόγο, πληροφορήθηκα ότι κυκλοφόρησε το Nokia 701 περισσότερα εδώ στην τιμή των 359€. Πέρα όλων των άλλων φοράει την Belle! Και ΕΔΩ οι οδηγίες χρήσης στα ελληνικά. Edited September 26, 2011 by stardrive Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Περνώντας σήμερα απο το Nokia Care της Νέας Ιωνίας (κλικ) για άσχετο λόγο, πληροφορήθηκα ότι κυκλοφόρησε το Nokia 701 περισσότερα εδώ στην τιμή των 359€. Πέρα όλων των άλλων φοράει την Belle! Και ΕΔΩ οι οδηγίες χρήσης στα ελληνικά. Και στο Βόλο το έχουν. Πήγα σήμερα να αγοράσω κάτι και το έχουν σε dummy. Ρώτησα πότε έρχεται και μου είπαν ότι ήρθε. Περίπου στην τιμή που σου είπαν και εσένα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Έχει χαμηλό sar.. 0.69 W/kg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Αν κοιτάξετε και λίγες σελίδες πιο πριν, θα δείτε και βιντεο που έχω ανεβάσει, το κινητό πωλείται κανονικά στα Nokia care από την Παρασκευή που μας πέρασε. Στα υπόλοιπα καταστήματα απ'οτι είπαν σε κανα μήνα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Αν κοιτάξετε και λίγες σελίδες πιο πριν, θα δείτε και βιντεο που έχω ανεβάσει, το κινητό πωλείται κανονικά στα Nokia care από την Παρασκευή που μας πέρασε. Στα υπόλοιπα καταστήματα απ'οτι είπαν σε κανα μήνα. Φιλε atlantian το πηρα και εγω τελικα. Εχω ομως μια απορια. Οταν το συνδεω σαν μοναδα μαζικης αποθηκευσης μου δειχνει οτι η συνολικη διαθεσιμη μνημη ειναι 6,83GB. Εσεν αποσο σου δειχνει??? Ειναι πολυ το 1,1 GB λιγοτερο, ετσι δεν ειναι?? Επισης παρατηρησα οτι οταν το συνδεω με USB στο PC η default συνδεση ειναι Ovi Suite που ειναι οκ. Μετα οταν επιλεγω απο το μενου να γινει συνδεση μαζικης αποθηκευσης, επιλεγεται αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξαναγυρναει μονο του σε Ovi Suite. Αν επιμεινω 2-3 φορες τοτε μενει σταθερα στην λειτουργια μαζικης αποθηκευσης. Δεν ξερω βεβαια μηπως ειναι κανενα κολλημα του PC. Θα το δοκιμασω και σε αλλο να δω. Edited September 27, 2011 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Φιλε atlantian το πηρα και εγω τελικα. Εχω ομως μια απορια. Οταν το συνδεω σαν μοναδα μαζικης αποθηκευσης μου δειχνει οτι η συνολικη διαθεσιμη μνημη ειναι 6,83GB. Εσεν αποσο σου δειχνει??? Ειναι πολυ το 1,1 GB λιγοτερο, ετσι δεν ειναι?? Είναι λογικό ... Εάν η μνήμη είναι 8άρα, η αξιοποιήσημη είναι 7,45 .... Συνεπώς έχεις (7,45 - 6,83 =) περί τα 600 Mb αρχεία συστήματος στην 8Gb εσωτερική σου μνήμη .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Φιλε atlantian το πηρα και εγω τελικα. Εχω ομως μια απορια. Οταν το συνδεω σαν μοναδα μαζικης αποθηκευσης μου δειχνει οτι η συνολικη διαθεσιμη μνημη ειναι 6,83GB. Εσεν αποσο σου δειχνει??? Ειναι πολυ το 1,1 GB λιγοτερο, ετσι δεν ειναι?? Επισης παρατηρησα οτι οταν το συνδεω με USB στο PC η default συνδεση ειναι Ovi Suite που ειναι οκ. Μετα οταν επιλεγω απο το μενου να γινει συνδεση μαζικης αποθηκευσης, επιλεγεται αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξαναγυρναει μονο του σε Ovi Suite. Αν επιμεινω 2-3 φορες τοτε μενει σταθερα στην λειτουργια μαζικης αποθηκευσης. Δεν ξερω βεβαια μηπως ειναι κανενα κολλημα του PC. Θα το δοκιμασω και σε αλλο να δω. Καλησπέρα φίλε μου και καλορίζικο. :) Θα συμφωνήσω με τον kaluas, τόσο περίπου σου μένει απο τα 8gb, τώρα βέβαια εμένα δείχνει 500mb το φούλαρα :p Να ναι καλα το USB on the go, το οποίο παρατηρώ οτι δουλεύει ακόμη πιο γρήγορα απο το Ν8, φαντάζομαι λόγω επεξεργαστή. Τώρα για το άλλο που αναφέρεις εμένα μια χαρά συνδέεται και όταν αλλάζω σε μαζική αποθήκευση, αλλάζει αμέσως και μένει και να φανταστείς έχω ακόμη τα svista. :p Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Είναι λογικό ... Εάν η μνήμη είναι 8άρα, η αξιοποιήσημη είναι 7,45 .... Συνεπώς έχεις (7,45 - 6,83 =) περί τα 600 Mb αρχεία συστήματος στην 8Gb εσωτερική σου μνήμη .... Καλησπέρα φίλε μου και καλορίζικο. :) Θα συμφωνήσω με τον kaluas, τόσο περίπου σου μένει απο τα 8gb, τώρα βέβαια εμένα δείχνει 500mb το φούλαρα :p Να ναι καλα το USB on the go, το οποίο παρατηρώ οτι δουλεύει ακόμη πιο γρήγορα απο το Ν8, φαντάζομαι λόγω επεξεργαστή. Τώρα για το άλλο που αναφέρεις εμένα μια χαρά συνδέεται και όταν αλλάζω σε μαζική αποθήκευση, αλλάζει αμέσως και μένει και να φανταστείς έχω ακόμη τα svista. :p Το θεμα ειναι οτι κανω μορφοπιηση της μνημης 8GB και παλι δειχνει 6,83...Ειναι φυσιολογικο?? Εντωμεταξυ εχω και αλλο θεμα. Οταν ακουω ραδιοφωνο μετα απο περιπου 30-40 λεπτα σταματαει να δουλευει το ραδιοφωνο και κολλαει το μενου. Πρει ενα κανω επαννεκινηση για να παιξει ξανα το τηλεφωνο... Atlantian μπορεις να δοκιμασεις κατι αντιστοιχο και στο δικο σου??? Τι στο καλο σε εμενα επεσε η ελλατωματικη συσκευη?? Οχι τιποτα αλλο αλλα να το παω για DOA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Το θεμα ειναι οτι κανω μορφοπιηση της μνημης 8GB και παλι δειχνει 6,83...Ειναι φυσιολογικο?? Εντωμεταξυ εχω και αλλο θεμα. Οταν ακουω ραδιοφωνο μετα απο περιπου 30-40 λεπτα σταματαει να δουλευει το ραδιοφωνο και κολλαει το μενου. Πρει ενα κανω επαννεκινηση για να παιξει ξανα το τηλεφωνο... Atlantian μπορεις να δοκιμασεις κατι αντιστοιχο και στο δικο σου??? Τι στο καλο σε εμενα επεσε η ελλατωματικη συσκευη?? Οχι τιποτα αλλο αλλα να το παω για DOA Μου είναι λίγο δύσκολο να κάνω μορφοποιηση τώρα για να το κοιτάξω, ωστόσο πριν λίγο έριξα ένα φορματ στην μνήμη του Ν8 και από 16gb που είναι κανονικά μένουν ελεύθερα τα 14.3 οπότε αν το πάρεις αναλογικά δε νομίζω οτι υπάρχει καποιο πρόβλημα. Τώρα όσον αφορά το ραδιόφωνο το κοίταξα και έχεις δίκιο, εμένα το κάνει μετά από 20 λεπτά, όταν πάω για παράδειγμα να ανεβάσω την ένταση κολάει και μένει η ένδειξη της έντασης στην οθόνη, προσωπικά δε χρησιμοποιώ καθόλου το ραδιόφωνο γι αυτο δεν το πήρα χαμπάρι. Τώρα για το τι φταίει, έχω την εντύπωση οτι ένα παρόμοιο πρόβλημα παρουσιαζόταν με το Ν8 και τελικά το διορθώσαν με αναβάθμιση, δε γνωρίζω όμως τι θα μπορούσαμε να κάνουμε γιατί αν είναι θέμα λογισμικού και το επόμενο που θα μας δώσουν θα έχει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Το έφεραν στην nokia αλεξανδρούπολης! Στα 350 ευρώ η τιμή του. Απ' το δείγμα πάντως φαίνεται πολύ ποιοτικό! Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Μου είναι λίγο δύσκολο να κάνω μορφοποιηση τώρα για να το κοιτάξω, ωστόσο πριν λίγο έριξα ένα φορματ στην μνήμη του Ν8 και από 16gb που είναι κανονικά μένουν ελεύθερα τα 14.3 οπότε αν το πάρεις αναλογικά δε νομίζω οτι υπάρχει καποιο πρόβλημα. Τώρα όσον αφορά το ραδιόφωνο το κοίταξα και έχεις δίκιο, εμένα το κάνει μετά από 20 λεπτά, όταν πάω για παράδειγμα να ανεβάσω την ένταση κολάει και μένει η ένδειξη της έντασης στην οθόνη, προσωπικά δε χρησιμοποιώ καθόλου το ραδιόφωνο γι αυτο δεν το πήρα χαμπάρι. Τώρα για το τι φταίει, έχω την εντύπωση οτι ένα παρόμοιο πρόβλημα παρουσιαζόταν με το Ν8 και τελικά το διορθώσαν με αναβάθμιση, δε γνωρίζω όμως τι θα μπορούσαμε να κάνουμε γιατί αν είναι θέμα λογισμικού και το επόμενο που θα μας δώσουν θα έχει το ίδιο πρόβλημα. Ετσι ακριβως. Μετα απο 20 λεπτα εως και 1 ωρα (το δοκιμασα αρκετες φορες) παθαινει κολλημα και δεν γινεται καν να τερματισεις την εφαρμογη του ραδιοφωνου...Θελει ειτε σβησιμο-αναμα ειτε αφαιρεση μπαταριας. Παιδικες ασθενειες... Edited September 27, 2011 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 δε κάνετε ένα hard reset του Ν8 vs 701 να δούμε στην πράξη πόσο πιο γρήγορος είναι ο επεξεργαστής του 701; Το GPU θα βρούμε τρόπο να το συγκρίνουμε στην πράξει (κάποιο δείγμα video μάλλον). 1080p αναπαραγωγή βίντεο δοκιμάσατε στο 701;:shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 αν επαιζε λογικα θα τραβαγε και full hd κιολας. αποκλειεται να παιζει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 αν επαιζε λογικα θα τραβαγε και full hd κιολας. αποκλειεται να παιζει άλλο encoding άλλο decoding. Το encoding είναι πιο δύσκολο από πλευράς πράξεων. Καμία σχέση ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 To εχω ηδη 2 μερες τωρα γεματες. Μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις. Η Belle ειναι πραγματικα πολυ ομορφη. Εκτος αυτου φαινεται η διαφορα του ταχυτερου επεξεργαστη/μνημης αλλα και τουκαλυτερου browser (μαμισιο εννοω) ο οποιος ειναι οντως πιο γρηγορος απο αυτον της Αννας. Η οθονη επισης ειναι παρα πολυ καλη. Καποιες στιγμες μου θυμιζει την οθονη του iPhone σε καθαροτητα και αποδοση του μαυρου. Μονη παραφωνια μεχρι στιγμης αυτη του ραιοφωνου FM με το bug που αναφερω πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 To εχω ηδη 2 μερες τωρα γεματες. Μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις. Η Belle ειναι πραγματικα πολυ ομορφη. Εκτος αυτου φαινεται η διαφορα του ταχυτερου επεξεργαστη/μνημης αλλα και τουκαλυτερου browser (μαμισιο εννοω) ο οποιος ειναι οντως πιο γρηγορος απο αυτον της Αννας. Η οθονη επισης ειναι παρα πολυ καλη. Καποιες στιγμες μου θυμιζει την οθονη του iPhone σε καθαροτητα και αποδοση του μαυρου. Μονη παραφωνια μεχρι στιγμης αυτη του ραιοφωνου FM με το bug που αναφερω πιο πανω. Οι IPS φημίζονται για την απόδοση στο άσπρο κυρίως :worry: Αλλά για να το λες εσύ που το έχεις λογικά και το μαύρο θα είναι πολύ καλό :) Τα Bug υπήρχαν και θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να διορθώνονται γρήγορα :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Οι IPS φημίζονται για την απόδοση στο άσπρο κυρίως :worry: Αλλά για να το λες εσύ που το έχεις λογικά και το μαύρο θα είναι πολύ καλό :) Τα Bug υπήρχαν και θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να διορθώνονται γρήγορα :) Πραγματικαι το λευκο ειναι εκπληκτικο. Αληθινο λευκο (οπως λενε και στις διαφημισεις απορρυπαντικων :p). Παντως η Belle και οι αλλαγες που φερνει ειναι πολυ σημαντικες. Αν η ΝΟΚΙΑ ειχε βγαλει τα N8,C7 κτλ με την Belle απο την αρχη μπορει να μην χρειαζοταν τα WP7. Σημερα το πρωι επικοινωνησα μεσω mail με customer support Φινλανδιας και Αγγλιας για το θεμα του ραδιο. H απαντηση ηταν μεσα σε 2 ωρες!!!! Μου ζητησαν ολα τα στοιχεια της συσκευης και το θεμα προωθηθηκε στα υπευθιυνα τμηματα. Φοβερο support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 δε κάνετε ένα hard reset του Ν8 vs 701 να δούμε στην πράξη πόσο πιο γρήγορος είναι ο επεξεργαστής του 701; Το GPU θα βρούμε τρόπο να το συγκρίνουμε στην πράξει (κάποιο δείγμα video μάλλον). 1080p αναπαραγωγή βίντεο δοκιμάσατε στο 701;:shifty: Hard reset έκανα πρόσφατα στο Ν8 και δε λέει να ξανακάνω και το 701 βαριέμαι να το ξαναστήνω από την αρχή :p Πάντως διαφορά έχω δει και στο multitasking οπου αφήνω ανοιχτές βαριές εφαρμογές και παιχνίδια και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Βιντεο 1080p, δοκίμασα και με διάφορα bitrate, αλλά δεν υποστηρίζει τελικά, το 720p όμως το διαχειρίζεται άνετα. Έκανα εγκατάσταση και το καινούριο store απο τα beta labs που δεν έχει καμία σχέση με το παλιό (αν και έχει μερικά bugs) και το λειτουργικό είναι πια ανανεωμένο σε όλους του τομείς. Αν καταφέρουν να φτιάξουν και το pinch to zoom στον browser θα είναι άψογο. Ορίστε και ένα βιντεο με το καινουριο store Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Τα themes των προηγούμενων εκδόσεων παίζουν σωστά? Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts