ozon74 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Φίλος μου που το έχει, παρουσιάζει αρκετη καθυστέρηση στο ανοιγμα της κάμερας και μερικα κολλήματα (τελευταίο, του κόλλησε το φλας αναμένο και μάλιστα χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει. Επανήλθε με επανεκκίνηση). Και απο μπαταρία δεν τα πάει πολυ καλά. Συχνά δεν βγαζει μέρα (με αρκετά ήπια χρήση). Το έχω από τον Ιανουάριο του 2012 και δεν κόλλησε ποτέ, σε τίποτα. Πάει σφαίρα και είναι χαλαρά από τα καλύτερα τηλέφωνα που κράτησα ποτέ- το κρατάω και θα το κρατάω για πολύ ακόμα. Η κάμερα του είναι εξαιρετική στα βίντεο, θα μπορούσε να ήταν καλύτερη στις φωτογραφίες. Με το wifi ανοικτό και πολλές κλήσεις (περίπου 40 λεπτά καθημερινά) περνάει τις δύο μέρες αυτονομία, με τα δεδομένα ανοικτά μία και μισή. Χρονομέτρησα και την καθυστέρηση της κάμερας: από κατάσταση αναμονής (όχι κλειδωμένη οθόνη), με την πίεση του πλήκτρου κάμερας θέλει 1,22 δεύτερα. Δεν το λες κι αργό... Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
map31000 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Γεια σας! από αύριο θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός nokia 701! Το αγόρασα μεταχειρισμένο αλλά δεν το παρέλαβα ακόμα... Μετά από 3 χρόνια με Nokia E52 ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό, αναγκαστικά αφού το E52 αρνείται να ανοίξει και αν ανοίξει κλείνει μετά από λίγο λόγω μπαταρίας (βλάβη στο κύκλωμα φόρτισης μάλλον...) Το έψαξα αρκετά και πιστέυω το 701 ήταν η καλύτερη επιλογή που είχα να κάνω σε symbian πλέον. Κοιτούσα τις μπαταρίες και είδα ότι η μπαταρία του (BL-5K) είναι 1300mah, αλλά στα μαγαζιά του internet βρίσκω μόνο 1200mah. Γιατί; Επίσης οι τιμές της (original) είναι πολύ χαμηλές (σχεδόν 10 ευρώ...) Ακόμη, θέλω να περάσω τις επαφές από το e52 στο 701, τις εχω κάνει backup στο nokia suite (nbu), είναι εύκολο να περαστούν στο 701; Αυτά για αρχή, όταν το έχω στα χέρια μου θα έχετε και τις εντυπώσεις μου (όχι οτι θα τις περιμένετε και με ανυπομονησία, αφού μάλλον αργά ανακάλυψα το 701!). Παναγιώτης Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Γεια σας! από αύριο θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός nokia 701! Το αγόρασα μεταχειρισμένο αλλά δεν το παρέλαβα ακόμα... Μετά από 3 χρόνια με Nokia E52 ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό, αναγκαστικά αφού το E52 αρνείται να ανοίξει και αν ανοίξει κλείνει μετά από λίγο λόγω μπαταρίας (βλάβη στο κύκλωμα φόρτισης μάλλον...) Το έψαξα αρκετά και πιστέυω το 701 ήταν η καλύτερη επιλογή που είχα να κάνω σε symbian πλέον. Κοιτούσα τις μπαταρίες και είδα ότι η μπαταρία του (BL-5K) είναι 1300mah, αλλά στα μαγαζιά του internet βρίσκω μόνο 1200mah. Γιατί; Επίσης οι τιμές της (original) είναι πολύ χαμηλές (σχεδόν 10 ευρώ...) Ακόμη, θέλω να περάσω τις επαφές από το e52 στο 701, τις εχω κάνει backup στο nokia suite (nbu), είναι εύκολο να περαστούν στο 701; Αυτά για αρχή, όταν το έχω στα χέρια μου θα έχετε και τις εντυπώσεις μου (όχι οτι θα τις περιμένετε και με ανυπομονησία, αφού μάλλον αργά ανακάλυψα το 701!). Παναγιώτης Kαλορίζικο να ναι φίλε μου. Το κινητό είναι πραγματικά πολύ καλό και με την πιο φωτεινή οθόνη που έχει μπει σε κινητό, βάλε το κόντρα ήλιο και θα με θυμηθείς :) Εγώ δυστυχώς το έδωσα σε ένα φίλο μου πριν αρκετό καιρό αν και το έχω μετανιώσει λιγάκι :) Γι'αυτό που ρωτάς για τις μπαταρίες αν θυμάμαι καλά όταν είχε πρωτο κυκλοφορήσει το κινητό είχαν κάνει μια μικρή αναβάθμιση στις μπαταρίες και για τη συγκεκριμμένη από 1200 την πήγαν σε 1300, οπότε αυτές που βρίσκεις στο internet πρέπει να είναι οτι είχε περισσέψει, αν χρειαστείς δεύτερη μπαταρία καλύτερα πήγαινε σε κανα Nokia care ή σε κανα Γερμανό για να πάρεις τις πιο καινούριες αν και το πιο πιθανό να τις έχουν και ακριβότερα. Τώρα όσον αφορά τις επαφές σου αν και έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το Nokia suite, εφόσον τις έχεις περασμένες εκεί όταν βάλεις το Nokia account και συνδέσεις το κινητό, στην καρτέλα των επαφών μπορείς να ζητήσεις να σου συγχρονίσει κατευθείαν τις επαφές. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καθυστέρηση στην κάμερα δεν κατάλαβα, εκτός αν μιλάς για κλάσματα δευτερολέπτου. Θέλει (και ήθελε) γύρω στο ένα δευτερόλεπτο να ανοίξει. Το πληκτρολόγιο φυσικά και αλλάζει- μάλιστα δεν πειράξανε καθόλου τις επιλογές. Πας Ρυθμίσεις> Τηλέφωνο> Γλώσσα> Γλώσσα γραφής και εκεί σε κάθε γλώσσα επιλέγεις το πως θέλεις να γράφεις. Δοκίμασε το. Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε μου (έστω και καθυστερημένα αλλά σήμερα είδα το ποστ σου...) Λύθηκε το πρόβλημα με την πληκτρολόγηση, όλα καλά ! Σχετικά με την κάμερα πάντως κάποιες φορές η ενεργοποίηση της διαρκεί γύρω στα 4-6 δευτερόλεπτα... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Τον ίδιο χρόνο κάνει και σε μένα . Παλιότερα άνοιγε γρηγορότερα , αλλά δεν ξέρω αν φταίνε τα άλλα προγράμματα που έχουν προστεθεί ή η αναβάθμιση που έγινε κάποια στιγμή. Με το πρόβλημα που είχα στο viber , επικοινώνησα μαζί τους και μου έστειλαν αυτό [bThanks for contacting us and sorry for the inconvenience. This is a known issue which affect some devices. We are presently working on the solution. you can expect an update very soon. Please make sure you stay current with our version updates. at: http://support.viber.com We kindly thank you for your patience[/b] Οπότε σε αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas89 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Τον ίδιο χρόνο κάνει και σε μένα . Παλιότερα άνοιγε γρηγορότερα , αλλά δεν ξέρω αν φταίνε τα άλλα προγράμματα που έχουν προστεθεί ή η αναβάθμιση που έγινε κάποια στιγμή. Με το πρόβλημα που είχα στο viber , επικοινώνησα μαζί τους και μου έστειλαν αυτό [bThanks for contacting us and sorry for the inconvenience. This is a known issue which affect some devices. We are presently working on the solution. you can expect an update very soon. Please make sure you stay current with our version updates. at: http://support.viber.com We kindly thank you for your patience[/b] Οπότε σε αναμονή το viber το κατεβάζεις μέσω του ovi store? αν ναι, δοκίμασε να το κατεβάσεις από κάπου αλλού από το διαδίκτυο και μετά κάντο εγκατάσταση με το Nokia suite. είχα και εγώ προβλήματα και όταν το κατέβασα από το mobilescommunity μου έτρεξε κανονικά. Παράθεση -Samsung Galaxy SIII -Samsung Galaxy SII PLus -Nokia 701 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
map31000 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) έχω ρυθμίσει τα sip settings, σύμφωνα με τις οδηγιες της viva αλλά δεν μου βγάζει τη δυνατότητα να κάνω κλήση μέσω internet. Ξέρει κάποιος; edit: το πρώτο πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι δεν συνδέεται μέσω wifi, ή αν συνδεθεί το χάνει αμέσως...προσπάθησα soft, hard reset (βλέπε εδώ: http://discussions.nokia.com/t5/Connectivity/nokia-701-WIFI-problem/td-p/1557992) αλλά τίποτα Edited June 1, 2013 by map31000 Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Νεκρό, νεκρό το symbian, αλλά πάλι πήρε αναβαθμισούλα με διορθώσεις και νεο widget... Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Νεκρό, νεκρό το symbian, αλλά πάλι πήρε αναβαθμισούλα με διορθώσεις και νεο widget... Μια χαρά τα πάει το symbian για ... πεθαμένο... :lol: :up: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Έχω ένα πρόβλημα το τελευταίο διάστημα και το ίδιο αντιμετωπίζει ένας φίλος. Το κινητό πολλές φορές δεν σβήνει την οθόνη του σε κατάσταση κλειδώματος και ότι και να κάνω (βγάζω μπαταρία, κλείνω όλες τις εφαρμογές, αλλάζω κάρτα μνήμης, το ανοιγοκλείνω γενικά...) δεν επανέρχεται. Απλά μετά από κάποιες μέρες συνέρχεται και στρώνει. Είμαι βέβαιος ότι κάποια εφαρμογή μου κάνει τη δουλειά και δεν το αφήνει να σβήσει τελείως αλλά δεν ξέρω ποια. Έχει κανείς υπ' όψιν του κάτι να κάνω? Εδώ και 3 μέρες πλέον δε λέει να σβήσει η οθόνη του και όπως καταλαβαίνετε μου τρώει και τη μπαταρία αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Έχω ένα πρόβλημα το τελευταίο διάστημα και το ίδιο αντιμετωπίζει ένας φίλος. Το κινητό πολλές φορές δεν σβήνει την οθόνη του σε κατάσταση κλειδώματος και ότι και να κάνω (βγάζω μπαταρία, κλείνω όλες τις εφαρμογές, αλλάζω κάρτα μνήμης, το ανοιγοκλείνω γενικά...) δεν επανέρχεται. Απλά μετά από κάποιες μέρες συνέρχεται και στρώνει. Είμαι βέβαιος ότι κάποια εφαρμογή μου κάνει τη δουλειά και δεν το αφήνει να σβήσει τελείως αλλά δεν ξέρω ποια. Έχει κανείς υπ' όψιν του κάτι να κάνω? Εδώ και 3 μέρες πλέον δε λέει να σβήσει η οθόνη του και όπως καταλαβαίνετε μου τρώει και τη μπαταρία αυτό. παρουσίασε και σε εμένα το ίδιο πρόβλημα το τελευταίο διάστημα και δεν κατάλαβα ποια εφαρμογή μου το κάνει αυτό αν και υποψιάζομαι την nokia mobile VPN μετά την τελευταία αναβάθμιση , σε εμένα πάντως με μια με δυο επανεκκινήσεις συνέρχεται , κάτι καλύτερο δεν βρήκα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με την σύνδεση στο internet μέσω wi-fi . Και έχω την εντύπωση (δεν είμαι σίγουρος) ότι παρουσιάστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση. Συγκεκριμένα όταν συνδέεται με κάποιο δίκτυο w-fi (π.χ το δικό μου στο σπίτι) μου γράφει ότι έγινε μεν η σύνδεση αλλά με "περιορισμένη συνδεσιμότητα" και δεν μπορεί να κάνει σύνδεση στο internet (με Opera mini) Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ? γνωρίζει κανείς κάτι ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εχει τη συσκευή φίλος μου και αντιμετωπίζει κουφο πρόβλημα. Τη χρησιμοποιεί για δεύτερη και όταν το ανοιγει, στις 3 πρώτες κλήσεις εχει πρόβλημα. Δεν ακουγεται καλά και συνεννοείται με δυσκολία. Μετά τις 3 στρώνει και δουλεύει απροβλημάτιστα... Καμια ιδέα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με την σύνδεση στο internet μέσω wi-fi . Και έχω την εντύπωση (δεν είμαι σίγουρος) ότι παρουσιάστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση. Συγκεκριμένα όταν συνδέεται με κάποιο δίκτυο w-fi (π.χ το δικό μου στο σπίτι) μου γράφει ότι έγινε μεν η σύνδεση αλλά με "περιορισμένη συνδεσιμότητα" και δεν μπορεί να κάνει σύνδεση στο internet (με Opera mini) Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ? γνωρίζει κανείς κάτι ? Το είχα και γω αυτό το θεματάκι όταν είχα το κινητό και είχα γράψει τα παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4069373&highlight=%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1#post4069373 Αν τελικά εσένα δεν έχει κάποιο θέμα το ρουτερ σου, δοκίμασε να σβήσεις από τις ρυθμίσεις τηλεφώνου το ασύρματο δίκτυο σου και να στο ξανα αναγνωρίσει, μήπως και τρώει κανα κόλημα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisxas Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Καλησπέρα στην παρεα Εχω κι εγω το 701 εδω και 4 μηνες(το αγόρασα σε τελεια κατασταση μεταχειρισμένο)και ειμαι ευχαριστημενος απο αυτό. Λεω να το δώσω διότι ειδα σε καλη τιμή ενα Nokia Lumia 800(μου αρεσει πολύ σε εμφάνιση,αλλα δε ξερω τι παιζει με τα Windows Phone) Τι λετε; Αξιζει τον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Καλησπέρα στην παρεα Εχω κι εγω το 701 εδω και 4 μηνες(το αγόρασα σε τελεια κατασταση μεταχειρισμένο)και ειμαι ευχαριστημενος απο αυτό. Λεω να το δώσω διότι ειδα σε καλη τιμή ενα Nokia Lumia 800(μου αρεσει πολύ σε εμφάνιση,αλλα δε ξερω τι παιζει με τα Windows Phone) Τι λετε; Αξιζει τον κόπο; Ψάξει λίγο περισσότερο γιατί με τα windows στα Nokia δεν είναι ότι ξέραμε.Έχουν άλλη φιλοσοφία τελείως καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Καλησπέρα στην παρεα Εχω κι εγω το 701 εδω και 4 μηνες(το αγόρασα σε τελεια κατασταση μεταχειρισμένο)και ειμαι ευχαριστημενος απο αυτό. Λεω να το δώσω διότι ειδα σε καλη τιμή ενα Nokia Lumia 800(μου αρεσει πολύ σε εμφάνιση,αλλα δε ξερω τι παιζει με τα Windows Phone) Τι λετε; Αξιζει τον κόπο; Όχι. Έτσι απλά. Το 701 δεν έχει ταίρι στην κατηγορία του. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Καλησπέρα στην παρεα Εχω κι εγω το 701 εδω και 4 μηνες(το αγόρασα σε τελεια κατασταση μεταχειρισμένο)και ειμαι ευχαριστημενος απο αυτό. Λεω να το δώσω διότι ειδα σε καλη τιμή ενα Nokia Lumia 800(μου αρεσει πολύ σε εμφάνιση,αλλα δε ξερω τι παιζει με τα Windows Phone) Τι λετε; Αξιζει τον κόπο; Επειδή εδώ είναι θεμα μόνο για το 701 θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα θεμα στην επιλογή συσκευής και να πάρεις γνώμες. Προσωπικά παντως δε θα σου πρότεινα να πας στο 800 με windows phone 7.8, καθώς δεν πρόκειται να πάρει άλλες αναβαθμίσεις. Προτίμησε κάτι σε lumia 620 ή και 820 αν αντέχει η τσέπη σου, που έρχονται με windows phone 8. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzoklas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 καλησπερα!!! μεχρι πριν 10 μερες ειχα ενα τελειο νοκια 701!!!ωσπου μου το εκλεψαν!!! πανω στην πικρα που εφαγα βρηκα και πηρα ενα μεταχειρισμενο χωρις πολλα πολλα!!!!τωρα που το δουλευω ομως δεν το βλεπω να ειναι και στα καλυτερα του!!!ποθ μπορω να του κανω ενα καλο service να ερθει παλι στα ισα του αν γινετε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Τι ακριβως εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Καλησπέρα στην παρεα Εχω κι εγω το 701 εδω και 4 μηνες(το αγόρασα σε τελεια κατασταση μεταχειρισμένο)και ειμαι ευχαριστημενος απο αυτό. Λεω να το δώσω διότι ειδα σε καλη τιμή ενα Nokia Lumia 800(μου αρεσει πολύ σε εμφάνιση,αλλα δε ξερω τι παιζει με τα Windows Phone) Τι λετε; Αξιζει τον κόπο; Όπως σου το είπε ο φίλος. Να προτιμήσεις κάποια συσκευή με 8ρια. Κουκλί το 800 αλλα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polter Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Καλησπέρα! Μήπως έβαλε κάποιος τις τελευταίες αναβαθμίσεις (Διόρθωση συμβατικού δικτύου 3G) κλπ για να μας πει τις εντυπώσεις του; Μόλις αναβαθμίστηκα και δεν μπορώ να διακρίνω τι άλλαξε.. "Διόρθ. συμβατ. δικτύου 3G Αυτή η διόρθωση προετοιμάζει τη συσκευή για πιθανές ενημερώσεις δικτύου από το φορέα δικτύου. Χωρίς αυτήν τη διόρθωση, οι υπηρεσίες ομιλίας και δεδομένων ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν σωστά." Τις αναβαθμίσεις τις έκανα μέσω Nokia Suite και υπάρχουν ακόμα πολλές βελτιώσεις και νέα widgets αρχικής οθόνης. :-) Edited October 3, 2013 by Polter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πολύ ...πεθαμένο αυτό το 701 ρε παιδιά. Πήρε αναβάθμιση από το άλλο κόσμο! Ακόμα καλύτερο σήμα, καλύτερο Twitter, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, νέα widgets. Ο καιρός μόνο αργεί λίγο. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ξέρει κανείς πως συγχρονίζω τις Playlist που δημιουργώ με το nokia suite στην κάρτα μνήμης και όχι στα 8gb του 701? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Σήμερα μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση " Βελτιωμένο λογισμικό 939 kb" . 'Οταν πατάω να γίνει δεν κάνει τίποτα. Επανεκκινώ το τηλέφωνο και την εμφανίζει πάλι. Το σύνδεσα και με τον Nokia suite αλλά από κει δεν βρίσκει καμιά αναβάθμιση. Έχει συμβεί σε κανένα? Βλέπω ότι και στο φόρουμ της Νόκια μερικοί έχουν το ίδιο πρόβλημα ,οπότε εν αναμονή επίσημης απάντησης Edited November 2, 2013 by vega2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts