Jump to content

[Επίσημο] Nokia 701

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπερβολικός για την κατάσταση των τηλεφώνων δεν είμαι. Γκαντέμης ίσως.... :lol::lol:

Πάντως ειλικρινά, κάποια στιγμή ένιωσα ότι το 701 δεν με ήθελε! Από την άλλη όμως δεν περίμενα ποτέ ότι η Nokia θα πουλούσε κινητά σε αυτή την κατάσταση!!

Ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι αντίστοιχο.

Από που τα αγόρασες; Ήταν Ελληνική παρτίδα ή παραεισαγωγής;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 885
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπερβολικός για την κατάσταση των τηλεφώνων δεν είμαι. Γκαντέμης ίσως.... :lol::lol:

Πάντως ειλικρινά, κάποια στιγμή ένιωσα ότι το 701 δεν με ήθελε! Από την άλλη όμως δεν περίμενα ποτέ ότι η Nokia θα πουλούσε κινητά σε αυτή την κατάσταση!!

Ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι αντίστοιχο.

καλά 3 διαφορετικά 701 πως τα ξεφορτώθηκες? στο άλλαξαν?

Από που τα αγόρασες; Ήταν Ελληνική παρτίδα ή παραεισαγωγής;

πάντως τα ελληνικά και τα παραεισαγωγής το ίδιο είναι στην ποιότητα κατασκευής μόνο η γλώσσα διαφέρει

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
1+ Never Settle

Το κατάστημα είναι πολύ γνωστό για τις καλές τιμές στα κινητά του. Η συμπεριφορά τους δε, ήταν υποδειγματική. Σίγουρα θα με έχουν πελάτη για πολλά χρόνια!

Τα κινητά όλα ήταν παραεισαγωγής, αλλά όταν πληκτρολογούσα το *#0000# μου έδειχναν ελληνικό product code.

καλά 3 διαφορετικά 701 πως τα ξεφορτώθηκες? στο άλλαξαν?

Τους έδειχνα το πρόβλημα και μου έδιναν άλλο.

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Φίλε μου θα το παραγγείλω αύριο από το ίντερνετ και επειδή είμαι από επαρχία και δεν γίνεται να το πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο για αντικατάσταση, μπορείς να μου πεις περί πιανού καταστήματος πρόκειται; Στείλε μου pm.

πάντως τα ελληνικά και τα παραεισαγωγής το ίδιο είναι στην ποιότητα κατασκευής μόνο η γλώσσα διαφέρει

Ήθελα να δω απλά την παρτίδα, δε διαφωνώ σε αυτό που λες :)

Μπορείς να μας πεις gfilnet το πραγματικό product code της συσκευής;

PS: μετά το review πήραν φωτιά οι πωλήσεις του 701. Ξέρω τουλάχιστον 5 συμφορουμίτες που το χτυπάνε. αχαχα! Επιτέλους αναδείχθηκε η συσκευή... Είναι πολύ καλή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eτοιμος ειμουν να το παρω... τελευταια στιγμη διαλεξα Ν9

πολυ καλη συσκευη το 701

με κανει να περιμενω το νεο Ν8 με μεγαλη ανυπομονησια

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγώ το περιμένω εδώ και πολύ καιρό στο χρώμα του αμέθυστου. Δεν ξέρω βέβαια αν και πότε θα έρθει εδώ (ινδία ήδη πήγε) αλλά είναι το μόνο που ξεχωρίζει και σε απόχρωση και εμφάνιση βεβαίως. Αλλιώς το καφέ του χαλκού του c7 είναι πανέμορφο...

ο φίλος που το πήρε από το νετ (και τον εξυπηρέτησαν με τόσες αλλαγές) αν μπορεί ας στείλει και σε μένα την ονομασία του καταστήματος μια και εγώ θα το πάρω σίγουρα παραεισαγωγής από αθήνα...που όμως δεν βρίσκομαι....

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Τελικά δε μου ήρθε σήμερα γιατί δε το είχανε σε dark steel που το ήθελα αλλά μόνο σε silver white :p Το χρώμα προηγείται σε αυτή την περίπτωση. Μου είπανε από Τρίτη λογικά θα το φέρουνε αλλιώς Τετάρτη και πάει λέγοντας!

Το χρώμα του αμέθυστου είναι το πιο ωραίο αλλά δε μπορώ να το βρω με τίποτα :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά,

καθώς διάβαζα το-εξαιρετικό-review για το 701, κάπου είδα ότι είναι εύκολος ο συγχρονισμός των επαφών με τις επαφές που έχουμε στο gmail. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τον τρόπο;

Εγω οσο το ειχα δεν ειχα καποιο θεμα αλλα δε το χρησιμοποιουσα και καθολου μιας και με βολευε πιο πολυ να παταω το πληκτρο στην οθονη

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Pr. Code 059G2C8

Σίγουρα είναι αυτό; γιατί δεν μου το εμφανίζει όταν ψάχνω για αναβάθμιση!

Edit: Μιλάς για το Nokia 700...

Edited by cocu

τελικα μου το δωσαν απο την εταιρια που δουλευω.το κινητο με πληρης φορτιση απο της 5 μεχρι τωρα με 2 ωρες ομιλιας καμια 10αρια μνμ και κανενα μισαοωρο wifi εχει πεσει μονο μια γραμμη η μπαταρια του.λογικα θα βγαζει γυρω στης 2 μερες με την χρηση που κανω.μια χαρα για smartphone.

Γειά σας παιδιά. Μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του 701. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το κινητό είναι παραεισαγωγής με έκδοση λογισμικού 111.020.0307.06.01 και έkδοση προιόντος 059H037. Το Ovi Suite βγάζει μια ενημέρωση 400 ΜΒ με έκδοση 111.030.μπλαμπλαμπλα. Αν την κάνω θα χάσω τα ελληνικά; Υπόψιν πως την βγάζει μόνο από το Ovi Suite και όχι στο FOTA.

Γειά σας παιδιά. Μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του 701. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το κινητό είναι παραεισαγωγής με έκδοση λογισμικού 111.020.0307.06.01 και έkδοση προιόντος 059H037. Το Ovi Suite βγάζει μια ενημέρωση 400 ΜΒ με έκδοση 111.030.μπλαμπλαμπλα. Αν την κάνω θα χάσω τα ελληνικά; Υπόψιν πως την βγάζει μόνο από το Ovi Suite και όχι στο FOTA.

Ναι αν κάνεις αναβάθμιση θα χαθούν τα Ελληνικά. Αν θες μπορείς να περάσεις την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση με τον παρακάτω τρόπο [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3, αλλιώς πας σε κάποιο nokia care και στο αναβαθμίζουν εκείνοι.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αξίζει ή να το αφήσω;

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα ένα από τα 2 που σου είπα. Διάβασε τον οδηγό για να δεις την διαδικασία και αν θες προχωράς.

Edited by stendor

@stendor

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις συμβουλές. Μια τελευταία ερώτηση. Πόση ώρα να το αφήσω να φορτίσει (για πρώτη φόρτιση εννοώ).

Edited by stendor

Το παρέλαβα σήμερα. Τώρα το κάνω αναβάθμιση με Phoenix, ακόμα δε το πήρα!!! :lol:

Σε λίγες ώρες το review μου :p

Η οθόνη btw είναι καταπληκτική! Έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση από την Amoled. Όντως, τα χρώματα δεν είναι τόσο vivid αλλά είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα! Αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετική απεικόνιση και απόκριση... :)

Φοβερό κινητό! Πολύ καλή επιλογή!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις συμβουλές. Μια τελευταία ερώτηση. Πόση ώρα να το αφήσω να φορτίσει (για πρώτη φόρτιση εννοώ).

Να διορθώσω κάτι που σου είπα λάθος πριν. ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε αλλαγή product code σε συσκευές με Symbian^3. Οπότε μπορείς απλά να ακολουθήσεις τον οδηγό που σου έδωσα για να περάσεις την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση στην συσκευή σου. Η άλλη λύση είναι είναι να πας σε κάποιο nokia care.

Για την μπαταρία τώρα, φόρτισε το μέχρι να σου εμφανίσει μήνυμα ότι φόρτισε, βγάλε το από την πρίζα και δούλεψε το μέχρι να φτάσει γύρω στο 10-15% και ξανά βάλε το για φόρτιση. Αυτό κάνε το για 2-3 φορές και μετά το φορτίζει όποτε θες.

το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν εχει τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης οπως το c7.

Το αντίθετο πιστεύω. Η ΜΑΤ κατασκευή του 701 δε παίζετε! Σε τι χρώμα το χτυπήσατε; Το dark steel είναι τρελός έρωτας:love:

Ολοκλήρωσα την αναβάθμιση.

Το κινητάκι πετάει...

Οθόνη: το μαύρο της οθόνης δεν είναι το μαύρο της AMOLED αλλά είναι αρκετά καλό! Τα φωτεινά χρώματα παίζουν πολύ ψηλά στο 701. Αν σκεπτούμε ότι ο κορεσμός είναι άγνωστη λέξη για IPS LCD νομίζω ότι και οι πιο απαιτητικοί χρήστες θα ικανοποιηθούν. Σήμερα το χρησιμοποίησα στο πιο φωτεινό ουρανό (χιόνιζε εκείνη τη στιγμή) και δε κατάλαβε τίποτα! Έδειχνε πολύ καλά! Στο σκοτάδι υστερεί σε σχέση με την Amoled, είναι αλήθεια!

Ακουστική: Φοβερή ακουστική το τηλέφωνο... Πήρα τηλέφωνο και νόμιζα ότι ο ήχος ήταν HD VOICE (wind). Έπαθα πλάκα με την ποιότητα μετάδοσης ήχου.

Σήμα: πάρα πολύ καλό. Εφάμιλλο του Ν8

Κατασκευή: μου φαίνεται καλύτερη του Ν8 :wacko: Είναι λίγο βαρύ βέβαια αλλά σου δίνει πολύ καλή αίσθηση στιβαρότητας

Λογισμικό: ανανεωμένο (είχα δοκιμάσει βέβαια beta Belle@N8 αλλά καμία σχέση), πολύ γρήγορο (αξίζει αναβάθμιση-hardreset)

GPS: κλειδώνει ακαριαία με τη βοήθεια του δικτύου

Έχει και τα angry birds free :lol:

Ωραίο τηλέφωνο! Κάτι μου λέει ότι δε θα μετανιώσω που το πήρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]