Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστά, ή θα έχεις αυτή τη μπάρα με το ποσοστό ή θα ξαναεγκαταστήσεις τη ρομ και δεν θα τικάρεις την "battery bar" για να έχεις το εικονίδιο της cm9. Ότι σου αρέσει. :)

------------------------------------------------------------------------------------------

ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ)

KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio)

'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ θα βρεις τα 4 καλύτερα modem για το τηλέφωνό μας (XXKP4, XXKPK, XXKPL, XXKPM). Το τελευταίο είναι από την πιο πρόσφατη stock rom και το τρίτο από την προηγούμενη. Μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο θέλεις ανεξαρτήτου ρομ. Όλα είναι δοκιμασμένα και καλά, αλλά τα δύο τελευταία είναι τα δημοφιλέστερα. :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

τωρα μπερδευτηκα. εγω εχω τη cm9 πανω αλλα η εκδοση βασικου φασματος ειναι η Ι9001ΧΧΚPG. πρεπει να την αλλαξω; αυτο ειναι το modem που λες; αυτο εχει να κανει μονο με το σημα και το τηλεφωνο η ειναι to firmware του τηλεφωνου. δωσε μου αν μπορεις τα φωτα σου...

Edited by achkap

τωρα μπερδευτηκα. εγω εχω τη cm9 πανω αλλα η εκδοση βασικου φασματος ειναι η Ι9001ΧΧΚPG. πρεπει να την αλλαξω; αυτο ειναι το modem που λες; αυτο εχει να κανει μονο με το σημα και το τηλεφωνο η ειναι to firmware του τηλεφωνου. δωσε μου αν μπορεις τα φωτα σου...

Ειναι μονο οτι εχει σχέση με το modem wifi 3g. Καμία σχέση με την ρομ.

Ειναι μονο οτι εχει σχέση με το modem wifi 3g. Καμία σχέση με την ρομ.

Πρεπει να το αλλαξω? Αυτο που εχω δουλευει μια χαρα..

Χαιρετω το φορουμ .

Ελπιζω να με διαφωτισετε διοτι αρχιζω και τα παιρνω με το εσ πλας.

Το αγορασα προσφατα πριν 1 εβδομαδα και ΣΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!

εΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ το αλαρμ κλοκ πλας αλλα τιποτε. Οταν ειναι κλειστο το κινητο το ξυμνητηρι δεν χτυπα. Απενεργοποιησα την αυτοματη ενημερωση ωρας , και παλι τιποτε. Βοηθατε διοτι εχομε και εξεταστικη . Βοηθατε...

Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά εντάξει. :ninja:

απο οσο ξερω σε κανενα android το ξυπνητηρι δεν δουλευει με κλειστο το κινητο. Μονο σε Νοκια
All it takes is a swipe...

Χαιρετω το φορουμ .

Ελπιζω να με διαφωτισετε διοτι αρχιζω και τα παιρνω με το εσ πλας.

Το αγορασα προσφατα πριν 1 εβδομαδα και ΣΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!

εΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ το αλαρμ κλοκ πλας αλλα τιποτε. Οταν ειναι κλειστο το κινητο το ξυμνητηρι δεν χτυπα. Απενεργοποιησα την αυτοματη ενημερωση ωρας , και παλι τιποτε. Βοηθατε διοτι εχομε και εξεταστικη . Βοηθατε...

Δε δουλεύει το ξυπνητήρι αν έχεις κλειστό το τηλέφωνο. Αυτό που μπορεις να κάνεις είναι να βάζεις το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης που δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου μπαταρία.

Δε δουλεύει το ξυπνητήρι αν έχεις κλειστό το τηλέφωνο. Αυτό που μπορεις να κάνεις είναι να βάζεις το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης που δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου μπαταρία.

:cry::cry::cry::cry::cry:

ελεος , θεε των κινητων!!Ελεος!!!

(Δεν μπορω να το χωνεψω λεμε).

Βρε μηπως υπαρχει αλλη λυση;;;

Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά εντάξει. :ninja:

Καλησπέρα και πάλι :)

Μια βοήθεια κάποιος για τι μπορώ να κάνω με το tv-out που έχει το κινητό μας?Με τι καλώδιο,που το βρίσκουμε και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ!

Το κινητακι σου ειναι Ενας μικρός υπολογιστής. Μπορείς να ειναι κλειστός ο υπολογιστής και να σε ξυπνησει; οχι. Στο κινητό όμως μπορείς να βάλεις flight mode και να στο κάνει. Θα έπρεπε να σου φαινόταν παράξενο και στον υπολογιστή σου τότε. Δε βρίσκω τίποτα παράξενο.

Πρεπει να το αλλαξω? Αυτο που εχω δουλευει μια χαρα..

Αν δεν έχεις πρόβλημα μη το αλλαζεις. Πιθανό το καινούριο να κάνει καλύτερη Χρήση μπαταριας. Εγώ έβαλα το kpm και δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν. Ίσως εχει καλύτερο ήχο Οταν μιλάς. Ετσι μου φαίνεται. Ίσως να κάνω και λάθος.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Κανένα smartphone δεν ανοίγει για ξυπνητήρι. Είτε είναι iPhone είτε samsung είτε HTC κλπ.

Λύση: Πάρε ένα ξυπνητήρι :p

Λύση 2: όπως προαναφέρθηκε το βάζεις σε λειτουργία πτήσης. Δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα από μπαταρία και δουλεύει και το ξυπνητήρι! :D

Μερικες φορες σημερα επιασα το κινητο μου να "ξυπνάει" μονη της η οθονη!Αυτο τωρα μπορει να ειναι το οτιδηποτε και αντε να βγαλεις ακρη.Δεν εχω εγκαταστησει κατι εδω και 2-3 μερες.Οποτε πως μπορω να υποψιαστω τι φταιει?

Το modem όπως προαναφέρθηκε έχει να κάνει με τις ποιότητες του σήματος (wifi, 3g, τηλεφωνικές κλήσεις), ακόμα και με την μπαταρία. Κάθε stock rom έχει το δικό του modem. Αν αλλάξεις stock rom αλλάζει και το modem. Αν αλλάζεις custom roms όμως το modem δεν αλλάζει.

Βασικά η αναζήτηση ενός καλού modem από κάποια άλλη custom rom, προέκυψε επειδή κάποιες από τις τελευταίες stock roms είχαν προβλήματα αποσύνδεσης. Αν δεν έχεις τέτοια προβλήματα δεν χρειάζεται να το αλλάξεις.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Πολύ καλή η Gigabread. Είναι σταθερή όπως η stock που είχα. Όποια άλλη κι αν δοκίμασα μου έβγαζε προβλήματα. Αυτή θα κρατήσω τελικά μέχρι να φτιάξουν τα προβλήματα στις ics. Έπρεπε να την είχα δοκιμάσει εδώ και καιρό. Κάτι ξέρει ο kouros που την έχει στην υπογραφή του. :)

χαιρεται παιδια , εχω ενα προβλημα.

Εβαλα την MIUI rom χθες αλλα δεν εκανα wipe dalvik cache γιατι δεν φαινοταν στο recovery mode αλλα ουτε εχει καποιες αλλες επιλογες εκτος απο τις τρεις πρωτες τις εικονας http://cdn.androidadvices.com/wp-content/uploads/2011/02/recovery-mode-285x300.png

με συνεπεια οταν παω να του κανω reboot να κολλαει στο εικονιδιο της εκκινησης και να μην ανοιγει.Ο μονος τροπος ειναι να βγαλω μπαταρια και να ξαναπερασω την rom....Υπαρχει καποια λυση για την περιπτωση μου, να μιλησω με καποιον που να μπορει να με βοηθησει.

Θα ήθελα να ρωτήσω τον κουρο για ενα πρόβλημα που έχω και με την ρομ του king αλλα και με gigabread. Οταν τελειωνω την κλήση και απομακρυνω το κινητό από το αυτό κάνει σχεδόν 1 με 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει η οθόνη για να τερματισω την κλήση. (Ειναι καποια ρυθμιση στο proximity sensor? ). Με συνέπεια να τερματίζει νωρίτερα η άλλη μεριά την κλήση απο εμένα. Ειναι αρκετά ενοχλητικο. Διάβασα οτι και άλλοι εχουν αυτο το πρόβλημα. Εχει βρεθεί κατι για αυτο το πρόβλημα και δεν το γνωρίζω;

Ευχαριστώ.

Μια βοήθεια κάποιος για τι μπορώ να κάνω με το tv-out που έχει το κινητό μας?Με τι καλώδιο,που το βρίσκουμε και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ!

Κάποιος για αυτό εδώ? :)

Κάποιος για αυτό εδώ? :)

Στο xda είχα διαβάσει οτι ειναι ενα καλώδιο της Nokia αλλα πρέπει να αλλαξεις δυο καλώδια απο αυτο να τα αντιστρεψεις για να δουλέψει.

Στο xda είχα διαβάσει οτι ειναι ενα καλώδιο της Nokia αλλα πρέπει να αλλαξεις δυο καλώδια απο αυτο να τα αντιστρεψεις για να δουλέψει.

Δεν υπαρχει δηλαδη καποιο στανταρ καλωδιο να το κανει αυτο για να μη μπαινουμε σε κοπους? :P

Αυτο εδω πχ?

http://www.ebay.com/itm/Audio-Video-TV-Out-AV-Cable-for-Samsung-Galaxy-S-i9000-/160612242313?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item25653c5389

Edited by AdeLaiN

Έχω το s plus 8 μήνες περίπου χωρίς να του έχω κάνει κάποια αναβάθμιση από τότε που το πήρα.Της τελευταίες 15 μέρες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.Όταν το κλείνω και το ανοίγω αλλάζει από μονο του τον ήχο που έχω βάλει στις εισερχόμενες κλήσεις.Και το πιο περίεργο είναι ότι ο ήχος που επιλεγει δεν υπάρχει όταν προσπαθώ να τον βρω

Δεν υπαρχει δηλαδη καποιο στανταρ καλωδιο να το κανει αυτο για να μη μπαινουμε σε κοπους? :P

Αυτο εδω πχ?

http://www.ebay.com/itm/Audio-Video-TV-Out-AV-Cable-for-Samsung-Galaxy-S-i9000-/160612242313?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item25653c5389

Ειναι για το s δεν ξέρω αν θα κάνει στο δικό μας. Κανε ενα search στο xda για το καλώδιο μας να δεις. Θα ψαξω και εγώ. Δεν ξέρω σίγουρα αν υπάρχει έτοιμο καλώδιο.

Καλησπέρα.

Έχω δοκιμάσει δύο διαφορετικά πληκτρολόγια GO Keyboard και το SwiftKey 3 και στα δύο όμως όταν πάω να στείλω ένα μήνυμα γράφει ότι θα είναι κατεστημένο για την συσκευή που θα το λάβει και στέλνει μόνο ???????????. όποτε χρησιμοποιώ μόνο το keyboard samsung. Σίγουρα είναι κάποιο πρόβλημα με τους χαρακτήρες αλλά δεν ξέρω τι. για το GO έχω βάλει και το Greek for GO Keyboard αλλά πάλι το ίδιο.

Επίσης μία ακόμα απορία. για να βάλεις μια rom υπάρχουν δύο τρόποι. Μέσω odin αν η rom είναι σε . tar και μέσω CWM αν είναι σε .zip.

Γίνεται ανάποδα;

Δηλ να μπορεί να γίνει εγκατάσταση η GIGABREADplus.zip μέσω odin

Edited by i9001user

Ειναι για το s δεν ξέρω αν θα κάνει στο δικό μας. Κανε ενα search στο xda για το καλώδιο μας να δεις. Θα ψαξω και εγώ. Δεν ξέρω σίγουρα αν υπάρχει έτοιμο καλώδιο.

Αν βρεις το οτιδηποτε πες μου plz :) Σε ευχαριστω πολυ

Ευχαριστώ!

σελίδα 68 topic 1012

Είχα παραγγείλει ένα απλό καλώδιο από dealextreme στα 3 € αλλά δεν δούλευε. Είχα ήχο όχι όμως και εικόνα.

Διάβασα εδώ http://forum.xda-developer....php?t=1275999 και τελικά έκανα μετατροπή στο καλώδιο που είχα σύμφωνα με αυτή την εικόνα http://imageshack.us/photo...8530wave2.jpg/ (δεν πειράζει που είναι nokia) και τελικά δούλεψε.

Edited by babamix
edit

Samsung Galaxy S8+

Galaxy Watch 46mm

Eχω καμία εβδομάδα την ICS του ivendor και παρά τα γνωστά bugs βλέπω οτι είναι αρκετά γρηγορότερη απο οποιαδήποτε gb έχω δοκιμάσεi (αφού περαστούν όλα τα apps βεβαίως). Το μόνο αρνητικό της είναι η κατανάλωση της μπαταρίας αλλά μπορεί να φταίει και οτι είναι μόνιμα συνδεδεμένο είτε με wifi είτε με 3g και οτι δεν το αφήνω απο τα χέρια μου :D
Nexus 4 > Stock for a little moment

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)