kouros17 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Το titanium σου κρατάει back up τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις. Με τη rom τι γίνεται? Το titanium αν δεν κάνω λάθος σου κρατάει και τα δεδομένα του συστήματος Βγηκε η gigabread final, αυριο μετα τη δουλεια θα την περασω...:) Τέλεια είναι...:D ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 12, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Δεν εκανε τιποτα με το home button και το lag τελικα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Στο πρώτο απάντησε ο geo xar. Ναι λείπει ο φάκελος T9DB από το system. Κατά τα άλλα η καινούρια βερσιόν της ρομ είναι πολύ καλή. Πάμε στο πρόβλημα με το μήνυμα "mismatch". Μου είχε συμβεί και μένα και με ταλαιπώρησε αρκετά (μάλιστα εκείνη την περίοδο δεν είχα άλλο backup πέρα από το nandroid). Ψάχνοντας στο internet βρήκα δυο τρεις λύσεις αλλά δεν μου δούλεψε καμία. Συνέχιζα να ψάχνω και ευτυχώς έπεσα σε μία άλλη λύση που τελικά δούλεψε. Κατ'αρχάς πρέπει το όνομα του φακέλου με το nandroid backup που έχει τη μορφή της ημερομηνίας να μην έχει κενά ανάμεσα. Αν το άλλαξες και του έδωσες κάποια άλλη ονομασία (π.χ. αυτη της ρομ), φρόντισε να μην υπάρχουν κενά (ας υπάρχουν παύλες ή ότι άλλο, αλλά όχι κενά). Σε μένα δεν δούλεψε αυτό αλλά δούλεψε το εξής: Να αντικαταστήσω το αρχείο nandroid.md5 που βρίσκεται στον φάκελο με το nandroid backup, με ένα "άδειο" αρχείο με την ίδια ονομασία: Κατέβασε το άδειο αρχείο nandroid.md5 που έχω συνημμένο, ξεζίπαρέ το, σύνδεσε τηλέφωνο με υπολογιστή άνοιξε clockworkmod / backup / η ονομασία με τη μορφή ημερομηνίας και αντικατέστησε το nandroid.md5 που βρίσκεται εκεί με αυτό που δίνω εδώ. Σε μένα μόνο αυτό λειτούργησε. Επιβεβαίωσε επίσης ότι στον φάκελο αυτό υπάρχουν τα ακόλουθα 6 αρχεία και όχι περισσότερα: boot.img cache.ext4.tar data.ext4.tar nandroid.md5 recovery.img system.ext4.tar ------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Kouros ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Δούλεψε ο τρόπος με το αρχείο που μου έστειλε ο geo xar(τον ευχαριστώ) οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση, μια και η 1.2 φαίνεται πολύ καλή. 2 μέρες δεν μου έβγαλε κανένα άλλο πρόβλημα. Βέβαια θα το σημειώσω και αυτό που γράφεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Δεν εκανε τιποτα με το home button και το lag τελικα ε? Με το home button όχι, αλλά δεν υπάρχει wake up lag. Kouros ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Δούλεψε ο τρόπος με το αρχείο που μου έστειλε ο geo xar(τον ευχαριστώ) οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση, μια και η 1.2 φαίνεται πολύ καλή. 2 μέρες δεν μου έβγαλε κανένα άλλο πρόβλημα. Βέβαια θα το σημειώσω και αυτό που γράφεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Αν σου βγάζει αυτό το μήνυμα όχι μόνο δεν μπορείς να επαναφέρεις το backup, αλλά δεν μπορείς να πάρεις και καινούριο. Ας το έχεις υπ' όψιν σου για το μέλλον. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 για το lag μπορεις να ανεβασεις τη μινιμουμ συχνοτητα του επεξεργαστη στα 318ΜΗΖ, σε εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα αυτο Τωρα για το home button που λετε, επειδη δεν την εχω δοκιμασει τη ρομ αυτη τι εννοειτε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αυτό με το ξεκλείδωμα όταν είναι σε sleep και αργεί να ανάψει η οθόνη. Βασικά το ίδιο πρέπει να λέμε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 ναι αυτο, το αλλο με το home button ti einai? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αυτό εννοούσα απλά στο topic με τη rom το ανέφεραν σαν home button lag fix αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Σωστό αλλά υπάρχουν και τα lags που κάνει το τηλέφωνο όταν το ανοίγεις και μετακινείσαι από οθόνη σε οθόνη. Αυτά ενοχλούν βασικά εμένα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Υπαρχει αλλος τροπος ξεκλειδωματος της οθονης εκτος το αργο συρσιμο που εχει το κινητο σε μη root συσκευη ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykoylis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Γεια σας και από εμένα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα σε όλες τις σελίδες που διάβασα (Ναι τις διάβασα όλες!!). Υπάρχει stock rom που να είναι χωρίς bug και να τρέχει υπέροχα στο κινητό χωρίς προβλήματα??? Δεν έχω δει μία που να μην έχει bug!! δηλαδή ήμαρτον!! Ή τουλάχιστον να βγάλει κάποιος που να ξέρει κάποιο update που να διορθώνει την κατάσταση του value pack στην σειρά των εικονιδίων στο μενού τουλάχιστον που είναι υποφερτό σε θέμα εμφάνισης τουλάχιστον. δοκίμασα τα πάντα και δεν έχω βρει τίποτα που να διορθώνει την κατάσταση.. Παρακαλώ πολύ, τα φώτα σας! Παράθεση Η τρέλα είναι προνόμιο των ισχυρών..:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το bug του stock launcher δεν έχει διορθωθεί ούτε στην τελευταία stock rom. Μπορείς αν θέλεις να αλλάξεις launcher για να μην έχεις πρόβλημα. Ο go launcher ex ας πούμε είναι ένας από τους καλύτερους launcher και δωρεάν. Θα βρεις και άλλους αν ψάξεις στο μάρκετ. ------------------------------------------------------------------------------------------ ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykoylis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το bug του stock launcher δεν έχει διορθωθεί ούτε στην τελευταία stock rom. Μπορείς αν θέλεις να αλλάξεις launcher για να μην έχεις πρόβλημα. Ο go launcher ex ας πούμε είναι ένας από τους καλύτερους launcher και δωρεάν. Θα βρεις και άλλους αν ψάξεις στο μάρκετ. Μα είναι δυνατόν να μην διορθώνουν ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα από την Samsung???? Είναι δυνατόν να δίνουν αναβαθμίσεις με προβλήματα στον κόσμο?? πραγματικά είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από την samsung.. Τόσο που σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή.. Παράθεση Η τρέλα είναι προνόμιο των ισχυρών..:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Βγηκε η gigabread final, αυριο μετα τη δουλεια θα την περασω...:) Απο το changelog δεν βλεπω ουσιαστικες διαφορες εκτος απο οπτικες παρεμβασεις...Ή μήπως οχι;; εχω την pre-final κ ειμαι super ευχαριστημενος!! μην την ξαναπερναω τζαμπα :D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το εικονιδιο της μπαταριας μπορουμε να το αλλαξουμε? Μιλαω για gigabread rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το εικονιδιο της μπαταριας μπορουμε να το αλλαξουμε? Μιλαω για gigabread rom. Εγω εχω βαλει το https://play.google.com/store/apps/details?id=net.maicas.android.batterys&hl=el Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 βλεπω αρκετη κινητικοτητα στο CM9 threads, η καμερα μας εχει βγαλει τη παναγια. Μα τι στο διαολο ποιο μοντελο ειναι η καμερα της να παρουμε τις βιοβλιοθηκες απο κανα αλλο μοντελο, ευτυχως δε τα παρατησε ο αρκο το λαθος τους του ηταν μια μετανομασια φακελου. Αντε να δουμε Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 βλεπω αρκετη κινητικοτητα στο CM9 threads, η καμερα μας εχει βγαλει τη παναγια. Μα τι στο διαολο ποιο μοντελο ειναι η καμερα της να παρουμε τις βιοβλιοθηκες απο κανα αλλο μοντελο, ευτυχως δε τα παρατησε ο αρκο το λαθος τους του ηταν μια μετανομασια φακελου. Αντε να δουμε Αυτο παρακολουθω και εγώ. Έχω κατααγχωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Απο το changelog δεν βλεπω ουσιαστικες διαφορες εκτος απο οπτικες παρεμβασεις...Ή μήπως οχι;; εχω την pre-final κ ειμαι super ευχαριστημενος!! μην την ξαναπερναω τζαμπα :D Ναι περίπου έτσι είναι και αν βαριέσαι να φλασάρεις και είσαι ευχαριστημένος μ'αυτήν, κράτα αυτήν. :) Το εικονιδιο της μπαταριας μπορουμε να το αλλαξουμε? Μιλαω για gigabread rom. Μέσω UOT Kitchen μπορείς ν'αλλάξεις το εικονίδιο της μπαταρίας και πολλά άλλα πράγματα. Οδηγίες υπάρχουν εδώ. ----------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilm Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 παιδια να ρωτησω για ταξιδι 5-6 ωρων να παιζει μουσικη και καμια ταινια ποσο θα αντεξει η μπαταρια του ; ( πληρες φορτισμενη πριν την χρηση του):confused: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8T 64G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 ναι αντεχει, αλλα οριακα στις 5 ωρες ταινια, εχω δει 1 ωρα και κατι και εκαψε μονο 20% περιπου Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Φλάσαρα πριν 5 μέρες την cm9 beta1 του ivendor. Ηταν η πρώτη ics rom που έβαλα στο τηλέφωνο και δεν περίμενα τέτοια ταχύτητα για να πω την αλήθεια. Το bug της κάμερας υπάρχει μεν , δεν ενοχλεί και ιδιαίτερα δε. Το μόνο κακό στη δική μου περίπτωση είναι οτι δεν μπορώ μέσω titanium να επαναφέρω κάποια εφαρμογή με τα data της oπότε δυστυχώς θα γυρίσω σε gb και πάλι. Κατέβασα Gigabread+ final και BroodRom 1.2. Τώρα παίζω κορώνα-γράμματα ποια θα φλασάρω πρώτη :lol: Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Φλάσαρα πριν 5 μέρες την cm9 beta1 του ivendor. Ηταν η πρώτη ics rom που έβαλα στο τηλέφωνο και δεν περίμενα τέτοια ταχύτητα για να πω την αλήθεια. Το bug της κάμερας υπάρχει μεν , δεν ενοχλεί και ιδιαίτερα δε. Το μόνο κακό στη δική μου περίπτωση είναι οτι δεν μπορώ μέσω titanium να επαναφέρω κάποια εφαρμογή με τα data της oπότε δυστυχώς θα γυρίσω σε gb και πάλι. Κατέβασα Gigabread+ final και BroodRom 1.2. Τώρα παίζω κορώνα-γράμματα ποια θα φλασάρω πρώτη :lol: Δηλαδη αξιζει τον κοπο η ics? Ουτε κολλαει ουτε τιποτα? Γιατι δεν μπορεις να επαναφερεις εφαρμογη με τα δεδομενα? Μια χαρα μπορεις αρκει να ειναι συμβατη με την ics , νομιζω. Στο galaxy 3. Που ειχα βαλει για ενα διαστημα ics τις ειχα επαναφερει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Ακυρη η επαναφορά τελικά. Μετά απο 2 απανωτά φλασαρίσματα της GB+ και Broodrom ξαναγύρισα στην CM9. Οι άλλες οπτικά μου φαίνονται τόσο παρωχυμένες που δεν άντεχα καν να τις βλέπω. Οσο για την επαναφορά απο titanium backup μίας εφαρμογής που ήθελα και ήταν ο λόγος της πρωινής φασαρίας ήταν απο δική μου αβλεψία και όχι απο πιθανή ασυμβατότητα του backup που είχα με την ics όπως νόμιζα. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την επαναφορά των εφαρμογών μου σε καμία βερσιόν της cm9, ούτε σε κάποια άλλη ics rom (τις τελευταίες δεν τις δοκίμασα ακόμα). Υπάρχει και ένα καλό theme δωρεάν από το market για cm9 και aopk, εδώ. -------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 15, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts