Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καποιο script που να βελτιωνει το πως διαχειριζεται το τηλεφωνο τη ραμ?

Πχ σε fea core kernel δεν ξεπερναει τα 245-250mb

Θελω να το χρησιμοποιησω σε stock kernel που υποστιριζει scripts.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά απο τόσα καλά σχόλια για τη gigabread+ είπα να αφήσω τη broodrom για πρώτη φορά. Εγκατέστησα qq launcher και μου φαίνεται προς το παρόν αρκετά γρήγορη. Θα την κρατήσω μερικές ημέρες και βλέπουμε.

Και γώ που νόμιζα ότι αγόρασες άλλο τηλέφωνο :)

Πάντως υπάρχει και η broodrom business edition που είναι εξίσου καλή.

Υπαρχει καποιο script που να βελτιωνει το πως διαχειριζεται το τηλεφωνο τη ραμ?

Πχ σε fea core kernel δεν ξεπερναει τα 245-250mb

Θελω να το χρησιμοποιησω σε stock kernel που υποστιριζει scripts.

Όλες οι custom roms πλέον και ειδικά αυτές που έχουν stock kernel ενσωματώνουν διάφορα scripts στον φάκελο system/etc/init.d, για την βελτίωση της μπαταρίας, της μνήμης, του σκρολαρίσματος κλπ. Επίσης εκεί που παρεμβαίνουν oi devs είναι στο system/build.prop με διάφορα tweaks. Η crybernation που φοράς χρησιμοποιεί ένα από τα πιο δουλεμένα stock kernel με υποστήριξη διαφόρων scripts.

Αν πάντως θέλεις να τα "πειράξεις" ή να προσθέσεις κάτι άλλο, για script θα σου πρότεινα το V6 SuperCharger (εγκατάσταση μέσω recovery, αφού πρώτα επιλέξεις mounds and storage/mount system ώστε να γίνει unmount) και αν θέλεις να δεις τι μπορείς να κάνεις με το build.prop κοίτα εδώ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM: GIGABREAD v0.6.6

Temple run on sgs+

Edited by kouros17

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την 3.7.13 έκδοση του market?

Δεν μπορώ να κάνω install καμία εφαρμογή.

Kouros λες να φταίει το v6 supercharger που εγκατέστησα?

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα..εκανα factory reset μπας και φταιει καμια εφαρμογη και τωρα δεν μπορω να περασω τπτ στο κινητο...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Τι να πω ελπίζω να το φτιάξουν. Και γω το ίδιο έπαθα έκανα hard reset αλλά τίποτα.

αμα ειναι αναγκη να κανεις update η' να κατεβασεις καποια εφαρμογη εγω πηγα και εκανα uninstall updates στην διαχειρηση εφαρμογων...το google play ξαναεγινε android market και κανω την δουλεια μου..αλλα αμα βγω και ξαναμπω τοτε κανει update και φτου και απο την αρχη...χαζο σκηνικο ...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Παιδια μια μικρη βοηθειααα θελωωω.... περασα μια recovery της twrp 2.1.8 και οταν ξεκιναει μπαινει σε αυτο και δεν φορτιζει τα android.. φιλος μου ειπε οτι επειδει το περασα στη μνημη του κινητου και οχι στην καρτα μνημης κατι εγινε με το boot.. αν ξαναπερασω απτην αρχη τα android θα φτιαχτει;; Εχουμε site με τα μαμα android 2,3 γιατι το κινητο δεν ειναι δικο μου και θα με φαει ο αλλος... Ευχαριστωωωω

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Καλησπέρα κι από μένα. Εδώ και 2 μέρες έχω κι εγώ ένα S plus.

Το κινητό φυσάει! Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν είχα SE x8.

Έχω 2 ερωτήσεις.

1) Ποια είναι η πιο σταθερή και με τα λιγότερα προβλήματα ρομ για ICS

γιατί η μαμά ρομ δε μου αρέσει. διαβάζω από πολλούς για GIGABREAD+.

Στο x8 είχα CM απροβλημάτιστα και είδα ότι υπάρχει και για το S PLUS.

2)Έχω ένα θέμα. Καταρχήν φοράω τη broodROM Business Edition v1.0.

Έχω βάλει όταν σβήνει η οθόνη του κινητού, στην επαναφορά να ζητά

PIN για να ξεκλειδώσει η οθόνη. Αυτό γίνεται όμως μόνο τη φορά που θέτω

το PIN. Αν γίνει μια φορά, μετά κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη, με βγάζει

στη lock screen και μπαίνω χωρίς PIN. Ξέρει κανείς τι παίζει?

Ευχαριστώ!

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Αγαπητοι φιλοι, εχω αυτο το κινητο αλλα οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη στο πλαυ στορε κανει ληψη αλλα δεν προχωραει σε εγκατασταση. Εκανα διαγραφη cache αλλα το προβλημα δεν διορθωθηκε. Ξερει κανεις κατι;

Αγαπητοι φιλοι, εχω αυτο το κινητο αλλα οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη στο πλαυ στορε κανει ληψη αλλα δεν προχωραει σε εγκατασταση. Εκανα διαγραφη cache αλλα το προβλημα δεν διορθωθηκε. Ξερει κανεις κατι;

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την 3.7.13 έκδοση του market?

Δεν μπορώ να κάνω install καμία εφαρμογή.

Kouros λες να φταίει το v6 supercharger που εγκατέστησα?

Μπα όχι δεν φταίει το v6 supercharger. Είναι γενικότερο πρόβλημα που ευτυχώς ακόμα δεν μου παρουσιάστηκε. Έχει ανοίξει ένα thread γι'αυτό στους xda. Είναι εδώ και ίσως η λύση να βρίσκεται στην επιστροφή σε παλιότερη έκδοση του google play (μέχρι να το διορθώσει η google) που εγκαθιστούμε σε system/app (κοίτα εδώ)

Παιδια μια μικρη βοηθειααα θελωωω.... περασα μια recovery της twrp 2.1.8 και οταν ξεκιναει μπαινει σε αυτο και δεν φορτιζει τα android.. φιλος μου ειπε οτι επειδει το περασα στη μνημη του κινητου και οχι στην καρτα μνημης κατι εγινε με το boot.. αν ξαναπερασω απτην αρχη τα android θα φτιαχτει;; Εχουμε site με τα μαμα android 2,3 γιατι το κινητο δεν ειναι δικο μου και θα με φαει ο αλλος... Ευχαριστωωωω

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις μέσω odin αυτό εδώ το recovery. Προσπάθησε μετά να κάνει reboot. Αν πάλι δεν ανοίγει το τηλέφωνο δοκίμασε να φλασάρεις (πάλι μέσω odin) την πιο πρόσφατη stock rom (I9001XXKQE) που θα βρεις εδώ (είναι η δέκατη στην σειρά από πάνω), ενώ οδηγίες εγκατάστασης μέσω odin μπορείς να βρεις εδώ

Καλησπέρα κι από μένα. Εδώ και 2 μέρες έχω κι εγώ ένα S plus.

Το κινητό φυσάει! Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν είχα SE x8.

Έχω 2 ερωτήσεις.

1) Ποια είναι η πιο σταθερή και με τα λιγότερα προβλήματα ρομ για ICS

γιατί η μαμά ρομ δε μου αρέσει. διαβάζω από πολλούς για GIGABREAD+.

Στο x8 είχα CM απροβλημάτιστα και είδα ότι υπάρχει και για το S PLUS.

Επίσημη ics δεν υπάρχει ακόμα για το τηλέφωνό μας. Υπάρχει η cm9 του arco που μπορείς να βρεις εδώ και αρκετές άλλες βασισμένες όμως σ'αυτήν, όπως οι AOKP, Eclipse v4, S3Experience, NitroX GalactICS 2.5, PARANOIDANDROID Ecstacy η αγαπημένη μου RemICS v1.3 και η σημερινή Remix ics v2.5.2 (από τις πιο φημισμένες στο s2, θα την δοκιμάσω σίγουρα τις επόμενες μέρες).

Κοίταξε τες και διάλεξε όποια θες. Για οδηγίες εγκατάστασης μπορείς να κοιτάξεις και εδώ, ενώ κάτι σημαντικό είναι ότι όλες αυτές οι ics roms εγκαθίστανται σωστά μέσω ενός συγκεκριμένου recovery του CWM5504-CM9-recovery (εγκατάσταση μέσω recovery)

---------------------------------------------------------------------------------------

Temple run on sgs+

Edited by kouros17

Αν εγκαταστησω αυτη την εφαρμογη με το μαρκετ 2,2 θα εχω καποιο προβλημα αν θελω να εοιστρεψω αργοτερα στην ιδια εκδοση που εχω τωρα;

Όχι κανένα. Βρίσκεις όποια έκδοση του market θέλεις και την εγκαθιστάς system/app :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Ευχαριστω πολυ φιλε. Αλλα δυστυχως δεν ξερω πως βρισκω οποια εκδοση θελω. Αν εγκαταστησω αυτη τη 2,2 που λες, μετα αν κανω απο το μενου των εφαρμογων καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων θα επιστρεψει στην εκδοση που ειναι τωρα; Να σαι καλα .

Nαι, κατάργηση εγκατάστασης και όταν μετά ξαναπατήσεις το εικονίδιο του μαρκετ, θα σε βγάλει στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Χαμός έγινε με το τελευταίο bug. Διαβάζω ότι δουλεύουν νυχθημερόν για να το διορθώσουν, ε δεν πιστεύω ότι θα αργήσουν να το κάνουν.

Αν κάνεις search το android.vending.apk στους xda ή σην google θα σου βγάλει πολλές εκδόσεις του μαρκετ για κατέβασμα. :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Αρα το ξερουν. θα περιμενω κανα δυο μερες κσι αν δεν γινει κατι θα προχωρησω στη λυση σου. κσι παλι ευχαριστω

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις μέσω odin αυτό εδώ το recovery. Προσπάθησε μετά να κάνει reboot. Αν πάλι δεν ανοίγει το τηλέφωνο δοκίμασε να φλασάρεις (πάλι μέσω odin) την πιο πρόσφατη stock rom (I9001XXKQE) που θα βρεις εδώ (είναι η δέκατη στην σειρά από πάνω), ενώ οδηγίες εγκατάστασης μέσω odin μπορείς να βρεις εδώ

Εκανα οπως μου ειπες απλα στο xda το link για το odin το εχουν μπλοκαρει. Αλλα το βρηκα απο εδωhttp://i9001.blogspot.gr/p/flashing-romsguide.html Για αλλη μια φορα ευχαριστω..Το κινητο ανοιξε κανονικα.. :) Αλλα για ποιο λογο αν ξερετε εφαγε αυτο το κολημα; Δηλαδη για να περασουμε μια recovery αλλη θελει μονο απο το odin;; πχ. στο nexus s περναμε kernel με αρχεια zip. απο την recovery κανονικα και δεν υπαρχει προβλημα.. Στο ι9001 δεν γινεται αυτο;;

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Επίσημη ics δεν υπάρχει ακόμα για το τηλέφωνό μας. Υπάρχει η cm9 του arco που μπορείς να βρεις εδώ και αρκετές άλλες βασισμένες όμως σ'αυτήν, όπως οι AOKP, Eclipse v4, S3Experience, NitroX GalactICS 2.5, PARANOIDANDROID Ecstacy η αγαπημένη μου RemICS v1.3 και η σημερινή Remix ics v2.5.2 (από τις πιο φημισμένες στο s2, θα την δοκιμάσω σίγουρα τις επόμενες μέρες).

Κοίταξε τες και διάλεξε όποια θες. Για οδηγίες εγκατάστασης μπορείς να κοιτάξεις και εδώ, ενώ κάτι σημαντικό είναι ότι όλες αυτές οι ics roms εγκαθίστανται σωστά μέσω ενός συγκεκριμένου recovery του CWM5504-CM9-recovery (εγκατάσταση μέσω recovery)

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Το ξέρω ότι δεν υπάρχει επίσημη ICS έκδοση

για το κινητό (α ρε samsung!!!:mad:). Η ερώτηση ήταν πιο πολύ για να ακούσω

γνώμες ατόμων που έχουν ήδη εγκαταστήσει κάποια από αυτές τις rom.

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Αλλα για ποιο λογο αν ξερετε εφαγε αυτο το κολημα; Δηλαδη για να περασουμε μια recovery αλλη θελει μονο απο το odin;; πχ. στο nexus s περναμε kernel με αρχεια zip. απο την recovery κανονικα και δεν υπαρχει προβλημα.. Στο ι9001 δεν γινεται αυτο;;

Και στο ι9001 όλες σχεδόν οι ρομ τα kernel και τα recovery είναι αρχεία zip. To ότι σου κόλλησε πολύ πιθανόν να ήταν τυχαίο και όχι κάποιο δικό σου σφάλμα. Συμβαίνει καμιά φορά και στις καλύτερες οικογένειες :)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Μόλις πήρα το S Galaxy S Plus, του πέρασα το firefox και κανα-δυο εφαρμογές ακόμα αλλά τώρα αρνείται να εγκαταστήσει και άλλες. Δείχνει ότι είναι στο Downloading......και δε σταματά ποτέ.
www.snowguide.gr/forum/index.php

Και στο ι9001 όλες σχεδόν οι ρομ τα kernel και τα recovery είναι αρχεία zip. To ότι σου κόλλησε πολύ πιθανόν να ήταν τυχαίο και όχι κάποιο δικό σου σφάλμα. Συμβαίνει καμιά φορά και στις καλύτερες οικογένειες :)

Temple run on sgs+

Απλα μηπως πρεπει να περνας τα zip. στην εξωτερικη καρτα μνημης και οχι στην μνημη του τηλεφωνου;;; Γιατι λογικα κατι μπερδεμα εγινε με το boot.

Μόλις πήρα το S Galaxy S Plus, του πέρασα το firefox και κανα-δυο εφαρμογές ακόμα αλλά τώρα αρνείται να εγκαταστήσει και άλλες. Δείχνει ότι είναι στο Downloading......και δε σταματά ποτέ.
Αν διαβασεις πιο πανω θα δεις οτι και αλλοι εχουν προβλημα με το μαρκετ.. Κανε μια επανεκινηση και οταν κανει κατεβασμα τα αρχεια ή εγκατασταση προσπαθησε να μην μπει το κινητο σε αδρανεια, γιατι καποιες φορες μου το κανει και μενα.. Οταν σβηνει η οθονη, κολαει την εγκατασταση και πρεπει να το ξανακανω απο την αρχη..

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Απλα μηπως πρεπει να περνας τα zip. στην εξωτερικη καρτα μνημης και οχι στην μνημη του τηλεφωνου;;; Γιατι λογικα κατι μπερδεμα εγινε με το boot.

Μπα όχι, είτε στην μια κάρτα ριξεις τα zip, είτε στην άλλη το ίδιο είναι (μιλάμε για την εσωτερική κάρτα - sdcard - του τηλεφώνου, έτσι; ).

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Καλησπερα παιδια πειτε μου το εξης

Εχω το dell streak ως το μονο αντροιντ κινητο που δουλευω συνεχεια κ ειμαι να παρω ως οικονομικο το galaxy s κ θελω να ρωτησω τα εξης

1) Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του αντροιν που εχει βγει για το κινητο ?

2) Ποια τα προτερηματα κ ποια τα μειονεκτηματα

3) Σε συγκριση με το dell streak ειναι πιο γρηγορο ?

4) Σε συγκριση με το galaxy s τελικα η μονη διαφορα ειναι στον επεξεργαστη που ειναι ανωτερο κ χειροτερο στην καρτα γραφικων ,αξιζει με λιγα λογια να παρω το S PLUS H TO S ΤΟ ΑΠΛΟ ?

Αυτα παιδια οποιος θελει βοηθα .

Το απλό gs έχει μεγαλύτερη υποστήριξη από devs. Αν σε ενδιαφέρει να δοκιμάζεις διάφορες roms, mods, κλπ τότε προτίμησε το απλό gs. Όχι ότι στο plus δεν υπάρχει αρκετή δουλειά πλέον από devs, αλλά όχι στο βαθμό που υπάρχει στο απλό gs.

Κατά τα άλλα έχω το plus περίπου δέκα μήνες, του έχω αλλάξει roms, kernel, mods αμέτρητες φορές και αποδεικνύεται αληθινό σκυλί! Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο, το αντίθετο θά 'λεγα :)

---------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με το Google play . Λύση δόθηκε, το κάνανε downgrade από 3.7.13 σε 3.4.7 Αναρωτιέμαι, ένας καημένος που έχει αυτό το πρόβλημα αλλά δεν έχει τις "γνώσεις" τι θα κάνει ; Μήπως εδώ ισχύει το " ας πρόσεχες; "

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)