lefteris112 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) Φίλε μου, σου γράφει κεφάλαιά γιατί μονο έτσι χωράνε 160 Ελληνικοι χαρακτήρες σε 1 SMS. Αν πειράξεις την κωδικοποίησή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων θα γράψεις και με μικρά αλλα κάθε 60 χαρακτήρες περίπου θα σου χωρίζει το μήνυμά και θα χρεωνεσαι επιπλέον. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κινητά απλά σε μερικά μπορεί να γράφει με μικρά και πολύ απλα όταν το στείλεις να το λαμβάνει ο αλλος με κεφάλαιά αυτόματα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Κατι αλλο, παω να αλλαξω αριθμο τηλεφωνητη και να βαλω του σπιτιου μου και δεν με αφινει να αλλαξω. Δεν γινεται να βαλω οποιον αριθμο θελω? Edited March 31, 2012 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) -εγω πιστευω οτι στα benchmark δεν πρεπει να δινουμε και τοσο πολλη σημασια . η διαφορά φαινεται αλλωστε, τωρα αν βγαζει εμενα 1000 πχ και σενα 1010 δε λεει και κατι ,αποψη μου. ευχαριστώ παντως για ολα... μα και να θελα ι που λες κρατησε το δε βγαινει αφου δεν υπαρχουνε μεσα στο φακελο.εκτος αν ξαναπερασω τη rom απο την αρχη για να περαστει ο skyhigh... Σύμφωνοι, απλώς όταν εγκαθιστάς τον adrenaline, τα σκορ στο quadrant αυξάνονται πολύ και θέλαμε απλώς να τσεκάρουμε αν εγκαταστάθηκε σωστά, μια και άλλον τρόπο δεν είχαμε :happy: Τώρα πρόσεξα ότι εκτός από τον skyhigh και η broodrom rc4 έχει ενσωματωμένα στοιχεία από τον thunderbolt και γι'αυτό μάλλον δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά το adrenaline. Δεν προτείνεται γι'αυτήν την έκδοση της broodrom η εγκατάσταση accelerator όπως το adrenaline και το thunderbolt. Οπότε καλύτερα να φλασάρεις ξανά τη ρομ. παιδιά εχει καταλάβει κάνεις τι ρόλο βαράει το module loader και το quick pannel settings? Για το πρώτο είχα απορία και εγώ. Ο Broodblank γράφει γι'αυτό: " The module loader app is an app that allows you to run additional modules for your i9001. You can load several modules, I added the tun.ko module which is OpenVPN, the cifs.ko module which is Samba Shares Support (smb://) and the PPP Modules. If you are sure you will never use any of those you can delete the app by deleting "moduleloader.apk" file in /system/app ". Δεν μου λέει κάτι και το απεγκατέστησα. Και δυο επισημάνσεις για την broodrom rc4 που ίσως να πέρασαν απαρατήρητες: 1) Η status bar έχει την κλασική gingerbread εμφάνιση και όχι την ics που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις. Για εγκατάσταση της ics κατεβάζετε το νεώτερο ics theme από εδώ αποσυμπιέζετε τον φάκελο, μεταφέρετε από αυτόν το αρχείο "twframework-res.apk" στην sdcard, το εγκαθιστάτε στο /system/framework και reboot. 2) Ο Broodplank έχει δημιουργήσει ένα αρχείο που βρίσκεται στον φάκελο init.d (/system/etc/init.d/) και έχει την ονομασία screenstate_scaling. Με αυτό έχει ρυθμίσει τον διαχειριστή (governor) του επεξεργαστή σε "ondemand" με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να τον αλλάξει από το no frills και τα παρόμοια προγράμματα. Για να τον αλλάξετε σε "smartassV2" που είναι ο προτεινόμενος governor για τον skyhigh και ο καλύτερος για την μπαταρία, απλώς διαγράψτε το συγκεκριμένο αρχείο και μετά θα μπορείτε να αλλάξετε τον governor από το no frills, σε ότι θέλετε. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) Edited March 31, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Που βρισκω την app moduleloader για την σβησω? system/app αλλα που ειναι? :confused: και στο no frilis εχω τσεκαρει smartass v2 και sio. Ειναι οκ η θελει αυτο που λεται? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Είναι το "moduleloader.apk" στο /system/app. Καλά και να μην το βρεις να το απεγκαταστήσεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το τηλέφωνο. Μπορεί κάποτε να σου χρειαστεί. Πρέπει να διαγράψεις πρώτα το screenstate_scaling που υπάρχει στον φάκελο init.d (/system/etc/init.d/). Μετά επιλέγεις από το no frills "smartassV2" και "sio" επιλέγεις επίσης "εφαρμογή" και "εφαρμογή στην εκκίνηση" :) ------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Μπορει να φανει βλακια αλλα που ειναι το system φακελος. Δεν το βρισκω. Τα αρχεια μου/ ??? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Το system/app βρίσκεται στο αρχικό κατάλογο αλλά μπορείς να τον δεις μόνο με τον root explorer ή κάποιον αντίστοιχο explorer που να έχει δικαιώματα root και όχι με τον stock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Μπορει να φανει βλακια αλλα που ειναι το system φακελος. Δεν το βρισκω. Τα αρχεια μου/ ??? Δεν είναι βλακεία, απλώς θεωρούσα ως δεδομένο ότι έχεις κάποιον file explorer. Αν δεν θέλεις να πληρώσεις για τον root explorer, μπορείς να κατεβάσεις τον es file explorer να μπεις στις ρυθμίσεις και να τικάρεις όλες τις "επιλογές root" ("εξερευνητής root", "προσάρτηση συστήματος"). Μετά πήγαινε αγαπημένα/τηλέφωνο/system/apps για να βρεις το "moduleloader.apk" και αγαπημένα/τηλέφωνο/system/etc/inid.t για να βρεις το screenstate_scaling. Από τη στιγμή που γίνεσαι root επιβάλλεται η παρουσία ενός file explorer (όπως ο root explorer, o es file explorer,κλπ), για να μπορείς να βρίσκεις, να εγκαθιστάς και να απεγκαθιστάς ότι θέλεις από το τηλέφωνό σου. ;) Και αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις την maximum τιμή του επεξεργαστή στα 1400 (minimum στα 122) από το no frills, για μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας. Από προεπιλογή είναι υπερχρονισμένος στα 1800Mhz. Αφού ενεργοποιήσουμε το GPS, βάζοντας τον κωδικό: *#*#3214789650#*#* πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του angryGPS. (αν δεν σας βγάλει κατευθείαν στις ρυθμίσεις και σας βγάλει στο μενού των κλασικών ρυθμίσεων του gps απλά πατήστε μια φορά το back button) Ξέρει κανένας ποιές είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις? (τεστάρω διάφορους συνδυασμούς...) Αν και προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το gps (κλειδώνω σε τρία λεπτά από κλειστούς χώρους και σε λιγότερο από ένα σε ανοιχτούς), αν καταλήξεις στις ιδανικές ρυθμίσεις, ενημέρωσέ μας. :) --------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) Edited April 1, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Προσπαθω να περασω την broodRom RC4, απο RC3, κ δεν ξεκιναει καν μετα το start που δινω στο odin. Πριν ξεκινησω εκανα hard reset, εκανα επαεκκινηση απο το power button σε download mode, διαλεξα τα αρχεια στο odin και πατησα start. Στην RC3 ειχε τελειωσε σε 4 λεπτα κ κατι κ εδω δεν ξεκιναει καν, δηλ μενει στο 0% η προοδος..... Τι να φταει; Δοκιμασα κ αλλες θυρες usb αλλα... Α με το που σταματαω την διαδικασια χειροκινητα, μου βγαζει στα μηνυματα του odin big partition size... Edited April 1, 2012 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Μην μπαίνεις σε download mode από το power button. Πάτα power, vol - , home. Δοκίμασε διαφορετικές θύρες, βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία, είναι συνηθισμένο πρόβλημα σε όλα τα φλασαρίσματα, κάποια στιγμή θα σου κάτσει. :) Να θυμάσαι ότι η πρώτη επανεκκίνηση μετά το φλασάρισμα αργεί αρκετά και επίσης ότι καλό είναι να ξανακάνεις ένα hard reset μετά την εγκατάσταση της broodrom rc4 και την επανεκκίνηση του τηλεφώνου. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) Edited April 1, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Μην μπαίνεις σε download mode από το power button. Πάτα power, vol - , home. Δοκίμασε διαφορετικές θύρες, βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία, είναι συνηθισμένο πρόβλημα σε όλα τα φλασαρίσματα, κάποια στιγμή θα σου κάτσει. :) Να θυμάσαι ότι η πρώτη επανεκκίνηση μετά το φλασάρισμα αργεί αρκετά και επίσης ότι καλό είναι να ξανακάνεις ένα hard reset μετά την εγκατάσταση της broodrom rc4 και την επανεκκίνηση του τηλεφώνου. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) οκ φιλε, μπηκα σε download mode χειροκινητα και ξεκινησε!! THANKS!!!! {finished σε 4:55 :) ) Edited April 1, 2012 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) οκ φιλε, μπηκα σε download mode χειροκινητα και ξεκινησε!! THANKS!!!! {finished σε 4:55 :) ) Εύχομαι να τη χαρείς απροβλημάτιστα :) Ειχα παρει το κινητακι εδω και 2 μηνες, και αφου σιχαθηκα τα χουγια της stock 2.3.4 ειπα να βαλω την broodrom rc4. Ολα καλα ολα ωραια, συμπαθητικουλα (αν και περιμενω να τελειωσει το CM7 στο xda) αλλα σε ενα πραγμα μου τα χαλαει..Γιατι ασπρο-γκριζο θεμα/χρωματισμο στα μυνηματα και στις επαφες????? Μπορω να αλλαξω καπως αυτα τα χρωματα? Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Μπορείς να κατεβάσεις το go sms pro για τα μηνύματα και το go contacts ex για τηλεφωνικές κλήσεις και επαφές και να επιλέξεις από πολλά διαφορετικά θέματα και χρώματα. ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) Edited April 1, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πέρασα την RC4 και στο δικό μου και βρίσκομαι ακόμη στις ρυθμίσεις του. Προσπαθώ να σετάρω τον GPS Server μέσω του Broodrom Configurator αλλά παίρνω αυτό το μήνυμα: mount: Operation not permitted failed to copy 'gps/gps.conf' to 'system/etc/gps.conf': Read-only file system Unable to chmod /system/etc/gps.conf: Read-only file system dos2unix: can't create temp file '/system/etc/gps.confI981YO': Read-onlt file system Πιθανότατα τα αρχεία μου μέσα στο system να είναι μόνο για ανάγνωση (Read-Only files), αλλά δεν γνωρίζω τον τρόπο για να τα κάνω R/W ώστε να μου περάσει το νέο configuration file. Μήπως γνωρίζετε τι δεν κάνω καλά; Ευχαριστώ. :D Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Σύμφωνοι, απλώς όταν εγκαθιστάς τον adrenaline, τα σκορ στο quadrant αυξάνονται πολύ και θέλαμε απλώς να τσεκάρουμε αν εγκαταστάθηκε σωστά, μια και άλλον τρόπο δεν είχαμε :happy: Τώρα πρόσεξα ότι εκτός από τον skyhigh και η broodrom rc4 έχει ενσωματωμένα στοιχεία από τον thunderbolt και γι'αυτό μάλλον δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά το adrenaline. Δεν προτείνεται γι'αυτήν την έκδοση της broodrom η εγκατάσταση accelerator όπως το adrenaline και το thunderbolt. Οπότε καλύτερα να φλασάρεις ξανά τη ρομ. Για το πρώτο είχα απορία και εγώ. Ο Broodblank γράφει γι'αυτό: " The module loader app is an app that allows you to run additional modules for your i9001. You can load several modules, I added the tun.ko module which is OpenVPN, the cifs.ko module which is Samba Shares Support (smb://) and the PPP Modules. If you are sure you will never use any of those you can delete the app by deleting "moduleloader.apk" file in /system/app ". Δεν μου λέει κάτι και το απεγκατέστησα. Και δυο επισημάνσεις για την broodrom rc4 που ίσως να πέρασαν απαρατήρητες: 1) Η status bar έχει την κλασική gingerbread εμφάνιση και όχι την ics που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις. Για εγκατάσταση της ics κατεβάζετε το νεώτερο ics theme από εδώ αποσυμπιέζετε τον φάκελο, μεταφέρετε από αυτόν το αρχείο "twframework-res.apk" στην sdcard, το εγκαθιστάτε στο /system/framework και reboot. 2) Ο Broodplank έχει δημιουργήσει ένα αρχείο που βρίσκεται στον φάκελο init.d (/system/etc/init.d/) και έχει την ονομασία screenstate_scaling. Με αυτό έχει ρυθμίσει τον διαχειριστή (governor) του επεξεργαστή σε "ondemand" με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να τον αλλάξει από το no frills και τα παρόμοια προγράμματα. Για να τον αλλάξετε σε "smartassV2" που είναι ο προτεινόμενος governor για τον skyhigh και ο καλύτερος για την μπαταρία, απλώς διαγράψτε το συγκεκριμένο αρχείο και μετά θα μπορείτε να αλλάξετε τον governor από το no frills, σε ότι θέλετε. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) Με το nofrills αλλαξα σε smartass v2 πατησα εφαρμογη κ μου εγραψε επιτυχης αλλαγη. Αν δεν διαγραφει το αρχειο που λες, θα μου εβγαζε παλι επιτυχης ρυθμιση;γιατι εγω δεν το διεγραψα... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) λοιπον εβγαζα χαμηλο σκορ στο quadrant(1850) λογο του kernel cranium v7 αλλαξα kernel και εβαλα το skyhigh 1,4 και πηγα 2850 ...Στο antutu εβγαζα με cranium 4350 και τωρα βγαζω 4185.... θελω να ρωτήσω τωρα όμως πως μπορώ να ξαναβάλω το bootscreen τις rc4?δε μου αρέσει που μου το αλλαξε ο skyhigh. Edited April 1, 2012 by tonygal3 Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Μη δίνεις σημασία στα σκορ του Quadrant και οποιουδήποτε άλλου benchmark γιατί πολύ απλά είναι εικονικά. Αυτό που έχει σημασία είναι η αίσθηση που σου δίνει το κινητό όταν το χρησιμοποιείς και όχι τι σου λέει το κάθε benchmark. Edited April 1, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πέρασα την RC4 και στο δικό μου και βρίσκομαι ακόμη στις ρυθμίσεις του. Προσπαθώ να σετάρω τον GPS Server μέσω του Broodrom Configurator αλλά παίρνω αυτό το μήνυμα: Πιθανότατα τα αρχεία μου μέσα στο system να είναι μόνο για ανάγνωση (Read-Only files), αλλά δεν γνωρίζω τον τρόπο για να τα κάνω R/W ώστε να μου περάσει το νέο configuration file. Μήπως γνωρίζετε τι δεν κάνω καλά; Ευχαριστώ. :D Αν και το configurator beta 4 είναι για την broodrom rc3 (η beta 5 θα είναι για το σετάρισμα της broodrom rc4), εντούτοις κάποια πράγματα μπορείς να αλλάξεις και μ'αυτό. Το ίδιο μήνυμα μου το έχει βγάλει και μένα, αλλά όταν ξαναπροσπάθησα χωρίς να αλλάξω κάτι εγκαταστάθηκε κανονικά. Ο τρόπος για να γίνουν R/W είναι μέσω κάποιου file explorer, όπως ο root explorer. Με το nofrills αλλαξα σε smartass v2 πατησα εφαρμογη κ μου εγραψε επιτυχης αλλαγη. Αν δεν διαγραφει το αρχειο που λες, θα μου εβγαζε παλι επιτυχης ρυθμιση;γιατι εγω δεν το διεγραψα... Ναι πρέπει να διαγράψεις το συγκεκριμένο αρχείο γιατί θα στο ξαναγυρίζει μονίμως σε "ondemand". ------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) εγω παιδιά παντως στο φακελο init.d που κοιταξα δεν εχει τιποτα μεσα... Edited April 1, 2012 by tonygal3 Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 εγω παιδιά παντως στο φακελο init.d που κοιταξα δεν εχει τιποτα μεσα... Με rootBrowser εψαξες; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ναι το εχω βαλει στο es file στα settings!! Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) Με es file explorer κοιτάς αγαπημένα/τηλέφωνο/system/etc/init.d Ε, αν δεν έχει τίποτα, ακόμα καλύτερα.:) ----------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) Edited April 1, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 ναι το εχω βαλει στο es file στα settings!! Εγω χωρις να πειραξω καμια ρυθμιση το βρηκα κανονικα....Γυρνα το σε default ρυθμισεις Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) τιποτα δεν εχει ειναι παντελως αδειος. παιδιά ο skyhigh1,4 ειναι πολύ καλός kernel ,φοβερός ηχος πιο ωραίες φώτο ,τα παιχνίδια λαγκαρισμα τέλος και προπάντων το gps κλειδώνει σφαίρα...τον προτείνω ανεπιφύλαχτα Edited April 1, 2012 by tonygal3 Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Αν και το configurator beta 4 είναι για την broodrom rc3 (η beta 5 θα είναι για το σετάρισμα της broodrom rc4), εντούτοις κάποια πράγματα μπορείς να αλλάξεις και μ'αυτό. Το ίδιο μήνυμα μου το έχει βγάλει και μένα, αλλά όταν ξαναπροσπάθησα χωρίς να αλλάξω κάτι εγκαταστάθηκε κανονικά. Ο τρόπος για να γίνουν R/W είναι μέσω κάποιου file explorer, όπως ο root explorer. Ναι, έχεις δίκιο kouros17. Διάβασα και τα σχετικά άρθρα στο xda για τον beta4. Εξάλλου είχε και άλλα μερικά bugs, όπως το ότι δεν μπορούσες να αλλάξεις τις επιλογές στο options κι αυτές επέστρεφαν στο default... Δεν ασχολήθηκα μαζί του για πολύ. Σκοπός μου ήταν να αλλάξω τον GPS server, αλλά μιας και κλείδωσε δορυφόρους σε χρόνο μηδέν (καμία σχέση με την 2.3.3) τα άφησα όλα όπως έχουν. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά στην πρώτη δοκιμή. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν το boot logo της RC4 (μάλλον του skyhigh). Αλλά μιας και δεν γνωρίζω πως θα μπορέσω να το αλλάξω, το αφήνω προς το παρών όπως έχει. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. :) Edited April 2, 2012 by WolfBack Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Παιδες, εχει παρατηρισει κανενας κοληματα στα παιχνιδια? Μου σπασε τα νευρα σημερα στο ταξιδι.... Καθε τρεις και λιγο καρεδιασμα -> κολημα -> loading -> pause... Broodrom RC4/SkyHigh 1.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) τιποτα δεν εχει ειναι παντελως αδειος. Είναι άδειος επειδή άλλαξες kernel και επανεγκατέστησες μετά τον skyhigh ;) Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν το boot logo της RC4 (μάλλον του skyhigh). Αλλά μιας και δεν γνωρίζω πως θα μπορέσω να το αλλάξω, το αφήνω προς το παρών όπως έχει. Εννοείς το "το android που κατουράει το μήλο", ή της ics που ακολουθεί; Αν θέλεις να "εξαφανίσεις" το πρώτο μπορείς να ξαναφλασάρεις τον skyhigh. Αν θέλεις να αλλάξεις το animation της ics που ακολουθεί, μπορείς να κατεβάσεις όποιο animation θέλεις από το internet, να το μετονομάσεις σε "sanim.zip" και να το τοποθετήσεις στο system/media αντικαθιστώντας το υπάρχον (μετά την αντικατάσταση το τηλέφωνο θα κάνει reboot μόνο του. Αν δεν κάνει κάνε εσύ). Αν δεν πιάσει άλλαξε το sanim.zip σε bootanimation.zip. Ίσως να μπορείς να το κάνεις και αυτόματα μέσω configuration beta4 (Appearance tweaks / choose a boot animation ή choose a custom boot animation αν έχεις κατεβάσει κάποιο δικό σου). Παιδες, εχει παρατηρισει κανενας κοληματα στα παιχνιδια? Μου σπασε τα νευρα σημερα στο ταξιδι.... Καθε τρεις και λιγο καρεδιασμα -> κολημα -> loading -> pause... Broodrom RC4/SkyHigh 1.4 Ίσα ίσα που όπως είπε ο tonygal3 όλα κυλούν υπέροχα στην broodrom rc4. :) Γενικά πάντως έχει παρατηρηθεί πως πολλά λαγκαρίσματα - ακόμα και "κρασαρίσματα" - σε απαιτητικά παιχνίδια οφείλονται στον υπερχρονισμό του επεξεργαστή. Για δοκίμασε να κατεβάσεις την maximum τιμή στα 1400Mhz. -------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio) Edited April 2, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts