Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβάζεις το broodROM RC4 InetFix, το "ρίχνεις" στο τηλέφωνό σου και το εγκαθιστάς μέσω CWM. (recovery/install zip from sd card). ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM:broodROM RC4

KERNEL: SkyHigh V1.4 (smartassV2 / sio)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guys αν μπορει να βοηθησει καποιος.

χθες εκανα root το κινητο με τον γνωστο τροπο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1253707

και ολα καλα , σημερα ομως μετα απο κατι δοκιμες που εκανα , μαλον φταιει το οτι εκανα update την εφαρμογη Superuser, η οτι κατεβασα το busybox,εχασα τα root authorities.

Εκανα το unroot και ξανα root αλλα τιποτα.

Η ερωτηση ειναι ,οταν κανεις unroot η εφαρμογη Superuser παραμενει στο κινητο?μαλον οχι ε?

ρωταω γιατι εμενα δυστυχως και μετα το unroot υπηρχε μεσα στο κινητο.

Εχει κανενας καμια ιδεα πως να το επαναφερω σε root?

Να το κανω unroot , να απεγκαταστησω την εφαρμογη Superuser και μετα να ξανακανω την διαδικασια του root απο την αρχη η θα εχω καποιο προβλημα?

Αν κανω ενα hard reset ?

thanks...

Κατι παρόμοιο είχα πάθει κι εγώ. Δεν θυμάμαι να σου πω τι είχα κάνει αλλά νομίζω ότι είχε σχέση με το update του superuser.Δοκίμασε αν υπάρχει κάποια επιλογή να κανείς downgrade στο superuser.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Το έλυσα αλλά δεν θυμάμαι πως.:confused:

Θυμάμαι ότι είχα προσπαθήσει κι εγώ να το κάνω unroot και μετά πάλι root αλλά δεν είχα καταφέρει κάτι με αυτό.Είμαι σίγουρος όμως ότι είχε σχέση με το update στο superuser.Είχα φάει το νετ πολλές ώρες μέχρι να βρω τη λύση. Έχεις διαβάσει όλο το thread στους xda για το root της συσκευής μας;Κάποιος είχε αντίστοιχο θέμα ταυτόχρονα με μένα και κάτι είχε γράψει.Για κοίτα το.Συγνώμη που δεν βοηθώ πολύ αλλά έχει περάσει καιρός και οι γνώσεις μου τότε ήταν αρκετά περιορισμένες ώστε να κατανοώ τι ήταν σημαντικό και τι όχι ώστε να το θυμάμαι :confused:

OK το θεμα λυθηκε.Παραθετω το workaround σε περιπτωση που το χρειαστει καποιος αλλος.

Απο την στιγμη που φανηκε το προβλημα παρουσιαστηκε στην λιστα των εφαρμογων η εφαρμογη "διαχειριστης " .

Σε αυτη την εφαρμογη εκανα καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων .

Μετα unroot και παλι root και τελος καλο ολα καλα.

Leon_mania thanx που ασχοληθηκες με το θεματακι μου.

καλημέρα.

συνάδελφός μου έχει τι κινητό.

όταν βάζει ξυπνητήρι κάποια ημερομηνία και ώρα αυτό απλά χτυπά μια φορά και μετά "κρύβεται" επάνω στην μπάρα.

πως μπορεί να βάλει υπενθύμιση (ημερομηνία/ώρα) που να χτυπάει μέχρι να το απενεργοποιήσει;

μέτρον άριστον

Επειδη δεν αντεχω παλι clean installation και εγκατασταση apps παλι, αν την ριξω κατευθειαν μεσω του odin downloader θα μου κρατήσει αρχεία και apps?

Επειδη δεν αντεχω παλι clean installation και εγκατασταση apps παλι, αν την ριξω κατευθειαν μεσω του odin downloader θα μου κρατήσει αρχεία και apps?

αρχεία --> ναί

apps --> όχι

Καλησπέρα παιδιά.

Μιας και το πήρα απόφαση να περάσω επιτέλους αυτή την περιβόητη broodromRC4, θα μπορούσα να ζητήσω μερικές πληροφορίες;

Επειδή έχω βολευτεί μερικά πραγματάκια απ'την stock rom, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν ή μπορούν να προστεθούν στην broodrom.

Π.χ. το boot screen της Samsung μου αρέσει πολύ περισσότερο απ'αυτό που έχω δει στα videos. (Fedora boot screen). Θα μπορέσει να ανοίγει πάλι μ'αυτό το screen;

Επίσης με έχει βολέψει πολύ η οθόνη αναμονής και ξεκλειδώματως (το τύπου puzzle που τοποθετείς τα νταμάκια των μηνυμάτων και αναπάντητων κλήσεων στις σωστές θέσεις για να ξεκλειδώσει η οθόνη). Υπάρχει αυτή η οθόνη στην brood ή θα πρέπει να αρκεστώ σε κάποια slide ή προεγκατεστημένη;

Να επιλέξω εγκατάσταση μέσω odin ή είναι καλύτερα μέσω cwm;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

;)

Edited by WolfBack

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

1) Μπορείς να βάλεις όποιο boot screen θέλεις εύκολα, είτε χειροκίνητα, είτε αυτόματα με το gonfiguration tool.

2) Η οθόνη ξεκλειδώματος είναι αυτή της τελευταίας επίσημης (beta) έκδοσης της samsung (XXKQ7) και απλά είναι άπαιχτη (για τους περισσότερους).

3) Καλύτερα κάνε εγκατάσταση μέσω odin.

EDIT: Επιτέλους βρέθηκε λύση και για το πρόβλημα με τις πληρωμένες εφαρμογές από το μαρκετ, που αδυνατούσαν να κατέβουν. Μετά και το φιξάρισμα του προβλήματος με το wifi (που είναι πρόβλημα της KQ7 και όχι της broodrom), όλα τώρα δουλεύουν ρολόι στην broodrom rc4 :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Edited by kouros17

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε kouros17.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

:D

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

καλημέρα παιδια!

Δοκίμασα και εγώ λοιπόν χτές την broodrom RC4. μια χαρά βλέπω πως πάει. Βεβαια στο antutu εχει 4446 anti gia 4715 με την cranium.

Ο νεος TWlauncher ειναι απαιχτος!!! Δεν κολλάει καθόλου

μια ερώτηση. Μπορούμε να βάλουμε εικονίδια (τηλεφώνου-μυνημάτων) διπλα απο το κουμπί του μενου-εφαρμογών ?

Ευχαριστώ

Αν μπεις στο μενού και πατήσεις το αριστερό πλήκτρο που ανοίγει τις επιλογές, δεν έχεις επιλογή για ταξινόμηση ή επεξεργασία? Αν ναι μπορείς να σύρεις ότι εικονίδιο θες από το μενού, εκεί κάτω!

Δοκίμασα και εγώ λοιπόν χτές την broodrom RC4. μια χαρά βλέπω πως πάει. Βεβαια στο antutu εχει 4446 anti gia 4715 με την cranium.

Ο επεξεργαστής από προεπιλογή είναι ρυθμισμένος στα 1800Mhz. Έχω βγάλει στο antutu 4523. Αν φορέσεις κάποιον kernel της cranium που είναι χρονισμένος στα 1900Mhz ή 1930Mhz, θα βγάλεις και εδώ μεγαλύτερα σκορ στο antutu. Μικρή σημασία όμως έχουν αυτά για την πραγματική λειτουργία του τηλεφώνου. Η πραγματική αίσθηση της ταχύτητας, είναι η ίδια, είτε έχεις τον επεξεργαστή χρονισμένο στα 1900 είτε στα 1400. Εξαρτάται από άλλα πράγματα και όχι τόσο από τον χρονισμό του επεξεργαστή.

Εξάλλου για τις περισσότερες από τις λειτουργίες που εκτελούμε καθημερινά, τα 1400Mhz παραείναι μεγάλη ταχύτητα! Γι'αυτό και θα δεις είτε εδώ είτε στην cranium, είτε σε οποιαδήποτε άλλη ρομ με κάποιο πρόγραμμα όπως το no frills, σπάνια ο επεξεργαστής τρέχει με τις maximum ταχύτητες. Όταν δηλαδή έχεις maximum ταχύτητα 1900Mhz ας πούμε, στην πραγματικότητα στις περισσότερες περιπτώσεις ο επεξεργαστής δεν τρέχει ούτε με 500Mhz. Πάντως το συγκεκριμένο kernel είναι κατά γενική ομολογία το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή και το ενδεδειγμένο για τη συγκεκριμένη rom. Τσέκαρε μόνο να δεις αν έχεις πρόβλημα με το wifi ή το κατέβασμα πληρωμένων εφαρμογών από το μάρκετ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Edited by kouros17

Στο θέμα του υπερχρονισμου εχω να προσθέσω ότι οσο είχα την RC 3 , ο επεξεργαστής έτρεχε με max ταχύτητα το 7% του συνολικού χρόνου σύμφωνα με το nofrills.

Αν μπεις στο μενού και πατήσεις το αριστερό πλήκτρο που ανοίγει τις επιλογές, δεν έχεις επιλογή για ταξινόμηση ή επεξεργασία? Αν ναι μπορείς να σύρεις ότι εικονίδιο θες από το μενού, εκεί κάτω!

να εισαι καλα!!!

Οσον αφορά τα wifi, πέρασα και τα 2 fixes, αλλα οταν πεφτει σε αναμονή το κινητο κανει αποσύνδεση.

Στην XXKPH που ειχα σαν βαση της cranioum RC8, δεν επεφτε ποτέ.

υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω το wifi της XXKPH ?

Edited by panaua13

να κάνω και εγώ μια ερωτηση...αν εχει τυχει σε καποιον....

εχω μια καρτα σιμ της cosmote η οποια ειναι 2 in 1

βαζω τον ηχο κλησης της επιλογης μου από τον ενσωματωμενο Player. Κρατωντας πατημενο το δαχτυλο πανω στο τραγουδι μου εμφανιζει καποιες επιλογες και ετσι του λέω να το προσθεσει σαν ηχο κλήσης.Καλά μεχρι εδώ.Αλλάζω γραμμη, κανει επανεκινηση το τηλεφωνο και μολις με πάρει καποιος χτυπάει με το προρυθμισμενο κουδουνισμα.Ξανακανω τη διαδικασια, παιρνει το κομματι ολα καλα.Μόλις αλλάξω γραμη πάλι τα ίδια.Υπάρχει καποιος τροπος να μενει μονιμα το mp3 που θελω χωρις να χρειαζεται καθε φορα που αλλαζω γραμμη να διορθωνω τον ηχο κλήσης?Πρεπει να φτιαξω καποιον φακελο κάπου και να βαλω μεσα τον ηχο κλησης που θελω ή ετσι θα γινεται συνεχεια?

Οσον αφορά τα wifi, πέρασα και τα 2 fixes, αλλα οταν πεφτει σε αναμονή το κινητο κανει αποσύνδεση. Στην XXKPH που ειχα σαν βαση της cranioum RC8, δεν επεφτε ποτέ. υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω το wifi της XXKPH ?

Είναι πρόβλημα της KQ7 και όχι της Broodrom. Μπορείς να βάλεις το modem της KQ1 από εδώ (KQ1 Modem, KQ1 Wifi Binaries). Η εγκατάσταση γίνεται μέσω odin για το πρώτο αρχείο και μέσω CWM για το δεύτερο, αλλά πιο πριν (μέσα στην CWM) μην ξεχάσεις να επιλέξεις mount /system.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Edited by kouros17

Καλησπέρα παιδιά. Γράφω στο συγκεκριμένο τοπικ εκ μέρους ενός φίλου μου και θα ήθελα να ρωτήσω: Ποια stock rom προτείνεται και ποια custom rom, καθώς και ποιον kennel ? Η διαδικασία γίνεται με το Odin ?
Life' s Good 2

Καλησπέρα παιδιά. Γράφω στο συγκεκριμένο τοπικ εκ μέρους ενός φίλου μου και θα ήθελα να ρωτήσω: Ποια stock rom προτείνεται και ποια custom rom, καθώς και ποιον kennel ? Η διαδικασία γίνεται με το Odin ?

stock rom --> I9001XXKQ1

custom rom --> broodrom RC4

kernel --> SkyHigh 1.4 (υπερχρονισμένος) ή FeaCore Phoenix nonOC 1.4

Μέσω odin με τις 2 rom που σου πρότεινα.

Edited by geo_xar

ηταν ήδη mount. δεν πρεπει να γινει unmount ετσι?

επισης στο CWM το πρώτο πανω πανω ηταν μονο unmount.

Το επιλέγεις ώστε να γίνει unmount. Αλλά το πρώτο αρχείο το εγκαθιστάς μέσω odin και το δεύτερο μόνο μεσω CWM (συγγνώμη για το λάθος αλλά ίσως να το κατάλαβες). Εδώ θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση.

Συμφωνώ σε όλα με τον geo xar, αν και ο SkyHigh 1.4 μια χαρά είναι στα 1400Mhz (με τις μέρες "στρώνει" :))

stock rom --> I9001XXKQ1

custom rom --> broodrom RC4

kernel --> SkyHigh 1.4 (υπερχρονισμένος) ή FeaCore Phoenix nonOC 1.4

να κάνω και εγώ μια ερωτηση...αν εχει τυχει σε καποιον....

εχω μια καρτα σιμ της cosmote η οποια ειναι 2 in 1

βαζω τον ηχο κλησης της επιλογης μου από τον ενσωματωμενο Player. Κρατωντας πατημενο το δαχτυλο πανω στο τραγουδι μου εμφανιζει καποιες επιλογες και ετσι του λέω να το προσθεσει σαν ηχο κλήσης.Καλά μεχρι εδώ.Αλλάζω γραμμη, κανει επανεκινηση το τηλεφωνο και μολις με πάρει καποιος χτυπάει με το προρυθμισμενο κουδουνισμα.Ξανακανω τη διαδικασια, παιρνει το κομματι ολα καλα.Μόλις αλλάξω γραμη πάλι τα ίδια.Υπάρχει καποιος τροπος να μενει μονιμα το mp3 που θελω χωρις να χρειαζεται καθε φορα που αλλαζω γραμμη να διορθωνω τον ηχο κλήσης?Πρεπει να φτιαξω καποιον φακελο κάπου και να βαλω μεσα τον ηχο κλησης που θελω ή ετσι θα γινεται συνεχεια?

Απ'ότι ξέρω ναι πρέπει να δημιουργήσεις διαφορετικούς φακέλους στην sdcard όπου θα βάζεις τους ήχους και θα έχουν την ονομασία ringtones, notifications, κλπ. Προσωπικά βρίσκω ήχους και wallpapers από το zedge, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ,αλλά σίγουρα κάπως έτσι γίνεται. Κάποιος φίλος που το έχει κάνει ας βοηθήσει.

-------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Edited by kouros17

Συμφωνώ σε όλα με τον geo xar, αν και ο SkyHigh 1.4 μια χαρά είναι στα 1400Mhz (με τις μέρες "στρώνει" :))

Όντως "στρώνει" και επίσης "πετάει" ο SkyHigh 1.4 .

Χρησιμοποιώντας το Antutu CPU Master έχω max freq.: 1401.6 MHz και min freq.: 368.64 MHz

Η μόνη απορία που έχω είναι γιατί οι rom του broodplank όταν κάνεις εκκαθάριση μνήμης χρησιμοποιούν γύρω στα 200mb ενώ με άλλες rom όπως η simplistic και η arky μετά την εκκαθάριση χρησιμοποιείται γύρω στα 170mb?

Το θέμα με το πολύ γρήγορο (σε λιγότερο από ένα λεπτό) gps lock (χρησιμοποιώντας a-gps) μου το έλυσε μόνο η arkyrom.

(επίσης γρήγορο gps lock με a-gps είχα και με τις rom που έχουν την δυνατότητα ορισμού του preconfiguration code στο EUR (Ελλάδα) )

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)