Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι τόσο απλό όσο φαίνεται :)

Αν κολλήσεις κάπου πες μας. Από ώρα σε ώρα περιμένουμε να ανεβάσει και το configurator!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001)

broodROM RC2

Cranium Kernel v6 1900 MHz

Edited by kouros17

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα δοκιμασω λιγες μερες ακομη την μανισια 2.3.6 πριν τη σουταρω παντελως...ευχαριστω παντως.
All it takes is a swipe...

Είναι τόσο απλό όσο φαίνεται :)

Αν κολλήσεις κάπου πες μας. Από ώρα σε ώρα περιμένουμε να ανεβάσει και το configurator

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001)

broodROM RC2

Cranium Kernel v6 1900 MHz

Φιλαρακι αν ανεβασει το configurator! εδω ειμαστε κ εμεις πες το μας!!!!!:D Παντωσ φιλαρακι εσυ κ κάποιοι ακομα εδω μεσα κανετε μεγαλο αγωνα για το σαιτ κ μπραβο σας!!!! Ευχαριστω για ολα που μου μαθατε!!!

Edited by sfikas

Ρε παιδιά πως θα πετάξω το Google Maps από μέσα;;; Είμαι root αλλά από όσο δοκίμασα με το Titanium Backup να το απεγκαταστήσω, δεν γίνεται.....
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Αν και δεν ξέρω το λειτουργικό του J700 φαντάζομαι οτι μπορείς να τις στείλεις μέσω bluetooth.

Σε ευχαριστώ για την απόαντηση. πραγματικά οι επαφές μεταφέρθηκαν απλούστατα μέσω bluetooth.:happy:

Ρε παιδιά πως θα πετάξω το Google Maps από μέσα;;; Είμαι root αλλά από όσο δοκίμασα με το Titanium Backup να το απεγκαταστήσω, δεν γίνεται.....

για δοκιμασε με το system app remover

εγώ χρησιμοποίησα το configurator! εκπληκτικό μπορώ να πω αν και είναι σε beta1. βέβαια πολλές από τις επιλογές που έχει στο φορουμ δεν μου τις εμφάνιζε.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα...

Αγόρασα χθες το κινητό κι έχω μια ερώτηση..

Στις ρυθμίσεις αποθήκευσης δίνει ως "Συσκευή αποθήκευσης usb" 4,98 gb και "Χώρο αποθήκευσης συστήματος" 1,23gb..

Δεν θα έπρεπε να ειναι 8gb;;:confused:

Δεν έχω περάσει απολύτως τίποτα ακόμα στο κινητό... Απλά το έχω ανοίξει...

Επίσης στι;ς πληροφορίες τηλεφώνου δίνει Έκδοση Kernel 2.6.35.7-perf root@DELL152 #1

Είναι σωστό;;

Edited by xaxanoula

Καλησπέρα...

Αγόρασα χθες το κινητό κι έχω μια ερώτηση..

Στις ρυθμίσεις αποθήκευσης δίνει ως "Συσκευή αποθήκευσης usb" 4,98 gb και "Χώρο αποθήκευσης συστήματος" 1,23gb..

Δεν θα έπρεπε να ειναι 8gb;;:confused:

Δεν έχω περάσει απολύτως τίποτα ακόμα στο κινητό... Απλά το έχω ανοίξει...

Επίσης στι;ς πληροφορίες τηλεφώνου δίνει Έκδοση Kernel 2.6.35.7-perf root@DELL152 #1

Είναι σωστό;;

το πρώτο είναι η εσωτερική κάρτα sd και το δεύτερο η ρομ

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

το πρώτο είναι η εσωτερική κάρτα sd και το δεύτερο η ρομ

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

και τα 8gb internal storage πού είναι;;

και τα 8gb internal storage πού είναι;;

Συνολικά η rom (περίπου 2γίγα) μαζί με την εσωτερική sdcard (περίπου 6 γίγα)

Συγκεκριμένα είναι 1,8 η ρομ και 5,6 η εσωτερική για να αποθηκεύεις ότι θες.

Συνολικά η rom (περίπου 2γίγα) μαζί με την εσωτερική sdcard (περίπου 6 γίγα)

Συγκεκριμένα είναι 1,8 η ρομ και 5,6 η εσωτερική για να αποθηκεύεις ότι θες.

Μπορεί να γίνομαι κουραστική με τις τόσες ερωτήσεις, αλλά έχω προβληματιστεί..

Βάζοντας το app2sd δείχνει ότι στο τηλέφωνο έχω 1.22 gb ελεύθερα.. Νόμιζα ότι θα είχα πολύ περισσότερο χώρο με αυτό το κινητό...

Μπορεί να γίνομαι κουραστική με τις τόσες ερωτήσεις, αλλά έχω προβληματιστεί..

Βάζοντας το app2sd δείχνει ότι στο τηλέφωνο έχω 1.22 gb ελεύθερα.. Νόμιζα ότι θα είχα πολύ περισσότερο χώρο με αυτό το κινητό...

Τα 1.8 gb είναι η μνήμη ρομ που σημαίνει ότι εκεί υπάρχει το λογισμικό android καθώς και οι εφαρμογές που κατεβάζεις! Δεν είναι καθόλου μικρός χώρος. έχω περίπου 100 εφαρμογές και έχω ακόμα ελεύθερο το 1gb. Ούτε χρειάζεσαι app2sd. Αν πας ρυθμίσεις >εφαρμογές>διαχείριση εφαρμογών έχει ότι χρειάζεσαι. Στην πρώτη και δεύτερη καρτέλα κάτω κάτω εμφανίζει την ελεύθερη ρομ, και στην τρίτη καρτέλα (σε κάρτα SD) εμφανίζει την ελεύθερη εσωτερική sd στην οποία μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές χωρίς το app2sd. Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd, μόνο πιο αργό θα κάνεις το κινητό σου.

Edit: Βέβαια μου φαίνεται περίεργο που έχεις 1.2gb ελευθερα...

ξανά Edit. Τώρα θυμήθηκα πως είχα δει τα αρχεία του λογισμικού του galaxy S plus και ήταν διπλάσια σχεδόν σε αντίθεση με το απλό S που έχω εγώ. Οπότε θα πιάνουν περισσότερο χώρο στην ρομ.

Edited by nikospot

Σ ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις κ την βοήθεια..

Δεν ήξερα ότι γίνεται πιο αργό αν τις μετακινώ στην sd.. ;)

Σ ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις κ την βοήθεια..

Δεν ήξερα ότι γίνεται πιο αργό αν τις μετακινώ στην sd.. ;)

Εντάξει μην φανταστείς τρελή διαφορά, απλά υπάρχουν καθυστερήσεις στο φόρτωμα των εφαρμογών από την sd. (ειδικά σε κινητά που δεν έχουν εσωτερική sd Και βάζεις δική σου sd και μπορεί να είναι πολύ αργή)

Στο galaxy που έχει δική του sdcard και οι εφαρμογές μεταφέρονται σε αυτήν και όχι στην εξωτερική sd, δε νομίζω να δεις τρομερή διαφορά σε ταχύτητα.

Προσωπικά , τα 5 gb της internal sd card είναι υπεραρκετά για εφαρμογές και παιχνίδια. Βέβαια κάποια στιγμή που ήθελα να δοκιμάσω πολλά παιχνίδια και δεν χωρούσαν, έκανα το tweak που αλλάζεις τα path σε ένα αρχείο και η external sd γίνεται internal sd και το αντίθετο (το samsung galaxy s plus δεν εγκαθιστά εφαρμογές στην external sd εκτός και άν είναι συγκεκριμένα παιχνίδια που υποστηρίζουν από μόνα τους αυτήν ην λειτουργία). Παρόλο που τα είχα εγκατεστημένα στην external sd (16GB) δεν παρατήρησα κάποια καθυστέρηση (ίσως επειδή ήταν class 10)!

για δοκιμασε με το system app remover

Μπα...ούτε με το system app remover...δοκίμασα και με μερικά άλλα, προγράμματα, αλλά τζίφος!!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Καλημερα παιδια, εχει δοκιμασει κανενας oleophobic μεμβρανες προστασιας? ειναι αυτες που μειωνουν τις λαδιες απο τα δαχτυλα μας

ή τελος παντων μια καλη μεμβρανη για το κινητο

All it takes is a swipe...

Προσωπικά , τα 5 gb της internal sd card είναι υπεραρκετά για εφαρμογές και παιχνίδια. Βέβαια κάποια στιγμή που ήθελα να δοκιμάσω πολλά παιχνίδια και δεν χωρούσαν, έκανα το tweak που αλλάζεις τα path σε ένα αρχείο και η external sd γίνεται internal sd και το αντίθετο (το samsung galaxy s plus δεν εγκαθιστά εφαρμογές στην external sd εκτός και άν είναι συγκεκριμένα παιχνίδια που υποστηρίζουν από μόνα τους αυτήν ην λειτουργία). Παρόλο που τα είχα εγκατεστημένα στην external sd (16GB) δεν παρατήρησα κάποια καθυστέρηση (ίσως επειδή ήταν class 10)!

Εσυ φιλε μου μιλας για τα δεδομενα που κατεβαζουν μερικα παιχνιδια. (που τα 5 gb μπορει και να μην φτασουν αν κατεβασεις 6-7 παιχνιδια της gameloft) Εγω μιλουσα για τις εφαρμογες που κατεβαζεις και πανε στην μνημη ρομ.

Εσυ φιλε μου μιλας για τα δεδομενα που κατεβαζουν μερικα παιχνιδια. (που τα 5 gb μπορει και να μην φτασουν αν κατεβασεις 6-7 παιχνιδια της gameloft) Εγω μιλουσα για τις εφαρμογες που κατεβαζεις και πανε στην μνημη ρομ.

Ναι φίλε μου κατάλαβα. Εγώ απλά παρουσίασα την εμπειρία μου με πολύ βαριά (από άποψη μνήμης) παιχνίδια, όπως της gameloft που αναφέρεις.

εχω το κινητο εδω και 2 μερες.χτες που εστειλα το πρωτο μηνυμα (με 20 χαρακτηρες ) πηγε κανονικα στον αποστολεα

και σημερα που εστειλα 3 μυνηματα (με 70 χαρακτηρες) μου εβγαζε αποτυχια στην αναφορα και εφταναν στον αποστολεα κενα χωρις το κειμενο και μετα απο 10 λεπτα του ηρθε κανονικα το ενα απο τα 3.

οι ρυθμισεις που του εχω κανει ειναι

α)εισαγωγη λειτουργιας εχω επιλεξει το αυτοματο

β)ΧΤ9

γ)επιλ.μεθ.εισαγογης εχω βαλει το πληκρολογιο Samsung

edit : διαβασα απο την αρχη και βρηκα απαντησεις με το ιδιο προβλημα και αλλαξα το αυτοματο σε αλφαβητικο gsm αλλα γραφει μονο με κεφαλεα

μηπως υπαρχει λυση οταν το εχει στο αυτοματο??

Edited by xetec13

Εχει δοκιμάσει κανείς το Don't Panic?

Το είχα στο παλιό μου κινητό αλλά εδώ δεν μου δουλεύει..

Edited by xaxanoula

εχω το κινητο εδω και 2 μερες.χτες που εστειλα το πρωτο μηνυμα (με 20 χαρακτηρες ) πηγε κανονικα στον αποστολεα

και σημερα που εστειλα 3 μυνηματα (με 70 χαρακτηρες) μου εβγαζε αποτυχια στην αναφορα και εφταναν στον αποστολεα κενα χωρις το κειμενο και μετα απο 10 λεπτα του ηρθε κανονικα το ενα απο τα 3.

οι ρυθμισεις που του εχω κανει ειναι

α)εισαγωγη λειτουργιας εχω επιλεξει το αυτοματο

β)ΧΤ9

γ)επιλ.μεθ.εισαγογης εχω βαλει το πληκρολογιο Samsung

edit : διαβασα απο την αρχη και βρηκα απαντησεις με το ιδιο προβλημα και αλλαξα το αυτοματο σε αλφαβητικο gsm αλλα γραφει μονο με κεφαλεα

μηπως υπαρχει λυση οταν το εχει στο αυτοματο??

Σε κανένα κινητό δεν στέλνει 160 χαρακτήρες χωρίς κεφαλαία!!! Στα Ελληνικά, μόνο τα κεφαλαία χωράνε σε ένα μήνυμα για 160 χαρακτήρες. Αν σε άλλα κινητά έγραφες με μικρά και χώραγε 160 χαρακτήρες, στον παραλήπτη πήγαιναν σίγουρα κεφαλαία από μόνα τους και όχι πεζά. Η λύση πάντως ήταν αυτή που βρήκες.

Πάντως αν έχεις προβλήματα με τα SMS (αν στον παραλήπτη δεν εμφανίζονται σωστά για παράδειγμα) θα σου πρότεινα να χρησιμοποίησες κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το Go SMS (επιλέγοντας από τις ρυθμίσεις Ελληνικά, και Ρυθμίσεις αποστολής > Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις > Ελληνικά)

Εχει δοκιμάσει κανείς το Don't Panic?

Το είχα στο παλιό μου κινητό αλλά εδώ δεν μου δουλεύει..

Δεν βρίσκω λόγο να μη δουλεύει. Μήπως έχεις παλιά έκδοση? Γιατί σε μένα τουλάχιστον στο απλό Galaxy S δουλεύει. :worry:

Edited by nikospot

Καλησπέρα φίλοι.

Έχουν πάρει τη συσκευή, εδώ και κανα μήνα, η αδερφή κι ο γαμπρός μου. Φοράει 2.3.3 rom. Σας διαβάζω εδώ και βλέπω οτι φοράτε 2.3.5.

Βάζουμε τις συσκευές στο kies και λέει οτι έχουν το τελευταίο λογισμικό. Άρα μιλάτε για custom rom; Υπάρχει κάποιος οδηγός;

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)