Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει το κινητο αυτο, τριζει? τα πλαστικα του φθειρονται ?
All it takes is a swipe...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει το κινητο αυτο, τριζει? τα πλαστικα του φθειρονται ?

Ώς κάτοχος μόνο samsung συσκευών , την ποιότητα κατασκευής (metallic body) των samsung wave συσκευών σίγουρα δεν την βρίσκεις στη σειρά galaxy. Παρόλα αυτά μπορεί το body να είναι πλαστικό αλλά πιστεύω οτί αντέχει αρκετά. Με το "τσιρίζει" προφανώς αναφέρεσαι στο ηχείο, το οποίο δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα στην καθαρότητα του ήχου, αν και δεν έχω δοκιμάσει και metal... Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι τα υλικά δεν χρειάζεται να είναι και πολύ ακριβά και υπερβολικά ποιοτικά αφού είναι δύσκολο να κρατήσεις μια συσκευή περισσότερο από 1,5 χρόνο.

να ρωτησω.... εκτος απο την φωτεινότητα στην οθονη μπορουμε να κανουμε αλλη ρυθμιση? χρωματα ...? ραταω γιατι ενας φιλος ειδε το S2 και 'επαθε' απο τα χρωματα που εχει η οθονη. και στο δικο μου ουτε που το ανεφερε....! εβγαλα την μεβρανη αλλα τα ιδια.... τι λέτε?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Καλησπέρα και πάλι. Είχα κάνει μία ερώτηση πιο πάνω και αφορούσε το γιατί η συσκευή δεν υπάρχει στο επίσημο ελληνικό site της Samsung. Εάν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Επι τη ευκαιρία το κινητό είναι πλέον στα χέρια μου εδώ και 2 μέρες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες εντυπώσεις. Έχω και μία δεύτερη ερώτηση. Στην κατανάλωση μπαταρίας μου γράφει:

89% χάρτες, 4% αναμονή και 4% αδράνεια. Απ'ότι έχω δει η εφαρμογή των χαρτών τρέχει συνέχεια και παρόλο που πατάω διακοπή ξαναεμφανίζεται.

Συγνώμη εάν κούρασα, κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ

To γιατί δεν έχει τη συσκευή το επίσημο site της Samsung δεν το ξέρω. Ισως το θεωρούν παραλλαγή του I9000 γι αυτό και δεν το βάζουν.

89% χάρτες μου ακούγεται παλαβό. Μήπως είναι ενεργοποιημένο το GPS συνέχεια; Το process των χαρτών όσες φορές κι αν το κλείσεις θα ενεργοποιηθεί απο μόνο του και πάλι.

Nexus 4 > Stock for a little moment

το gps αυτες τις 2 μερες αντε να το εχω ανοιξει 3 φορες απο μιση ωρα ισα ισα για δοκιμη. Δεν το παρακανα να πεις οτι ξελιγωσα την μπαταρια απο αυτο.. Ετσι μου ερχεται να τους βγαλω τελειως :p

το gps αυτες τις 2 μερες αντε να το εχω ανοιξει 3 φορες απο μιση ωρα ισα ισα για δοκιμη. Δεν το παρακανα να πεις οτι ξελιγωσα την μπαταρια απο αυτο.. Ετσι μου ερχεται να τους βγαλω τελειως :p

Και καλά θα κάνεις να τους βγάλεις τελείως, αλλά θα πρέπει να κάνεις root...

Καλησπέρα και πάλι. Είχα κάνει μία ερώτηση πιο πάνω και αφορούσε το γιατί η συσκευή δεν υπάρχει στο επίσημο ελληνικό site της Samsung. Εάν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Επι τη ευκαιρία το κινητό είναι πλέον στα χέρια μου εδώ και 2 μέρες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες εντυπώσεις. Έχω και μία δεύτερη ερώτηση. Στην κατανάλωση μπαταρίας μου γράφει:

89% χάρτες, 4% αναμονή και 4% αδράνεια. Απ'ότι έχω δει η εφαρμογή των χαρτών τρέχει συνέχεια και παρόλο που πατάω διακοπή ξαναεμφανίζεται.

Συγνώμη εάν κούρασα, κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ

έχεις την 2.3.3 ??? Αν ναι γι'αυτό στο λέει. Άλλαξε σε 2.3.6

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

έχεις την 2.3.3 ??? Αν ναι γι'αυτό στο λέει. Άλλαξε σε 2.3.6

Δηλαδή είναι λογικό οι χάρτες σε αυτή την έκδοση να τρώνε τόση μπαταρία? Δεν υπάρχει τρόπος να μην ανοίγουν? Μόνο αν "πειράξω" το λογισμικό? Και αν το πειράξω θα είμαι εκτός εγγύησης?

Πυροβολισμός με ερωτήσεις..

λοιπον το πηρα τελικα εχθες, εντυπωσεις πολυ καλες (ερχομαι απο Χ5) και ποιοτητα καλη αλλα οχι και τεραστια διαφορα απο το Χ5...

Αυτο που με εχει απογοητευσει ειναι το ηχειο, και αυτο ειναι οπως σχεδον σε ολα τα smartphones οχι δυνατο...επισης να ρωτησω κατι ledακι για τις ειδοποιησεις δεν εχει?

ποια μανισια ρομ εχετε να προτεινετε παιδες, απο τις 2.3.6 . Βασικη προυποθεση ειναι να εχει ελληνικο πληκτρολογιο..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

ποια μανισια ρομ εχετε να προτεινετε παιδες, απο τις 2.3.6 . Βασικη προυποθεση ειναι να εχει ελληνικο πληκτρολογιο..

I9001XXKPS HUNGARY(VDH)

Όλος ο κατάλογος εδω

Ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο

να ρωτησω.... εκτος απο την φωτεινότητα στην οθονη μπορουμε να κανουμε αλλη ρυθμιση? χρωματα ...? ραταω γιατι ενας φιλος ειδε το S2 και 'επαθε' απο τα χρωματα που εχει η οθονη. και στο δικο μου ουτε που το ανεφερε....! εβγαλα την μεβρανη αλλα τα ιδια.... τι λέτε?

Καμια απαντηση?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Καμια απαντηση?

Αν φορέσεις κάποιον kernel με voodoo color και κατεβάσεις την εφαρμογή voodoo control απο το market, μπορείς να κάνεις τα χρώματα όπως θες.

λοιπον το πηρα τελικα εχθες, εντυπωσεις πολυ καλες (ερχομαι απο Χ5) και ποιοτητα καλη αλλα οχι και τεραστια διαφορα απο το Χ5...

Αυτο που με εχει απογοητευσει ειναι το ηχειο, και αυτο ειναι οπως σχεδον σε ολα τα smartphones οχι δυνατο...επισης να ρωτησω κατι ledακι για τις ειδοποιησεις δεν εχει?

Για ειδοποιήσεις δοκίμασε την εφαρμογή noLed απο το market. Αν θες να ανάβουν μόνο τα led της συσκευής, χρειάζεσαι kernel με BLN (backlight led notification) και την εφαρμογή BLN contol απο το market.

Κώστας

To ΒLN δεν ξέρω άμα δουλεύει σε μας. Ιδιαίτερα όσοι έχουμε custom rom και άλλο kernel δημιουργεί προβλήματα.

Το NoLed είναι η καλύτερη λύση. Οποτε έχεις αναπάντητη κλήση , email , μηνυμα σου βγάζει μόνιμα ένα εικονίδιο στην οθόνη ακόμα κι όταν είναι κλειστή.

Nexus 4 > Stock for a little moment

Αγορα σημερα το S Plus και θα ηθελα 2 συμβουλες για αρχη

α) επιδει δεν γραφει μεσα στο εγχειριδιο ποσες ωρες ειναι η πρωτη φορτιση τις μπαταριας. ποσο να το αφησω?

β) να του κανω αναβαθμιση λογισμικου?

υ.γ. ειναι το πρωτο μου android κινητο

α) επιδει δεν γραφει μεσα στο εγχειριδιο ποσες ωρες ειναι η πρωτη φορτιση τις μπαταριας. ποσο να το αφησω?

καλησπερα και καλως ηρθες

θα ξεκινησω απο το τελος πρωτα θα διαβασεις για το android ;)

μετα θα δεις αν θα περασεις καποια αναβαθμισμενη στοκ ρομ η θα του περασεις καποια custom rom

το αφηνεις μεχρι να φορτισει

ρε παιδια του εβαλα να κανει αναβαθμιση στην KPS (VDH) και ειναι στη φορτωση του system.img εδω και 40 λεπτα και στο 50%, ποση ωρα κανει? νομιζω οτι κατι δε παει καλα...

το εβαλα σε αλλη θυρα και δουλεψε ΟΚ, παντως αναμεσα στα 2 firm καλα δεν εκανα που εβαλα το VDH? νομιζω αυτο λεει και ο φιλος στη σελιδα 21

Edited by ea6gka

• Administrators

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

Modpic.gif

VDH σημαινει Vodafone Hungary? γιατι βαζω το σιμακι της κοσμοτε και δεν το βλεπει...

VDH σημαινει Vodafone Hungary? γιατι βαζω το σιμακι της κοσμοτε και δεν το βλεπει...

Και γώ sim της cosmote έχω αλλά δεν αντιμετώπισα καποιο προβλημα. Κάνε ένα hard reset μετά το φλασάρισμα.

αν εχω καταλαβει καλα για να βαλω την boodrom δεν χρειαζεται πρωτα να εχω βαλει το CWM? καρφι οπως ειναι με τον odin απο τη στοκ ρομ?

Δεν χρειάζεται. Μαζί με την broodrom θα εγκατασταθεί και το CWM.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001)

broodROM RC2

Cranium Kernel v6

Edited by kouros17

γμτ ειναι πολυ διαφορετικα απο το Χ5 και μπερδευομαι...οποτε δεν κανω τπτ διαφορετικο απο την ιδια διαδικασια με τη μανισια ρομ. right?

Δεν κάνεις κάτι διαφορετικό. Απλώς θά κάνεις δύο εγκαταστάσεις με τον odin. Στην αρχή την ρομ και μετά την επανεκκίνηση θα ξαναπας odin για να φλασάρεις και το κερνελ (όπως λένε οι οδηγίες εδώ) :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001)

broodROM RC2

Cranium Kernel v6 1900 MHz

Edited by kouros17

ναι οκ τα εχω διαβασει, απλα ρωταω γιατι καμμια φορα οταν ειναι πολυ απλα τα πραγματα αναρωτιεσε μηπως σου ξεφευγει κατι.... :P

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)