kouros17 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) παιδια το χω εναμισυ χρονο και δεν εχω κανει root. τωρα απο που να αρχισω δεν ξερω βλεπω και πολλες σελίδες θα με βοηθήσει κανείς? προβλήματα 1. σβηνει και αναβει η οθόνη μονη της 2. κανει επανακκινηση 3. δεν κανω update μεσω kies 4. kanei epanekkinhsh syxna Βασικά τα προβλήματα σου είναι οι επανεκκινήσεις και το σβήσιμο της οθόνης. Το πιο πιθανό είναι να φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει. Μπορείς να το διαπιστώσεις αν είναι αυτό κάνοντας ένα factory reset στο τηλέφωνό σου και κρατώντας το για κάποιο διάστημα έτσι καθαρό χωρίς να εγκαταστήσεις εφαρμογές για να δεις αν όντως είναι αυτό. Αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να βρεις ποια εφαρμογή σου κάνει τη ζημιά και να την απεγκαταστήσεις. Πάντως θα σου πρότεινα και εγώ, αυτό που σου πρότεινε ο Giannis 79 πιο πάνω. :) Όσο για το Kies Samsung δύο πράγματα. Πρώτον μην περιμένεις άδικα αναβάθμιση από την ελληνική samsung (ούτε έγινε και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ). Την όποια αναβάθμιση την κάνουμε μόνοι μας χειροκίνητα από το site των xda εδώ. Δεύτερον, όσο και αν σου ακουστεί περίεργο το Kies Samsung, παρ'ότι επίσημο πρόγραμμα είναι κακό για το τηλέφωνό μας και άχρηστο (ίσως επειδή σχεδιάστηκε για το παλιότερο λειτουργικό Bada) και προσωπικά δεν το έχω καν στον υπολογιστή μου. Η μόνη του χρησιμότητα είναι για την εγκατάσταση των usb drivers. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076977&page=12 Εγω που εχω cm10 και το θελω στο κινητο μου ποιο βημα κανω απ'ολα αυτα ?? :worry: Την έχω εγκαταστήσει εδώ και αρκετό καιρό στην cm10 και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάστηκα καν το titanium που λέει στις οδηγίες εγκατάστασης (έτσι και αλλιώς δεν το έχω). Έκανα τα εξής: 1) Διαχείριση εφαρμογών/συλλογή (gallery)/εκκαθάριση δεδομένων 2) Εγκατάσταση του zip αρχείου από recovery 3) Wipe cache και dalvik cache και fix permissions Ακολούθησα δηλαδή τις οδηγίες που δίνει στο πρώτο post εδώ, χωρίς να κάνω clear data με το titanium, αλλά από την διαχείριση εφαρμογών του τηλεφώνου. Edited March 8, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Βασικά τα προβλήματα σου είναι οι επανεκκινήσεις και το σβήσιμο της οθόνης. Το πιο πιθανό είναι να φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει. Μπορείς να το διαπιστώσεις αν είναι αυτό κάνοντας ένα factory reset στο τηλέφωνό σου και κρατώντας το για κάποιο διάστημα έτσι καθαρό χωρίς να εγκαταστήσεις εφαρμογές για να δεις αν όντως είναι αυτό. Αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να βρεις ποια εφαρμογή σου κάνει τη ζημιά και να την απεγκαταστήσεις. Πάντως θα σου πρότεινα και εγώ, αυτό που σου πρότεινε και ο Giannis 79 πιο πάνω. :) Όσο για το Kies Samsung δύο πράγματα. Πρώτον μην περιμένεις άδικα αναβάθμιση από την ελληνική samsung (ούτε έγινε και μάλλον δεν θα γίνει ποτέ). Την όποια αναβάθμιση την κάνουμε μόνοι μας χειροκίνητα από το site των xda εδώ. Δεύτερον, όσο και αν σου ακουστεί περίεργο το Kies Samsung, παρ'ότι επίσημο πρόγραμμα είναι κακό για το τηλέφωνό μας και άχρηστο (ίσως επειδή σχεδιάστηκε για το παλιότερο λειτουργικό Bada) και προσωπικά δεν το έχω καν στον υπολογιστή μου. Η μόνη του χρησιμότητα είναι για την εγκατάσταση των usb drivers. Την έχω εγκαταστήσει εδώ και αρκετό καιρό στην cm10 και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάστηκα καν το titanium που λέει στις οδηγίες εγκατάστασης (έτσι και αλλιώς δεν το έχω). Έκανα τα εξής: 1) Διαχείριση εφαρμογών/συλλογή (gallery)/εκκαθάριση δεδομένων 2) Εγκατάσταση του zip αρχείου από recovery 3) Wipe cache και dalvik cache και fix permissions Ακολούθησα δηλαδή τις οδηγίες που δίνει στο πρώτο post εδώ, χωρίς να κάνω clear data με το titanium, αλλά από την διαχείριση εφαρμογών του τηλεφώνου. Το περασα και δουλευει αψογα !!! ΚΑΙ αποθηκευση στην sd... :lol: ενα πραγμα με χαλαγε στην jelly bean και παει και αυτο !!! το photosphere θα το βαλει το τυπος σε επομενη εκδοση ? ξερουμε ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Κάποιοι λένε ότι χρειάζεται να έχει γυροσκόπιο το τηλέφωνο για να λειτουργήσει το photosphere (και το τηλέφωνό μας δεν έχει), κάποιοι ισχυρίζονται ότι μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς αυτό. Θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Έβαλα την I9001_3.X_JB_BIGMEM_OC_CITKernel_v10.5_signed ..δεν έπρεπε να διορθωθεί? Πάλι τα ίδια κάνει! δηλαδη παλι την big mem ξαναβαλες?:lol: μη βαλεις την bigmem βαλε την απλη για να σου γραφει 720p!! Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) δηλαδη παλι την big mem ξαναβαλες?:lol: μη βαλεις την bigmem βαλε την απλη για να σου γραφει 720p!! Οταν το δοκιμαζα το βιντεο ειχα αυτο το κερνελ...το αλλαξα και ολα οκ..απλα δεν ελεγε πουθενα πως το bigmen εχει θεμα με το 720p ... αλλα τωρα ολα καλα !!:shifty: Υπαρχει τροπος στην cm10 να απενεργοποιήσω το animation οταν κλειδωσω το κινητο και σβηνει η οθονη..αυτο με το TV theme με εχει κουρασει λιγο... Edited March 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Υπαρχει τροπος στην cm10 να απενεργοποιήσω το animation οταν κλειδωσω το κινητο και σβηνει η οθονη..αυτο με το TV theme με εχει κουρασει λιγο... Πήγαινε ρυθμίσεις συστήματος/επιλογές για προγραμματιστές/κλίμακα κίνησης παραθύρου και επέλεξε "κινούμενες εικόνες απενεργοποιημένες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Πήγαινε ρυθμίσεις συστήματος/επιλογές για προγραμματιστές/κλίμακα κίνησης παραθύρου και επέλεξε "κινούμενες εικόνες απενεργοποιημένες". Ευχαριστω πολυ Κουρος !!! Και κατι τελευταιο..εχω παρατηρισει πως μερικες φορες που παταω να κλειδωσει η οθονη ξανα ανοιγει για 1 δευτερολεπτο και μετα σβηνει.... ξερει κανενας τι παιζει με αυτο ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Αυτό πρέπει να είναι ένα bug μάλλον. Τώρα της ρομ ή του kernel δεν είμαι σίγουρος. Μου το κάνει και σε μένα μερικές φορές, αλλά εντάξει δεν μ'ενοχλεί και δεν το έψαξα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αυτό πρέπει να είναι ένα bug μάλλον. Τώρα της ρομ ή του kernel δεν είμαι σίγουρος. Μου το κάνει και σε μένα μερικές φορές, αλλά εντάξει δεν μ'ενοχλεί και δεν το έψαξα περισσότερο. Αυτό είναι bug του kernel...με το PhenomKernel που δοκίμασα δεν το έκανε αλλά του CastagnalT είναι ακόμη η καλύτερη επιλογή μέχρι στιγμής σε ότι αφορά απόδοση/μπαταρία! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zist Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 zist διάβασε καλά τον οδηγό του kouros17. Εγώ αυτό έκανα χωρίς να εχω ασχοληθεί καθόλου μέχρι τώρα ούτε με root ούτε custom rom. Ο οδηγός είναι αναλυτικότατος και απλός. Το πιο βασικό βήμα είναι να κάνεις ένα καλό backup να μη χάσεις επαφές μηνυματα αρχείο κλήσεων και apps και όλα τα άλλα είναι τυφλοσούρτης. Ακολούθα κατά γράμμα τον οδηγό. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα την CyanogenMod 10 by ivendor. Εγώ έπαθα πλάκα όταν πέρασα απο μαμα σε αυτό. Οτιδήποτε δεν καταλαβαίνεις από τον οδηγό ρώτα και πολύ ευχαρίστως θα σε βοηθήσω αν και είμαι πολύ νέος στα κόλπα εδω πέρα. Απότι βλέπω υπάρχουν πολλοί έμπειροι χρήστες που απαντούν αμεσα σε οποιαδήποτε απορία. που θα τον βρω τον οδηγό του σε ποια σελίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 που θα τον βρω τον οδηγό του σε ποια σελίδα? Δες την υπογραφή του kouros 3 post πιο πάνω!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 που θα τον βρω τον οδηγό του σε ποια σελίδα? Εδώ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Γεια χαρά και πάλι. Μιας και βλέπω ότι μπορούμε να παρέμβουμε σε όλες τις παραμέτρους του κινητού έχει βρει κανείς κάποιο tweak ή κάποιο πακέτο ή πρόγραμμα που να αυξάνει την ένταση στα ακουστικά ή/και να βελτιώνει την ποιότητα του ήχου? Ήταν ένα από τα αρνητικά που με είχε ξενερώσει εξαρχής οταν αγόρασα το S+ μιας και το κινητό το χρησιμοποιώ και για mp3 player (το άλλο ήταν ο δέκτης του GPS). Έχω διαβάσει αρκετά απο XDA αλλά έχει βρει δοκιμάσει κανείς κάτι επιβεβαιωμένα? Απαντώντας στην ερώτησή μου δοκίμασα το walkman των sony xperia εδώ. Το έβαλα πριν λίγη ώρα και δεν μπορώ να πω ασφαλή αποτελέσματα. Για πιο δυνατή ένταση δεν το βλέπω (ισως λίγο), πιθανώς όμως έχει καλύτερη ποιότητα ήχου. Θα το δοκιμάσω κι άλλο και θα επανέλθω. Edited March 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Απαντώντας στην ερώτησή μου δοκίμασα το walkman των sony xperia εδώ. Το έβαλα πριν λίγη ώρα και δεν μπορώ να πω ασφαλή αποτελέσματα. Για πιο δυνατή ένταση δεν το βλέπω (ισως λίγο), πιθανώς όμως έχει καλύτερη ποιότητα ήχου. Θα το δοκιμάσω κι άλλο και θα επανέλθω. Γενικα δεν νομιζω πως υπαρχει λυση σε αυτο που θελεις...μονο με custom rom και αλλο kernel εχω δει λιγο πιο δυνατο ηχο...αλλα οχι τρελα πραγματα.... :worry: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Απο ότι είδα έχουμε update απο τον ivendor ...πρόλαβε κανείς δοκιμή ? :) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 5 μερες με την 4.2.2 by xistance κι εχω να παρατηρησω τα εξης: 1. Παιδευτηκα πολυ μεχρι να την κανω να δουλεψει καλα. Πρωτα δε δουλευε το deepsleep μετα προβλημα με το wifi, μετα βγηκε η alpha 5 που δε δουλευε το wifi οπως και με τη cm10.1 και jellytime του doomsday, μετα δεν εμφανιζοταν καποιες εφαρμογες στο μαρκετ επειδη κατεβασα το dpi στα 180... 2. Ειχα στην αρχη lowercpu freq στα 122 κι οταν ξεκλειδωνε λαγκαρε πολυ. 3. Οταν ομως τα ελυσα ολα αυτα η ρομ πεταει. Γρηγορη χωρις κολληματα καθολου. Λιγο κολλαει στα παιχνιδια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο τουλαχιστιν για μενα. Ειμαι ακομα με στοκ κερνελ. Και μπαταρια πολυ καλη. Απο τις 8 το πρωι με αρκετη χρηση και wifi 3g ολη μερα και ειμαι στο 65%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Απο ότι είδα έχουμε update απο τον ivendor ...πρόλαβε κανείς δοκιμή ? :) Δεν ειδα καμια διαφορα..λεει κιολας πως εχει κανει αλλαγες στο wifi..δεν ξερω αμα φταιει αυτο αλλα δεν μπορω να συνδεθω ...παταω να ανοιξει και μενει εκει.... :worry: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ωχ ναι? Περίεργο! Υποτίθετε εβαλε καινουργιους drivers για wifi! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ωχ ναι? Περίεργο! Υποτίθετε εβαλε καινουργιους drivers για wifi! Απο οτι διαβασα στο xda με στοκ ρομ ολα πανε ρολοι...απλα εγω που ειμαι με castagna υπαρχει μια ασυμβατοτητα μαλλον...οποτε περιμενω update ... :wacko: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Γεια χαρά και πάλι. Μιας και βλέπω ότι μπορούμε να παρέμβουμε σε όλες τις παραμέτρους του κινητού έχει βρει κανείς κάποιο tweak ή κάποιο πακέτο ή πρόγραμμα που να αυξάνει την ένταση στα ακουστικά ή/και να βελτιώνει την ποιότητα του ήχου? Δοκίμασα διάφορα χωρίς σπουδαία αποτελέσματα και τελικά εκείνο που κάπως βελτίωσε την ένταση του ήχου, ήταν ο Castagna kernel. Εδώ και πολύ καιρό o Castagna έχει προσθέσει increase volume tweak στο kernel και είναι αλήθεια ότι δουλεύει. Όχι μεγάλη διαφορά, αλλά είναι καλύτερα απ'ότιδήποτε άλλο δοκίμασα. Απο ότι είδα έχουμε update απο τον ivendor ...πρόλαβε κανείς δοκιμή ? :) Ναι την εγκατέστησα και είναι το ίδιο υπέροχη με την προηγούμενη βερσιόν. :) Αν και πέρα από τους νέους wifi drivers δεν έχει άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές. Δεν ειδα καμια διαφορα..λεει κιολας πως εχει κανει αλλαγες στο wifi..δεν ξερω αμα φταιει αυτο αλλα δεν μπορω να συνδεθω ...παταω να ανοιξει και μενει εκει.... :worry: Έγινε ένας μικρός χαμός με το θέμα του wifi. Σε άλλους δεν υπήρχε πρόβλημα σε άλλους ναι. Τελικά ο arco ανακάλυψε ότι φταίει η router encryption. Όσοι έχουν WEP encryption στο router έχουν πρόβλημα με το wifi που λύνεται με την αλλαγή σε WPA 2. Edited March 11, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Απο χθές βράδυ που το έχω με το default Kernel δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα με το wifi. ολα καλα Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δοκίμασα διάφορα χωρίς σπουδαία αποτελέσματα και τελικά εκείνο που κάπως βελτίωσε την ένταση του ήχου, ήταν ο Castagna kernel. Εδώ και πολύ καιρό o Castagna έχει προσθέσει increase volume tweak στο kernel και είναι αλήθεια ότι δουλεύει. Όχι μεγάλη διαφορά, αλλά είναι καλύτερα απ'ότιδήποτε άλλο δοκίμασα. Σόρι που επανέρχομαι στο θέμα του ήχου αλλά το έψαξα λίγο τις τελευταίες μέρες και τα συμπεράσματά πιθανώς να ενδιαφέρουν κάποιους και ήταν τα εξής: Μπορείς να πιθανώς να βελτιώσεις την ποιότητα και την ένταση του ήχου με το voodoo sound (αυτό αναφέρουν πολλοί ενθουσιασμένοι τύποι σε αρκετά blogs που διάβασα) το οποίο υπάρχει στο Play Store και σε free εκδοση. Ωστόσο χρειάζεται root και συγκεκριμένους kernel (o μαμα του CM10 by ivendor δεν το υποστηρίζει). Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω μιας και είμαι αρχάριος ακόμα και διστάζω να φλασάρω διάφορα ROMs και kernel. Υπάρχουν kernel που έχουν audio enhancement όπως του CastagnaT που αναφέρει ο kouros στην παραθεση. Η τρίτη λύση την οποία ακολούθησα και για μένα ήταν η πιο απλή ήταν να φλασάρω το walkman της sony στο link που δίνω παραπάνω. Μπορεί να είναι placebo effect αλλά άκουσα αρκετά κομματια που άκουγα και πρίν και μου φαίνονται λίγο καλύτερα σε μπασο και καθαρότητα ίσως και σε ένταση ωστόσο όχι κάτι τρελά θεαματικό. Όποιος όμως το επιχειρήσει να ξέρει οτι εκτός του walkman app θα φλασαρει πακέτο την bravia engine (xperia launcher και διάφορα άλλα) του xperia οπότε καλό είναι να πάρει ένα backup πριν ωστε αν δε τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα ή δε κάνει κέφι τα xperia να γυρίσει σε ότι είχε και αυτό το λέω γιατί δεν γίνεται απλή απεγκατέσταση. Εγώ τα απενεργοποίησα γιατι δε μ αρεσαν. Πάντως είμαι σχετικά ικανοιποιημένος αλλά παντα έτοιμος να δοκιμάσω κάτι καινουργιο και καλύτερο. Αυτά τα λίγα. Όποιος έχει και άλλες πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Σόρι που επανέρχομαι στο θέμα του ήχου αλλά το έψαξα λίγο τις τελευταίες μέρες και τα συμπεράσματά πιθανώς να ενδιαφέρουν κάποιους και ήταν τα εξής: Μπορείς να πιθανώς να βελτιώσεις την ποιότητα και την ένταση του ήχου με το voodoo sound (αυτό αναφέρουν πολλοί ενθουσιασμένοι τύποι σε αρκετά blogs που διάβασα) το οποίο υπάρχει στο Play Store και σε free εκδοση. Ωστόσο χρειάζεται root και συγκεκριμένους kernel (o μαμα του CM10 by ivendor δεν το υποστηρίζει). Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω μιας και είμαι αρχάριος ακόμα και διστάζω να φλασάρω διάφορα ROMs και kernel. Γιατί σόρι? :rolleyes: Γι'αυτό είμαστε εδώ για να ανταλλάσσουμε γνώμες και πληροφορίες. Προσωπικά μ'ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο θέμα και χαίρομαι να βλέπω κάποια χρήσιμη πληροφορία. Το voodoo sound που απ'ότι διαβάζω είναι από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, δυστυχώς είναι μόνο για το απλό galaxy s και όχι για το plus με όποια ρομ ή κερνελ και αν έχεις. :( Πάντως αν πάρεις ένα nandroid backup της ρομ όπως είναι τώρα, μετά μπορείς να πειραματιστείς με άλλες ρομ και κερνελ. Φύλαξε το backup στην εξωτερική, ώστε να μπορείς να "καθαρίζεις" άφοβα την εσωτερική σου κάρτα (αν χρειαστεί) και αν προκύψει κάποια δυσλειτουργία ή κάτι δεν σου αρέσει, μπορείς να επαναφέρεις το backup και το τηλέφωνό σου θα είναι ακριβώς όπως είναι τώρα (ίδια ρομ, κερνελ, εφαρμογές και ρυθμίσεις). Και για ότι ανακαλύπτεις παρακαλώ να μας ενημερώνεις. :) Edited March 12, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ξαναεβαλα beta2 γιατι ειχα προβλημα με το wifi.Δε το ενεργοποιουσε καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ξαναεβαλα beta2 γιατι ειχα προβλημα με το wifi.Δε το ενεργοποιουσε καν... Είναι επειδή στο router σου έχεις επιλεγμένη μάλλον τη WEP κρυπτογράφηση, ενώ χρειάζεται WPA. Μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του router σου και να την αλλάξεις. Εκτός του ότι μετά το wifi θα λειτουργήσει, θα είσαι και πιο ασφαλής. Η WEP κρυπτογράφηση ήταν σε χρήση πριν χρόνια και πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να την "σπάσει". Εκτός και αν το router σου έχει μόνο WEP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts