deinosauraki Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Κατεβασε την κανονικα και περνα την μεσω cwm κι αν συνεχισει αλλαξε και kernel Προς το παρόν άλλαξα το stock kernel, έβαλα Castagna. Θα το παρακολουθήσω για 1-2 μέρες και βλέπουμε. Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean86 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 όπως ξέρουμε η παρακάτω διαδικασία είναι για την εγκατάσταση rom, για αναβάθμιση όμως, (χωρίς να χάσουμε δεδομένα) τι απο τα παρακάτω ΔΕΝ πρέπει να κάνω??? Φαντάζομαι αυτά που έχω με έντονη γραφή.... wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system format/sdcard install rom wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 όπως ξέρουμε η παρακάτω διαδικασία είναι για την εγκατάσταση rom, για αναβάθμιση όμως, (χωρίς να χάσουμε δεδομένα) τι απο τα παρακάτω ΔΕΝ πρέπει να κάνω??? Φαντάζομαι αυτά που έχω με έντονη γραφή.... wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system format/sdcard install rom wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache Σε περίπτωση αναβάθμισης κάνεις μόνο wipe cache, wipe dalvik & fix permission και δεν χάνεις τίποτα!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 όπως ξέρουμε η παρακάτω διαδικασία είναι για την εγκατάσταση rom, για αναβάθμιση όμως, (χωρίς να χάσουμε δεδομένα) τι απο τα παρακάτω ΔΕΝ πρέπει να κάνω??? Φαντάζομαι αυτά που έχω με έντονη γραφή.... wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system format/sdcard install rom wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache Ακριβώς. Κάνε μόνο wipe cache, wipe dalvik cache και fix permitions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Υπήρχαν μερικά firmwares της 2.3.6. έκδοσης που είχαν πρόβλημα με το wifiετικά με το τηλέφωνο και πες μας ποια είναι η έκδοση βασικού φάσματος (είναι το baseband ή modem του τηλεφώνου). Το πρόβλημα μάλλον θα λυθεί αν εγκαταστήσεις κάποια άλλη stock rom, ή αν θέλεις κάποια α. εκδοση firmware 2.3.6 Εκδοση βασικου φασματος I9001XXKPM Εκδοση kermel 2.6.35.7.perfdpi@DELL170#1 Αριθμος κατασκευης gingerbread.xxkqi Για πες καμια ιδεα τι να κανω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 εκδοση firmware 2.3.6 Εκδοση βασικου φασματος I9001XXKPM Εκδοση kermel 2.6.35.7.perfdpi@DELL170#1 Αριθμος κατασκευης gingerbread.xxkqi Για πες καμια ιδεα τι να κανω;;; Περίεργο, το τηλέφωνό σου έχει μία από τις καλύτερες stock rom (XXKQI) και ένα από τα καλύτερα baseband (XXKPM), τα οποία δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το wifi. :rolleyes: Το πρώτο που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι ένα factory reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων), να δεις κατά πόσο με "καθαρό" το τηλέφωνο θα συνεχίζεται το πρόβλημα. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται θα σου πρότεινα να αλλάξεις ρομ. Υπάρχουν πολλές καλές custom rom για το τηλέφωνό μας. Από GINGERBREAD θα σου πρότεινα ή την Shadow ή την Ginger Revenge, από ICS την CyanogenMod 9 RC (Build 5) και αν θέλεις JELLY BEAN θα σου πρότεινα την CyanogenMod 10 by ivendor Οδηγός για την εγκατάσταση custom rom υπάρχει εδώ και αν έχεις οποιαδήποτε απορία ρώτα. Μην ξεχάσεις πριν κάνεις οτιδήποτε να πάρεις ένα backup των εφαρμογών των ρυθμίσεών σου, όλων όσων χρειάζεσαι και φυσικά των επαφών σου (καλύτερα όχι με το Samsung Kies αλλά με κάποιο άλλο πρόγραμμα από το play store). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Έβαλα με OTA την καινούρια version του ivendor. 3 μέρες τώρα, 3 reset!!!:mad: Εμένα εδώ και μια βδομάδα ήταν όλα καλα και απο χθες το βράδυ είχα 2 shutdown (αναβάθμισα απο ΟΤΑ):( Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εμένα εδώ και μια βδομάδα ήταν όλα καλα και απο χθες το βράδυ είχα 2 shutdown (αναβάθμισα απο ΟΤΑ):( Δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση με όλα τα wipe (data, cache, dalvik cache και format system) ή άλλαξε kernel (Castagna, Nexus, ή Phenom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Τωρα μιας και το ανέφερες! Οταν κάνεις καθαρή εγκατάσταση μιας rom και θές να περάσεις άλλο kernel μπορείς να το κανεις κατευθείαν το ένα μετά το άλλο? Δηλαδή να φάσάρεις την rom και χωρίς επαννεκίνηση (να ξεκινήσει η rom πρώτη φορά) να φλασάρεις το kernel και μετά να επαννεκινήσεις ? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Τωρα μιας και το ανέφερες! Οταν κάνεις καθαρή εγκατάσταση μιας rom και θές να περάσεις άλλο kernel μπορείς να το κανεις κατευθείαν το ένα μετά το άλλο? Δηλαδή να φάσάρεις την rom και χωρίς επαννεκίνηση (να ξεκινήσει η rom πρώτη φορά) να φλασάρεις το kernel και μετά να επαννεκινήσεις ? Ναι μπορείς, αλλά νομίζω ότι καλύτερα είναι να επανακκινήσεις το τηλέφωνο (για να δεις αν ανοίγει σωστά) και αμέσως μετά (πριν κάνεις το βασικό setup και κυρίως την επαναφορά των εφαρμογών) να μπεις recovery για να εγκαταστήσεις το kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Δεν ξέρω αν ήταν θέμα stock kernel, αλλά 2 24ωρα με τον kernel castagnia δεν είχα κανένα reboot. Επίσης μόλις συμπλήρωσα 24 ώρες κανονικής χρήσης και η μπαταρία είναι στο 66%. Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ναι μπορείς, αλλά νομίζω ότι καλύτερα είναι να επανακκινήσεις το τηλέφωνο (για να δεις αν ανοίγει σωστά) και αμέσως μετά (πριν κάνεις το βασικό setup και κυρίως την επαναφορά των εφαρμογών) να μπεις recovery για να εγκαταστήσεις το kernel. Σ ευχαριστώ φιλαράκι ;) Γενικώς ποιο kernel προτείνετε? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Ποιο ειναι το καλυτερο baseband και εχει καποιος καποιο λινκ ?? διοτι με το "μαμα" δεν μπαινω με τιποτα σε deep sleep Βασικά ποιο προτείνετε μεταξύ kpo και kpm ? Edited February 28, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Γεια χαρά Έχω παρατηρήσει το εξης: Για κάθε εφαρμογή που τρέχω αφού την κλείσω εάν πάω στις ρυθμίσεις - εφαρμογές - και δώ την εφαρμογή που μόλις έτρεξα παρατηρώ ότι μπορώ να πατήσω το κουμπί "αναγκαστικό κλείσιμο". Μήπως λοιπόν η εφαρμογή τρέχει από πίσω και άρα τρώει μνήμη και άρα μπαταρία; Μπορεί να λέω μεγάλη χαζομάρα βέβαια αλλά εγω για καλό και για κακό θα τις κλείνω και έτσι. Και κάτι άλλο όποιον task killer και να κατέβασα δεν έχει καμιά διαφορά η επιλογή "αναγκαστικό κλείσιμο" ενεργοποιείται αφού τρέξω οποιαδήποτε εφαρμογή. btw έχω CM10 beta1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Γεια χαρά Έχω παρατηρήσει το εξης: Για κάθε εφαρμογή που τρέχω αφού την κλείσω εάν πάω στις ρυθμίσεις - εφαρμογές - και δώ την εφαρμογή που μόλις έτρεξα παρατηρώ ότι μπορώ να πατήσω το κουμπί "αναγκαστικό κλείσιμο". Μήπως λοιπόν η εφαρμογή τρέχει από πίσω και άρα τρώει μνήμη και άρα μπαταρία; Μπορεί να λέω μεγάλη χαζομάρα βέβαια αλλά εγω για καλό και για κακό θα τις κλείνω και έτσι. Και κάτι άλλο όποιον task killer και να κατέβασα δεν έχει καμιά διαφορά η επιλογή "αναγκαστικό κλείσιμο" ενεργοποιείται αφού τρέξω οποιαδήποτε εφαρμογή. btw έχω CM10 beta1. Είναι θέμα android. Όταν βγαίνεις από μια εφαρμογή, δεν κλείνει. Πηγαίνει στο backround και καταναλώνει κάποια μνήμη. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται για λόγους ταχύτητας αν θες να χρησιμοποιήσεις πάλι την εφαρμογή. Δηλαδή διαφορετικό χρόνο έχει η εφαρμογή για να τρέξει πρώτη φορά και διαφορετικό όταν τρέχει στο backround και εσύ την ανακαλείς. Ο μόνος τρόπος να κλείσει η εφαρμογή μόνη της, είναι να χρειαστεί το σύστημα τους πόρους που καταναλώνει η εφαρμογή και να τους απελευθερώσει έτσι ώστε να τους δεμεύσει για κάτι άλλο. Οπότε ένας task manager θεωρώ ότι είναι αναγκαίος. Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Oι talk managers/killers είναι παντελώς άχρηστοι στο android από froyo και μετά, γιατί oι "σκοτωμένες" εφαρμογές ανασταίνονται απ'ευθείας, έτσι το μόνο που καταφέρνει κάποιος είναι να χαλάει μπαταρία. Διαβάστε εδώ... Εκτός από το autokiller, μια πρόσφατη εφαρμογή που βάζει τις background εφαρμογές σε "νάρκωση" είναι το greenify, με πολλές θετικές κριτικές. Φυσικά για όλα τα παραπάνω απαιτείται root. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 παιδια ειναι κανεις απο γιαννενα που να μπορει να μου κανει εγκατασταση μια custom rom? θα το εκτιμουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Σ ευχαριστώ φιλαράκι ;) Γενικώς ποιο kernel προτείνετε? Και τα τρία γνωστά που υπάρχουν πλέον, είναι το ίδιο καλά και οι διαφορές τους ελάχιστες. Δοκίμασέ τα αν θέλεις, κρατώντας το καθένα για κάποιες μέρες και αποφασίζεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα. :)πό Από Castagna θα σου πρότεινα αυτήν εδώ την βερσιόν. Ποιο ειναι το καλυτερο baseband και εχει καποιος καποιο λινκ ?? διοτι με το "μαμα" δεν μπαινω με τιποτα σε deep sleep Βασικά ποιο προτείνετε μεταξύ kpo και kpm ? To KPM είναι δοκιμασμένο και από τα καλύτερα baseband που υπάρχουν. Το KPO το δοκίμασα πριν από λίγο καιρό, αλλά το άλλαξα γιατί τότε είχα diaplokernel και μου έκανε shutdowns, αλλά είναι λειτουργικό και δεν πήρε το μάτι μου κάποιο σημαντικό πρόβλημα σε όσους το έχουν. Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι για το πρόβλημα του deep sleep φταίει το baseband. Μερικές φορές σε όλες τις rom και τα kernel το deep sleep δεν λειτουργεί σωστά, αλλά με την αλλαγή governor, με κάποια επανεκκίνηση, ή με καινούρια εγκατάσταση του kernel συνήθως λύνεται. Δηλαδή δεν μπαίνεις σε deep sleep με κανένα kernel; :rolleyes: Γεια χαρά Έχω παρατηρήσει το εξης: Για κάθε εφαρμογή που τρέχω αφού την κλείσω εάν πάω στις ρυθμίσεις - εφαρμογές - και δώ την εφαρμογή που μόλις έτρεξα παρατηρώ ότι μπορώ να πατήσω το κουμπί "αναγκαστικό κλείσιμο". Μήπως λοιπόν η εφαρμογή τρέχει από πίσω και άρα τρώει μνήμη και άρα μπαταρία; Μπορεί να λέω μεγάλη χαζομάρα βέβαια αλλά εγω για καλό και για κακό θα τις κλείνω και έτσι. Και κάτι άλλο όποιον task killer και να κατέβασα δεν έχει καμιά διαφορά η επιλογή "αναγκαστικό κλείσιμο" ενεργοποιείται αφού τρέξω οποιαδήποτε εφαρμογή. btw έχω CM10 beta1. Δεν χρησιμοποιώ task killers για τους λόγους που ανέφερε ο Tyxerakias, αλλά εγκατέστησα εδώ και κάποιες μέρες κάποια εφαρμογή για άλλο λόγο (για καθάρισμα) και είδα ότι ανάμεσα στ'άλλα έχει και έναν αποτελεσματικό task killer. Είναι το clean master. παιδια ειναι κανεις απο γιαννενα που να μπορει να μου κανει εγκατασταση μια custom rom? θα το εκτιμουσα Είναι πολύ εύκολο πάντως, αρκεί να το κάνεις μία φορά. :) Ένας οδηγός υπάρχει εδώ και για όποια απορία έχεις μπορείς να ρωτήσεις. Edited March 1, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Kouros oταν πηγα απο 4.0.4 σε 4.1.2 με το κερνελ που μου ειχε "μαμα" ενα kq1 νομιζω εμπαινα στο cpu spy και εβλεπα πως επι 10 λεπτα λειτουργιας ηταν κολλημενο στα 254 ... και ηταν και ο λογος που ειχα μεινει σε ics...περασα το kpm και εχω δει πως μπαινει μετα απο 1 λεπτο σε deep sleep...εκανα και επανεκινηση και παει μια χαρα !!!!! Kαι το kpo μου εκανε κατι κενα στο σημα...οποτε μενω με jb και kpm και βλεπουμε !!!! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 kouros τον εχω διαβασει αυτον τον οδηγο πολλες φορες αλλα ειλικρινά δεν μπορώ να το κάνω γιατί το φοβαμαι την ολη φαση με backup και ιστοριες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Σάββατο σήμερα και έχω λίγο χρόνο για πειράματα. Μετά από ένα μήνα με τη Remics που συνδυάστηκε τέλεια με το τελευταίο Castagna (όχι το exuv) πολύ καλή μπαταρία, κανένα reboot η fc για μια εβδομάδα με βαριά χρήση και ρυθμίσεις smartass2-sio kai 192-1209hz. Αποφάσισα να πειραματιστώ με την Ivendor βετα2 και προσπαθώ να την κάνω να μοιάζει μe τη Remics που το ui με βόλεψε πάρα πολύ, κατεβάζω τα gapps από remics και κάνω μαγειρέματα διάφορα ή θα πετύχω κάτι της προκοπής ή πάλι ότι είχα πριν. Συμπέρασμα για όποιον διάβασε μέχρι εδώ, για JB βάλε Castagna να βρεις την υγειά σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Σάββατο σήμερα και έχω λίγο χρόνο για πειράματα. Μετά από ένα μήνα με τη Remics που συνδυάστηκε τέλεια με το τελευταίο Castagna (όχι το exuv) πολύ καλή μπαταρία, κανένα reboot η fc για μια εβδομάδα με βαριά χρήση και ρυθμίσεις smartass2-sio kai 192-1209hz. Αποφάσισα να πειραματιστώ με την Ivendor βετα2 και προσπαθώ να την κάνω να μοιάζει μe τη Remics που το ui με βόλεψε πάρα πολύ, κατεβάζω τα gapps από remics και κάνω μαγειρέματα διάφορα ή θα πετύχω κάτι της προκοπής ή πάλι ότι είχα πριν. Συμπέρασμα για όποιον διάβασε μέχρι εδώ, για JB βάλε Castagna να βρεις την υγειά σου... Αν θες να μοιάζει με remics κοίτα αυτό και αυτό το θέμα. Επειδή μ'αρέσει και μένα το look της remics έχω εγκαταστήσει το πρώτο και το μεταφέρω από ρομ σε ρομ. :) Όσο για το Castagna kernel αν και ποτέ δεν ήμουν θαυμαστής του, για την τελευταία βερσιόν θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Αν θες να μοιάζει με remics κοίτα αυτό και αυτό το θέμα. Επειδή μ'αρέσει και μένα το look της remics έχω εγκαταστήσει το πρώτο και το μεταφέρω από ρομ σε ρομ. :) Όσο για το Castagna kernel αν και ποτέ δεν ήμουν θαυμαστής του, για την τελευταία βερσιόν θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι πολύ καλή. Ποια εκδοση απο castagna προτεινετε ?? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ποια εκδοση απο castagna προτεινετε ?? Την τελευταία v.10.5, η οποία είναι πολύ καλή σε μπαταρία και επιδόσεις....μπορείς να δοκιμάσεις την exUV η οποία είναι ακόμα καλύτερη σε μπαταρία αλλά λόγω ότι είναι undervolt, υπάρχει περίπτωση να μην την υποστηρίζει το τηλέφωνο σου....διαφορετικά βάλε την κανονική (I9001_3.X_JB_OC_CITKernel_v10.5_signed.zip) Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Σάββατο σήμερα και έχω λίγο χρόνο για πειράματα. Μετά από ένα μήνα με τη Remics που συνδυάστηκε τέλεια με το τελευταίο Castagna (όχι το exuv) πολύ καλή μπαταρία, κανένα reboot η fc για μια εβδομάδα με βαριά χρήση και ρυθμίσεις smartass2-sio kai 192-1209hz. Αποφάσισα να πειραματιστώ με την Ivendor βετα2 και προσπαθώ να την κάνω να μοιάζει μe τη Remics που το ui με βόλεψε πάρα πολύ, κατεβάζω τα gapps από remics και κάνω μαγειρέματα διάφορα ή θα πετύχω κάτι της προκοπής ή πάλι ότι είχα πριν. Συμπέρασμα για όποιον διάβασε μέχρι εδώ, για JB βάλε Castagna να βρεις την υγειά σου... Λοιπόν κάτι έφτιαξα, για όποιον ενδιαφέρεται κατέβασα τα Remics gapps και τα ξεζίπαρα και πρόσθεσα μέσα στο app το contact.apk από τα gapps Ehndroix. Για το τέλος έβαλα και τοTouchwiz ux5v3 και μου έκατσε μία Ivendor beta 2 που είναι σαν Remics και λίγο καλύτερη γιατί έχει και το Ατομα κατήμαυρο. Το μόνο που με παιδεύει λίγο είναι ότι προτιμώ 4 εικονίδια στην κάτω μεριά (τηλεφωνα, άτομα, μηνύματα και εφαρμογές) και με το που βγάζω το πέμπτο συρικνώνεται λίγο η στήλη προς το κέντρο (ομοιόμορφα όμως όχι ενοχλητικά ή αντιαισθητικά απλά δεν ακροβολίζονται μέχρι όλο το περιθώριο). Τώρα αν έχω πειράξει τιποτα σημαντικό και με τρελάνει από αύριο σε τίποτα reboot, fc ή η μπαταρία αδειάζει γρήγορα, θα ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts