chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 παντως εγω και με το diablokernel που το δοκιμασα, τιποτα, παλι το εκανε Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εψαχνα τα ποστ για την jb Aokp στο xda και πολλοι εχουν θεμα με το deep sleep ...φλασαρα χτες το castagna και παλλι δεν εμπαινε...αμα εβαζα αλλο κερνελ λετε να μπει ?? :( παντως εγω και με το diablokernel που το δοκιμασα, τιποτα, παλι το εκανε Οπότε δεν απέμειναν και πολλά για δοκιμή, μόνο το broodkernel 1.5 (όχι το 1.4) για JB. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 δοκιμασε κανεις το σημερινο κερνελ του diablo? οταν παταω για να κλειδωσει ή οταν σβησει μονη της η οθονη κανει shutdown Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Οπότε δεν απέμειναν και πολλά για δοκιμή, μόνο το broodkernel 1.5 (όχι το 1.4) για JB. :) Επειδη το χτεσινο φλασαρισμα πηρε ωρες αυριο πρωι δοκιμαζω παλλι aokp με broodkernel αλλιως cm10 που ειναι δοκιμασμενη ... :O Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 δοκιμασε κανεις το σημερινο κερνελ του diablo? οταν παταω για να κλειδωσει ή οταν σβησει μονη της η οθονη κανει shutdown Πολύ κακό, συνεχή shutdown και σε μένα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ωραια! δοκιμασα και clear cach,fix permition, κ.τ.λ αλλα τιποτα. τα ιδια. εγω γυρναω στο χθεσινο Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ωραια! δοκιμασα και clear cach,fix permition, κ.τ.λ αλλα τιποτα. τα ιδια. εγω γυρναω στο χθεσινο Το χθεσινό ήταν πολύ καλό, εκεί επιστρέφω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καταπληκτικη η AOKP. Σε εμφανιση ειναι σαν την pacman. Ακριβως οπως την ηθελα. Και γρηγορη και smooth. Σε μενα παντως με τον 3.xx του diablo απο 3-1 ειχα μονο ενα κολλημα. Και σε deepsleep μπαινει κανονικα. Σας ευχαριστω που μου την προτεινατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το χθεσινό ήταν πολύ καλό, εκεί επιστρέφω κι εγώ. Kouros μήπως έχεις κανένα link από το χθεσινό kernel του diabblo να το ξαναβάλω; Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 τον εχουν πιεσει πολυ τον διαβολοδημιουργο και βιαζετε μου φαινεται!!! κι εγω με το χθεσινο δεν ειχα προβλημα, εκτος τα κλασικα βεβαια! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καταπληκτικη η AOKP. Σε εμφανιση ειναι σαν την pacman. Ακριβως οπως την ηθελα. Και γρηγορη και smooth. Σε μενα παντως με τον 3.xx του diablo απο 3-1 ειχα μονο ενα κολλημα. Και σε deepsleep μπαινει κανονικα. Σας ευχαριστω που μου την προτεινατε. Απο ποια ρομ ειναι αυτο το screenshot ??? :blink: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Kouros μήπως έχεις κανένα link από το χθεσινό kernel του diabblo να το ξαναβάλω; Πάρτο απο εδώ το ανέβασα στο drive! https://docs.google.com/open?id=0B2-UxvDMBM3iNzBnVE5TMWMyVlE Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καταπληκτικη η AOKP. Σε εμφανιση ειναι σαν την pacman. Ακριβως οπως την ηθελα. Και γρηγορη και smooth. Σε μενα παντως με τον 3.xx του diablo απο 3-1 ειχα μονο ενα κολλημα. Και σε deepsleep μπαινει κανονικα. Σας ευχαριστω που μου την προτεινατε. Η βερσιόν της 3/1 και η χθεσινή ήταν πολύ καλά κερνελ. Με το σημερινό μας τα χάλασε. Kouros μήπως έχεις κανένα link από το χθεσινό kernel του diabblo να το ξαναβάλω; Εδώ είναι τα χθεσινά. τον εχουν πιεσει πολυ τον διαβολοδημιουργο και βιαζετε μου φαινεται!!! κι εγω με το χθεσινο δεν ειχα προβλημα, εκτος τα κλασικα βεβαια! Είναι σε φάση δοκιμών και τεσταρίσματος ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 τον εχουν πιεσει πολυ τον διαβολοδημιουργο και βιαζετε μου φαινεται!!! κι εγω με το χθεσινο δεν ειχα προβλημα, εκτος τα κλασικα βεβαια! Έτσι μου φαίνεται και μένα!! Και δεν κράτησα backup το προηγούμενο που ανέβασε εχθές!:banghead: Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ε εντάξει μωρε, εχει δίκιο ο κούρος, σε δοκιμές είναι, συνβαίνουν αυτά Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Εδώ είναι τα χθεσινά. Είναι σε φάση δοκιμών και τεσταρίσματος ακόμα. Thanks Kouros!!!:thumbup: Ουουφφφφ!! Το επανέφερα! Έτοιμος ήμουν να ξαναβάλω την backup CM9!! Edited January 9, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδιά όσοι έχετε την AOKP κι έχετε πρόβλημα με το deep sleep δοκιμάστε αν θέλετε να εγκαταστήσετε το KPO baseband. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά από τη στιγμή που το εγκατέστησα το τηλέφωνο μπαίνει πολύ πιο γρήγορα σε deep sleep και δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το KPM ούτε σε σήμα ούτε σε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδιά όσοι έχετε την AOKP κι έχετε πρόβλημα με το deep sleep δοκιμάστε αν θέλετε να εγκαταστήσετε το KPO baseband. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά από τη στιγμή που το εγκατέστησα το τηλέφωνο μπαίνει πολύ πιο γρήγορα σε deep sleep και δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το KPM ούτε σε σήμα ούτε σε μπαταρία. Πως γινεται η εγκατασταση ?? :worry: (δεν το εχω ξανακανει ποτε) Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Πως γινεται η εγκατασταση ?? :worry: (δεν το εχω ξανακανει ποτε) Μέσω odin. Στο πεδίο OPS βάζεις το AriesVE και στο πεδίο PHONE βάζεις το KPO baseband. Βάζεις το τηλέφωνο σε download mode (power button, home button, volume down button) και πατάς start. Σε δυο λεπτά είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Μέσω odin. Στο πεδίο OPS βάζεις το AriesVE και στο πεδίο PHONE βάζεις το KPO baseband. Βάζεις το τηλέφωνο σε download mode (power button, home button, volume down button) και πατάς start. Σε δυο λεπτά είσαι έτοιμος. Ωραια !!! οποτε με την 1η ευκαιρία φλασαρω την aokp 4.1.2 και αλλαζω το baseband αμα δεν δουλεψει ουτε τοτε το deep sleep... ελεος :p Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδιά όσοι έχετε την AOKP κι έχετε πρόβλημα με το deep sleep δοκιμάστε αν θέλετε να εγκαταστήσετε το KPO baseband. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά από τη στιγμή που το εγκατέστησα το τηλέφωνο μπαίνει πολύ πιο γρήγορα σε deep sleep και δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το KPM ούτε σε σήμα ούτε σε μπαταρία. Τι σύμπτωση! Το απόγευμα που συζητούσαμε για modem το έβαλα κι εγώ γιατί είδα ότι είναι από Ιταλία και διάβασα θετικά σχόλια. Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ακόμα. Πως γινεται η εγκατασταση ?? :worry: (δεν το εχω ξανακανει ποτε) Το φλασάρεις μέσω odin. Στο πεδίο OPS βάζεις το AriesVE, στο πεδίο PHONE το συγκεκριμένο αρχείο .tar και start. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Τι σύμπτωση! Το απόγευμα που συζητούσαμε για modem το έβαλα κι εγώ γιατί είδα ότι είναι από Ιταλία και διάβασα θετικά σχόλια. Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ακόμα. Το φλασάρεις μέσω odin. Στο πεδίο OPS βάζεις το AriesVE, στο πεδίο PHONE το συγκεκριμένο αρχείο .tar και start. Και μια τελευταια απορία...αμα βαλω καποια αλλη ρομ αλλη στιγμη..τι παιζει με το baseband ? επηρεάζεται ?? διοτι ενα google search που εκανα διαβασα κατι πως δεν αλλάζεται ευκολα κλπ ..μην μου μεινει κανα κινητο στο χερι :O Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Αν φλασάρεις stock rom μπορεί ν'αλλάξει και αυτό. Αν φλασάρεις custom roms δεν αλλάζει. Κοίτα και εδώ, το απόγευμα συζητούσαμε γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Αν φλασάρεις stock rom μπορεί ν'αλλάξει και αυτό. Αν φλασάρεις custom roms δεν αλλάζει. Κοίτα και εδώ, το απόγευμα συζητούσαμε γι'αυτό. δηλαδη αμα φλασαρω την aokp ,αλλαξω και το baseband και μετα απο μερες αποφασισω να ξαναπαω σε cm9 η' καποια αλλη ρομ..τι κινδυνοι θα υπαρχουν ?? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Κανένας κίνδυνος. Δεν αλλάζει το basebant με την αλλαγή custom roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts