chriszamanis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Την κατεβαζω τωρα και την φλασαρω...την χρησιμοποιεις αυτον τον καιρο ?? "Παει" καλα ? Υπάρχει λινκ για αυτήν? (Μπας και τη δοκιμάσω λέω μιας που εχω όρεξη!!) :) Πάντως την ginger revenge που δοκίμασα λίγο έχω να πώ πως απο ταχύτητα το κινητό τα σπάει...:) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Υπάρχει λινκ για αυτήν? (Μπας και τη δοκιμάσω λέω μιας που εχω όρεξη!!) :) Πάντως την ginger revenge που δοκίμασα λίγο έχω να πώ πως απο ταχύτητα το κινητό τα σπάει...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002104 Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Υπάρχει λινκ για αυτήν? (Μπας και τη δοκιμάσω λέω μιας που εχω όρεξη!!) :) Πάντως την ginger revenge που δοκίμασα λίγο έχω να πώ πως απο ταχύτητα το κινητό τα σπάει...:) Εδώ είσαι. Μην ξεχάσεις και τα gapps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 ΜΙα τελευταια απορεια... στην aokp 4.1.2 που ρυθμιζω στα μηνυματα για 160 χαρακτηρες ?? σε αλλες ρομ ειχε καπου κατι για character suport...και στην aokp 4.0.4 .. σε αυτη ??? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Σ ευχαριστω! Εχεις το λινκ απο xda να δώ κανένα preview και τίποτα σχόλια πρίν! (σε πρήζω το ξέρω!) Απο ταχύτητα σε σχεση με ck10 iventor (αν δε σκότωσα το όνομα!) ? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) ΜΙα τελευταια απορεια... στην aokp 4.1.2 που ρυθμιζω στα μηνυματα για 160 χαρακτηρες ?? σε αλλες ρομ ειχε καπου κατι για character suport...και στην aokp 4.0.4 .. σε αυτη ??? Δοκίμασε αυτό. Με ένα file explorer βάλτο στο system/app και δώσε τα σωστά δικαιώματα. Αν και για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι να ανεβάσεις το app στο dropbox και να πατήσεις να το ανοίξεις από εκεί κατευθείαν στο κινητό σου. Κάνει την εγκατάσταση από εκεί άμεσα χωρίς να ασχοληθείς περαιτέρω. Σ ευχαριστω! Εχεις το λινκ απο xda να δώ κανένα preview και τίποτα σχόλια πρίν! (σε πρήζω το ξέρω!) Απο ταχύτητα σε σχεση με ck10 iventor (αν δε σκότωσα το όνομα!) ? Εδώ είναι Edited January 8, 2013 by yiannis_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δοκίμασε αυτό. Με ένα file explorer βάλτο στο system/app και δώσε τα σωστά δικαιώματα. Εδώ είναι τι δικαιωματα δινω ?? το περασα με root browser και πατησα permissions και δεν ξερω τι να διαλεξω Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 τι δικαιωματα δινω ?? το περασα με root browser και πατησα permissions και δεν ξερω τι να διαλεξω rw-r-r είναι τα σωστά δικαιώματα. Ίσως χρειαστέι να κάνεις και reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 rw-r-r είναι τα σωστά δικαιώματα. Ίσως χρειαστέι να κάνεις και reboot. το εκανα και εκανα και reboot και παλλι 60 χαρακτηρες μου εχει...πρεπει να διαγραψω το mms.apk η' εχω κανει λαθος στα permissions ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 το εκανα και εκανα και reboot και παλλι 60 χαρακτηρες μου εχει...πρεπει να διαγραψω το mms.apk η' εχω κανει λαθος στα permissions ? Αν δεν αντικατέστησε το προηγούμενο mms.apk διέγραψέ το εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 το εκανα και εκανα και reboot και παλλι 60 χαρακτηρες μου εχει...πρεπει να διαγραψω το mms.apk η' εχω κανει λαθος στα permissions ? Δοκίμασε να ανεβάσεις το app στο dropbox αν έχεις και άνοιξέ το εκεί από το κινητό. Θα σου ζητήσει να κάνεις εγκατάσταση. Πάτα ναι και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εδώ είναι Μόλις την εγκατέστησα κι εγώ ! Αν και ακόμα δεν εχω βάλει εφαρμογές με το titanium σαν να φαινεται πιο γρήγορη απο του ivendor (ή είναι ιδέα μου!) . Τις εχει δοκιμασει κανείς για μέρες και τις 2 μπας και βγάλουμε αποτέλεσμα (είμαι και ανηπόμονος!!) Πάντως ο diablokernel(!!) κάποιο update εβγαλε πάλι και στο 2.χχ και στο 3.χχ κερνελ!!! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πάντως ο diablokernel(!!) κάποιο update εβγαλε πάλι και στο 2.χχ και στο 3.χχ κερνελ!!! Δοκιμάζω το 3.0 τώρα και είναι απίστευτα γρήγορο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δοκίμασε να ανεβάσεις το app στο dropbox αν έχεις και άνοιξέ το εκεί από το κινητό. Θα σου ζητήσει να κάνεις εγκατάσταση. Πάτα ναι και είσαι έτοιμος. Διεγραψα το mms.apk και εκανα και ενα reboot και ολα οκ...Σας ευχαριστω πολυ !!! ( να ρωτησω και το κλασσικο μου κολλημα σε καθε 4.1.2 ..οι φοτο δεν παμε στην external sd ε ?? ) :worry: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δοκιμάζω το 3.0 τώρα και είναι απίστευτα γρήγορο! :) Με του ivendor? Ερώτηση, to diablokernel (!) είναι για ολες τις rom 4.1 android? Δηλαδή κάνει και για την aokp που δοκιμάζω? (αν και νομίζω πως είναι αρκετά γρήγορη και μόνη της!!) Κούρο περιμένω αν εχεις δοκιμάσει aokp (γιατι ivendor ξέρω εχεις δοκιμάσει) να μας πεις διαφορές!!! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Διεγραψα το mms.apk και εκανα και ενα reboot και ολα οκ...Σας ευχαριστω πολυ !!! ( να ρωτησω και το κλασσικο μου κολλημα σε καθε 4.1.2 ..οι φοτο δεν παμε στην external sd ε ?? ) :worry: Υπάρχουν κάποιες κάμερες στο μάρκετ που το κάνουν όπως η lgcamerapro και Camera JB+ Με του ivendor? Ερώτηση, to diablokernel (!) είναι για ολες τις rom 4.1 android? Δηλαδή κάνει και για την aokp που δοκιμάζω? (αν και νομίζω πως είναι αρκετά γρήγορη και μόνη της!!) Κούρο περιμένω αν εχεις δοκιμάσει aokp (γιατι ivendor ξέρω εχεις δοκιμάσει) να μας πεις διαφορές!!! Την cm10 έχω. Ναι είναι για όλες τις 4.1 (Jb) roms. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την νέα βερσιόν της AOKP. Είχα δοκιμάσει την προηγούμενη και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πάντως εκείνο που έχω καταλάβει είναι ότι σε κάθε τηλέφωνο οι roms δεν "κάθονται" με τον ίδιο τρόπο. Η ίδια ρομ σε κάποιο τηλέφωνο μπορεί να πάει σφαίρα και σε κάποιο άλλο να κολλάει. Μόνο εσύ ξέρεις τι κάνει για το δικό σου τηλέφωνο. Δοκιμάζεις και βλέπεις. :) Edited January 8, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Υπάρχουν κάποιες κάμερες στο μάρκετ που το κάνουν όπως η lgcamerapro και Camera JB+ Την cm10 έχω. Ναι είναι για όλες τις 4.1 (Jb) roms. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την νέα βερσιόν της AOKP. Είχα δοκιμάσει την προηγούμενη και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πάντως εκείνο που έχω καταλάβει είναι ότι σε κάθε τηλέφωνο οι roms δεν "κάθονται" με τον ίδιο τρόπο. Η ίδια ρομ σε κάποιο τηλέφωνο μπορεί να πάει σφαίρα και σε κάποιο άλλο να κολλάει. Μόνο εσύ ξέρεις τι κάνει για το δικό σου τηλέφωνο. Δοκιμάζεις και βλέπει :)ς. Θα δοκιμασω ξανα την JBcamera+ οπως ειχα κανει και στου invedor.... !!! :D παντως απο το λιγο που το δουλεψα το aokp εχει απιστευτες λειτουργιες !!! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Μόνο εσύ ξέρεις τι κάνει για το δικό σου τηλέφωνο. Δοκιμάζεις και βλέπεις. :) Συμφωνώ απολύτως! Απλά η γνώμη σου μετράει (καθότι οι γνώσεις και οι δοκιμές που εχεις κανει στο τηλέφωνο είναι αξιοσημείωτες!) Πάντως εδω και καμιά ώρα που παίζω με την aokp εκτός βέβαια πως εχει τρελές παραμετροποιήσεις επάνω, απο ταχύτητα είναι στα ίδα περίπου με του ivendor. Είπαμε μόνο οι 2.3 rom για μένα εχουν τρελές διαφορές (πολύ πιο γρήγορες) ... Θα δοκιμασω ξανα την JBcamera+ οπως ειχα κανει και στου invedor.... !!! :D παντως απο το λιγο που το δουλεψα το aokp εχει απιστευτες λειτουργιες !!! Όντως κι εγώ αυτό βλέπω! Βέβαια λογικά αν δεν είσαι fan των πολλών εφέ ....σου κάνει και του ivendor :) EDIT : όποιος θέλει να δοκιμάσει τα τελευταία διαβολοκερνελ (επειδή δεν τα εχει βάλει ακόμα στο πρώτο ποσ αν είδα καλα) κατευθείαν σ αυτό το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36458940&postcount=598 Μόλις έβαλα το τελευταίο διαβολοκερνελ στην AOKP και είναι αρκετά πιο γρήγορο απο το deault kernel!! :) Ακόμα δεν μπορώ να βρώ πως κάνω τον καιρό στην lockscreen να δείχνει σε κελσίου και οχι φαρεναιτ (το εχω επιλέξει στο μενού του αλλα αρνείτε!!) και φυσικά δεν βρήκα απο που διαβάζει τον καιρό (ποια εφαρμογή καιρού χρησιμοποιεί!!) Πάντως εχει πολλά "διαόλια"¨να πειράξεις!! Edited January 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Όντως κι εγώ αυτό βλέπω! Βέβαια λογικά αν δεν είσαι fan των πολλών εφέ ....σου κάνει και του ivendor :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36458940&postcount=598 Εμένα πάντως του ivendor η alpha 6 δεν μου έκατσε καθόλου καλά. Η AOKP είναι πολύ καλύτερη για το τηλέφωνό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Οπως λέει και ο κούρος...είναι πως θα κάτσει! Εγώ δεν βρίσκω διαφορές (πέρα τις προφανείς με τις εκατομύρια ρυθμίσεις της AOKP!!) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Η Αοκp δεν μπαινει με τπτ σε deep sleep συμφωνα με το cpu spy... πιο πολυ στο 245 ειναι... τι να κανω ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) Μερικές φορές τρώει κολλήματα το deep sleep σε όλες τις roms και τα kernels. Άλλαξε τον governor, κάνε reboot αφησε το τηλέφωνο για λίγη ώρα χωρίς να το λειτουργείς και κοίτα να δεις αν τώρα μπαίνει. Αν ναι, ξαναδοκίμασε με τον governor που είχες. Να μην το έχεις συνδεδεμένο με usb στον υπολογιστή ή με τον φορτιστή στην πρίζα, γιατί τότε δεν μπαίνει σε deep sleep. Edited January 8, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μερικές φορές τρώει κολλήματα το deep sleep σε όλες τις roms και τα kernels. Άλλαξε τον governor, κάνε reboot αφησε το τηλέφωνο για λίγη ώρα χωρίς να το λειτουργείς (και χωρίς να το έχεις συνδεδεμένο με usb ή με τον φορτιστή στην πρίζα) και κοίτα να δεις αν τώρα μπαίνει. Αν ναι, ξαναδοκίμασε με τον governor που είχες. Απο ondemand που ειχα το εβαλα σε interactive με cfq και στα δυο και παλλι 245 .... τι κουλο ειναι αυτο τωρα ?? πρωτη φορα το βλεπω !! :( Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 κι εμένα το ίδιο κάνει!! :) Πάλι καλα που κράτησα nandroid tou ivendor!! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Η Αοκp δεν μπαινει με τπτ σε deep sleep συμφωνα με το cpu spy... πιο πολυ στο 245 ειναι... τι να κανω ? Κάνε install πάλι τη rom χωρίς κανένα wipe και θα είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts