kouros17 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Περασα προηγουμενη εκδοση και ανοιξε κανονικα..τωρα ξανακατεβαζω την πιο νεα για να την περασω απο πανω...και ο θεος βοηθος...αν και δεν βλεπω πουθενα ελληνικα προς το παρων και απελπιζομαι διοτι η ρομ ειναι απλα πανεμορφη !! Απ ότι διάβασα η χθεσινή βερσιόν δεν μπουταρει σε αρκετούς. Υπάρχει μάλλον καποιο πρόβλημα και ο developer το κοιτάζει για να το διορθώσει. Να δοκιμάζεις τις Multilanguage εκδόσεις, αυτές έχουν κανονικά Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Απ ότι διάβασα η χθεσινή βερσιόν δεν μπουταρει σε αρκετούς. Υπάρχει μάλλον καποιο πρόβλημα και ο developer το κοιτάζει για να το διορθώσει. Να δοκιμάζεις τις Multilanguage εκδόσεις, αυτές έχουν κανονικά Ελληνικά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1729578 απο εδω κατεβασα το MIUI 2.8.10 (Multi-Lang 17) RC5 και ανοιγει μια χαρα...το πιο νεο λινκ που κατεβασα εχει το θεμα..και δεν βρισκω να περασω ελληνικα :( Βασικα το συστημα ειναι στα ελληνικα..πληκτρολογιο ειναι το θεμα μου ! Edited December 26, 2012 by Thanouris Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 κατεβασε το anysoftkeyboard και το πακετο με τα ελληνικα και εισαι κομπλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ακολουθω την ιδια διαδικασια φλασαρισματος με τις αλλες ρομ ? απλα μετα το install μηπως θελει κανα fix permisions η' κανα clear cache ? διοτι η σελιδα στο xda δεν εχει κανα βασικο οδηγο ... Κάθε φορά που κάνω install κάποια άλλη rom κάνω πάντα wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache και fix permitions και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Στην χειρότερη περίπτωση να πρέπει να ξαναφλασάρεις τη rom. Στην περίπτωση που κάνω update πάνω στην ίδια rom απλά δεν κάνω το wipe data/factory reset γιατί δεν χρειάζεται και είναι τσάμπα κόπος να ξαναστήσω το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Κουρε στον καινουριο uhp kernel του diablo interactive και sio εχεις η κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Προεπιλογή είναι ο Lulzactive αλλά έχω smartass/sio. Όταν μου το επιτρέπει το kernel, όπως αυτό, επιλέγω αυτόν τον συνδυασμό. Edited December 26, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 εγω προσωπικα που ειμαι με Shadow απο χθες, δεν εχω κανενα προβλημα. το μονο ψεγαδι εκτος και αν φταιει το τηλ ειναι οτι δεν ακουω δυνατα τον συνομιλητη μου την ωρα της κλησης. γεια σου φιλε ειμαι νεος στο φορουμ και εδω και τοσο καιρο σκεφτομαι να ασχοληθω με custom rom! εσυ που εβαλες την shadow δεν εχει κανενα προβλημα? καμερα? ραδιοφωνο? ολα δουλευουν? επισης θα ηθελα να σου ζητησω αν μπορουσες να μου πεις ακριβως την διαδικασια που εκανες με backup και ολα για να περασεις αυτη την ρομ! ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Η shadow είναι ίσως η καλύτερη gb rom για το τηλέφωνο μας. Έναν οδηγό για την εγκατάσταση μιας custom Rom θα βρεις εδώ. Edited December 27, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Βρεθηκε και λυση με την miui http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1729578 ενα update.zip αρχειο ..το φλασαρα μαζι με την τελευταια εκδοση και ολα οκ..και τωρα απολαμβανω μια απο τις πιο ομορφες ρομ που εχω περασει στο κινητο ... Μαλλον θα αργησω να αλλαξω... :D Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 γεια σου φιλε ειμαι νεος στο φορουμ και εδω και τοσο καιρο σκεφτομαι να ασχοληθω με custom rom! εσυ που εβαλες την shadow δεν εχει κανενα προβλημα? καμερα? ραδιοφωνο? ολα δουλευουν? επισης θα ηθελα να σου ζητησω αν μπορουσες να μου πεις ακριβως την διαδικασια που εκανες με backup και ολα για να περασεις αυτη την ρομ! ευχαριστω εκ των προτερων :) η απαντηση του kouros17 κατω απο το ποστ σου, τα λεει ολα. εγω προσωπικα δεν με βλεπω να αλλαζω ρομ για πολυ καιρο. εκτος και αν αλλαξω συσκευη. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 οκ μαλιστα ευχαριστω κουρος.και vassilis οποτε.παω συμφωνα με το guide σου! καλες γιορτες !! edit:αν βαλω αυτη τη ρομ μπορω μετα να βαζω κανονικα launchers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 οκ μαλιστα ευχαριστω κουρος.και vassilis οποτε.παω συμφωνα με το guide σου! καλες γιορτες !! edit:αν βαλω αυτη τη ρομ μπορω μετα να βαζω κανονικα launchers? Με οποιαδήποτε rom μπορείς να αλλάζεις launchers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 ok ευχαριστω! μπορει καποιος που εχει βαλει την shadow του kingsworm πως την εβαλε?δηλαδη με oddin? γιατι ο kingworm στο xda δεν την λεει με το oddin απλα την βαζω στην internel ή external και μετα κανονικα.πολυ πιο απλα δηλαδη απο την διαδικασια με τον oddin. οποτε η διαδικασια που περιγραφει ο κουρος δεν χρειαζεται για την shadow ετσι?ουτε wipe data λεει ο kingsworm ουτε τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 εγω την περασα μεσω cwm. copy-paste το ζιπ αρχειο στην καρτα. install-reboot και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) ok τελεια αυτο ηθελα να ακουσω χαχα για να μην μπλεξω ;)! backup με nandroid εκανες? για backup με nandroid πρεπει πριν βαλω την ρομ να κατεβασω rom manager και να flash clockwork mod? και μετα να κανω το backup? Edited December 27, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) ok τελεια αυτο ηθελα να ακουσω χαχα για να μην μπλεξω ;)! backup με nandroid εκανες? για backup με nandroid πρεπει πριν βαλω την ρομ να κατεβασω rom manager και να flash clockwork mod? και μετα να κανω το backup? Φλασαρεις πρώτα το CMW και μετά δημιουργείς nandroid backup μέσα από αυτό (backup and restore/backup). Το Rom manager δεν χρειάζεται. Μετά φλασαρεις και τη ρομ. Edited December 27, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Περιμενω ενα 9001 απο το getitnow στα 140 ευρω. Μπορω να το αναβαθμισω σε ics η jellybean με ελληνικα και να δουλευουν τα παντα η οχι; Ειναι ευκολη η διαδικασια για να περασω μια custom ROM; Αν δεν να μην το παραλαβω... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Περιμενω ενα 9001 απο το getitnow στα 140 ευρω. Μπορω να το αναβαθμισω σε ics η jellybean με ελληνικα και να δουλευουν τα παντα η οχι; Ειναι ευκολη η διαδικασια για να περασω μια custom ROM; Αν δεν να μην το παραλαβω... Η απάντηση είναι ναι, σε όλα όσα ρωτάς. :) Οδηγό για την εγκατάσταση custom rom θα βρεις εδώ. Edited December 27, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Αν και υποστηρικτής Gb rom με βάλατε σε πειρασμό να βάλω Ehndroix. Από χθες την ρυθμίζω να φέρω το Ui στα μέτρα μου, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω το πληκτρολόγιο σε portrait mode σε 3χ4, αυτό να φτιάξω και είμαι σε όλες μου τις παραξενιές οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 οποτε κανω εγκατασταση του CWM μεσω oddin(η υπαρχει και αλλως τροπος?) και μετα το backup! σε περιπτωση που θελω να γυρισω στην απλη ρομ την εργοστασιακη πως το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 οποτε κανω εγκατασταση του CWM μεσω oddin(η υπαρχει και αλλως τροπος?) και μετα το backup! σε περιπτωση που θελω να γυρισω στην απλη ρομ την εργοστασιακη πως το κανω? Ναι μέσω odin κάνεις εγκατάσταση το CWM. Αν κάποια στιγμή θέλεις να γυρίσεις στην stock rom πάλι μέσω odin φάσάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ναι μέσω odin κάνεις εγκατάσταση το CWM. Αν κάποια στιγμή θέλεις να γυρίσεις στην stock rom πάλι μέσω odin φάσάρεις. την φλασαρω σαν αλλη ρομ πχ ετσι?οκ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Kouros επειδή δοκίμασες όλες τις εκδόσεις από kernels και roms, τελικά ποια είναι η καλύτερη λύση/συνδυασμός με kernel αυτήν την στιγμή σε ICS και σε JB για να βάλουμε γιατί με τόσες αλλαγές του CastagnaIT και Diablo δεν βγάζω άκρη. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μετά από 2 εβδομάδες με τη CM9 του arco έχω να πω τα εξής: + δουλεύουν όλα, πολύ γρήγορη, όμορφη, χωρίς lag. - αρκετά reset, σε κάποιες βαριές εφαρμογες/παιχνίδια κολλάει, η external sd ενώ με το astro βλέπω τα πριεχόμενα της, με το software data cable φαίνεται άδεια, η μπαταρία τελειώνει γρήγορα, ο media player που έχω αρχίζει να παίζει μουσική στο άσχετο. Σήμερα έβαλα την 2η version. Άντε να δούμε. :wacko: Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Kouros επειδή δοκίμασες όλες τις εκδόσεις από kernels και roms, τελικά ποια είναι η καλύτερη λύση/συνδυασμός με kernel αυτήν την στιγμή σε ICS και σε JB για να βάλουμε γιατί με τόσες αλλαγές του CastagnaIT και Diablo δεν βγάζω άκρη. Τα stock kernel των arco/ivendor είναι μια χαρά! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μετά από κάποιες μέρες τα απαιτητικά παιχνίδια κολλάνε. Σε μένα που έχω τη cm10 του ivendor "έκατσε" σχεδόν τέλεια ο ultrahigh performance 2.6.35 (26-12) με τα 400 σχεδόν mb ram memory του Diaplokernel (δεν μπορείς να εγγράψεις μόνο με το βίντεο σε 720p). Σε άλλους όμως έχει βγάλει διάφορα προβλήματα που ο dev προσπαθεί να διορθώσει. Αν δεν σ'αρέσουν οι πειραματισμοί, θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο για να ανεβάσει πιο σταθερές εκδόσεις. Με ics rom ενδιαφέρον θα έχει μου φαίνεται και ο νέος Castagna v7.5 (με αυξημένη ram memory), αλλά δεν κάνει για jb rom και έτσι δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα. Στο broodkernel 1.5 ο brood φιξάρισε το bug των soft reboot που είχε η προηγούμενη βερσιόν και αξίζει σίγουρα δοκιμής (ακόμα τεστάρω τον Diaplokernel και δεν το έχω δοκιμάσει). Έχω την εντύπωση πως είναι μάλλον το πιο ολοκληρωμένο kernel αλλά δυστυχώς δεν έχει αυξημένη ram memory ακόμα. Edited December 28, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts