Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν θυμαμαι καλα εχω δοκιμασει την XXKQI .για να βαλω την shadow υπαρχει αντιστοιχο manual?αν συνδιασω XXKQI μαζι με shadow θα μεινω ικανοποιημενος πιστευεισ?αν ειναι να κανω αυτο .

αν συνδιασω δηλαδη xxkqi μαζι με shadow θα ειναι ολα καλα..για shadow υπαρχει και manual ?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Σε κάθε τηλέφωνο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μπορεί να σου "κάτσει" καλά η ρομ μπορεί όχι. Η Shadow είναι η καλύτερη ίσως gingerbread custom rom. Αν θες να την εγκαταστήσεις κάνε τα εξής:

1) Πρώτα κράτα ένα backup των εφαρμογών, ρυθμίσεων, επαφών και ότι άλλο θέλεις

2) Κατέβασε το recovery CWM v5.5.0.4 από εδώ και εγκατέστησέ το μέσω odin

3) Κατέβασε το αρχείο της ρομ και το patch από εδώ. Τοποθέτησε και τα δύο στην εσωτερική ή εξωτερική σου κάρτα.

4) Μπες recovery mode και κάνε τα εξής:

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

advanced/wipe dalvik cache

install rom (Shadow0-Rom-v2.1E-DemonSlayer)

install patch

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

reboot system now

7) Ανοίγεις το τηλέφωνο κάνεις το βασικό set up και τις επαναφορές των backup σου.

Αν για κάποιο λόγο δεν σου ανοίγει και μένει recovery mode κοίτα τη λύση εδώ.

Για ότι θέλεις ρώτα.

Edited by kouros17

ευχαριστω πολυ θα το κανω και για οποιαδηποτε απορια θα σου πω αν και με καλυψες πληρως

εχω το recovery.clockwork 6.0.1.2 μπορω να χρισημοποιησω αυτο για να μην κατεβαζω το 5.5.0.4 ?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Εδώ μπορείς να δεις πως μπορείς να εγκαταστήσεις το recovery.

Για το τι είναι το recovery και για ότι άλλο αφορά το τηλέφωνό μας, μπορείς να κοιτάξεις τους δύο συνδέσμους που έχω στην υπογραφή μου.

Τελικα μετα απο καποιες μερες με beta 3 και castagna kernel γυρισα στο stock του arco.

Αρκετο lag στα παιχνιδια με castagna, το temple run απλα δεν μπορουσες να το παιξεις.

Οτι governor και να δοκιμασα κολλαγε.

Kouros τραβηξα μερικες φωτο σημερα και εχεις δικιο νομιζω...δεν προσεξα καποια διαφορα τεραστια.

Το βιντεο ειναι smooth με stock kernel και δεν βλεπω σπασιματα.

Το μονο που παρατηρησα ειναι σαν εχει καποιο lag οταν πας να το ξεκλειδωσεις η ειναι ιδεα μου?

Απο frequency πως το δουλευεις? 1.400-245mhz?

To έχω τεστάρει πολλές φορές Λευτέρη. Με το kernel του arco και τα παιχνίδια είναι καλύτερα και οι φωτό ισάξιες και όλα είναι πιο smooth και ομαλά. 1.400-245mhz έχω και μερικές φορές αργεί λίγο να ανοίξει, αλλά δεν μ'ενοχλεί καθόλου αυτό.

Οταν πρωτο εβαλα την beta 3 ειχα προβλημα με το deep sleep αλλα απο χτες το βραδυ δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα.

Απο μπαταρια δεν μπορω να πω, γιατι σημερα στον πρωινο καφε γυρισε απο ολα τα χερια της παρεας:p.... αλλοι να μπουν Internet αλλοι να δουν φωτο.:p

Εχει περαση αν και σχετικα παλιο.:cool:

κουρο ευχαριστω πολυ εβαλα το xxkps και ηταν αυτο που ειχε το κινητο μου εξ αρχησ θα κοιταξω τωρα μηπως περασω και το shadow

Νομιζω και μενα kps ειχε οταν το πειρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Η shadow ειναι πολυ καλη, δοκιμασε την και θα μεινεις ευχαριστημενος.

ξεκινησα να κανω την διαδικασια για να βαλω την shadow και μολις πηγα να κανω install rom μου εγραφε aborted .μπορει να με βοηθησει κανεισ?και τωρα εχει μεινει σε recovery mode το κινητο μου

Λιγο πιο πανω γραφει ο κουρος τον τροπο για να ξεκολλησει το κινητο.

Αν για κάποιο λόγο δεν σου ανοίγει και μένει recovery mode κοίτα τη λύση εδώ.

Επειδη βλεπω πως με του Arco βαλατε ολοι την στοκ ρομ...στις ρυθμισεις τι Governor να βαλω ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Και εγώ και ο κουρος είμαστε με τον default, ondemand και cfq.

το cfq τι ειναι ??:confused::confused:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Παλικαρια,μεσα απο το es file explorer γιατι δεν βλεπω την external sd?Θελω να περασω καποια τραγουδακια και βλεπω μονο την ενσωματωμενη μνημη.Εχω την 4.0.4 του arco.Στο storage μεσα στα settings φαινεται κανονικα η sd.(Πριν με την gb που ειχα φαινοταν κανονικα στον ES)

edit:επρεπε μεσα απο τις ρυθμισεις του Es να τον ενεργοποιησω ως root explorer και να παω ενα βημα πισω απο το /sdcard δηλαδη στο / και εκει μεσα ειναι ο φακελος external_sd

Edited by AdeLaiN

Koίτα στο tab Favorites και θα τη δεις. Aλλιώς πάς mnt/external_SD.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά η τελευταία απροβλημάτιστη ics rom που χρησιμοποίησα ήταν η RC4 του ivendor, Στην RC5 και στη τελευταία του arco πολλά απο τα apps αργούνε να φορτώσουν και βγάζουν μήνυμα για άμεση διακοπή η αναμονή. Συμβαίνει και σε άλλους εκτός απο μένα;

Nexus 4 > Stock for a little moment

Δεν έχω αυτό το πρόβλημα εκτός από τον es file explorer που τον τελευταίο καιρό με όποια ρομ και αν δοκίμασα αργεί αρκετά να αποκριθεί.

Αν εξαιρέσω κάποια lags που μου κάνει μερικές φορές στο temple run, σε όλα τα υπόλοιπα η νέα ρομ του arco είναι άψογη. Με το stock kernel πάντα.

Stock έχω κι εγώ. Ακόμα και στις παλαιότερες εκδόσεις απέφευγα να φλασάρω Castagna. Σε άλλες περιπτώσεις θα έκανα full wipe και θα το έστηνα απο την αρχή αλλά και την RC5 και την 3 του arco τις έκανα clean install. Aρχίζω να πιστεύω οτι όλα τα άκυρα που μας παρουσιάζονται κατά καιρούς ευθύνονται κάποια εγκατεστημένα apps και όχι οι ίδιες οι rom. Mε 80 εφαρμογές εγκατεστημένες όμως είναι πολύ δύσκολο να βρω ποια μπορεί να κάνει conflict.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Stock έχω κι εγώ. Ακόμα και στις παλαιότερες εκδόσεις απέφευγα να φλασάρω Castagna. Σε άλλες περιπτώσεις θα έκανα full wipe και θα το έστηνα απο την αρχή αλλά και την RC5 και την 3 του arco τις έκανα clean install. Aρχίζω να πιστεύω οτι όλα τα άκυρα που μας παρουσιάζονται κατά καιρούς ευθύνονται κάποια εγκατεστημένα apps και όχι οι ίδιες οι rom. Mε 80 εφαρμογές εγκατεστημένες όμως είναι πολύ δύσκολο να βρω ποια μπορεί να κάνει conflict.

Εγώ πέρασα την build 3 του arco πάνω από την RC5 του ivendor κάνοντας μόνο wipe cache και wipe dalvik cache και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με stock kernel πάντα. Είναι η πιο smooth rom που είχα ποτέ. Και από μπαταρία αν εξαιρέσεις την χρήση 3g που καταναλώνει πολύ μπαταρία κατά τα άλλα είναι καλύτερη και από gingerbread.

Δεν έχω αυτό το πρόβλημα εκτός από τον es file explorer που τον τελευταίο καιρό με όποια ρομ και αν δοκίμασα αργεί αρκετά να αποκριθεί.

Αν εξαιρέσω κάποια lags που μου κάνει μερικές φορές στο temple run, σε όλα τα υπόλοιπα η νέα ρομ του arco είναι άψογη. Με το stock kernel πάντα.

Εχω και εγω την ιδια καθυστερηση στον es file explorer...

Για δοκιμασε απο τις ρυθμισεις/επιδοσεις/διαχειριση μνημης/ ενεργοποιησε τις επιλογες για prurgin και ksm.

Ειχε και σε εμενα κατι μικρα κολληματακια αλλα πειραματιστηκα λιγο και με αυτες τις επιλογες δεν μου εχει λαγκαρει ουτε μια φορα μεχρι στιγμης.

Koίτα στο tab Favorites και θα τη δεις. Aλλιώς πάς mnt/external_SD.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά η τελευταία απροβλημάτιστη ics rom που χρησιμοποίησα ήταν η RC4 του ivendor, Στην RC5 και στη τελευταία του arco πολλά απο τα apps αργούνε να φορτώσουν και βγάζουν μήνυμα για άμεση διακοπή η αναμονή. Συμβαίνει και σε άλλους εκτός απο μένα;

Παντα κανω full wipe για να ειμαι σιγουρος...τις εφαρμογες τις εβαλα μια μια απο την αρχη οταν εβαλα πρωτη φορα ics

και απο τοτε τις κανω επαναφορα με το titanium.

To μονο που εχω προσεξει ειναι οτι αμα κανεις restore data στον opera τρωει κολλημα και δεν ανοιγει.

Κανα 2-3 εφαρμογες τις εχω απο gb και τις κανω restore και παντα δουλευουν καλα.

Μονο σε εφαρμογες σαν το autostarts δεν κανω restore data.

2 πραγματα λειπουν απο την ρομ του arco πιστευω script support και bln.

Αλλα θα ζησω και χωρις αυτα...:rolleyes:

Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ή θα κρατήσεις αυτόν που έχει η ρομ με τις προεπιλογές του ( ondemand, cfq), ή θα δοκιμάσεις τον CastagnaIT Kernel. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις για κάποιες μέρες το kernel της ρομ και μετά αν όλα πάνε καλά κάνεις ένα nandroid backup και δοκιμάζεις και τον Castagna μήπως σου αρέσει περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, κάνεις restore το nandroid backup.

Επίσης θα σου πρότεινα full wipe από recovery, πριν την εγκατάσταση της ρομ και των gapps:

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

mounds and storage:

format/system

Εννοείται ότι πρέπει να κρατήσεις κάποιο backup εφαρμογών, επαφών και ότι άλλο θέλεις.

Πληροφοριακα,το cfq τι ειναι και που το βρισκω? :))

Και μια ερωτηση ακομη.Το set on boot μεσα στις ρυθμισεις του επεξεργαστη πρεπει να ειναι τικαρισμενο?

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)