Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβγαλα το κινητο απο τον φορτιστη και οταν το ανοιξα στη γραμμη κατω για μεταβαση στις κλησεις τα μηνυματα τις εφαρμογες εξαφανιστηκαν. εχει μονο για τις εφαρμογες το εικονιδιο. τι να το κανω?? Help!!!!!

Μπες στις εφαρμογές και πάτα το αριστερό πλήκτρο του menu και επέλεξε επεξεργασία. Μετά σύρε τα εικονίδια που έφυγαν για να τα μεταφέρεις πάλι στην κάτω μπάρα.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά κατάφερα και την εγκατέστησα κάνοντας Manual instalation αλλά δεν βρίσκω την εφαρμογή γιa τις κλήσεις. Επίσης πολλές από τις επιλογές δεν ξέρω τι είναι και πόσα χρειάζεται να διαλέξω αλλά τεσπα. Θα τα βρω
Alcatel one touch idol 6030x

Μπορείς να περιμένεις να το διορθώσει ή να ξαναεγκαταστήσεις τη ρομ (χωρίς factory reset) και όταν φθάσει στα inverted apps μην επιλέγεις inverted contacts (ή dialer δεν θυμάμαι ακριβώς τι έχει). Το πρόβλημα υπάρχει μόνο με την inverted εκδοχή της εφαρμογής.

Γενικά αν κάποια επιλογή δεν μας αρέσει ξαναεγκαθιστούμε τη ρομ και επιλέγουμε από το aroma installer κάτι διαφορετικό, αρκεί να μην επιλέξουμε factory reset, παρά μόνο wipe cache. Έτσι θα έχουμε τις νέες μας επιλογές, χωρίς να χάσουμε εφαρμογές και ρυθμίσεις. Προσωπικά την "πάτησα" με μια γραμματοσειρά, η οποία ήταν χάλια στα ελληνικά, μετά την άλλαξα και όλα εντάξει...

Edited by kouros17

Μπορείς να περιμένεις να το διορθώσει ή να ξαναεγκαταστήσεις τη ρομ (χωρίς factory reset) και όταν φθάσει στα inverted apps μην επιλέγεις inverted contacts (ή dialer δεν θυμάμαι ακριβώς τι έχει). Το πρόβλημα υπάρχει μόνο με την inverted εκδοχή της εφαρμογής.

Γενικά αν κάποια επιλογή δεν μας αρέσει ξαναεγκαθιστούμε τη ρομ και επιλέγουμε κάτι διαφορετικό, αρκεί να μην επιλέξουμε factory reset, παρά μόνο wipe cache. Έτσι θα έχουμε τις νέες μας επιλογές, χωρίς να χάσουμε εφαρμογές και ρυθμίσεις. Προσωπικά την "πάτησα" με μια γραμματοσειρά, η οποία ήταν χάλια στα ελληνικά, μετά την άλλαξα και όλα εντάξει...

Yes indeed!!!θενκς γι ακόμα μια φορά :)

Για όποιον ενδιαφέρεται έβγαλε π arco68 beta 2

Και είναι αυτήν που μάλλον θα κρατήσω μαζί με την τελευταία βερσιόν του CastagnaIT Kernel :)

Edited by kouros17

Και είναι αυτήν που μάλλον θα κρατήσω με την τελευταία βερσιόν του CastagnaIT Kernel :)

Ποιές είναι οι διαφορές που έχει με την RC4?

Ειπα να δοκιμασω την biohazard αλλα δεν την κραταω, εχει ωραια animation κτλ.

Και ο πιτσιρικας εριξε αρκετη δουλεια αλλα δεν ξερω, δεν νιωθω το τηλ οπως με την stock του ivendor.

Οποτε εβαλα την rc4 και castagna v6.6 extreme uv.

Ivendor και arco ειναι το ιδιο πιστευω, απλα εχω την εντυπωση πως ο ivendor ψαχνεται λιγο παραπανω.

καλησπέρες παιδια!

Τελικά πήστικα και πέρασα ξανα ICS και συγκερκιμένα την RC4 του invendor με το CastagnaIT Kernel v6.6 EX UV.

Πώ να σετάρω το τηλέφωνο και δεν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές με το gmail μου. Βαζω το mail και τον κωδικό και μετα με πάει σε ρυθμιση λογαριασμού, με domain name, password, διακομιστή και πατάω επόμενο και μου βγάζει οτι δεν ειναι δυνατό το ανοιγμα της σύνδεσης στον διακομιστή.

Εχει κανεις ιδεα τι γίνεται?

EDIT Ειχα ξεχασει να περάσω τα gapps.. :D

Edited by panaua13

Να ρωτήσω κάτι παιδιά μιας και σκέφτομαι τη μετάβαση από smybian σε android κι επειδή βρίσκω πανέμορφο το τηλέφωνο αυτό...Να με ενοχλεί το ότι είναι πιο παλιό σχετικά μοντέλο? Υστερεί σε κάτι με τα σημερινά? Και κάτι για τη μπαταρία.Διαβάζω μερικοί που λέτε για 1-2 μέρες.Πώς είναι δυνατόν αφού λέει στα χαρακτηριστικά πολύ περισσότερο να βγάζει τον ίδιο χρόνο πραγματικής διάρκειας με άλλα κινητά που στα χαρακτηριστικά τους αναφέρουν πολύ χαμηλότερους χρόνους? Σε μεταχειρισμένο το βλέπω πού και πού σε αρκετά καλή τιμή, αλλά φοβάμαι λίγο τις επεμβάσεις του ανθρώπινου χεριού στις rom,φλασαρίσματα κλπ, που ναι μεν κάποιες φορές το βελτιώνουν, άλλες φορές το επιβαρύνουν. Πάντως είναι πανέμορφο το άτιμο! Αυτό έχει android 2.3? Ευχαριστώ! Edited by camerakias

To τηλέφωνο είναι μια χαρά, αλλά όλα εξαρτώνται από τι ακριβώς ζητάς και τι χρήση θα του κάνεις. Η μπαταρία όχι μόνο σ'αυτό το τηλέφωνο αλλά σε όλα τα Android είναι το μεγάλο "πρόβλημα" αλλά με τον καιρό το συνηθίζεις. Με μικρή χρήση μπορεί να σου βγάλει στην καλύτερη τρεις μέρες, με μεγάλη χρήση να είσαι ικανοποιημένος και με 1,5 μέρα.

Έχει android 2.3, είναι δηλαδή πίσω δύο αναβαθμίσεις (ics, Jelly Bean), αλλά αν ασχολείσαι λίγο με φλασαρίσματα, μπορείς να βρεις ανεπίσημα σταθερή ics rom και Jelly Bean να της λείπει προς το παρόν μόνο η κάμερα.

Το ζητούμενο πάντως είναι τι ακριβώς ζητάς και σε ποια τιμή. Αν σου αρέσει όμως τόσο πολύ, παρ'το, γιατί όχι; :)

Edited by kouros17

Σημερα ξαφνικα σταματησαν να ακουγονται οι ηχοι συστηματος.

Αν το παθει καποιος η λυση ειναι εδω.

To τηλέφωνο είναι μια χαρά, αλλά όλα εξαρτώνται από τι ακριβώς ζητάς και τι χρήση θα του κάνεις. Η μπαταρία όχι μόνο σ'αυτό το τηλέφωνο αλλά σε όλα τα Android είναι το μεγάλο "πρόβλημα" αλλά με τον καιρό το συνηθίζεις. Με μικρή χρήση μπορεί να σου βγάλει στην καλύτερη τρεις μέρες, με μεγάλη χρήση να είσαι ικανοποιημένος και με 1,5 μέρα.

Έχει android 2.3, είναι δηλαδή πίσω δύο αναβαθμίσεις (ics, Jelly Bean), αλλά αν ασχολείσαι λίγο με φλασαρίσματα, μπορείς να βρεις ανεπίσημα σταθερή ics rom και Jelly Bean να της λείπει προς το παρόν μόνο η κάμερα.

Το ζητούμενο πάντως είναι τι ακριβώς ζητάς και σε ποια τιμή. Αν σου αρέσει όμως τόσο πολύ, παρ'το, γιατί όχι; :)

Eυχαριστώ για την απάντηση! Όχι, δε ζητάω κάτι φοβερό. Ενα τηλέφωνο με ικανοποιητική πλοήγηση στο ιντερνετ πού και πού. Ούτε πολλές εφαρμογές, ούτε τίποτα.Δυστυχώς δεν ασχολούμαι με φλασαρίσματα και δεν έχω ιδέα απο αυτά. Να σου πω την αλήθεια δεν θα 'θελα να το πειράξω! Όταν λες ότι "λείπει" η κάμερα, τι εννοείς? Ελπίζω όχι ότι δεν λειτουργεί η κάμερα ?!

Η κάμερα λειτουργεί κανονικά (έχε υπ'όψιν σου όμως ότι δεν έχει φλας για νυχτερινές φωτό), εννοούσα ότι δεν λειτουργεί στην custom Jelly Bean rom. Πάντως το φλασάρισμα είναι πολύ απλή διαδικασία σ'αυτό το τηλέφωνο και αν δεν θες να το κάνεις συνέχεια, μπορείς να το κάνεις τουλάχιστον μία φορά, για να περάσεις μία πιο αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού. Η επίσημη ελληνική είναι η 2.3.3 (που είναι πολύ παλιά), ενώ έχουμε φθάσει πλέον στην 2.3.6. από τη samsung. Edited by kouros17

Παιδιά βοήθεια!!!!!!

Είχα την GIGABREAD+ και πήγα να βάλω την CyanogenMod 9 BETA (Build 2) κάνοντας τα παρακάτω βήματα.

1. Έκανα ένα hard reset (*2767*3855#)

2. Τοποθέτησα το αρχείο στην κάρτα.

2. Μπήκα recovery mode και έκανα τα εξής:

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

advanced/wipe dalvik cache

mounds and storage:

format/system

format/cache

format/data

Προσπάθησα να κάνω install τη ρομ και μου έβγαζε installation aborted.

Τώρα το τηλέφωνο δεν ανοίγει.....:cry::cry:

Μπορείτε να με βοηθήσετε??

Για να εγκαταστήσεις μία ics rom θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει πιο πριν το κατάλληλο recovery. Το εγκατέστησες ή όχι;

Είναι αυτό εδώ. Μπες σε download mode και εγκατέστησέ το μέσω odin. Μετά, αφού πρώτα κλείσεις το τηλέφωνο μπες σε recovery mode και ξανακάνε τη διαδικασία που περιέγραψες πιο πριν.

Αν κάτι δεν πάει καλά εγκατέστησε πρόχειρα μέσω odin την broodrom από εδώ, για να σου ανοίξει το τηλέφωνο και να έχεις κάποια ρομ και πάρτα πάλι από την αρχή (στις κάρτες σου υπάρχουν τα πάντα ακόμα, αλλά επειδή έκανες format το system δεν έχεις ρομ αυτή τη στιγμή). Εγκατάσταση του recovery πρώτα και μετά εγκατάσταση της ics rom.

Edited by kouros17

ΟΚ το επανέφερα!!!!

Τώρα θα προσπαθήσω να περάσω τη CyanogenMod 9!!!

Ευχαριστώ πολύ kouros17!!!

Ευτυχώς που δεν κοιμάσαι!!:D:

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Μόλις είχα σηκωθεί να κλείσω τον υπολογιστή ;):)

EDIT: Α, και μην ξεχάσεις μαζί με το αρχείο της ρομ να εγκαταστήσεις και τα gapps μέσω recovery.

Edited by kouros17

Μια ερωτηση..καθε φορα που κανω install μια εφαρμογη η εστω καποιο update μου το κανει κανονικα και μετα μου πεταει ενα μυνημα "processor not responding" και απλα παταω οκ και το κινητο συνεχιζει κανονικα την λειτουργια του...δεν μου εχει παρουσιασει κατι αλλα τι παιζει με αυτο το μυνημα ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ποια ρομ έχεις; Δεν ξέρω γιατί στο βγάζει αλλά δοκίμασε να κάνεις από recovery mode

wipe cache partitions

Αν συνεχίζει να στο βγάζει εγκατέστησε ξανά τη ρομ κάνοντας πριν και μετά

wipe cache partitions

(δεν θα πειραχτούν οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις σου)

και αν συνεχίζει, εγκατέστησε ξανά τη ρομ και κάνε

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

(τότε θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις και θα πρέπει να τις επαναφέρεις με κάποια εφαρμογή backup).

Ποια ρομ έχεις; Δεν ξέρω γιατί στο βγάζει αλλά δοκίμασε να κάνεις από recovery mode

wipe cache partitions

Αν συνεχίζει να στο βγάζει εγκατέστησε ξανά τη ρομ κάνοντας πριν και μετά

wipe cache partitions

(δεν θα πειραχτούν οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις σου)

και αν συνεχίζει, εγκατέστησε ξανά τη ρομ και κάνε

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

(τότε θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις και θα πρέπει να τις επαναφέρεις με κάποια εφαρμογή backup).

Εχω την ics απο ivendor rc4 με castagna 6.6 ...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πως μπορώ να συνδέσω το κινητό με το samsung kies. Το θέλω γιατί εκεί έχω ένα αντίγραφο με τις επαφές μου και θέλω να τις περάσω τώρα που έβαλα την CyanogenMod 9 by ivendor - RC4.

Πρίν που είχα την gigabread+ ήταν όλα καλά.

Τι εννοείς, δεν συνδέεται με τον "κλασικό" τρόπο μέσω usb;

Πάντως αν έχεις τις επαφές σου στο gmail μπορείς να τις μεταφέρεις στο τηλέφωνο κάνοντας συγχρονισμό των επαφών από "λογαριασμοί και συγχρονισμός"

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πως μπορώ να συνδέσω το κινητό με το samsung kies. Το θέλω γιατί εκεί έχω ένα αντίγραφο με τις επαφές μου και θέλω να τις περάσω τώρα που έβαλα την CyanogenMod 9 by ivendor - RC4.

Πρίν που είχα την gigabread+ ήταν όλα καλά.

λογικά μπορείς να κάνεις μέσα απ'το Kies εξαγωγή τις επαφές σου και μετά μετά να κάνεις εισαγωγή απ'το κινητό,δεν χρειάζεται να συνδεθείς με το kies για να το κάνεις, εκτός κι αν δεν το θυμάμαι καλά και κάνω κάποιο λάθος

Eυχαριστώ για την απάντηση! Όχι, δε ζητάω κάτι φοβερό. Ενα τηλέφωνο με ικανοποιητική πλοήγηση στο ιντερνετ πού και πού. Ούτε πολλές εφαρμογές, ούτε τίποτα.Δυστυχώς δεν ασχολούμαι με φλασαρίσματα και δεν έχω ιδέα απο αυτά. Να σου πω την αλήθεια δεν θα 'θελα να το πειράξω! Όταν λες ότι "λείπει" η κάμερα, τι εννοείς? Ελπίζω όχι ότι δεν λειτουργεί η κάμερα ?!

Μην φοβάσαι να φλασάρεις το κινητό, είναι απόλυτα ασφαλές και εννοείται πως σου δίνει άλλες δυνατότητες το φλασάρισμα. Ανίδεος κι εγώ με την βοήθεια του kouros17 όλα γίναν πολύ απλά και γρήγορα. Αξίζει να το κάνεις πάντως,σαν κινητό είμαι ευχαριστημένος ειδικά τώρα που έχω αλλάξει λειτουργικό. Να φανταστείς με την μαμίσια ROM το κινητό μου έκανε ν'ανοίξει πάνω από ένα λεπτό, εμένα μου φαινόταν αιώνας αλλά μάλλον είμαι υπερβολικός, έκανε όμως αρκετά, τώρα ανοίγει στο μπαμ!!!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

θελω την πολυτιμη αποψη σας....μου αρεσει τοσο πολυ το κινητο μας αλλα μου δινει συνεχεια αφορμες να θελω να το πεταξω η πουλησω να παω να παρω κανενα αλλο...

το κινητο δεν την παλευει μια...κλεινει απο μονο του οποτε το θυμηθει και το τελευταιο που ανακαλυψα ειναι οτι αν το αφησω απο αποσταση(μην φανατσειται καμια αποσταση ενος μετρου,απο 3 εκατοστα ειναι αρκετα)να πεσει μονο του σε καποιο δαπεδο ειτε μαλακο(στρωμα) ειτε σκληρο(γραφειο) παλι κλεινει...εχω κουραστει πραγματικα,...τι λετε να κανω???φοραω την 2.3.3 ψαχνω στο φορουμ να βρω τι πρεπει να κανω να του κανω καμι αναβαθμιση 2.3.6 μπας και φτιαξει,κατι αλλο εχετε να προτινεται???σκεφτηκα να το παω για σερβις αλλα θα μου το κρατησουν ενα μηνα τσαμπα και θα μου πουνε και μετα οτι δεν εχει προβλημα το αναβαθμισαμε και ολα οκ και μετα θα ειναι παλι χαλια...

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)