Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τον CastagnalT δινει αυτο εδω το link

http://www.mediafire.com/?4ibki7hzg47j3

Ποιο απο ολα κατεβαζω?

Όποιο από τα τέσσερα πρώτα θέλεις, αναλόγως τι ζητάς. Αυτά είναι για JB.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για το στοκ kernel του invedor στην cm10 alpha 7 εχετε να προτεινετε κατι αλλο εκτος απο ondemand-cdq ??

Από governors προτιμώ interactive ή ondemand και από I/O schedulers cfq ή noop. Καλύτερα cfq μου φαίνεται.

Edited by kouros17

Παιδιά με 3 κερνελ και JB τι ράδιοφωνο βάζουμε ( ξέρω ποιό, αλλά θέλω την πιο σωστή έκδοση για το τηλ μας με αυτα τα σπεκς)

Όποιο από τα τέσσερα πρώτα θέλεις, αναλόγως τι ζητάς. Αυτά είναι για JB.

Εγω εβαλα αυτο εδω τελικα χωρις να ξερω τις διαφορες απο τους υπολοιπους I9001_3.X_JB_OC_CITKernel

και μεσω του no frills cpu control εβαλα τα εξης: Frequencies Min. 245 and Max 1804, Governor Lulzactive , I/O Scheduler ROW

Το ζητημα ειναι οτι παει μια χαρα το κινητο απο χθες χωρις να ξερω τι διαφορετικο θα πετυχαινα με τις αλλες εκδοσεις kernel :P

Παιδιά με 3 κερνελ και JB τι ράδιοφωνο βάζουμε ( ξέρω ποιό, αλλά θέλω την πιο σωστή έκδοση για το τηλ μας με αυτα τα σπεκς)

Αν εννοείς το spirit fm εδώ το βρίσκεις.

Εγω εβαλα αυτο εδω τελικα χωρις να ξερω τις διαφορες απο τους υπολοιπους I9001_3.X_JB_OC_CITKernel

και μεσω του no frills cpu control εβαλα τα εξης: Frequencies Min. 245 and Max 1804, Governor Lulzactive , I/O Scheduler ROW

Το ζητημα ειναι οτι παει μια χαρα το κινητο απο χθες χωρις να ξερω τι διαφορετικο θα πετυχαινα με τις αλλες εκδοσεις kernel :P

Εγώ πάντως είμαι της άποψης τον επεξεργαστή να τον αφήνουμε στα 1400, νομίζω πως δουλεύει καλύτερα έτσι. Από governor και scheduler συμφωνώ με τον kouros17, ondemand και noop h cfq.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

παιδιά έχω πρόβλημα. αγόρασα σήμερα μια microsd card 16gb class10 το Gt-i9001 μου την αναγνωρίζει αλλά όταν πάω να περάσω τα αρχεία μεσώ pc μου κολαει και δεν μου τα μεταφέρει μεσώ κινητό. με τον cardreader τα μετέφερα στην κάρτα και μετά όταν έβαλα την κάρτα στο κινητό άρχισε τα κωλύματα. κάνω επαναφορά εργ. ρ. άλλα τίποτα γενικά την βλέπει την κάρτα και κολλάει... με πρόγραμμα για να κάνει τεστ μου γράφει ότι δεν έχει δικαίωμα να γράψει στην καρτα... τι να κανω;;;;

παιδιά έχω πρόβλημα. αγόρασα σήμερα μια microsd card 16gb class10 το Gt-i9001 μου την αναγνωρίζει αλλά όταν πάω να περάσω τα αρχεία μεσώ pc μου κολαει και δεν μου τα μεταφέρει μεσώ κινητό. με τον cardreader τα μετέφερα στην κάρτα και μετά όταν έβαλα την κάρτα στο κινητό άρχισε τα κωλύματα. κάνω επαναφορά εργ. ρ. άλλα τίποτα γενικά την βλέπει την κάρτα και κολλάει... με πρόγραμμα για να κάνει τεστ μου γράφει ότι δεν έχει δικαίωμα να γράψει στην καρτα... τι να κανω;;;;

Δοκίμασες να την κάνεις format από το τηλέφωνο;

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

ναι την έκανα... την βλέπει άλλα δεν μεταφέρει τίποτα.... άλλο που μερικές φόρες ούτε την κάνει mount ξανά... πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό μου για να την ξαναδεί

η μαρκα της καρτας ειναι verbatim microSDHC card class10 16gb

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Η βερσιόν που έβαλες είναι ας πούμε η βασική βερσιόν του κερνελ. Το Bigmem σημαίνει ότι έχεις μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη ραμ για καλύτερη υποτίθεται απόδοση αλλά με κόστος την εγγραφή βίντεο στα 720p (μπορείς να εγγράφεις βίντεο μόνο με 480p). Αν παίζεις δύσκολα παιχνίδια ίσως να χρειάζεται να την προτιμήσεις.

Το ExUv σημαίνει ότι σ'αυτή τη βερσιόν έχει κατεβάσει τα Volt στις διάφορες συχνότητες για καλύτερη μπαταρία. Το θέμα είναι ότι δεν "σηκώνουν" όλα τα τηλέφωνα αυτή τη μείωση των Volt με αποτέλεσμα τα shutdowns. Το δικό μου είναι ένα από αυτά και πάντα είχα πρόβλημα με τις ExUv βερσιον του Castagna, εκτός από τις τελευταίες δύο.

Γνωρίζοντας αυτά λοιπόν μπορείς να επιλέξεις όποια βερσιόν θέλεις από Castagna. Αν ας πούμε το τηλέφωνό σου δεν έχει πρόβλημα με τις ExUv βερσιόν, καλύτερα να προτιμάς αυτές για καλύτερη μπαταρία.

Τέλος συμφωνώ με τον Γιάννη ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ανεβάζουμε τον επεξεργαστή στα 1800Mhz. Ίσως μάλιστα να χρειάζεται να κατεβάσουμε την μέγιστη τιμή στα 1200 και στα 1000Mhz για να γίνει πιο smooth το κινητό και όχι να την ανεβάσουμε. Τα 1400Mhz που έχει το τηλέφωνό μας είναι ήδη αρκετά μεγάλη ταχύτητα.

Edited by kouros17

Γιαννη εβαλες την καινουρια pacman? Πως παει?

Προς το παρόν πολύ καλά. Δεν έχω κανένα reboot είναι γρήγορη και smooth. Το περίεργο είναι όμως ότι ενώ μπαίνει σε deep sleep έχει αρκετά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Προς το παρόν πολύ καλά. Δεν έχω κανένα reboot είναι γρήγορη και smooth. Το περίεργο είναι όμως ότι ενώ μπαίνει σε deep sleep έχει αρκετά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Και σε μένα το ίδιο Γιάννη...πάντως έχει παρά πολλές ρυθμίσεις και γενικά μου άρεσε...αν διορθωθεί αυτό με την μπαταρία θα την ξαναβάλω!!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Με stock kernel η του castagna?

Και σε μένα το ίδιο Γιάννη...πάντως έχει παρά πολλές ρυθμίσεις και γενικά μου άρεσε...αν διορθωθεί αυτό με την μπαταρία θα την ξαναβάλω!!

Με stock kernel η του castagna?

Εγώ την κρατάω ακόμα. Έχει αναφερθεί το πρόβλημα του battery drain και μάλλον είναι πρόβλημα kernel. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το bigmem kernel του doomsday.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Η version που ρίχνει τα volt σε τι, ας πούμε, υστερει?

Δεν υστερεί σε κάτι, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει για όλα τα τηλέφωνα. Στο δικό μου γενικά δεν έκανε αλλά με τα δύο τελευταία κερνελ του Castagna δεν είχα πρόβλημα. Πρέπει να το δοκιμάσεις για να δεις αν κάνει στο δικό σου. Αν δεν σου εμφανίσει "παγώματα" και shutdowns είσαι εντάξει. :)

Εγώ την κρατάω ακόμα. Έχει αναφερθεί το πρόβλημα του battery drain και μάλλον είναι πρόβλημα kernel. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το bigmem kernel του doomsday.

Του castagna ο καινουριος δεν κανει?

Δοκίμασα το κερνελ του doomsday, όλα λειτουργούν κανονικά και smooth, αλλά το βίντεο δεν λειτουργεί καθόλου (ούτε στα 480p)

Του castagna ο καινουριος δεν κανει?

Γιατί να μην κάνει; Είναι για κάθε jb rom.

Πριν από λίγο ανέβασε και ο Jaggyjags το δικό του κερνελ, συγχρονισμένο με τις τελευταίες αλλαγές από τα github των arco/ivendor (3.0.61), χωρίς bigmem, αλλά με διάφορους governors και I/O Schedulers. Εδώ και κάποιες ώρες που το έχω, δείχνει πολύ καλό, ακόμα και στα παιχνίδια.

Edited by kouros17

Παιδια βοηθεια !!! πηγα να φλασαρω μια ρομ και την εχω στην external sd..και κατι εκανα στο mount και μου λεει πως δεν αναγνωριζει την εξωτερικη sd ...στο recovery ολα αυτα...τι να κανω ???

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει αναφερθει καπου...

Υπαρχει τροπος να μπει ραδιοφωνο τωρα στην jb?

Απ'όσο ξέρω μόνο το spirit fm παίζει.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν μπορείς να ανοίξεις το τηλέφωνο;

Πρεπει καταλαθως να εκανα umount την emmc και μετα πηγαινα να κανω mount και δεν την αναγνωριζε .. διοτι εκει εχω τα zip των ρομ... αλλα τωρα ολα καλα...περασα στην εσωτερικη μνημη τιην ρομ ,εκανα εγκατασταση και μετα απλα ανοιξα το κινητο αναγωρισε την μνημη και ολα καλα ... :) Απλα εκεινη την στιγμη φρικαρα λιγο διοτι 1η φορα το ειδα αυτο

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)