lefteris112 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) πες μας κανα νέο, πως σου φαίνεται;;να την δοκιμάσω ή να μείνω στην BIOHAZARD v4? Ακόμα είναι αρχή αλλά φαίνεται πιο γρήγορη από την remics. Τώρα σε σχέση με την biohazard δεν μπορώ να πω γιατί δεν την έχω δοκιμάσει. Edited September 26, 2012 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) πες μας κανα νέο, πως σου φαίνεται;;να την δοκιμάσω ή να μείνω στην BIOHAZARD v4? H RC3 θα έλεγα ότι έχει πιο smooth αίσθηση, ενώ η BioHazard πιο έντονη την αίσθηση της ταχύτητας. Ίσως λόγω αυτής της ταχύτητας μερικές φορές να κολλάει λίγο και να εμφανίζει κάποια ανεπαίσθητα lags, που δεν συναντάς στην ρομ του ivendor. Πάντως αν δεν θέλεις να αλλάξεις, αύριο μεθαύριο ο developer της BioHazard, θα ανεβάσει τη νέα βερσιόν βασισμένη στην RC3. Η γνωστή ιστορία δηλαδή...:) EDIT: Ο ivendor ανέβασε και ένα επιπλέον uptade, που διορθώνει το deep sleep και το BLN. Εδώ το link. Edited September 26, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Αυτό είναι καινούργιο kernel η απλό patch? Θα χάσω κάτι από το castagna άμα το φλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 kernel ειναι. αμα το φλασαρεις δεν θα εχεις μετα castagna Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Οπότε περιμένουμε νέο castagna η λειτουργεί κανονικά με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Οπότε περιμένουμε νέο castagna η λειτουργεί κανονικά με αυτό? Μολις περασα την RC3.1 και ξαναπερασα την Castagna 3.2 και το κινητο ειναι μια χαρα !!!! οποτε λογικα δεν θα εχεις καποιο προβλημα ! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Οπότε περιμένουμε νέο castagna η λειτουργεί κανονικά με αυτό? Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αν το εγκαταστήσεις. Εξάλλου αυτά που διορθώνει ο ivendor στο kernel του (deep sleep, BLN), τα έχει ήδη διορθώσει ο δημιουργός του CastagnaIT Kernel. Edited September 27, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Έβαλα για δοκιμή την undervolt του castagna. Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα random shutdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 πες μας κανα νέο, πως σου φαίνεται;;να την δοκιμάσω ή να μείνω στην BIOHAZARD v4? Είναι αρκετά καλή η RC3 και πολύ γρήγορη αλλά έχει πολύ άσχημο battery drain, σε έξι ώρες έχει πέσει στο 50% χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο με το τηλέφωνο. Την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος να μας πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Είναι αρκετά καλή η RC3 και πολύ γρήγορη αλλά έχει πολύ άσχημο battery drain, σε έξι ώρες έχει πέσει στο 50% χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο με το τηλέφωνο. Την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος να μας πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα? δοκιμαε να αλλαξεις governor Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 δοκιμαε να αλλαξεις governor Άλλαξα από smartassV2 σε ondemand και περιμένω να δω αποτελέσματα. Πάντως αν ισχύουν αυτά που λέει εδώ είναι άχρηστο το battery calibration https://plus.google.com/u/0/105051985738280261832/posts/FV3LVtdVxPT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Είναι αρκετά καλή η RC3 και πολύ γρήγορη αλλά έχει πολύ άσχημο battery drain, σε έξι ώρες έχει πέσει στο 50% χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο με το τηλέφωνο. Την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος να μας πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα? Δηλαδή δεν μπαίνει σε deep sleep; Σε μένα μπαίνει κανονικά και δεν έχω τέτοια κατανάλωση. Είμαι ακόμα με το stock kernel του ivendor. Θα εγκαταστήσω ίσως το CastagnaIT Kernel, όταν ανέβει η επόμενη βερσιόν του, που θα είναι σχεδιασμένη πάνω στο kernel της RC3. Edited September 27, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Δηλαδή δεν μπαίνεις σε deep sleep; Σε μένα μπαίνει κανονικά και δεν έχω τέτοια κατανάλωση. Είμαι ακόμα με το stock kernel του ivendor. Θα εγκαταστήσω ίσως το CastagnaIT Kernel, όταν ανέβει η επόμενη βερσιόν του, που θα είναι σχεδιασμένη πάνω στο kernel της RC3. Μπαίνει κανονικά σε deep sleep αλλά έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Έχω τον CastagnaIT 6.3 , λες να φταίει αυτό? Είχε πέσει στο 85% την πρώτη μιάμιση ώρα χωρίς καν να το ακουμπήσω συν ότι έχει ένα πρόβλημα με το Gmail. Όταν ανοίγεις το mail να το διαβάσεις σου το δείχνει για 1 δευτερόλεπτο και μετά κενή σελίδα. Και κάποιος άλλος ανέφερε αυτό το πρόβλημα στο xda. Τελικά έβαλα την Biohazard που δεν την είχα δοκιμάσει η οποία είναι πολύ καλή αλλά βαριά σε σχέση με του ivendor, είναι αργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μήπως έχεις ενεργοποιημένα συνέχεια τα δεδομένα, το wifi, ή τον αυτόματο συγχρονισμό; Είναι όντως πολύ μεγάλη η κατανάλωση και τέτοια δεν είχα ποτέ, παρά μόνο όταν δεν έμπαινε σε deep sleep. Μάλλον δεν φταίει το CastagnaIT, αλλά θα είχε ενδιαφέρον αν δοκίμαζες και με το το κερνελ του ivendor. Αν σου ξανασυμβεί ανέβασε κανένα screenshot από την μπαταρία και το CPU Spy. Αργή η BioHazard; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μήπως έχεις ενεργοποιημένα συνέχεια τα δεδομένα, το wifi, ή τον αυτόματο συγχρονισμό; Είναι όντως πολύ μεγάλη η κατανάλωση και τέτοια δεν είχα ποτέ, παρά μόνο όταν δεν έμπαινε σε deep sleep. Μάλλον δεν φταίει το CastagnaIT, αλλά θα είχε ενδιαφέρον αν δοκίμαζες και με το το κερνελ του ivendor. Αν σου ξανασυμβεί ανέβασε κανένα screenshot από την μπαταρία και το CPU Spy. Αργή η BioHazard; :rolleyes: Τα έχω όλα ενεργοποιημένα. Και το wifi και τα δεδομένα και το συγχρονισμό αλλά πάντα τα έχω σε κάθε rom. Συγκριτικά με τις υπόλοιπες rom μιλάω πάντα ότι έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση. Αν την ξαναβάλω και μου κάνει τα ίδια θα ανεβάσω screenshot να δεις. Στην BioHazard πατάω να ανοίξει μια εφαρμογή και ανοίγει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα. Ειδικά το youtube μπορεί να κάνει και 5. Στη rom του ivendor όλα άνοιγαν ακαριαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ίσως μετά από μία ή δυο φορτίσεις να φτιάξει η μπαταρία και η ταχύτητα στην BioHazard. Πολύ καλή επίσης είναι και η AOKP του crybert. Αν και σιγά σιγά όλες οι ρομ θα ξαναπροσαρμόσουν τη βάση τους στην RC3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ίσως μετά από μία ή δυο φορτίσεις να φτιάξει η μπαταρία και η ταχύτητα στην BioHazard. Πολύ καλή επίσης είναι και η AOKP του crybert. Αν και σιγά σιγά όλες οι ρομ θα ξαναπροσαρμόσουν τη βάση τους στην RC3. Η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη στη BioHazard. Θα παραμέινω σε αυτή για λίγο γιατί από όσες δοκίμασα με ικανοποιεί περισσότερο. Απ΄ότι είδα έχει και OTA update. Θα περιμένω τη version 5 για να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εγω με RC3 και castagna v6.3 extreme undervolt εχω την καλυτερη καταναλωση που ειχα ποτε σε ics rom. Δεν εχω κανει βαρια χρηση του τηλεφωνου, 5-6 φωτο και πολυ λιγο wifi. Ακομα και ετσι παλιοτερα ειχα παραπανω καταναλωση. Τελικα με το Battery calibration τι ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Η extreme undervolt βερσιόν του CastagnaIT Kernel είναι σαφώς καλύτερη για την μπαταρία, αλλά δεν κάνει για όλα τα τηλέφωνα. Είσαι από τους τυχερούς στους οποίους λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. :) Εδώ και εδώ υπάρχουν δύο κειμενάκια για την βελτίωση της μπαταρίας. Δεν λένε κάτι καινούριο, αλλά καλό είναι να τα θυμόμαστε που και που... Edited September 28, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν κρατηθηκα και εβαλα και εγω castagna 6.3 extreme undervolt... απλα διαβασα πως δεν κανει για ολα τα κινητα....υπαρχει κανα κολπο για να καταλαβω αν κατι δεν παει καλα ?? σε deep sleep μπαινει παντως μια χαρα... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν κρατηθηκα και εβαλα και εγω castagna 6.3 extreme undervolt... απλα διαβασα πως δεν κανει για ολα τα κινητα....υπαρχει κανα κολπο για να καταλαβω αν κατι δεν παει καλα ?? σε deep sleep μπαινει παντως μια χαρα... τρεχα benchmarks Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Νομιζω πως υπαρχει περιπτωση να κλεισει το κινητο μετα απο αρκετη ωρα σε deep sleep αν δεν το υποστηριζει η συσκευη σου. Σε εμενα ολα καλα μεχρι στιγμης. EDIT: Βγηκε castagna v6.4 Edited September 28, 2012 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Οταν ειμαι σε battery calibration πρεπει να περιμενω να αδειασει τελιως η μπαταρια πριν το φορτισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Οταν ειμαι σε battery calibration πρεπει να περιμενω να αδειασει τελιως η μπαταρια πριν το φορτισω? Πρέπει να το αφήσεις να σβήσει μόνο του από μπαταρία και να το φορτίσεις κλειστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ειμαι στις 2 μερες και εχει 25% θα αφησω ανοιχτο wifi ανοιχτο να το φορτισω αποψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts