kouros17 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Καλησπέρα. Εγώ το κινητό το έχω όπως το αγόρασα με την stock rom. Αν περάσω μια πιο πρόσφατη stock rom θα πρέπει να κάνω hard reset? Θα πρέπει να "ξαναστήσω" το τηλέφωνο απο την αρχή? Μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κανένα reset, απλώς με αυτό σιγουρεύουμε ότι η εγκατάσταση θα γίνει καλύτερα (αν και σ'αυτήν την ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο :p) και να αποφύγουμε τυχόν δυσλειτουργίες, που μπορεί να προκύψουν. Κάποτε όλο αυτό το ξαναστήσιμο του τηλεφώνου μου φαινόταν βουνό. Είναι απλό τελικά και όχι πολύ χρονοβόρο. Δημιουργώ τρία backup και όταν τα επαναφέρω το τηλέφωνο είναι όπως και πριν. Με το Mybackup root κρατάω backup των εφαρμογών και των ρυθμίσεων (app+data), δημιουργώ ένα back αρχείο των επαφών τύπου vcf και ένα backup των ρυθμίσεών μου του go launcher ex που χρησιμοποιώ. Δεν χρειάζεται να κάνεις hard reset (για να μην χάσεις τίποτα από την εσωτερική σου κάρτα). Αρκούν τα παρακάτω από recovery: wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system format/cache format/data Πριν απ'όλα κράτησε ένα nandroid backup (recovery backup) της υπάρχουσας ρομ, ώστε αν κάτι πάει στραβά με ένα restore να επαναφέρεις το τηλέφωνό σου στην κατάσταση που είναι τώρα. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC FMR 1.4 Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Πολλές φορές βρέθηκα στο παρά πέντε για να αγοράσω το S2, αλλά είναι τέτοια πλέον η δουλειά που γίνεται για το sgs plus από devs, που δεν βρίσκω το λόγο να το κάνω (αλλά S2 είναι αυτό και ο πειρασμός μεγάλος :)) Καλορίζικο! Δύσκολο να πούμε που οφείλεται αυτό που σου συνέβη και διαβάζοντάς το δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό σαν πιθανές λύσεις: 1) Hard reset (*2767*3855#), που θα διαγράψει τα πάντα από το τηλέφωνο και την εσωτερική σου κάρτα, όχι όμως και αυτά που έχεις στην εξωτερική. Θα επαναφέρει το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση γι'αυτό φρόντισε να κρατήσεις backup ότι χρειάζεσαι (εφαρμογές, επαφές, κλπ). 2) Εγκατάσταση ίσως μιας πιο πρόσφατης επίσημης ρομ (ή αν θες κάποιας custom rom). Από τις πιο πρόσφατες επίσημες ρομ είναι η I9001XXKQE και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ (είναι η ένατη στη σειρά, release date 04.05.2012). Οδηγίες εγκατάστασης μπορείς να βρεις εδώ. Είναι απλή διαδικασία (αρκεί να το κάνεις μία φορά) και κρατάει περίπου 5 - 10 λεπτά. Πρώτα όμως πρέπει να γίνεις root. Κάτι που είναι επίσης πολύ απλό για το τηλέφωνό μας και μπορείς να βρεις τον τρόπο εδώ. Αν σου δημιουργηθούν απορίες εδώ είμαστε :) ------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC FMR 1.4 Οδηγός για νέους χρήστες Το Root-i9001-Signed.zip όπως είναι ζιπαρισμένο το βάζω στην internal Sd card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Ναι και από recovery το βρίσκεις και το κάνεις install. Τόσο απλά! Όταν ανοίξεις το τηλέφωνο θα πρέπει να βρεις την εφαρμογή superuser, που σημαίνει ότι πλέον είσαι root ;) --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC FMR 1.4 (smartass v2/sio) Οδηγός για νέους χρήστες Edited June 21, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean86 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Καλησπέρα, έχω το Galaxy S Plus GT I9001 και firmware 2.3.6 . Θέλω να κάνω αναβάθμιση στην νεότερη έκδοση , η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι η ice cream. Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα επίσημης αναβάθμισης , μπορώ να το κάνω με custom rom? Και αν ναι , υπάρχει κάποιος οδηγός ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Υπάρχει η CyanogenMod 9 (ics) του arco (CM9 alpha4) που μπορείς να βρεις εδώ . Για οδηγίες εγκατάστασης κοιτάζεις το πρώτο post, όπως κι εδώ (αν κοιτάξεις πάνω και κάτω θα βρεις και άλλες ρομ βασισμένες σε ics, όπως επίσης την CyanogenMod 7, που είναι android 2.3.7. καθώς και άλλες ρομ που είναι βασισμένες στην CyanogenMod 7). Μην ξεχάσεις πριν την εγκατάσταση της ρομ να εγκαταστήσεις το σωστό recovery (το βάζεις στην εσωτερική ή εξωτερική κάρτα και το εγκαθiστάς μεσω recovery). Τόσο η CyanogenMod 9 όσο και η CyanogenMod 7, καθώς και οι ρομ που βασίζονται σε αυτές θέλουν το συγκεκριμένο recovery για να εγκατασταθούν σωστά. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 KERNEL: FeaCore Phoenix nonOC FMR 1.4 (smartass v2/sio) Οδηγός για νέους χρήστες Edited June 21, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftijis Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 καλημερα σας..... πηρα της κοπελιας μου το τηλεφωνο να το rootαρω γιατι ειχε προβλημα στην μπαταρια ολα πηγαν καλα οποτε μου ηρθε να της περασω και το cyanogenmod-7.2.0-rc1..ολα και εκει πηγαν καλα αλλα δεν εκανα back up επειδη δεν της αρσει και δεν δουλευει το ραδιο( εχει αρρωστεια μ αυτο) πως το γυρναω στις εργοστασιακες ρυθμισεις ( στο λειτουργικο που ειχε απο την εταιρια) .... οποιος βοηθησει θα το εκτιμουσα.... καλημερα σας και παλι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Ναι στην cyanogenmod-7.2 δεν λειτουργεί το ράδιο. Αν θες να επιστρέψεις σε εργοστασιακή rom μπορείς να εγκαταστήσεις μία από τις πιο πρόσφατες (I9001XXKQE) που θα βρεις εδώ (είναι η δέκατη στην σειρά από πάνω), ενώ οδηγίες εγκατάστασης μέσω odin μπορείς να βρεις εδώ Αν θες να εγκαταστήσεις μία απροβλημάτιστη custom rom θα σου πρότεινα την GIGABREAD v0.6.6 και κατά την εγκατάσταση να επιλέξεις το stock kernel της KQE με gigatweaks, για να μην μπλέξεις, αφού το τηλέφωνο δεν είναι δικό σου. Πριν την εγκατάσταση από recovery κάνε: wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache και αφού εγκαταστήσεις το ζιπαρισμένο αρχείο της ρομ πριν κάνεις reboot επανέλαβε τα παραπάνω τρία wipe. Θα σου πρότεινα να κάνεις επίσης και battery calibration -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 Temple run on sgs+ Edited June 26, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Από το τότε που βγήκε η gigabread 0.66 είμαι με αυτή τη ρομ και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Εδώ και κανά δυο μέρες βλέπω αρκετή πτώση μπαταρίας. Από το μενού που βλέπουμε τη χρήση της μπαταρίας βλέπω πάνω και από την οθόνη το διακομηστης μέσων, με αρκετή χρήση της cpu. Είχα προσθέσει το viber και έλεγα μήπως φταίει αυτό,το απεγκατεστησα αλλά πάλι το ίδιο μου συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 και εγω στις τελευταιές φορτίσεις παρατήρησα οτι έπεσε η αποδοσή.και σαν να έχω καταλάβει οτι συναίβει μόλις έκανα το battery calibration........ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Μόλις έβαλα τη ρομ έκανα calibration και μέχρι πριν δύο μέρες δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elfis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Γεια χαρά παιδιά. Έχω το SGS plus από τον Ιανουάριο του 12. Έχω την 2.3.3 έκδοση. Να περιμένω να μου πει το Kies για την 2.3.6 έκδοση ή να το κάνω χειροκίνητα από τα παραπάνω links?? Θα μου πει ποτέ ότι υπάρχει αναβάθμιση ή θα περιμένω για πάντα? :p Μέχρι στιγμής μου λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό. Επίσης και όταν επιχειρώ να το κάνω Software Update μέσα από το κινητό επίσης μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Γεια χαρά παιδιά. Έχω το SGS plus από τον Ιανουάριο του 12. Έχω την 2.3.3 έκδοση. Να περιμένω να μου πει το Kies για την 2.3.6 έκδοση ή να το κάνω χειροκίνητα από τα παραπάνω links?? Θα μου πει ποτέ ότι υπάρχει αναβάθμιση ή θα περιμένω για πάντα? :p Μέχρι στιγμής μου λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό. Επίσης και όταν επιχειρώ να το κάνω Software Update μέσα από το κινητό επίσης μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση. κανε με odin να βρεις την υγεια σου:lol: γιατι βλεπω να μενεις με 2.3.3 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) Από το τότε που βγήκε η gigabread 0.66 είμαι με αυτή τη ρομ και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Εδώ και κανά δυο μέρες βλέπω αρκετή πτώση μπαταρίας. Από το μενού που βλέπουμε τη χρήση της μπαταρίας βλέπω πάνω και από την οθόνη το διακομηστης μέσων, με αρκετή χρήση της cpu. Είχα προσθέσει το viber και έλεγα μήπως φταίει αυτό,το απεγκατεστησα αλλά πάλι το ίδιο μου συμβαίνει. και εγω στις τελευταιές φορτίσεις παρατήρησα οτι έπεσε η αποδοσή.και σαν να έχω καταλάβει οτι συναίβει μόλις έκανα το battery calibration........ :O Ίσως να δοκιμάζατε με stock kernel (KQE) και gigatweaks. Για αρκετούς αυτή η βερσιόν έχει καλύτερη μπαταρία. Γεια χαρά παιδιά. Έχω το SGS plus από τον Ιανουάριο του 12. Έχω την 2.3.3 έκδοση. Να περιμένω να μου πει το Kies για την 2.3.6 έκδοση ή να το κάνω χειροκίνητα από τα παραπάνω links?? Θα μου πει ποτέ ότι υπάρχει αναβάθμιση ή θα περιμένω για πάντα? :p Μέχρι στιγμής μου λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό. Επίσης και όταν επιχειρώ να το κάνω Software Update μέσα από το κινητό επίσης μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση. Συμφωνώ με τον timo. Μου φαίνεται ότι άδικα θα περιμένεις. Η ελληνική samsung δεν φημίζεται για τις ενημερώσεις της. Για το αντίθετο μάλλον :p ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 Temple run on sgs+ Edited June 26, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Συμφωνώ με τον timo. Μου φαίνεται ότι άδικα θα περιμένεις. Η ελληνική samsung δεν φημίζεται για τις ενημερώσεις της. Για το αντίθετο μάλλον :p Συμφωνώ και γώ απολύτως!!! Μόλις πρίν λίγες μέρες έγινε διαθέσιμη η συσκευή μας στο ελληνικό κατάστημα του samsung kies ενώ κυκλοφορεί εδώ και τόσους μήνες! Οπότε για update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Φοράω την NitroX 6.1 και μου αρέσει γιατί και γρήγορη είναι αλλά νομίζω οτι είναι η πιο όμορφη απ' όλες με τα μπλε του ICS theme. Όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς κανένα πρόβλημα. Την 6.5 που δοκίμασα δεν μου καθότανε καλά. Έβγαζε προβλήματα όταν έβαζα το ics theme. Τώρα τελευταία συνέβει μερικές φορές, ενώ δείχνει να έχω full σήμα όταν με καλούν να παίρνουν μήνυμα πως θα ειδοποιηθούν όταν βρεθώ σε σήμα κλπ. Μετά από ώρα μου έρχεται μήνυμα για τις κλήσεις. Σύνδεση Vodafone. Η ειρωνία είναι πως και τις 3 φορές που συνέβει, το τηλέφωνο ήταν σε απόσταση 1 μέτρου από τη συσκευή που δίνει η vodafone για full σήμα. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή είναι πρόβλημα της rom και να την αλλάξω; Δοκίμασα πριν μέρες την broodrom business edition αλλά δεν με ενθουσίασε. Κάποια ψιλοπροβληματάκια και κυρίως καμιά σχέση οπτικά μ αυτή που φοράω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Έχω μια ερώτηση. Φοράω του king την τελευταία ρομ. Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν λειτουργεί το titanium backup. Οπότε πάω να το εγκαταστήσω μου λέει δεν υπάρχει χώρος. Ο χώρος φυσικά υπάρχει και ειναι πολύς. Την φοράει κανείς την ρομ και να έχει το titanium εγκατεστημένο ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodos7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Έχω μια ερώτηση. Φοράω του king την τελευταία ρομ. Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν λειτουργεί το titanium backup. Οπότε πάω να το εγκαταστήσω μου λέει δεν υπάρχει χώρος. Ο χώρος φυσικά υπάρχει και ειναι πολύς. Την φοράει κανείς την ρομ και να έχει το titanium εγκατεστημένο ; Ευχαριστώ. Ναι και δουλευει κανονικα φιλε. Μαλλον δεν εχεις κανει wipe cache και data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ναι και δουλευει κανονικα φιλε. Μαλλον δεν εχεις κανει wipe cache και data Έκανα restore data απο αλλη ρομ. Αυτο εφτεγε. Τα έκανα restore με το titanium και ολα καλά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Εκανα ρουτ και με τα περασα ρομ απο το recovery του κιν. Χωρις να περασω κανενα αλλο προγραμμα.ετσι γινετε γιατι ειμαι ψιλο ασχετος?για να περναω ρομ χρειαζεται κατι αλλο εκτος ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Όταν η ρομ είναι ζιπαρισμένο αρχείο που εγκαθίσταται μέσω cwm, δεν χρειάζεσαι κάποιο άλλο πρόγραμμα, εκτός ίσως από το σωστό recovery (όταν εγκαθιστάς ρομ που είναι βασισμένη στην cm7 ή cm9). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 Temple run on sgs+ Edited June 28, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Στην GIGABREAD+ λεει οτι υπαρχουν τα sony bravia engine και beats audio. Για το πρωτο το ενεργοποιεις απο καπου ή απλα υπαρχει; To beats audio πως ξερω οτι υπαρχει και δουλευει; Στην broodRom που υπηρχε το beats audio ειχα δει διαφορα στην ενταση του ηχου, σε αντιθεση με την Gigabread...Μηπως φταιεi o Kernel?? Edited July 2, 2012 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Το beats audio αν θυμάμαι καλά πρέπει να το επιλέξεις κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης από το aroma installer (αντί του dsp manager). Αν δεν είχε αυτήν την επιλογή τότε εγκαθίσταται μόνο του. Υποτίθεται ότι αλλάζει την ποιότητα του ήχου όταν χρησιμοποιείς ακουστικά (όχι τον ήχο κλήσης ας πούμε). Δεν νομίζω ότι φταίει ο kernel αν θες δοκίμασε και την βερσιόν της gigabread με τον stock (KQE) kernel. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 Temple run on sgs+ Edited July 2, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Το beats audio αν θυμάμαι καλά πρέπει να το επιλέξεις κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης από το aroma installer (αντί του dsp manager). Αν δεν είχε αυτήν την επιλογή τότε εγκαθίσταται μόνο του. Υποτίθεται ότι αλλάζει την ποιότητα του ήχου όταν χρησιμοποιείς ακουστικά (όχι τον ήχο κλήσης ας πούμε). Δεν νομίζω ότι φταίει ο kernel αν θες δοκίμασε και την βερσιόν της gigabread με τον stock (KQE) kernel. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 Temple run on sgs+ Εγω νομιζα οτι αυξανει την ενταση του ηχειου το beats audio, γιατι με την broodRom ειχα παραπανω ενταση αν θυμαμαι καλα. Παντως δεν θυμαμαι να ειχε επιλογη για beats audio αλλα μου εγκαταστάθηκε ο dsp manager . Κ οσον αφορα τον κερνελ που λες, σιγουρα θα τον δοκιμασω για να δω αν υπαρχει διαφορα στην μπαταρια. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Ναι έχεις δίκιο, δεν το έχει σαν επιλογή (μπερδεύτηκα με την crybernation που έχει πολλές επιλογές στο aroma installer). Επομένως είναι εγκατεστημένα και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Όχι δεν αυξάνει την ένταση του ήχου (βελτιώνει την ποιότητα του μόνο στα ακουστικά). Ο Kernel που υποτίθεται ότι βελτιώνει την ένταση του ήχου είναι ο Vitality, αλλά εκείνος που σίγουρα το κάνει είναι ο skyhigh (η broodrom τον έχει σαν προεπιλογή γι'αυτό και σωστά σου φαίνεται δυνατότερος ο ήχος). Φυσικά και μπορείς να τον εγκαταστήσεις αν θέλεις. ------------------------------------------------------------------------------------------------- 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: GIGABREAD v0.6.6 Temple run on sgs+ Edited July 2, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Μετά απο τόσα καλά σχόλια για τη gigabread+ είπα να αφήσω τη broodrom για πρώτη φορά. Εγκατέστησα qq launcher και μου φαίνεται προς το παρόν αρκετά γρήγορη. Θα την κρατήσω μερικές ημέρες και βλέπουμε. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts