captaintzim Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μετατροπή του κινητού σε μόντεμ. Στις ρυθμίσεις και στη σύνδεση tethering μέσω USB δεν με αφήνει να το κλικάρω, παρά το γεγονός ότι συνδέω καλώδιο usb με λάπτοπ. Πρέπει να κάνω κάτι για να λειτουργήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
choudel Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Τελικα το igo την εκσνε την ζημια. Hard reset χωρις igo κ ειμαστε μια χαρα. . η καινουργια παρατηρηση εινσι οτι εχει πεσει πολυ η ταχυτητα downloading (συγκριτικα με δυο αλλα s-plus που φορανε την 2.3.3) ετδι λοιπον λεω να γυρισω στα παλια. θα μπορουσε παρακαλω καποιος να μου δειξει που μπορω να βρω την τελευταια επισημη ελληνικη? ευχαριστω Βασικα δεν αναφερετε οτι λειτουργει χωρις ροοτ, για αυτο δε μπορεις να αλλαξεις ουτε σερβερ σε europe. :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Γεια σας παιδιά, μία ερώτηση για τους κατόχους του S Plus, η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική; Περισσότερο ενδιαφέρομε για το πόσο θα αντέχει όταν θα βάζω ταινίες και σειρές για να περνάω την ώρα μου σε διάφορα ταξίδια. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Γεια σας παιδιά, μία ερώτηση για τους κατόχους του S Plus, η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική; Περισσότερο ενδιαφέρομε για το πόσο θα αντέχει όταν θα βάζω ταινίες και σειρές για να περνάω την ώρα μου σε διάφορα ταξίδια. Ευχαριστώ. :) Σίγουρα αν βάλεις κάποια custom rom θα δεις μεγάλη διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με την εργοστασιακή rom και αν επιθυμείς να βλέπεις ταινία και να χαίρεσαι την οθονάρα του κινητού (υψηλή φωτεινότητα) δεν κρατάει και πολύ... Κρατάει σίγουρα 5 ώρες συνεχόμενου gaming η ταινιών. EDIT: Ελάχιστα smartphones κρατάνε πολύ περισσότερη ώρα... Edited February 25, 2012 by geo_xar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 θα μπορουσε παρακαλω καποιος να μου δειξει που μπορω να βρω την τελευταια επισημη ελληνικη? ευχαριστω H επίσημη ελληνική είναι η I9001XXKG1 2.3.3 και μπορείς να τη βρεις και να την κατεβάσεις από εδώ (2011 July) Γεια σας παιδιά, μία ερώτηση για τους κατόχους του S Plus, η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική; Περισσότερο ενδιαφέρομε για το πόσο θα αντέχει όταν θα βάζω ταινίες και σειρές για να περνάω την ώρα μου σε διάφορα ταξίδια. Ευχαριστώ. :) Προσωπικά όσο είχα την εργοστασιακή ρομ (γιατί εδώ και καιρό φοράω custom rom) δεν είχα σπουδαίο πρόβλημα με τη μπαταρία. Τις δύο μέρες μου τις έβγαζε σχετικά άνετα. Πολλοί όμως έχουν αναφέρει ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα μ'αυτήν. Υπάρχουν βέβαια και επίσημες εκδόσεις νεώτερες από την 2.3.3. υπάρχουν και custom roms που βελτιώνουν σημαντικά το θέμα της μπαταρίας, εξαρτάται από το τι έχεις όρεξη να κάνεις με το τηλέφωνό σου. Καλό θα ήταν να πούνε κι άλλοι την εμπειρία τους με την μπαταρία της επίσημης ρομ (2.3.3) ------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Πάντως με εντατική χρήση κατάφερα και το ξεζούμισα μέσα σε 6.5 ώρες. Εχω την εντύπωση οτι με έντονη χρήση δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας μεταξύ stock και custom rom. Εκεί που η διαφορά είναι μεγάλη είναι σε κατάσταση αδράνειας υπέρ φυσικά της custom rom. Μέχρι σήμερα ελάχιστες ήταν οι φορές που δεν το φόρτισα έστω και λίγο στη διάρκεια της ημέρας. Αφήνω βέβαια πάντα ανοικτό wifi και 3g οπότε είναι λογικό να μην βγάζει και πολλές ώρες. Υ.Γ Ξέρει κανείς άμα το SNS σχετίζεται μόνο με τις επαφές και τον συγχρονσιμό του facebook; Θα ήθελα να το καταργήσω εντελώς και μιας και άρχισα απο χθες να ξηλώνω διάφορα bloatware κι έχω μείνει με αυτή τη την απορία. Edited February 25, 2012 by Leon_mania Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Εμενα επιδει μου εσπασε τα νευεα η rc3 r2 ( δεν φταει η ρομ ) την εβγαλα κανοντας restore cwm system data κτλπ τωρα το περιεργο. Το κιν τωρα εχει την 2.3.6 αλλα στον kernel γραφει 2.6.35.7 feacore phoenix. Οπως και οταν bootαρει εχει το logo. θα χρειαστει να κανω κατι τυπου no frilis cpu? Και τωρα στο antutu 3836.... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Εμενα επιδει μου εσπασε τα νευεα η rc3 r2 ( δεν φταει η ρομ ) την εβγαλα κανοντας restore cwm system data κτλπ τωρα το περιεργο. Το κιν τωρα εχει την 2.3.6 αλλα στον kernel γραφει 2.6.35.7 feacore phoenix. Οπως και οταν bootαρει εχει το logo. θα χρειαστει να κανω κατι τυπου no frilis cpu? Και τωρα στο antutu 3836.... Έχεις feacore phoenix επειδή μάλλον έχεις εγκαταστήσει CWM. Το no frilis cpu μπορείς να το χρησιμοποιείς για να ρυθμίζεις τις τιμές του επεξεργαστή, governor και ι/ο. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Edited March 1, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Έχεις feacore phoenix επειδή μάλλον έχεις εγκαταστήσει CWM. Το no frilis cpu μπορείς να το χρησιμοποιείς για να ρυθμίζεις τις τιμές του επεξεργαστή, governor και ι/ο. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Ευχαριστω. και τιμες 1.4 - 245 και στα αλλα τι να βαλω ? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Για feacore phoenix, βάλε smartassV2 / sio -------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Edited March 1, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Πρόσεξε στο nofrills όταν βάζεις τις τιμές οτι το minimum είναι το δεύτερο και το maximum το πρώτο. Την πάτησα μια φορά κι ενώ έβαζα 245- 1900 αυτό δεχόταν 125-245 με αποτέλεσμα να σέρνεται στην κυριολεξία κι εγώ να μην καταλαβαίνω τι συμβαίνει. :lol: Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Οκ ευχαριστω.... Οταν ηρεμησω λιγακι θα ξανα προσπαθησω με την rc3 r2 γιατι πρεπει να αξιζει τελικα.... Ερωτηση: με voodoo color δοκιμασε κανεις σε s plus? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Περίεργο! Αφαίρεσα adrenaline shot και thunderbolt από περιέργεια για να δω πως θα λειτουργεί και το τηλέφωνο είναι πιο smooth και γρήγορο από πριν. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι έχω μεγαλύτερες επιδόσεις στο antutu. Την πρώτη φορά σταθερά πάνω από 3900 (ενώ πριν 3800+) και πάνω από 4000 τη δεύτερη φορά! Η διαχείρηση μνήμης παραμένει το ίδιο καλή όπως και η διάρκεια της μπαταρίας. Αναρωτιέμαι ποια είναι τελικά η χρησιμότητά αυτών των δύο (adrenaline και thunderbolt); :confused: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Edited March 1, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orgios Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) μου κανει το εξης περίεργο πχ. είναι το κινητο στην αναμονη και δεν υπάρχει δραστηριοτητα... μου ανοίγει και σβήνει η οθόνη κάθε περιπου 5 λεπτα 5 φορες (συνεχόμενες) και μετα απο 5 λεπτα πάλι το ιδιο... με έχει σκάσει wifi , 3g , gps όλα κλειστα (broodrom rc3 v2 ) , είχε κανένας άλλος το συγκεκριμένο θέμα? καμμια ιδεα? edit: μάλλον ήταν ο συγχρονισμος του gmail , το απενεργοποιησα και εδω και 10 λεπτα δεν το εκανε.... edit2: μπα δεν ηταν αυτο παλι το ιδιο κανει :( Λύση: Κατέβασα το adfree και λύθηκε το πρόβλημα, προσπαθούσαν να τρέξουν διαφημίσεις απο πίσω και γι'αυτό με "ενοχλούσε" Edited February 28, 2012 by Orgios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Γεια σας παιδιά, μία ερώτηση για τους κατόχους του S Plus, η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική; Περισσότερο ενδιαφέρομε για το πόσο θα αντέχει όταν θα βάζω ταινίες και σειρές για να περνάω την ώρα μου σε διάφορα ταξίδια. Ευχαριστώ. :) χωρις τρελη χρηση μου κραταει και 3 μερες. αν το σκισω 1,5 ανετοτατα με broodrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Μάλλον δεν το σκιζεις και πολύ και πιθανότατα το κλείνεις και το βράδυ. Σκίσιμο σημαίνει δεν το αφήνω από τα χέρια, ανοικτό wifi και 3G συνέχεια για να κάνει sync Facebook,twitter και gmail.Με όλα αυτα max 24 ώρες με οποιαδήποτε έκδοση broodrom και με non oc kernel φυσικά.;) Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Μάλλον δεν το σκιζεις και πολύ και πιθανότατα το κλείνεις και το βράδυ. Σκίσιμο σημαίνει δεν το αφήνω από τα χέρια, ανοικτό wifi και 3G συνέχεια για να κάνει sync Facebook,twitter και gmail.Με όλα αυτα max 24 ώρες με οποιαδήποτε έκδοση broodrom και με non oc kernel φυσικά.;) Μάλλον ούτε εσύ το σκίζεις το κινητό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Μπα μια χαρά το σκίζω. Σε 6.5 ωριτσες κλείνει μόνο του πλέον :p Το 24ωρο το χει μόνο αμα δεν παίξω η δεν σερφαρω(πράγμα σπάνιο μάλλον). Τεσπα αμα έχεις smartphone θεωρώ αχρείαστη κουβέντα τα περί μπαταρίας. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Μου έχει τύχει πολλές φορές να σταματήσει στη μέση η διαδικασία του flash μιας rom μέσω odin και στη συνέχεια όταν συνδέω την συσκευή μου στον υπολογιστή να μου βγάζει ένα κίτρινο κυκλικό σήμα ότι είναι αδύνατη η σύνδεση. Παρόλα αυτά μπορείς κανονικά να μπείς σε download mod και να ξαναπροσπαθήσεις να φλασάρεις κάποια rom. Δεν έχω καταφέρει να φέρω το κινητό μου σε χειρότερη κατάσταση από αυτήν και γι'αυτό και δεν μπορώ να κατανοήσω τον όρο: "bricked" !!! Οτιδήποτε διαφορετικό από το να καεί η πλακέτα πιστεύω πως είναι πλήρως αντιστρέψιμο. Οπότε θα ήθελα αν κάποιος έχει καταλάβει την ακριβή έννοια αυτού του όρου να με διαφωτίσει , γιατί όλοι τρομοκρατούν ότι το κινητό σου μπορεί να γίνει brick αλλά κανένας δεν εξηγεί ακριβώς τι είναι αυτό! (πιστεύω θα το έχουν και άλλοι απορία...) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Μπα μια χαρά το σκίζω. Σε 6.5 ωριτσες κλείνει μόνο του πλέον :p Το 24ωρο το χει μόνο αμα δεν παίξω η δεν σερφαρω(πράγμα σπάνιο μάλλον). Τεσπα αμα έχεις smartphone θεωρώ αχρείαστη κουβέντα τα περί μπαταρίας. Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου! Ένα 6ωρο χρήση :) @Geo_xar Brick στους γαλαξίες είναι να μην μπαίνει σε download mode έτσι ώστε να μην μπορείς να φλασαρεις στοκ ρομ για να επανέλθει. Εάν έχεις (μπορείς να φτιάξεις η να πάρεις με 1-2€) usb jig, με το που το βάλεις στο κινητό μπαίνει σε download mode. Οπότε κομματάκι δύσκολο να brickαρεις το κινητό (να χρειαστεί να πας στο service δηλαδή και να πληρώσεις). Αν τύχει (πολύ σπάνιο) να κάψει πλακέτα, το πας στο service και το παίζεις κινέζος! Δεν θα καταλάβουν τίποτα εφόσον δεν μπαίνει σε dl mode με jig. Edited February 28, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου! Ένα 6ωρο χρήση :) @Geo_xar Brick στους γαλαξίες είναι να μην μπαίνει σε download mode έτσι ώστε να μην μπορείς να φλασαρεις στοκ ρομ για να επανέλθει. Εάν έχεις (μπορείς να φτιάξεις η να πάρεις με 1-2€) usb jig, με το που το βάλεις στο κινητό μπαίνει σε download mode. Οπότε κομματάκι δύσκολο να brickαρεις το κινητό (να χρειαστεί να πας στο service δηλαδή και να πληρώσεις). Αν τύχει (πολύ σπάνιο) να κάψει πλακέτα, το πας στο service και το παίζεις κινέζος! Δεν θα καταλάβουν τίποτα εφόσον δεν μπαίνει σε dl mode με jig. Σ'ευχαριστώ πολύ nikos! Επιτέλους μια ολοκληρωμένη απάντηση (που επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόμουν). Καλό , λοιπόν , είναι να χρησιμοποιούμε μια λέξη μόνο όταν γνωρίζουμε την πλήρη έννοια της! Τα λέω αυτά γιατί κυρίως στο xda διαβάζεις καθημερινά post από άτομα που νομίζουν ότι έχει καταστραφεί εντελώς η συσκευή τους, χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο! (έχει γίνει το "brick" καραμέλα...) Σ'ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Ρε παιδια και με συνδεση σε τηλεοραση (TV out) τι γινετε? Τελικά σήμερα, μετά από καιρό κατάφερα να δω εικόνα μέσω tv out. Είχα παραγγείλει ένα καλώδιο από dealextreme στα 3 € αλλά δεν δούλευε. Είχα ήχο όχι όμως και εικόνα. Διάβασα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275999 και τελικά έκανα μετατροπή στο καλώδιο που είχα σύμφωνα με αυτή την εικόνα http://imageshack.us/photo/my-images/713/s8530wave2.jpg/ (δεν πειράζει που είναι nokia) και τελικά δούλεψε. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Αυτό έχει ενδιαφέρον. Πως αποδείχτηκε; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) BroodRom RC2 Cranium Kernel 1900MHz μετα απο καιρο βεβαια ηα απαντηση... ο τροπος που γινεται hack στο quadrant.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14886666#post14886666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ nikos! Επιτέλους μια ολοκληρωμένη απάντηση (που επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόμουν). Καλό , λοιπόν , είναι να χρησιμοποιούμε μια λέξη μόνο όταν γνωρίζουμε την πλήρη έννοια της! Τα λέω αυτά γιατί κυρίως στο xda διαβάζεις καθημερινά post από άτομα που νομίζουν ότι έχει καταστραφεί εντελώς η συσκευή τους, χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο! (έχει γίνει το "brick" καραμέλα...) Σ'ευχαριστώ και πάλι! Εντάξει κάποιος μπορεί να αναφέρει τον όρο brick από τη στιγμή που δε θα ανοίγει το κινητό. (soft brick) Φυσικά ξανά φλασάρεις και είσαι εντάξει. Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και η πλακέτα είναι για πέταμα, τότε μιλάμε για hard brick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Καταιγισμός από καινούριες custom roms τις τελευταίες μέρες για το τηλέφωνό μας! KubsonRom beta, JupiterROM Q1, Crybernation beta1, Simplistic Plus. :) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC3 (Revision 2) KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio) Edited March 1, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts