malamadre Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Οσον αφορα την διαρκεια της μπαταριας εχω και εγω τις ιδιες αποριες. Δυο μερες χωρις wifi κ με το 3g κλειστο κ δεν τις βγαζει. Πριν ειχα το Omnia 2 το οποιο εχει κ αυτο AMOLED οθονη κ εβγαζα ανετα 4-5 μερες με το bluetooth συνεχεια ανοιχτο. Βαζοντας το Android στο Ομνια (beta εκδοση) η μπαταρια τελειωνε μεσα σε μια μερα. Ισως να φταει κ η χρηση του επεξεργαστη. Σε windows oταν εβαζα την αποδοση του επεξεργαστη στο Ομνια στο full κ οχι στο αυτοματο η μπαταρια παλι τελειωνε πιο γρηγορα (2-3 μερες). Οποτε νομιζω οτι ειναι θεμε android κ λογικα υπαρχει περιθωρια βελτιωσης . Εμένα πάλι έβγαλε 3 μέρες με λίγο παιχνιδι και λίγο wi fi...το βραδυ το κλείνω, εχθες ειχα 8% μπαταρία και μίλησα κανα μισάωρο και μόλις το έκλεισα ήταν στο 4%....και το bluetooth ενεργό....!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Μαλλον πρεπει να το κλεινω κ εγω απο εδω κ περα....Στο widgetaki της μπαταριας φαινεται οτι το bluetooth ξοδευει το 26%!!! Βεβαια να σημειωσω οτι ειμαι στην 4-5 φορτιση. Ελπιζω να στρωσει Edited November 22, 2011 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Για να δουλεψει το chaifire3d πρεπει να ειναι root το κινητο?? Το δοκιμασε κανενας?? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Εγω ρε παιδια δεν εχω καθολου καλο σημα... μια γραμμη σε σημεια που το n82.εχει καμπανα. και ωρες ωρες ειναικαπως καλητερα. μηπως φταει η θηκη ; Φοραω θηκη οχι σιλικονης αλλα Απο αυτες που μπαινει μεσα το κιν. τις ιφασματινες :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited November 22, 2011 by sakiss Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Εγω ρε παιδια δεν εχω καθολου καλο σημα... μια γραμμη σε σημεια που το n82.εχει καμπανα. και ωρες ωρες ειναικαπως καλητερα. μηπως φταει η θηκη ; Φοραω θηκη οχι σιλικονης αλλα Απο αυτες που μπαινει μεσα το κιν. τις ιφασματινες :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Κ εγω δεν ειχα καθολου καλο σημα αλλα μαλλον αφορα το 3g σημα. Οταν απενργοποιησα το wcdma απο τις ρυθμισεις δικτυου κ επελεξα μονο GSM εχω παντα καλο σημα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Μαλλον πρεπει να το κλεινω κ εγω απο εδω κ περα....Στο widgetaki της μπαταριας φαινεται οτι το bluetooth ξοδευει το 26%!!! Βεβαια να σημειωσω οτι ειμαι στην 4-5 φορτιση. Ελπιζω να στρωσει Πάντως εγώ είμαι στην δεύτερη φόρτιση και μου κρατάει πάνω από 3 μέρες με κλειστό 3g/ ανοιχτό bluetooth, wifi πάνω από 1 ώρα (μισή ώρα κατέβασμα) και ομιλία αρκετή. Και δεν το κλείνω το βράδυ και με τέρμα φωτεινότητα. Αν πάει έτσι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Πάντως εγώ είμαι στην δεύτερη φόρτιση και μου κρατάει πάνω από 3 μέρες με κλειστό 3g/ ανοιχτό bluetooth, wifi πάνω από 1 ώρα (μισή ώρα κατέβασμα) και ομιλία αρκετή. Και δεν το κλείνω το βράδυ και με τέρμα φωτεινότητα. Αν πάει έτσι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κ εγω πανω κατω την ιδια χρηση εχω αλλα......Λετε να φταιει το spb mobile που εχω??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Για να δουλεψει το chaifire3d πρεπει να ειναι root το κινητο?? Το δοκιμασε κανενας?? καλησπερα εγω το εχω δουλεψει αλλα ειμαι root Επισης να αναφερω οτι οποιος βαλει το CWM Recovery v. 5.0.2.7. based FeaMod Recovery δεν λειτουργει η βιντεοκληση στο skype ομως μπορει να φλασαρει αυτο το script [CWM][sCRIPTS][TWEAKS] ThunderBolt! v2.1.1.1 - 11/22/11 [CFS Beta Pack με αποτελεσμα ενα πολυ smooth κινητο ακομα & με τον μαμα launcher TW3 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354739) Edited November 22, 2011 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) απενργοποιησα το wcdma απο τις ρυθμισεις δικτυου κ επελεξα μονο GSM . τωρα δεν δειξει ελπιζω να ειναι οκ ευχαριστω .... ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ . ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ ΤΩΡΑ.... Edited November 23, 2011 by dskopa Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 ρε παιδιά... σήμερα το παραλαμβάνω απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει cyanomod για το συγκεκριμένο μπορείτε να προτείνετε μια custom ROM ή να βάλω official 2.3.6 ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Για να τρεξει mkv αρχεια χρειαζεται καποιο ειδικο προγραμμα??Δοκιμασα με το Βιντεο, bsplayer Lite και με το MX video player αλλα τζιφος. Δειχνει την μπαρα να προχωραει αλλα ουτε εικονα ουτε ηχος..... Edited November 23, 2011 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemgr Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Καλησπέρα, πριν λίγο έβαλα στο νέο μου sgs+ τον go launcher ex και μου έκανε λίγο μπάχαλο την σειρά των εικονιδίων στο μενού των εφαρμογών. Μπορεί κάποιος που δεν έχει κάνει αλλαγές σε αυτό το μενού, να μου στείλει screenshots των 3 πρώτων οθονών να τα ξαναsortάρω όπως ήταν by default; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 πως κανω screenshot? μπορω να στα στειλω και τωρα αν μου πεις πως. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Καλησπέρα, πριν λίγο έβαλα στο νέο μου sgs+ τον go launcher ex και μου έκανε λίγο μπάχαλο την σειρά των εικονιδίων στο μενού των εφαρμογών. Μπορεί κάποιος που δεν έχει κάνει αλλαγές σε αυτό το μενού, να μου στείλει screenshots των 3 πρώτων οθονών να τα ξαναsortάρω όπως ήταν by default; Ευχαριστώ Γιατί δεν τα κάνεις όπως σε βολεύουν? :) Γυρνώντας πάλι στον default launcher νομίζω πως θα είναι όπως στην αρχή χωρίς να έχουν αλλάξει σειρά. Μπορείς να τα δεις κι ετσι δηλαδή. πως κανω screenshot? μπορω να στα στειλω και τωρα αν μου πεις πως. Ακουμπώντας το Πίσω και πατώντας το κεντρικό πλήκτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 πως κανω screenshot? μπορω να στα στειλω και τωρα αν μου πεις πως. δοκιμασε το screenshot ux trial απο το market ;) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemgr Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Γιατί δεν τα κάνεις όπως σε βολεύουν? :) Γυρνώντας πάλι στον default launcher νομίζω πως θα είναι όπως στην αρχή χωρίς να έχουν αλλάξει σειρά. Μπορείς να τα δεις κι ετσι δηλαδή. Αυτό δούλεψε! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Για να τρεξει mkv αρχεια χρειαζεται καποιο ειδικο προγραμμα??Δοκιμασα με το Βιντεο, bsplayer Lite και με το MX video player αλλα τζιφος. Δειχνει την μπαρα να προχωραει αλλα ουτε εικονα ουτε ηχος..... Εβαλα ενα mkv στον default player και το επαιζε σε αργη κινηση. Δε δοκιμαζεις απο το market τον mobo player,ισως και με τσεκαρισμενη την επιλογη default software decoding ; Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Θέλω να παραγγειλω από το ebay μια microsd. Αυτές που είναι class 4 παίζουν ικανοποιητικά στο τηλέφωνο μας ή να προτιμησω κάποια πιο γρήγορη; Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Δοκιμασα κ τον mobo player αλλα μια απο τα ιδια. Ισως να φταιει το ιδιο το αρχειο....δεν ξερω.... Παντως απο θεμα μπαταριας, με το που εβγαλα το spb mobile 3d καμια σχεση!! Πολυ καλυτερη διαρκεια. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Θέλω να παραγγειλω από το ebay μια microsd. Αυτές που είναι class 4 παίζουν ικανοποιητικά στο τηλέφωνο μας ή να προτιμησω κάποια πιο γρήγορη; Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Φιλε μου η class 4 μια χαρα θα σε καλυψει.. Και εγω 16αρα class 4 εχω στο sgs2 μου :) Δοκιμασα κ τον mobo player αλλα μια απο τα ιδια. Ισως να φταιει το ιδιο το αρχειο....δεν ξερω.... Παντως απο θεμα μπαταριας, με το που εβγαλα το spb mobile 3d καμια σχεση!! Πολυ καλυτερη διαρκεια. Για το spb ειναι λιγο πολυ γνωστο οτι καταναλωνει αρκετη μπαταρια και ειναι λογικο καθοτι εφετζιδικο μεχρι τελικης πτωσης :p Οσο για το mkv μηπως ειναι κατεστραμενο η κακογραμμενο το αρχειο?? Στο pc παιζει?? Ποσο μεγαλο ειναι? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Για το spb ειναι λιγο πολυ γνωστο οτι καταναλωνει αρκετη μπαταρια και ειναι λογικο καθοτι εφετζιδικο μεχρι τελικης πτωσης :p Οσο για το mkv μηπως ειναι κατεστραμενο η κακογραμμενο το αρχειο?? Στο pc παιζει?? Ποσο μεγαλο ειναι? Ναι σε pc παιζει κανονικα. Το αρχειο ειναι μικρο. Ενα βιντεο κλιπ των 99,5 mb ειναι κ το κατεβασα μονο για να δοκιμασω πως παιζει στο κινητο Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Η τελευταία επίσημη έκδοση ποια είναι ?? Η 2.3.6 ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Ναι σε pc παιζει κανονικα. Το αρχειο ειναι μικρο. Ενα βιντεο κλιπ των 99,5 mb ειναι κ το κατεβασα μονο για να δοκιμασω πως παιζει στο κινητο Εχεις δοκιμασει καποιο αλλο αρχειο? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Εχεις δοκιμασει καποιο αλλο αρχειο? Πριν απο λιγο δοκιμασα. Δοκιμασα ενα 1080p το οποιο επαιζε αλλα σερνοταν, ενα 720p mkv το οποιο κ αυτο επαιζε αργα και τελος ενα 720p avi το οποιο παίζει μια χαρα. Το αλλο ισως να μην επαιζε λογω codec.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Πως μπορώ να αλλάξω τη ρύθμιση που όταν το συνδέω στο pc να μην μου το αναγνωρίζει σαν συσκευή για σύνδεση μέσω kies.Ρωτάω γιατἰ kies δεν έχω βάλει και θέλω να βλέπει μόνο την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts