Sibi Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 egw exw 2 siskeves iperithrwn me chip sigmatel ke ola einai ok.pare tis iperithres pou exoun sto e-shop.gr einai fthines ke tha kaneis ti douleia sou. Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Paidia ti nea tou timi tin idate??? 130 euro xoris FPA kai kapou sta 152 me fpa.Apekti timi ...kai exeretiko kinito kata ti gnomi tou.Mporei na to agoraso....eseis ti tha mou protinate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 min to skeftesai,ta lefta tou ta aksizei ke me to parapanw malista Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Paidia to pira to tilefonaki....prin eixa NOKIA alla to 756 mou fenetai pio euxristo apo auto. Einai panemorfo , elafri , telia xaraktiristika , poli kali piotita video , kai apextes fotografies. Skeftomouna prin na paro to Mitsubishi M342i stin idia katigoria me to Alcatel , idia xaraktiristika kai to 756 exei epipleon kai video. To mitsubishi kanei 230 euro kai to alcatel 150! Giati na plirona ti marka? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Simfonite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original21 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 to pliktrologio fainetai omorfo?eixa grapsei pio panw oti apo tis fwtografies mou fainetai asxhmo etsi fwteino pou einai. as mou pei thn gnwmh tou kapoios pou to exei. mhpws kanei to olo thlefwno na moiazei me paixnidi? thanks p.s to 735 pou eixa gia kana 3mhno perysi htan thlefwnara! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Oxi , einai poli omorfo kai o fotismos thaumasios. Miazei me to fotismo tou M342i.Kamia sxesi me 1100 nokia.Poli oraio kinitaki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να πάρω κινητό Alcatel και μοιράζομαι ανάμεσα στα 735i και 756 με τιμές 195€ και 180€ αντίστοιχα. Ποιό μου προτείνετε...και γιατί?? Ποιά χαρακτηριστικά που 'εχει το ένα δέν έχει το άλλο?? ΥΓ: Δέν ζητάω και πολλά από ένα κινητό :cool: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original21 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 asyzhthti to 756, einai pio kainourgio, kalyterh othonh, vga camera (an k h camera tou 735 skizei) k elpizw oti tha exei kalytero hxo sta ringtones apo to 735 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Eυχαριστώ για την υπόδειξη.....μάλλον αυτό θα πάρω! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 pou tha brw to alcatel 150? tha mou pei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris8 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Χαίρετε.Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής : 1.Έχει δοκιμάσει κανείς το wap μέσω GPRS στο 756; 2.Οι ρυθμίσεις για πρόσβαση wap για τα ελληνικά δίκτυα είναι προεγκατεστημένες; 3.Η δόνησή του είναι μηχανική ή είναι ήχος χαμηλής συχνότητας όπως στο 715; 4.Έχει κάποιου είδους σημειωματάριο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosQ Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 gia sas.exw ena problhma me to ot756.pws mporw na steilw foto apo to kinhto sto pc; exw tis infrared ma620 kai windows98 se.diabasa ta analoga posts kai sto ot756 kai sto ot735i alla den brhka akrh.tha mporoyse na me boithisei kapoios; thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosQ Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 kaneis bre paidia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 an exeis skilo dwse tou tis ma-620 na peksei (an den exeis skilo apla petakse tes sta skoupidia) ke pigaine agorase alithines iperithres apo stournari i apo to e-shop.gr. ke allakse leitourgiko, exoume 2005, for the name of the God... Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosQ Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 thanks sibi.katalava.xreiazete na kanw genikh ananewsh pleon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Το πρόβλημα βρίσκεται στο ΜΑ660, μιας και το κινητό μου ανταλλάσσει κανονικότατα αρχεία με άλλα κινητά (δοκίμασα με ένα της Siemens). Όσον αφορά το ΜΑ660 και την εγκατάστασή του στα XP, δοκίμασα ότι συμβουλές βρήκα (μεταξύ των οποίων και αλλαγή της ταχύτητας μετάδοσης) αλλά δεν παίζει. Από ότι είδα και σε ξενόγλωσσα forum, γενικά ο συνδυασμός ΜΑ660 και Alcatel 756 έχει πρόβλημα, μιας και υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Μάλλον είναι θέμα τύχης το κατά πόσον θα δουλέψει! Μην το ψάχνεις, κανένα από τα Alcatel δεν θα επικοινωνίσουν με τα ΜΑ620 και ΜΑ660 γιατί απλά δεν τα υποστηρίζουν. Αν έχεις laptop τότε είσαι τυχερός. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvlach Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Τελικά πήρα μία θύρα υπερύθρων από τα Carrefour (EDNET λέγεται) και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Τελικά πήρα μία θύρα υπερύθρων από τα Carrefour (EDNET λέγεται) και δουλεύει μια χαρά. 1. Πόσο? Στη στουρνάρη βρίσκεις με 20€ (όχι MA άλλες μάρκες χωρίς λογισμικό για κινητά) 2. Τι ταχύτητες σου ειτρέπει Max? (2mb φτάνει ή είναι μέχρι 112.000 κάτι τέτοιο) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Τελικά πήρα μία θύρα υπερύθρων από τα Carrefour (EDNET λέγεται) και δουλεύει μια χαρά. Για δώσε περισότερες info. Γιατί μ' ενδιαφέρει το θέμα. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosQ Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Gia sas. Egw brhka mia kalyterh lysh : to poylhsa ! kai hsyxasa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvlach Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Την θύρα υπερύθρων την πήρα 25 ευρώ (σε προσφορά). Γενικά, όλες οι θύρες υπερύθρων που έχουν τσιπάκι της Sigmatel (όπως η EDNET) δεν έχουν πρόβλημα με το 756. Φαντάζομαι ότι θα κυκλοφορούν με διάφορα ονόματα. Όσον αφορά την ταχύτητα σύνδεσης αυτή είναι στα 115200, αλλά γι'αυτό μάλλον φταίει το 756 (ή η ρύθμισή του στα Windows) και όχι η irda. Το λέω αυτό γιατί από ότι είδα, ο οδηγός που εγκαθίσταται για το 756 στα Windows δε σου δίνει δυνατότητα να επιλέξεις ταχύτητα μεγαλύτερη από 115200, ενώ αντίθετα στις ιδιότητες της θύρας μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euclidis Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 πολύ νέκρα πέφτει τελευταία...θέλω να πάρω ένα φτηνό κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το siemens cx70 (έχω ανοίξει thread και στους διαξιφισμούς αλλά τα παιδιά υποστηρίζουν να μην πάρω κινητό από μικρή εταιρεία,οπότε είναι υπέρ του δεύτερου). θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το alcatel α)έχει καλό σήμα?(τα παλιότερα alcatel έχω ακόυσει ότι έχουν φοβερό σήμα) β)από αυτονομία πως παέι? γ)οι φωτογραφίες του είναι καθαρές?πόση ώρα τραβάει βίντεο? δ)ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορώ να το βρω? ε)από ποιότητα κατασκευής πως πάει?τρίζουν καθόλου τα πλαστικά?γενικά τα κινητά που χρησιμοποιώ,τα κρατώ πολύ καιρό.(το τωρινό μου se t310 άρχισε να τα φτήνει μετά από δύο χρόνια...) αν κανένας έχει και εμπειρία απο siemens cx65 ή cx70,θα το προτιμούσε το alcatel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvlach Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Όντως πολύ νέκρα. Δυστυχώς η Alcatel δεν έχει και πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Σχετικά με το 756: α) Το σήμα του είναι καλό, δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα β) Αυτονομία πολύ καλή, φτάνει και τις 5 μέρες γ) Οι φωτογραφίες του είναι καλές, όχι τίποτα σπουδαίο πάντως. Βίντεο τραβάει μέχρι 30", αν δεν κάνω λάθος δ) δεν ξέρω για τιμή, πάντως όταν το είχα πάρει εγώ τη φτηνότερη την είχε ο ΟΤΕ ε) Από ποιότητα είναι αρκετά καλό. Αν και δε δείχνει πολύ στιβαρό εντούτοις δεν τρίζει και δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα. Βέβαια εγώ το έχω γύρω στους έξι μήνες μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Από μια διάθεση να ξεφύγω από τα συνηθισμένα είπα να ασχοληθώ με τα κινητά της ALCATEL. Ήθελα ένα φτηνό δέυτερο κινητό και αποφάσισα ότι το 756 καλύπτει μια χαρά τις ανάγκες μου. Διάβασα αρκετά review στο internet μπήκα και στο site της cote (alcatel ot 756 = 89 E ) , οπότε είπα όλα ΟΚ!.....Αμ δε , στην εξυπηρέτηση πελατών ούτε καν είχαν ακούσει το κινητό και γενικά μετά από ψάξιμο και σε καταστήματα ΤΙΜ , ΓΕΡΜΑΝΟΣ κτλ κτλ εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά. Μήπως η αγορά έχει λύσει το θέμα από καιρό και τζάμπα ασχολούμαστε με κινητά πλην των NOKIA-SE-MOTO? Ξέρει κανείς αν το κινητό μπορώ να το βρω πουθενά στη Θεσσαλόνίκη; Κανένα τηλ. αντιπροσωπείας παίζει; Ευχαριστώ για όποια πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts