konstantinoslp Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...στην vodafone που το πηρα μου ειπαν να το φορτισω ανοιχτο για 8 ωρες αλλα μου φανηκε περιεργο... god bless ελληνες πωλητες... Εγω προσωπικα τα καινουρια κινητα τα αφηνω να σβησουν τελειως απο μπαταρια πριν την πρωτη φορτιση. Αυτο το κανω καθαρα εμπειρικα. Και στο 5% να το κλεισεις και στο 10% δεν υπαρχει προβλημα. δες αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 και γενικα αν εισαι νεος στο Android αυτο θα σε σωσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 god bless ελληνες πωλητες... Εγω προσωπικα τα καινουρια κινητα τα αφηνω να σβησουν τελειως απο μπαταρια πριν την πρωτη φορτιση. Αυτο το κανω καθαρα εμπειρικα. Και στο 5% να το κλεισεις και στο 10% δεν υπαρχει προβλημα. δες αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 και γενικα αν εισαι νεος στο Android αυτο θα σε σωσει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 ευχαριστω πολυ!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laura_94 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Θέλω να αγοράσω κάρτα μνήμης...έχω την αρχική του κινητού με τα 2GB αλλά ήρθε η ώρα να πάρω μεγαλύτερ...ποια μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Θέλω να αγοράσω κάρτα μνήμης...έχω την αρχική του κινητού με τα 2GB αλλά ήρθε η ώρα να πάρω μεγαλύτερ...ποια μου προτείνετε? Ποσα γιγα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laura_94 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ποσα γιγα; ή 8 ή 16..θελω οικονομική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 ή 8 ή 16..θελω οικονομική Πηρα προσφατα μια 16 γιγα class 10 στα 17 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Θέλω και γω παιδιά μια καλής ποιότητας 8gb κάρτα μνήμης για το κινητό...πείτε μου καμιά πρόταση , κανενά σάιτ ή ο,τιδήποτε άλλο....στείλτε π.μ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laura_94 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Πηρα προσφατα μια 16 γιγα class 10 στα 17 ευρω όσο μεγαλύτερο είναι το class,τόσο καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 όσο μεγαλύτερο είναι το class,τόσο καλύτερα? Ακριβως. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 αλλαγή οθόνης στο σέρβις πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laura_94 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ακριβως. :) Δηλαδή μια σαν αυτή : http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm θα ειναι μια χαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 άν σε καλύπτουν τα 8gb τότε είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laura_94 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 άν σε καλύπτουν τα 8gb τότε είναι οκ Εύχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas1213 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 επειδη κι εγω θα αλλαξω καρτα οπου να 'ναι... με τις εφαρμογες και λοιπα αρχεια του android που υπαρχουν στην καρτα τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 επειδη κι εγω θα αλλαξω καρτα οπου να 'ναι... με τις εφαρμογες και λοιπα αρχεια του android που υπαρχουν στην καρτα τι γινεται; copy στο πισι ο,τι εχεις μεσα η παλια καρτα. Και paste στην καινουρια.Τοσο απλα τοσο ομορφα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Δηλαδή μια σαν αυτή : http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm θα ειναι μια χαρα? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.576877 και αυτή ακόμα καλύτερη....και χώρις έξοδα αποστολής...συνεπώς βγαίνει φθινότερα από το ΠΛΑΙΣΙΟ...!! ή χωρίς αντάπτορα....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.576882 Edited September 14, 2012 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas1213 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 copy στο πισι ο,τι εχεις μεσα η παλια καρτα. Και paste στην καινουρια.Τοσο απλα τοσο ομορφα.:) Ναι το σκεφτηκα κι αυτο αλλα ετσι θα ειναι ενταξει και οι εφαρμογες; Επισης οταν πηρα το κινητο περιπου 1GB και κατι της καρτας ηταν πιασμενα απο κατι αρχεια τα οποια ακομα δεν ξερω τι ρολο παιζουν... τα μεταφερω κ εκεινα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Ναι το σκεφτηκα κι αυτο αλλα ετσι θα ειναι ενταξει και οι εφαρμογες; Επισης οταν πηρα το κινητο περιπου 1GB και κατι της καρτας ηταν πιασμενα απο κατι αρχεια τα οποια ακομα δεν ξερω τι ρολο παιζουν... τα μεταφερω κ εκεινα; Παρτα ολα. Στην τελικη αν παρεις μονο τις εικονες και τα τραγουδια,οι εφαρμογες θα ξαναδημιουργησουν φακελους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas1213 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Παρτα ολα. Στην τελικη αν παρεις μονο τις εικονες και τα τραγουδια,οι εφαρμογες θα ξαναδημιουργησουν φακελους. οκ λοιπον! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froso21 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα αγόρασα το Sony Ericsson Live with walkman και παρατήρησα ότι εκεί που κάθεται ήσυχο ήσυχο το κινητό αναβοσβήνει η οθόνη του χωρίς κάποιο προφανή λόγο και είναι λίιιιιγακι εκνευριστικό. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα αγόρασα το Sony Ericsson Live with walkman και παρατήρησα ότι εκεί που κάθεται ήσυχο ήσυχο το κινητό αναβοσβήνει η οθόνη του χωρίς κάποιο προφανή λόγο και είναι λίιιιιγακι εκνευριστικό. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό; εγκατεστησες καποια εφαρμογη προσφατα?αναφερονται εφαρμογες οπως ο εκατομυριουχος οτι ευθυνονται για αυτο το φαινομενο!θυμισου τι εγκατεστησες προσφατα και βγαλτο.επισης live wallpapers πολλες φορες ευθυνονται για το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froso21 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ναι έχω τον εκατομμυριούχο!Υπάρχει κάποια λύση γι'αυτο χωρίς να σβηστεί η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManGelasakis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ναι το σκεφτηκα κι αυτο αλλα ετσι θα ειναι ενταξει και οι εφαρμογες; Επισης οταν πηρα το κινητο περιπου 1GB και κατι της καρτας ηταν πιασμενα απο κατι αρχεια τα οποια ακομα δεν ξερω τι ρολο παιζουν... τα μεταφερω κ εκεινα; αυτό το 1gb από ότι θυμάμαι ήταν κυρίως τα αρχεία εγκατάστασης του pc companion για τον υπολογιστή τα οποία έπιαναν αν θυμάμαι καλά περίπου στα 800-900Mb τα οποία ήταν το πρώτο πράγμα που διέγραψα από το κινητό μαζί με το antivirus McAfee το οποίο είναι άχρηστο για λειτουργικά linux και απορώ για πιον λόγο το εγκατέστησαν τα σαίνια εκεί στην sony. Για το pc companion μην αγχώνεσαι αφού μπορείς να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις δωρεάν φυσικά από την σελίδα της sony οτι ώρα θέλεις... Παράθεση OnePlus 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ναι έχω τον εκατομμυριούχο!Υπάρχει κάποια λύση γι'αυτο χωρίς να σβηστεί η εφαρμογή; Στις ποιο παλιες εκδοσεις του εκατομμυριουχου δεν υπηρχε αυτο το προβλημα. Πρεπει να βγαλεις την εκδοση που εχεις και να ψαξεις στο google για ποιο παλια εκδοση απο αυτη που εχεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπερα στην παρεα.Το πηρα και γω σημερα το κινητο.αρκετα καλο και ποιοτικο φαινετα.Γρηγορο δυνατο ηχειο,ολα καλα. Ρουτ και τα σχετικα πως κανουμε στο κινητο;ειναι το πρωτο sony ericsson με ανδροιδ που παιρνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts