automan2 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Φίλε αν επιτρέπεται, τι λειτουργικό έχεις και τί επεξεργαστή; γιατί στο σάητ της sony ericsson έχει σαν ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος έναν επεξεργαστή pentium4 3,6Ghz!!! και νομίζω οτι είναι λίγο παληός... η κάνω λάθος; εγώ είμαι με έναν dual core 2,2Ghz και windows 7 32 bit... με ενα netbook την εκανα dell inspiron mini :lol::lol::lol:!! Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 oι εφαρμογες δεν χανονται.αλλα θα ξαναπερασει η σαβουρα της Sony. root δεν εχει βγει ακομα για αυτη την εκδοση. αναφερομαι στις εφαρμογες που "απαιτουν " ροοτ πχ. ad free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Purplegirl Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) Καλησπέρα:) Είμαι νέα κάτοχος του live walkman και εντελώς άσχετη σε androit κινητά(το προηγούμενο κινητό μου ήταν se κ800), έτσι όπως φαντάζεστε δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω. Διαβάζω καιρό το θέμα αλλά έχουν ειπωθεί τόσα πολλά που τα έχω μπερδέψει. Υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός με τις must εφαρμογές που πρέπει να υπάρχουν στο κινητό και γενικά τι πρέπει να κάνει ένας νέος χρήστης? Root σκέφτομαι να κάνω όταν βγει η αναβάθμιση,επίσης πήρα και κάρτα μνήμης 8 gb. Και κάτι ακόμη,διάβασα παραπάνω ότι η πρώτη φόρτιση πρέπει να είναι 4 ώρες ενώ στη vodaphone μου είπαν 10,τι ισχύει τελικά? Eυχαριστώ :) Edited January 13, 2012 by Purplegirl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλησπέρα:) Είμαι νέα κάτοχος του live walkman και εντελώς άσχετη σε androit κινητά(το προηγούμενο κινητό μου ήταν se κ800), έτσι όπως φαντάζεστε δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω. Διαβάζω καιρό το θέμα αλλά έχουν ειπωθεί τόσα πολλά που τα έχω μπερδέψει. Υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός με τις must εφαρμογές που πρέπει να υπάρχουν στο κινητό και γενικά τι πρέπει να κάνει ένας νέος χρήστης? Root σκέφτομαι να κάνω όταν βγει η αναβάθμιση,επίσης πήρα και κάρτα μνήμης 8 gb. Και κάτι ακόμη,διάβασα παραπάνω ότι η πρώτη φόρτιση πρέπει να είναι 4 ώρες ενώ στη vodaphone μου είπαν 10,τι ισχύει τελικά? Eυχαριστώ :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 ριξε μια ματια εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 αναφερομαι στις εφαρμογες που "απαιτουν " ροοτ πχ. ad free ουτε αυτες χανονται αλλα χανεται το root.θα πρεπει να το ξανακανεις δηλαδη αλλα δεν εχει βγει root για την .62 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλησπέρα:) Είμαι νέα κάτοχος του live walkman και εντελώς άσχετη σε androit κινητά(το προηγούμενο κινητό μου ήταν se κ800), έτσι όπως φαντάζεστε δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω. Διαβάζω καιρό το θέμα αλλά έχουν ειπωθεί τόσα πολλά που τα έχω μπερδέψει. Υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός με τις must εφαρμογές που πρέπει να υπάρχουν στο κινητό και γενικά τι πρέπει να κάνει ένας νέος χρήστης? Root σκέφτομαι να κάνω όταν βγει η αναβάθμιση,επίσης πήρα και κάρτα μνήμης 8 gb. Και κάτι ακόμη,διάβασα παραπάνω ότι η πρώτη φόρτιση πρέπει να είναι 4 ώρες ενώ στη vodaphone μου είπαν 10,τι ισχύει τελικά? Eυχαριστώ :) Καλώς ήρθες! Όρεξη για διάβασμα να έχεις! Ορολογία Android Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) Καλησπέρα:) Είμαι νέα κάτοχος του live walkman και εντελώς άσχετη σε androit κινητά(το προηγούμενο κινητό μου ήταν se κ800), έτσι όπως φαντάζεστε δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω. Διαβάζω καιρό το θέμα αλλά έχουν ειπωθεί τόσα πολλά που τα έχω μπερδέψει. Υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός με τις must εφαρμογές που πρέπει να υπάρχουν στο κινητό και γενικά τι πρέπει να κάνει ένας νέος χρήστης? Root σκέφτομαι να κάνω όταν βγει η αναβάθμιση,επίσης πήρα και κάρτα μνήμης 8 gb. Και κάτι ακόμη,διάβασα παραπάνω ότι η πρώτη φόρτιση πρέπει να είναι 4 ώρες ενώ στη vodaphone μου είπαν 10,τι ισχύει τελικά? Eυχαριστώ :) αυτά που διάβασες παραπάνω είναι απάντηση απο την sony ericsson Ελλάδος, δεν βασίζεσαι με ότι σου λέει ένας υπάλληλος σε κατάστημα κινητής και κάτι άλλο... διαχωρισμός σε αναπάντητες εξερχόμενες εισερχόμενες γίνεται; οι χάρτες λειτουργούν χωρίς 3g; απλά για να βλέπεις τον χάρτη; η ένταση της δόνησης ρυθμίζεται; Edited January 13, 2012 by k_lostadior Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα για το πως θα ξεκλειδωσουμε τον bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrester Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 παιδια ερωτηση.οταν στο παρασκηνιο "παιζουν" το walkman και το internet και θελω να τα κλεισω με ποια εφαρμογη γινεται αυτο?Δεν εννοω widget αλλα αυτα τα συγκεκριμενα.παραδειγμα στο galaxy s υπαρχει η εφαρμογη "διαχειρηση εργασιων" που σου δειχνει οτι εχεις ανοιχτο και το απενεργοποιεις.κατι αντιστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Κατεβασε καποιον τασκ μανατζερ απο το μαρκετ Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Purplegirl Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλώς ήρθες! Όρεξη για διάβασμα να έχεις! Ορολογία Android Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Ευχαριστώ για τις απαντήσεις:) Έχω στο σπίτι ασύρματο ιντερνετ και ενώ συνδέεται το κινητό λέει ότι υπάρχει περιορισμένη συνδεσιμότητα,τι φταίει?πως διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις:) Έχω στο σπίτι ασύρματο ιντερνετ και ενώ συνδέεται το κινητό λέει ότι υπάρχει περιορισμένη συνδεσιμότητα,τι φταίει?πως διορθώνεται? δεν ειναι τιποτα.απλα το ρουτερ θελει σε πιο εμφανες σημειο στο σπιτι για να εχεις καλυτερο σημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Purplegirl Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) δεν ειναι τιποτα.απλα το ρουτερ θελει σε πιο εμφανες σημειο στο σπιτι για να εχεις καλυτερο σημα. Σε εμφανές είναι, να φανταστείς πήγα και δίπλα και πάλι τα ίδια :( . Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος κανονικά.Επίσης λέει ότι το σήμα είναι εξαιρετικό (στο κινητό ) Edited January 14, 2012 by Purplegirl ξεχασα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 παιδια αξιζει το κινητο...; ψηνομαι αγρια να το παρω...για τα λεφτα δεν νομιζω πως κυκλοφορει κατι αναλογο στην αγορα.. πρωτα ομως πρεπει να ξεφορτωθω το x8 moy... :( Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Σε εμφανές είναι, να φανταστείς πήγα και δίπλα και πάλι τα ίδια :( . Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος κανονικά.Επίσης λέει ότι το σήμα είναι εξαιρετικό (στο κινητό ) δοκιμασε να αλλαξεις και καναλι στο ρουτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Σε εμφανές είναι, να φανταστείς πήγα και δίπλα και πάλι τα ίδια :( . Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος κανονικά.Επίσης λέει ότι το σήμα είναι εξαιρετικό (στο κινητό ) δοκιμασε να αλλαξεις και καναλι στο ρουτερ. και αν δεν πετυχει ουτε αυτο κανε ενα ενα ρεσταρτ το ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Purplegirl Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) δοκιμασε να αλλαξεις και καναλι στο ρουτερ. Πώς αλλάζουμε κανάλι ?(sorry αλλά είμαι λίγο άσχετη μ'αυτά) το router το εκανα reset αλλά τίποτα Edited January 14, 2012 by Purplegirl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Πώς αλλάζουμε κανάλι ?(sorry αλλά είμαι λίγο άσχετη μ'αυτά) το router το εκανα reset αλλά τίποτα πρεπει να μπεις στη σελιδα του ρουτερ σου και καπου εκει θα σου εχει επιλογη για αλλαγη channel αλλα πριν κανεις αυτο διεγραψε τα αποθυκευμενα δικτυα στο κινητο σου κανε ενα ρεσταρτ στο τηλ μετα ενα ρεσταρτ στο ρουτερ και συνδεσου απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Purplegirl Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 πρεπει να μπεις στη σελιδα του ρουτερ σου και καπου εκει θα σου εχει επιλογη για αλλαγη channel αλλα πριν κανεις αυτο διεγραψε τα αποθυκευμενα δικτυα στο κινητο σου κανε ενα ρεσταρτ στο τηλ μετα ενα ρεσταρτ στο ρουτερ και συνδεσου απο την αρχη οκ, ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω, τα δίκτυα όμως πώς τα διαγράφουμε ?το έψαξα και δεν βρήκα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 οκ, ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω, τα δίκτυα όμως πώς τα διαγράφουμε ?το έψαξα και δεν βρήκα τίποτα πας ασυρματο και δικτυα-ρυθμισεις wifi και μετα παρατεταμενο αγγιγμα στο ονομα δικτυου σου και μετα διαγραφη απο μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 πας ασυρματο και δικτυα-ρυθμισεις wifi και μετα παρατεταμενο αγγιγμα στο ονομα δικτυου σου και μετα διαγραφη απο μνημη την βγάζει αυτό γιατί το router δεν είναι αυτόματη απόδοση ip αλλα χειροκίνητη και δεν μπορεί το τηλέφωνο να πάρει ip αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μπει μέσα στο router και να αλλάξει από manual ip σε dhcp Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ποιον launcher εχετε στο live σας; Εγω μετα απο μερικες δοκιμες κατεληξα στο πακετο του Go launcher, πληρες, γρηγορος και η δυνατοτητα να κανεις φακελους στο μενου ειναι ολα τα λεφτα. Βεβαια θελω να δω πως τα παει και απο καταναλωση μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101809&cmicc=skroutz εχει πέσει πολύ στον κοστόβολο.... 154 ευρω, Απλά το είδα και το ποσταρα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101809&cmicc=skroutz εχει πέσει πολύ στον κοστόβολο.... 154 ευρω, Απλά το είδα και το ποσταρα και το ασπρο το εχει 170!χαχαχαχαχα Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 παιδια αξιζει το κινητο...; ψηνομαι αγρια να το παρω...για τα λεφτα δεν νομιζω πως κυκλοφορει κατι αναλογο στην αγορα.. πρωτα ομως πρεπει να ξεφορτωθω το x8 moy... :( Είναι μικρό,πρακτικό,γρήγορο και κυρίως για μένα έχει απ τα καλύτερα ηχεία αν όχι το πιο δυνατό ήχο όταν σε καλούν κάτι που πολλά απ τα νέα smartphone το χουν ψιλό ξεχάσει.. Εγώ το είχα,δυστυχώς το έδωσα κ θα το ξαναπάρω:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts