moikan21 Δημοσιεύτηκε August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2011 θελω να συνδεσω την tv με το pc, το προβλημα ειναι οτι η tv ειναι λιγο παλια περνει μονο scart. υπαρχει τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) Εφόσον η κάρτα γραφικών σου έχει έξοδο S-Video (αναλογικό TV-Out), υπάρχει καλώδιο από TV-out σε scart. Edited August 21, 2011 by vdanasto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. August 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 πριν καμια βδομαδα αγορασα και μια samsung 40ιντσων που εχει τα παντα (απο υποδοχες), αλλα ειναι σε αλλο δωματιο, οποτε φανταζομαι δεν γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Με την καινούρια μπορείς να συνδέσεις την κάρτα σου μέσω RGB ή HDMI. Πρέπει όμως να μας πεις και ποιά κάρτα έχεις στο pc σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) απο που το βλεπω αυτο? φανταζομαι ενοεις ασυρματα, γιατι οπως ειπα ειναι σε αλλο δωματιο Το DVD PLAYER ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.Το προβλημα ειναι μαλλον απο τη registry ..αν μπορειται πειταιμου καμια λυση ή αν υπαρχει τιποτα να κατεβασω ετσι ωστε να μπορει να διαβαζει τα cd dvd ετσι ωστε να λυθει το προβλημα μου.:wacko: Edited August 21, 2011 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Οχι, με καλώδιο. Εξαρτάται από το ποιά συνδεσμολογία θα διαλέξεις βέβαια, για να μην έχεις μεγάλες απώλειες σε ποιότητα. Μπορείς να δεις την κάρτα σου από τον πίνακα έλεγχου, ή μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία εδώ του πίσω μέρους του υπολογιστή σου για να δούμε τι διαθέσιμες συνδέσεις υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 με rgb η hdmi γινεται Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. August 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Πρέπει να έχει σίγουρα S-Video. Εξαρτάται από τον κατασκευαστή βέβαια, αλλά κατά 99% θα έχει. Τελικά θέλεις να συνδέσεις τον υπολογιστή με την παλιά ή με την καινούρια τηλεόραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Πρέπει να έχει σίγουρα S-Video. Εξαρτάται από τον κατασκευαστή βέβαια, αλλά κατά 99% θα έχει. Τελικά θέλεις να συνδέσεις τον υπολογιστή με την παλιά ή με την καινούρια τηλεόραση; εγω παντως που συνδεσα μια με RGB ειναι πολυ καλη η εικονα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. August 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 αν γινετε ασυρματα με την καινουργια θα το προτιμουσα. τι πρεπει να αγορασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 αν γινετε ασυρματα με την καινουργια θα το προτιμουσα. τι πρεπει να αγορασω; Δεν υπαρχει ασυρματος τροπος μεταφορας εικονας (ακομα). Παρε ενα 10μετρο hdmi, παρε και εναν ανταπτορα που θα τον συνδεσεις στην καρτα γραφικων σου (εφοσον δεν εχεις hdmi εξοδο) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750609 και εισαι κομπλε! (Δεν ξερω βεβαια αν η συγκεκριμενη καρτα μπορει να μεταφερει ΚΑΙ ηχο με το hdmi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. August 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 ok, αν δεν μεταφερει και ηχο ομως, τι αλλο θα χρειαστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 ok, αν δεν μεταφερει και ηχο ομως, τι αλλο θα χρειαστω? δυνατα ηχεια για τον υπολογιστη.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 http://www.musica.gr/προϊόντα/ΟΙΚΙΑΚΗΨΥΧΑΓΩΓΙΑ/ΚΑΛΩΔΙΑ/MINIJACK3.5mm/KLOTZ/AS-MM0300ΚΑΛΩΔΙΟMINIJACK(ST)3mCAB011062.html Το ενα θα το συνδεσεις στην εξοδο της καρτας ηχου σου και το αλλο στην εξοδο των ακουστικων της τηλεορασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 ok, ευχαριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 ok, ευχαριστο Καλες πατεντες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Γεια σας φίλοι μου! Προσπάθησα να συνδέσω το laptop μου με μια τηλεοραση 32 ίντζες hd. Το λαπτοπ μου ειναι ενα ψηλοπαλιο asus A6J με κάρτα γραφικών geforceGo 7300. Παρολο που δειχνει το περιβάλλον των windowns xp οταν βαζω την ταινία μέσω VLC ακουγεται μονο ο ήχος και δειχνει μάυρη οθόνη? Ξέρει καποιος τί φταίει? Η κάρτα γραφικών μου? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 δοκίμασες με άλλον player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Γεια σας φίλοι μου! Προσπάθησα να συνδέσω το laptop μου με μια τηλεοραση 32 ίντζες hd. Το λαπτοπ μου ειναι ενα ψηλοπαλιο asus A6J με κάρτα γραφικών geforceGo 7300. Παρολο που δειχνει το περιβάλλον των windowns xp οταν βαζω την ταινία μέσω VLC ακουγεται μονο ο ήχος και δειχνει μάυρη οθόνη? Ξέρει καποιος τί φταίει? Η κάρτα γραφικών μου? Πώς έχεις κάνει την σύνδεση?Τι καλώδιο? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Γεια σας φίλοι μου! Προσπάθησα να συνδέσω το laptop μου με μια τηλεοραση 32 ίντζες hd. Το λαπτοπ μου ειναι ενα ψηλοπαλιο asus A6J με κάρτα γραφικών geforceGo 7300. Παρολο που δειχνει το περιβάλλον των windowns xp οταν βαζω την ταινία μέσω VLC ακουγεται μονο ο ήχος και δειχνει μάυρη οθόνη? Ξέρει καποιος τί φταίει? Η κάρτα γραφικών μου? εχεις δοκιμασει συνδεση με αλλη τηλεωραση η οθονη??ισως φταει το καλωδιο η ο player Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 δοκίμασες με άλλον player; Πώς έχεις κάνει την σύνδεση?Τι καλώδιο? εχεις δοκιμασει συνδεση με αλλη τηλεωραση η οθονη??ισως φταει το καλωδιο η ο player Ευχαριστώ για την βοηθεια. Τελικά ο vlc δεν εδειχνε το βιντεο επιδη δεν ειχα αρκετη ραμ. Αμα η ραμ μου ειναι εντάξει και δεν τρέχω πολλα προγραμματα δειχνει κανονικά! :happy: thanks again Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts