manoz Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo ( 7 Μάι. 2004 , 23:12) den eida kammia anakoinwsh apo vivodi akoma?kai den htan kai prwtaprilia nomizw. as perimenoume Αν δεν είναι έτοιμοι, δεν πρόκειται να ανακοινώσουν τίποτε. Φαντάζομαι ότι πρέπει να ολοκληρωθούν δοκιμές κ.λ.π. Ας περιμένουμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didymos Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αντε ρε Vivodi και να δεις τι λαός θα σου έρθει από την κατάργηση της flat χρέωσης του GPRS της Cosmote. Κάτι μου λέει ότι θα έλθει αρκετός λαός. Εγώ πρώτος και καλύτερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (24 Απρ. 2004 , 15:24) Μέσα στο Μαϊο. Den nomizeis oti ir8e kairos na mas dwseis epipleon plirofories? :worry: :rolleyes: Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Opou na nai mpenei sto paihnidi kai i teledome me dikes tis grammes dsl.. Opote tha pesei kai i vivodi.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 8 Μάι. 2004 , 19:58) Opou na nai mpenei sto paihnidi kai i teledome me dikes tis grammes dsl.. Opote tha pesei kai i vivodi.. tin eixa ksexasei auti tin etairia :P Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Ego tin eiha ksegrapsei! Mehri pou ematha afto kathos kai alles epiheirimatikes tis drastiriotites..;) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 apo diktio pws paei?kai apo dia8esimotita? Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Παιδιά επειδή διάβασα αυτά που αναφέρει ο surfer θα επιβεβαιώσω και εγώ ότι έχει δίκιο και ότι όντως η vivodi ετοιμάζεται να παρεχει αυτά που αναφέρονται πιο πάνω. Είναι στη φάση των δοκιμών! (Ρώτησα κάποιον μέσα από τη vivodi!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didymos Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Θα το ανακοινώσει όμως σίγουρα το Μάιο ή τσάμπα περιμένουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Θα σας πώ εγώ τι ετοιμάζει. Πακέτο υπηρεσία φωνής με δώρο dsl 128/128 σε πολύ προσιτή τιμή για όσουν έχουν full και κάτι άλλα πακετάκια για αυτούς με full πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 8 Μάι. 2004 , 19:58) Opou na nai mpenei sto paihnidi kai i teledome me dikes tis grammes dsl.. Opote tha pesei kai i vivodi.. gia thn teledome de nomizw pws xreiazetai na sizhtoume giati se ola einai anaksiopisth an diafwnei kapoios as me diorthwsei. 2 mhnes thn eixa gia thlefwna kai etrwga kati xrewseis 2 wrwn se noumera pou oute ta iksera. milame gia thn apath.ase pou kai sto internet den htan i kaliterh.apo eksipirethsh megalo trafma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. May 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Wirelessly posted (Nokia 3510i: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από didymos Θα το ανακοινώσει όμως σίγουρα το Μάιο ή τσάμπα περιμένουμε; POLU SUNTOMA... Erxetai i episimi anakoinosi-enimerosi & ligo argotera i emporiki diathesi ton neon ipiresion! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyr0s (11 Μάι. 2004 , 14:33) Θα σας πώ εγώ τι ετοιμάζει. Πακέτο υπηρεσία φωνής με δώρο dsl 128/128 σε πολύ προσιτή τιμή για όσουν έχουν full και κάτι άλλα πακετάκια για αυτούς με full πάντα. Ama afto einai epanastasi ti na poun kai oi epanastaseis. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (11 Μάι. 2004 , 15:35) gia thn teledome de nomizw pws xreiazetai na sizhtoume giati se ola einai anaksiopisth an diafwnei kapoios as me diorthwsei. 2 mhnes thn eixa gia thlefwna kai etrwga kati xrewseis 2 wrwn se noumera pou oute ta iksera. milame gia thn apath.ase pou kai sto internet den htan i kaliterh.apo eksipirethsh megalo trafma. Den ksero ti soi einai i teledome,mporei na einai memonomeno to peristatiko sou alla efoson ehei ti dinatotita kai vazei dikes tis grammes ti stigmi pou oi kollosoi koimountai nomizo oti kati leei.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (11 Μάι. 2004 , 23:02) Den ksero ti soi einai i teledome,mporei na einai memonomeno to peristatiko sou alla efoson ehei ti dinatotita kai vazei dikes tis grammes ti stigmi pou oi kollosoi koimountai nomizo oti kati leei.. Πάντως προσωπικά όπως έχω πει και σε άλλο thread δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι σημάδι δύναμης... Αντίθετα είναι μία κίνηση μεγάλου ρίσκου με αμφίβολα αποτελέσματα. Οι μεγάλοι κάτι ξέρουν παραπάνω και δεν προχωρούν ακόμα το "τελευταίο μίλι" που τους χωρίζει από τους οικιακούς πελάτες... Ο καιρός θα δείξει οπότε αρκεί απλά να περιμένουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (11 Μάι. 2004 , 23:02) Ama afto einai epanastasi ti na poun kai oi epanastaseis. Χαχαχα, ωραίος, μ'άρεσε αυτό!!! :) Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Κανένα νεότερο; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (17 Απρ. 2004 , 17:26) http://www.yasou.com/members/cu/exklusiv.gif Είστε συνδρομητές Vivodi? Σκέφτεστε να αποκτήσετε aDSL? Σκέφτεστε το πάγιο του ΟΤΕ? :( ... ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΛΛΟ! ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ! Η Vivodi... "ετοιμάζει" ό,τι καλύτερο στο aDSL! Σε ένα μήνα... αλλάζουν τα δεδομένα στο internet και στην τηλεφωνία! ΠΡΩΤΗ Η Vivodi μας φέρνει στο aDSL... ??? σε ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ "μέσα" από το ιδιόκτητο Δίκτυό της...! Περισσότερες Πληροφορίες... Σύντομα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο myPhone.gr :!: Φίλτατε Surfer εδώ έχουμε φάουλ. Μίλησα με vivodi. Το νέο της υπόθεσης είναι ότι δήνει και voice παράλληλα με την dsl γραμμή που έχει κάποιος. Όσο για το δύχτιο ναι μεν έχει δικιά του αριθμοδότηση αλλά περνάει και πάλι μέσω ΟΤΕ. Τώρα γιατί αυτό θεωρείται ότι μας βγάζει από την λίθηνη επόχη δεν μπορώ να το καταλάβω. Επίσης όσοι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε dsl λόγω οπτικών ινών κτλ εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες. Επίσης ιδιόκτητο θεωρείται το δύχτιο που όταν όλη η γραμμή από το τερματικό μέχρι το κέντρο ανοίκει στην εταιρία που το προσφέρει και δεν περνάει μέσω τρίτων. Το πάγιο πάντος για το τηλέφωνικό νούμερο είναι 8 ευρό τον μήνα και προσφέρει και 150 δωρεάν λεπτά ομιλίας μέσα στην Ελλάδα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Wirelessly posted (Nokia 3510i: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Nai! Enoite! DSL & Tilefonia mazi! Ti provlima exeis me tis optikes ines, den katalavaino! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (25 Μάι. 2004 , 14:29) Wirelessly posted (Nokia 3510i: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Nai! Enoite! DSL & Tilefonia mazi! Ti provlima exeis me tis optikes ines, den katalavaino! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=20700 Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Τηλ/σες ξανά στη Vivodi και σου είπαν ότι εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα... παρόλο που το Ιδιόκτητο Δίκτυό της ... "καλύπτει" την περιοχή σου? :( Μίλησες με κάποιον υπεύθυνο στο 13880? Αν όχι, να ξανακαλέσεις στο 13880 και να ζητήσεις να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο γι' αυτά τα θέματα! Noμίζω ότι η γραμμή σου, θα ήταν ιδανική για trial σε νέες υπηρεσίες (VDSL)... powered by Vivodi! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (25 Μάι. 2004 , 15:08) Τηλ/σες ξανά στη Vivodi και σου είπαν ότι εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα... παρόλο που το Ιδιόκτητο Δίκτυό της ... "καλύπτει" την περιοχή σου? :( Μίλησες με κάποιον υπεύθυνο στο 13880? Αν όχι, να ξανακαλέσεις στο 13880 και να ζητήσεις να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο γι' αυτά τα θέματα! Noμίζω ότι η γραμμή σου, θα ήταν ιδανική για trial σε νέες υπηρεσίες (VDSL)... powered by Vivodi! :rolleyes: Φιλτατέ φυσικά και ρώτισα πρωτού στο πω. Η απάντιση από το κέντρο τους κατόπην δικιάς τους κλίσης μάλιστα ήταν αρνητική. :( Η κοπελιά από την εταιρία μου είπε να ρωτίσω τον ΟΤΕ πότε θα μπορέσει να παρέχει υπηρεσίες dsl!!! Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 SuRfer τι νέο βλέπουμε στην υπογραφή σου; Αποκάλυψε κάτι! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (25 Μάι. 2004 , 15:08) Τηλ/σες ξανά στη Vivodi και σου είπαν ότι εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα... παρόλο που το Ιδιόκτητο Δίκτυό της ... "καλύπτει" την περιοχή σου? :( Μίλησες με κάποιον υπεύθυνο στο 13880? Αν όχι, να ξανακαλέσεις στο 13880 και να ζητήσεις να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο γι' αυτά τα θέματα! Noμίζω ότι η γραμμή σου, θα ήταν ιδανική για trial σε νέες υπηρεσίες (VDSL)... powered by Vivodi! :rolleyes: Αν ένα πράγμα μου τη σπάει, είναι να επιμένουμε σε ανακρίβειες - σκόπιμα ή τυχαία δε ξέρω. Η Vivodi ΔΕΝ έχει "Ιδιόκτητο Δίκτυο" (και με κεφαλαία παρακαλώ, εε..). Η εταιρία αυτή όπως και οι άλλες εκμισθώνουν γραμμές από τον ΟΤΕ. Δεν είναι κανένα κατόρθωμα αυτό. Μαγκιά της που έστησε δικά της DSLAM αλλά μέχρι εκεί. Από το DSLAM και πέρα, όπως και όλες οι άλλες κρέμεται από τα .. του ΟΤΕ. Δε γουστάρω διαφημιστική καμπάνια. Αν θέλω μπορώ να πάω στα site του ενός και του άλλου παρόχου, να πάρω εφημερίδα, να δω TV. Αναγνωρίζω το δικαίωμά σου να γράφεις ό,τι θες αλλά και το δικό μου να πω ότι έτσι όπως γράφεις, εμένα δε μου αρέσει. Μπορεί να έχεις κάποια θέση στην εν λόγω εταιρία και την καλή διάθεση να μοιραστείς μαζί μας τις πληροφορίες που σου είναι διαθέσιμες, θα σε παρακαλούσα όμως να σεβαστείς και τη νοημοσύνη μας. Φιλικά, muhaha Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Εγώ πάλι muhaha θα σε παρακαλέσω: 1. να αφήσεις όποιο μέλος έχει κάποια πληροφορία (και μάλιστα μέλος που πριν λίγο καιρό είχε πέσει μέσα σε αντίστοιχη πρόβλεψη) να τη μοιραστεί μαζί μας. Μέχρι τώρα στις προβλέψεις του ο Surfer έχει 1/1, ήτοι 100% επιτυχία. 2. να μην κατηγορείς κάποιον για κάτι που δεν έχει κάνει. Πού είδες τον Surfer να κάνει διαφήμιση; Στο κείμενο που έκανες quote δε διαφημίζει τίποτα, προσπαθεί να βοηθήσει ένα άλλο μέλος που έχει κάποιο πρόβλημα. Α και κάτι άλλο, η Vivodi βάζει και συνδέσεις ADSL χωρίς να υπάρχει γραμμή του πΟΤΕ. Αν αυτό δε σημαίνει ιδιόκτητο δίκτυο, τότε τι; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Άκου φίλε. Μέχρι στιγμής σε αυτή τη χώρα κανείς πέρα από τον ΟΤΕ δε μπορεί να σκάψει τη γη και να περάσει δικά του καλώδια. Άρα, είτε πάρεις DSL για το σπίτι σου, είτε πάρεις μισθωμένη για την επιχείρησή σου, και πάει λέγοντας, πάντα κάποιος καταλήγει σε κάποιον ΟΤΕ για να σου παραγγείλει χαλκό. Πάμε παρακάτω. Κι εγώ του αναγνωρίζω ότι είναι καλοπροαίρετος και ότι θέλει να διαχύσει πληροφορία που μάλλον έχει, αλλά δε μπορώ να βλέπω να επαναλαμβάνει συνέχεια την καραμέλα "Ιδιόκτητο Δίκτυο" και πάλι "Ιδιόκτητο Δίκτυο", και μάλιστα με κεφαλαία. Στο τέλος σιγά σιγά θα το πιστέψω κι εγώ :) Ας έλεγε π.χ. ιδιόκτητο δίκτυο dslam, που είναι και κατανοητό και τεχνολογικά αληθές. Νομίζω ότι εδώ αρχίζουμε να ξεφεύγουμε και ότι δεν έχει αξία να ασχοληθώ παρακάτω. Point set. Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts