Jump to content

Σημαντικό: Κάρμα

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

KARMA POLICE που λένε και οι φίλοι μου οι ραδιοκέφαλοι... ;) :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 233
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (21 Απρ. 2004 , 18:48)

KARMA POLICE που λένε και οι φίλοι μου οι ραδιοκέφαλοι... ;) :D

Ούτε επίτηδες να το έγραφες :) :)

*φανατικός με Radiohead :cool: :cool:

Καλά.....

Άμα το απενεργοποιήσω δεν μπορώ να το ξαναενεργοποιήσω?

Τι λέτε ρε παιδιά....

Το απενεργοποίησα για πλάκα και τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω....

Αν το δεί ο MsK ας μου το ενεργοποιήσει... :o

Δεν νομίζω να χάθηκε η database των αξιολογήσεών μου.....ούτε όπως με αξιολόγησαν....έτσι?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (21 Απρ. 2004 , 19:32)

Καλά.....

Τι λέτε ρε παιδιά....

:blink:

Μπορείτε προαιρετικά να «αποσυρθείτε» από το Κάρμα. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, δεν θα μπορείτε να αξιολογήσετε τα άλλα μέλη, δεν θα «κερδίσετε» κάποιο από τα παρακάτω προνόμια και το χειρότερο από όλα... δεν θα μπορείτε ποτέ να αλλάξετε την απόφασή σας! Το κάρμα σας σε αυτήν την περίπτωση ή στην περίπτωση που έχετε αποκλειστεί προσωρινά από το forum, μαυρίζει.

Ο Μάνος όμως δεν τα γραψε για πλάκα... :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (21 Απρ. 2004 , 19:32)

Καλά.....

Τι λέτε ρε παιδιά....

Τώρα... έφυγε :eek:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Wappy (21 Απρ. 2004 , 19:38)

:blink:

Μπορείτε προαιρετικά να «αποσυρθείτε» από το Κάρμα. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, δεν θα μπορείτε να αξιολογήσετε τα άλλα μέλη, δεν θα «κερδίσετε» κάποιο από τα παρακάτω προνόμια και το χειρότερο από όλα... δεν θα μπορείτε ποτέ να αλλάξετε την απόφασή σας! Το κάρμα σας σε αυτήν την περίπτωση ή στην περίπτωση που έχετε αποκλειστεί προσωρινά από το forum, μαυρίζει.

Ο Μάνος όμως δεν τα γραψε για πλάκα... :!:

Bρε βρε καλώς τον!!!!καλά που δεν έχετε εσείς κάρμα γιατί θα σε μαύριζα κακομοίρη μου,ούτε τηλέφωνο δεν πήρες....Ανοίχτε του βρε του παιδιού το κάρμα να τον....μαυρίζουν με την ησυχία τους!! :p :lol:

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από eNeRGy

na kano mia protasi...

o kathenas mas na vlepei mono gia ton eafto tou posoi mas psifisan thetika/arnitika.. gia na kseroume pou vadizoume... anonima fisika...

Polu kali protasi apo to nrg!! Mano kane kati!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Το πρότεινα σε νέο thread αλλά μιας και μου είπε ο MsK να το αναφέρω κι εδώ το γράφω λοιπόν.

Βολικό θα ήταν να μπορούμε να αξιολογήσουμε ένα μέλος μέσα από το profile του. Έτσι δεν χρειάζεται να βρούμε κάποιο post του για να τον αξιολογήσουμε. Μπορούμε και μέσα από την λίστα δηλαδή να πατάμε το nick name ώστε να εμφανίσει το profile και να ψηφίσουμε.

Απ' ότι κατάλαβα πάντως είναι κάτι που πιθανότατα θα γίνει μελλοντικά. :)

Τώρα το αν βλέπουμε πόσους ψήφους έχουμε εμείς, που προαναφέρατε... καλό είναι, αλλά και να μην γίνει... υγεία. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

@ Overclocker: Προφανώς γι αυτό όταν πατήσεις το κλικ στην... απόσυρση από το Κάρμα να βγάζει pop-up window με warning και ένα μεγάλο μα μεγάλο προσοχή. Χαίρομαι που το έκανες για πλάκα, εγώ όμως δεν έβαλα για πλάκα αυτόν τον όρο :) Φυσικά και μπορώ να κάνω χειροκίνητη τροποποίηση, ωστόσο εκτός από χρόνο - που δεν έχω και δεν το αφιερώνω σε κάτι τέτοιο -, θα επιστρέψεις όχι εκεί που ήσουν αλλά με 2 κόκκινες σφαίρες αναμένες - βλέπεις με το που το πατάς όλα τα αρχεία σου διαγράφονται. Υπ' όψην, σύντομα θα ενεργοποιηθεί η επιλογή "δεν θέλω να βλέπω τα μηνύματα των χρηστών που έχουν αρνητικό ή/και μαύρο κάρμα"...

@ Spyros86: Όχι. Αν θέλεις να αξιολογήσεις κάποιον, θα πρέπει να το αξιολογήσεις για τα posts του και όχι επειδή σου άρεσε ή όχι το προφίλ του. Αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τη ψήφο σου θα διαγράφεται... επίσης χειροκίνητα.

@ eNeRGy: Η πρότασή σου θα υλοποιηθεί - σε ένα μήνα από την πρώτη ημέρα που ενεργοποιήθηκε το Κάρμα περίπου. Φυσικά το μόνο που θα βλέπεις είναι αριθμούς τα οποία θα παρουσιάζουν ένα είδος ranking σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μέλη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (22 Απρ. 2004 , 00:05)

@ Spyros86: Όχι. Αν θέλεις να αξιολογήσεις κάποιον, θα πρέπει να το αξιολογήσεις για τα posts του και όχι επειδή σου άρεσε ή όχι το προφίλ του. Αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τη ψήφο σου θα διαγράφεται... επίσης χειροκίνητα.

Μα δεν είπα να τον αξιολογούμε από την εικόνα του profile. Αλλά εγώ προσωπικά έχω ήδη μια εικόνα για αρκετά μέλη. Έτσι από την λίστα πατάω να φανεί το profile για να ψηφίσω χωρίς όμως να ψάχνω εκείνη τη στιγμή για post του.

Πρέπει πάντα να συμπληρώνουμε δηλαδή τον λόγο που ψηφίζουμε κάποιο μέλος από κάτω? Νόμιζα ότι ήταν προαιρετικό και δεν έχω γράψει αιτιολόγηση σε κανέναν ως τώρα. :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

...Προαιρετικά, μπορείτε να εισάγετε τα σχόλιά σας για το συγκεκριμένο μήνυμα...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

@ Overclocker: Προφανώς γι αυτό όταν πατήσεις το κλικ στην... απόσυρση από το Κάρμα να βγάζει pop-up window με warning και ένα μεγάλο μα μεγάλο προσοχή. Χαίρομαι που το έκανες για πλάκα, εγώ όμως δεν έβαλα για πλάκα αυτόν τον όρο :) Φυσικά και μπορώ να κάνω χειροκίνητη τροποποίηση, ωστόσο εκτός από χρόνο - που δεν έχω και δεν το αφιερώνω σε κάτι τέτοιο -, θα επιστρέψεις όχι εκεί που ήσουν αλλά με 2 κόκκινες σφαίρες αναμένες - βλέπεις με το που το πατάς όλα τα αρχεία σου διαγράφονται. Υπ' όψην, σύντομα θα ενεργοποιηθεί η επιλογή "δεν θέλω να βλέπω τα μηνύματα των χρηστών που έχουν αρνητικό ή/και μαύρο κάρμα"...

Δεν μου βγήκε κανένα pop-up παράθυρο που να μου έλεγε κάτι.....

Και δεν νομίζω να είναι δίκαιο αυτό με τις σφαίρες....

Άμα δλδ κάποιος χρήστης κάνει λάθος και το αλάξει θα του πάρουμε το κεφάλι? :confused: :worry:

Πάντως η τελευταία επιλογή που λές να βάλεις δεν μου φένεται σωστή....:!:

Τεσπα τι να πώ....εσύ είσαι ο admin εσύ τα κανονίζεις......

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (21 Απρ. 2004 , 23:05)

Όχι. Αν θέλεις να αξιολογήσεις κάποιον, θα πρέπει να το αξιολογήσεις για τα posts του και όχι επειδή σου άρεσε ή όχι το προφίλ του. Αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τη ψήφο σου θα διαγράφεται... επίσης χειροκίνητα.

katarxin se efxaristo gia tin ilopoiisi tis skepsis mou! eisai megaloxaros kai geneodoros! :p :lol:

alla!... pistevo oti den einai ipoxreotiki i dikeologia tis psifous mas...

kai episis pistevo oti den einai dikeη i xeirokiniti diagrafi tis psifou...

'i tha ginei eleftheri... 'i elegxomeni psifoforia... epelekse pos tha to "leitourgeis" na gnorizoume ti eidous apotelesmata tha doume... elefthera? 'i meta apo logokrisia?... :!:

πάντως και εγώ πίστευω ότι θα βοηθούσε μια τέτοια επίλογη στο προφίλ... όπως είπε και ο Σπύρος, έχουμε ήδη εικόνα για κάποια μέλη, θα πρέπει δηλ να μπαίνουμε στην όλη διαδικάσια να κάνουμε αναζήτηση για ποστ του για να τον ψηφίσουμε?όσον αφόρα την αιτιολόγιση της ψήφου μας.... πότε καλούμαστε να την διακαιολογήσουμε? το σχόλιο νομίζα ότι ήταν προαιρετικό... :worry: :confused:

@Spyros86

Bρε δεν είναι τόσο δύσκολο όταν είστε στο προφίλ απλώς πατήστε "Εμφάνιση όλων των μηνυμάτων" και διαλέχτε οποιοδήποτε ποστ!

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (22 Απρ. 2004 , 00:26)

Kali epilogi einai alla tha hrisimopoieitai oso kai i mavri lista..

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (22 Απρ. 2004 , 00:26)

Τεσπα τι να πώ....εσύ είσαι ο admin εσύ τα κανονίζεις......

Τι παει να πει δεν σου φαινεται σωστη;Δηλαδη εγω αμα δεν γουσταρω μηνυματα μελων που εχουν αρνητικη κριτικη θα μου το απαγορεψεις εσυ;Το ιδιο σαν ιδεα δεν γινοταν και τωρα με την black list;Τι λες τωρα..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (22 Απρ. 2004 , 11:23)

to oti kapoios exei arnitiko karma den simainei oti leei panta malakies...auto 8elo na po

Κούλαρε...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "τρώγεσαι" τόσο πολύ?!

Μία επιλογή είναι το οποίο σημαίνει ότι είναι προαιρετική,όποιος θέλει την χρησιμοποιεί όποιος δεν θέλει όχι!Υπάρχουν πολλοί χρήστες που τους ενδιαφέρει αυτή η επιλογή δεν μπορείς/ουμε να τους την στερήσουμε!

Εξάλλου το ίδιο γινόταν και με την black list που ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω!

129026.png?1640591734

Μόλις προστέθηκε η πρώτη πράσινη μπίλια σε θετικό μέλος! Το σύστημα... δουλεύει! :p :D

Άρχισαν λοιπόν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα... :) :) :)

Θα θεωρήσω ότι δουλεύει 100% σωστά μόλις δω και την πρώτη μπίλια να πέφτει από αριστερά !!! :devil: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (22 Απρ. 2004 , 16:20)

Μόλις προστέθηκε η πρώτη πράσινη μπίλια σε θετικό μέλος! Το σύστημα... δουλεύει! :p :D

Άρχισαν λοιπόν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα... :) :) :)

Ego eiha dei 2 ehtes.

Ton kosta sl45 kai ton dimosd.

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (22 Απρ. 2004 , 17:25)

Μπορουμε να πέσουμε να τον καταψηφίσουμε τώρα, να του πάρουμε την πράσινη μπίλια.... χαχαχαχα

:lol: :D

Όπως έγινε χτες με τον dimosd, που μόλις κάποιοι είδαν πράσινη μπίλια τον μαύρισαν με τη μια.. :whistle:

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ego pote tha do mpilia sto profil mou? Se poses kritikes antistoixei i kathe mpilia? Ps: Elava drastika metra gia to karma koitaxte tin upografi mou.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...