nismo Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 bottox => υποδερμική ένεση με μια ουσία (τοξίνη ουσιαστικά) που χαλαρώνει τους μύες, χρησιμοποιείται για να μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου που οφείλονται στις συσπάσεις των μυών. Είναι μάλλον συνήθης πρακτική για γυναίκες που δεν θέλουν να καταφύγουν ακόμα στο μαγικό νυστέρι της νιότης... και γω άντρας είμαι αλλά θέλει να κάνει η κοπέλα μου γι΄αυτό και έχω ενημερωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nismo (18 Απρ. 2004 , 21:49) bottox => υποδερμική ένεση με μια ουσία (τοξίνη ουσιαστικά) που χαλαρώνει τους μύες, χρησιμοποιείται για να μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου που οφείλονται στις συσπάσεις των μυών. Είναι μάλλον συνήθης πρακτική για γυναίκες που δεν θέλουν να καταφύγουν ακόμα στο μαγικό νυστέρι της νιότης... και γω άντρας είμαι αλλά θέλει να κάνει η κοπέλα μου γι΄αυτό και έχω ενημερωθεί... ευγε παιδι μου! ευγε και στην κοπελα σου! μακρυα απο τα νυστερια! βιβα λα πλαστικα σερτζουρυ να πουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Συνεχίζω λίγο το off-topic αλλά επειδή είναι σοβαρό το θέμα: το bottox (αλλαντοτοξίνη τύπου Α) είναι μια θανατηφόρα σε μεγάλες δόσεις ουσία, η οποία παραλύει τους μυς. Το "χαλαρώνει" το λένε μάλλον τα κέντρα αισθητικής για να αντικαταστήσουν το σωστό ρήμα που ίσως... τρομάζει τους υποψήφιους πελάτες. Πρακτικά, παράλυση=απουσία σύσπασης των μυών... κι έτσι μειώνονται οι ρυτίδες. Μάλιστα σε δημοσίευμα του περιοδικού Status της 16ης/02/04 διαβάζω το εξής: Στη χώρα μας, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, έχει απαγορευθεί η χρήση του, κάτι που σημαίνει ότι όποιος επιχειρεί να κάνει τέτοια επέμβαση φέρει και την αποκλειστική ευθύνη. Αλλά και στις ΗΠΑ ο αρμόδιος Οργανισμός Φαρμάκων έχει δώσει άδεια για τη χρήση του μόνο στις ρυτίδες της περιοχής ανάμεσα στα φρύδια. Το μπότοξ παραλύει προσωρινά τους μυς του προσώπου, με αποτέλεσμα οι γραμμές της συνοφρύωσης και αυτές που σχηματίζουν το γνωστό «πόδι της χήνας» στην εξωτερική γωνία των ματιών να εξαφανίζονται. Μαζί τους, όμως, χάνεται και η εκφραστικότητα του κάθε προσώπου. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Να πώ κι εγώ κάτι λίγα για τα δικά μου.Καταρχήν μου αρέσει το φαγητό :D :D .Είμαι 1.81 και τον ιανουάριο του 2002 λίγο πριν πάω στον στρατό ήμουν στα 98 κιλά (μόλις είχα επιστρέψει απο φοιτητής και το φαί της μαμάς με τράβαγε κοντά του).Μπαίνω στρατό και απολύομαι τον μάρτιο του 2003 με το εντυπωσιακό νούμερο των 129 κιλών.Ξέρω ότι όλοι βάζουν κάτι κιλάκια αλλά εγώ το παρατράβηξα.Είμαι από πέρυσι σε δίαιτα έχω χάσει κοντά στα 29 και ακόμα παλεύω για άλλα δέκα.Επόμενος παρακαλώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 παιδια μια πλακα εκανα για το bottox μη με παιρνετε απο τα μουτρα... απλα ηθελα να πω πως ο εαυτος μου μου αρεσει ετσι οπως ειναι ακομα και αν νιωθω ενιοτε κοντη χοντρη πανασχημη ή αλλες μερες ψηλη κομψη και πανεμορφη! εχω μερικες βιδες λασκα και δεν χαλιεμαι για κατι τοσο προσωρινο οσο ειναι το εξω μας... τα "αλλα" μετρανε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANOIM Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Den kserw an mou aresei to swma mou,alla to swma ths kopelas dipla mou einai fovero :p SOVARA TWRA:pisteuw oti prepei na apodexomaste to swma mas.Eite eisai kontos 'h pshlos,xontros 'h adynatos,an exeis eswterikh omorfia thn ekpempeis sigoura ;) Allwste oi ateleies dior8wnontai. Akoma kai oi panemorfoi niw8oun oti exoun ateleies(petaei mia trixa mou :blink: :p ) Παράθεση the whore of babylon is here http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Den eho kanena apolitos provlima me to soma mou. Eho ligi koilia alla fenetai mono an vgalo tin mplouza. Kai as pei kapoios tipota den me endiaferei KATHOLOU :) Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 1,78 & 65 κιλά.. μια χαρά παιδί είμαι, oκέι φυσικά δεν είμαι απ τους κοκαλιάρηδες, έχω χοντρό σκελετό , κανονικός και πάω για το six-pack .. προψες έκανα 300 κοιλιακούς.. :wacko: ε ρε όρεξη που την βρίσκω! :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 oute ego exo problima me tin kormara mou eimai 1.87 kai 90 kila exo kai kilitsa opos o klasikos ellinas kalofagas alla ti na kanoume antras xoris kilia ouranos xoris asteria!!!(na einai kala to gimnastirio pou pame kai keme kamia thermida) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nismo (18 Απρ. 2004 , 21:49) bottox => υποδερμική ένεση με μια ουσία (τοξίνη ουσιαστικά) που χαλαρώνει τους μύες, χρησιμοποιείται για να μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου που οφείλονται στις συσπάσεις των μυών. Είναι μάλλον συνήθης πρακτική για γυναίκες που δεν θέλουν να καταφύγουν ακόμα στο μαγικό νυστέρι της νιότης... και γω άντρας είμαι αλλά θέλει να κάνει η κοπέλα μου γι΄αυτό και έχω ενημερωθεί... Pes stin kopela sou na min kanei Bottox me tipota! H kopela mou spoudazei Londino kai ekane mia fili tis kai gia polu kairo den vlepontan! Se allous peuxainei kai se allous oxi. kalutera na min parei to risko! Kai kati allo pou den einai kalo kai sigoura den to kserete(oute egw to iksera i kopela mou, mou to eipe) einai to ximiko peeling. Auta!! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αν εξαιρεσω το "μαξιλαρι του ερωτα" α.κ.α. μπακα απο τα ξυδια κ την καλοπεραση,ναι μια χαρα ειμαι! :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 όχι και επειδή 1)έρχεται καλοκαίρι 2)πήρα ένα τέλειο μαγιό απο το Παρίσι ξεκινάει η επιχείρηση "γράμμωση" :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (20 Απρ. 2004 , 03:36) 2)πήρα ένα τέλειο μαγιό απο το Παρίσι ξεκινάει η επιχείρηση "γράμμωση" Νομίζω αυτό το μήνα αυξάνονται κατακόρυφα οι εγγραφές στα γυμναστήρια - πως θα βγούμε στην παραλία :whistle: Να προσφέρω και γω τη συμβουλή μου,όπως την άκουσα από τη δασκάλα χορού μου : 100 κοιλιακοί την ημέρα (δηλ.10 λεπτά από το χρόνο μας) και θα χουμε ωραία κοιλιά για να κυκλοφορούμε :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omikrone3 Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Proswpika eimai 1.98 kai 90 kila(prin to pasxa) alla prepei na gymnasw tous koiliakous mou.Exw perasei oles tis faseis.Mexri to gymnasio lykeio hmoun poly leptos kai agymnastos(skinny)Meta arxisa na sfygw ligo kai telika eftasa apo thn kalozwia kai to pioti 120 kila to kalokairi ths apofoithshs apo to lykeio.twra thelw na paw gymnasthrio alla pantws den kollaw.Blepw sto dromo kati koilarades me kati gkomenares kai lew den xeroun ti theloun oi gynaikes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 ααααααααχ αρχίσατε άσχημο thread και έχω πονεμένη ιστορία. Είμαι μια κοπέλα 26 χρονών με πολύ άσχημο ιστορικό κιλών. Δυστυχώς δεν είμαι στα κιλά που θα έπρεπε να είμαι ανάλογα με το ύψος μου (είμαι 1.73) αλλά και ούτε καν μπορώ να πω οτι έχω παραπανίσια κιλά. Έχω πολλά μα πολλά παραπανίσια κιλά και είμαι αυτή την οποία θα την βλέπατε στον δρόμο και θα την κοροιδεύατε οι 90% απο εσάς εδω μέσα. Λόγω προβλήματος υγείας στο δημοτικό πήρα πολλά μαζεμένα κιλά ξαφνικά και απο τότε άρχισε το δράμα μου. Απο το δημοτικό ήμουν θέμα κουτσομπολιού και δακτυλοδεικτούμενη όπου πήγαινα, κρυφά γελάκια πίσω απο την πλάτη μου, τα γνωστά βρισίδια στον δρόμο (τρέχα μωρή αγελάδα) κλπ κλπ κλπ. Την εφηβεία μου την πέρασα καταριώντας τον εαυτό μου που γεννήθηκα και έγινα πιο παχουλή και προσπαθώντας να βάλω φερμουάρ στο στόμα μου αλλά άδικα. Λατρεύω το φαγητό και αυτό λατρεύει εμένα γιαυτό και έχουμε γίνει αχώριστοι φίλοι. Απο 12 χρονών είμαι σε δίαιτα αλλά δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, όλο και λίγο θα ξεφύγω. Έχασα 25 κιλά, πήρα 15, έχασα ξανά 10 κιλά, πήρα 15, έχασα..πήρα...χάνω...παίρνω. Ευτυχώς όμως μεγάλωσα και άλλαξα. Τον τελευταίο καιρό άρχισα να γράφω στα ....ρια μου όλους αυτούς τους ...κες που μου πετάγανε πρότυπα στη μούρη λέγοντας πρέπει να γίνεις έτσι δεν θα αρέσεις σε κανέναν κλπ κλπ. Έστειλα στον διάολο όλες τις υποτιθέμενες φίλες μου που λέγανε μπροστά μου οτι με αγαπάνε γιαυτό που είμαι και πίσω απο την πλάτη μου γελάνε και με κοροιδεύουν. Παράτησα την προσπάθεια να γίνω κάτι που δεν είμαι και προτίμησα να παραμείνω αυτό που είμαι αλλά με προσπάθεια για να έχω καλύτερη υγεία. Άφησα πίσω το γεγονός ότι παρακαλούσα τους φίλους μου και τις φίλες μου να με παίρνουν και εμένα μαζί τους για καφέ (δεν με θέλανε επειδή τους χάλαγα το image) και έμεινα με 1-2 φίλες που με αγαπήσανε με ότι έχω και δεν έχω. Σταμάτησα να τρέχω μακριά απο τα αγόρια γιατί μόλις τα πλησίαζα γέλαγαν μαζί μου και άρχισα να πλησιάζω και να αγαπάω πιο πολύ τον εαυτό μου παρά τους άλλους που δεν το άξιζαν. Ήρθε στην ζωή μου ένας άνθρωπος που του αρέσω και με αγαπάει όπως είμαι. Τώρα εδώ και 2 χρόνια κάνω συστηματική δίαιτα και προσέχω (με όσο πιο λίγο μπορώ να ξεφεύγω) πάω σε ινστιτούτο γιατί μόνη μου δεν πρόκειτα να κάνω καλή δουλειά και έχω αυτοπεποίθηση. Μαρέσω τώρα επιτέλους. Όλα αυτά δεν τα είπα για να πείτε μπου χου χου την κακομοίρα την κοπέλα τι πέρασε αλλά για να δείτε τι περνάει ένας παχύσαρκος άνθρωπος που το μόνο που θέλει είναι να γίνει αποδεκτός αλλά όλοι οι άλλοι να τον φτύνουν. Είναι και αυτή μια μορφή ρατσισμού. Τώρα νοιώθω άνετα με το σώμα μου γιατί είμαι άνετα με τον εαυτό μου. Και αυτό πιστέψτε με είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (20 Απρ. 2004 , 15:27) Τώρα νοιώθω άνετα με το σώμα μου γιατί είμαι άνετα με τον εαυτό μου. Και αυτό πιστέψτε με είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Πολύ καλό αυτό που είπες :) Και κρίμα που πέρασες έτσι στα παιδικά σου χρόνια,όλοι ξέρουμε ότι η κοινωνία των παιδιών είναι η πιο σκληρή... Αλλά έχεις φτάσει σε σημείο που λίγοι φτάνουν,οπότε να είσαι περήφανη :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από GreekCharmed ααααααααχ αρχίσατε άσχημο thread και έχω πονεμένη ιστορία. Είμαι μια κοπέλα 26 χρονών με πολύ άσχημο ιστορικό κιλών. Δυστυχώς δεν είμαι στα κιλά που θα έπρεπε να είμαι ανάλογα με το ύψος μου (είμαι 1.73) αλλά και ούτε καν μπορώ να πω οτι έχω παραπανίσια κιλά. Έχω πολλά μα πολλά παραπανίσια κιλά και είμαι αυτή την οποία θα την βλέπατε στον δρόμο και θα την κοροιδεύατε οι 90% απο εσάς εδω μέσα. Λόγω προβλήματος υγείας στο δημοτικό πήρα πολλά μαζεμένα κιλά ξαφνικά και απο τότε άρχισε το δράμα μου. Απο το δημοτικό ήμουν θέμα κουτσομπολιού και δακτυλοδεικτούμενη όπου πήγαινα, κρυφά γελάκια πίσω απο την πλάτη μου, τα γνωστά βρισίδια στον δρόμο (τρέχα μωρή αγελάδα) κλπ κλπ κλπ. Την εφηβεία μου την πέρασα καταριώντας τον εαυτό μου που γεννήθηκα και έγινα πιο παχουλή και προσπαθώντας να βάλω φερμουάρ στο στόμα μου αλλά άδικα. Λατρεύω το φαγητό και αυτό λατρεύει εμένα γιαυτό και έχουμε γίνει αχώριστοι φίλοι. Απο 12 χρονών είμαι σε δίαιτα αλλά δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, όλο και λίγο θα ξεφύγω. Έχασα 25 κιλά, πήρα 15, έχασα ξανά 10 κιλά, πήρα 15, έχασα..πήρα...χάνω...παίρνω. Ευτυχώς όμως μεγάλωσα και άλλαξα. Τον τελευταίο καιρό άρχισα να γράφω στα ....ρια μου όλους αυτούς τους ...κες που μου πετάγανε πρότυπα στη μούρη λέγοντας πρέπει να γίνεις έτσι δεν θα αρέσεις σε κανέναν κλπ κλπ. Έστειλα στον διάολο όλες τις υποτιθέμενες φίλες μου που λέγανε μπροστά μου οτι με αγαπάνε γιαυτό που είμαι και πίσω απο την πλάτη μου γελάνε και με κοροιδεύουν. Παράτησα την προσπάθεια να γίνω κάτι που δεν είμαι και προτίμησα να παραμείνω αυτό που είμαι αλλά με προσπάθεια για να έχω καλύτερη υγεία. Άφησα πίσω το γεγονός ότι παρακαλούσα τους φίλους μου και τις φίλες μου να με παίρνουν και εμένα μαζί τους για καφέ (δεν με θέλανε επειδή τους χάλαγα το image) και έμεινα με 1-2 φίλες που με αγαπήσανε με ότι έχω και δεν έχω. Σταμάτησα να τρέχω μακριά απο τα αγόρια γιατί μόλις τα πλησίαζα γέλαγαν μαζί μου και άρχισα να πλησιάζω και να αγαπάω πιο πολύ τον εαυτό μου παρά τους άλλους που δεν το άξιζαν. Ήρθε στην ζωή μου ένας άνθρωπος που του αρέσω και με αγαπάει όπως είμαι. Τώρα εδώ και 2 χρόνια κάνω συστηματική δίαιτα και προσέχω (με όσο πιο λίγο μπορώ να ξεφεύγω) πάω σε ινστιτούτο γιατί μόνη μου δεν πρόκειτα να κάνω καλή δουλειά και έχω αυτοπεποίθηση. Μαρέσω τώρα επιτέλους. Όλα αυτά δεν τα είπα για να πείτε μπου χου χου την κακομοίρα την κοπέλα τι πέρασε αλλά για να δείτε τι περνάει ένας παχύσαρκος άνθρωπος που το μόνο που θέλει είναι να γίνει αποδεκτός αλλά όλοι οι άλλοι να τον φτύνουν. Είναι και αυτή μια μορφή ρατσισμού. Τώρα νοιώθω άνετα με το σώμα μου γιατί είμαι άνετα με τον εαυτό μου. Και αυτό πιστέψτε με είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Kopelia mou esy mou thimizeis ton eauto mou. Sto dimotiko eixa para pollous filous alla molis arxisa na paxeno stin 6i oloi arxisan na apomakrinontai apo mena kai emeina me 2 kolloitous. Stin 1i kai 2era gumnasiou duskoleutika polu na vro filous giati oloi legane kalos to keftedaki lol. Etsi to kalokairi eimoun ena xali kai apofasisa na adunatiso. Olo to kalokairi sterithika olous tous geustikous peirasmous kai apo ta 85 kila eftasa sta 70 pira kai ipsos kai eimai polu euxaristimenos oso apo to soma mou,oso kai apo tis sxeseis mou filikes kai pio kontines den ginete. Suti einai i istoria me ta kila mou. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 και εγω ενταξει νοιωθω. 1.76 και 70 κιλα με τα ρουχα! Λιγο σφιξιμο θελω και μια εγχειρηση για αφαιρεση μυωπιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 1.70 kai 80 κιλά , κανένα πρόβλημα με το σώμα μου! και nikkosnet γιατί να κάνεις εγχείρηση?(όπως του αρέσει του καθένα βέβεια :) ) έχω και εγώ μυωπία και μου αρέσουν τα γυαλιά :cool: αλλάζεις και λουκ βρε αδελφέ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omikrone3 Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Gia thn istoria ths Charmed:Sto gymnasio eixame mia kopela pou me amnaloga swmatotypo pou dystyxws ypefere ta analoga.Me ton kairo kai mexri to lykeio allaxe ardhn kai oloi th goustarame.Atoma pou sto gymnasio thn koroideuan xontra sto lykeio zhtousan na ta ftiaxoune.Epishs polles apo tis ypotithemenes kallones,ligo h efhveia ligo oi panellhnies kai ligo h elleipsh elegxou apo tous goneis sto ti trwne eginan kala oxi kai savoures alla ftasame 3h lykeiou na exoume 1-2 pou b lepontan.Eixame tis xeiroteres gkomenes klaps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliartos Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Εγω ειμαι ανετος!Εχω βεβαια μερικα κιλα παραπανω ως καλοπερασακιας Ελληνας! 1.83 και ειμαι 89 κιλα αλλα προβλημα με το σωμα μου δεν εχω. Τωρα αν φτασω παραπανω θα κανω και λιγο κραττει! Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Εγω ξαναγραφω γιατι ολοι γραψατε αρκετα... Ειμαι 1.90 και 79 και πλεον κιλα... Απο περσυ πηρα 2-3 ποντους...περσυ ημουν 70 κιλα....πριν το πασχα ημουν 76 τωρα 79-80 απολαμβανω το φαγητο και αφου δεν διχνω ασχημος οκ....thats it. Απλα αν δω να μην αρεσω θα ελλατωσω λιγο το φαϊ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Παιδια εγω παντως δεν θεωρω σωστο να κορο'ι'δευουμε ενα ατομο που εχει καποιο προβλημα παχυσαρκιας γιατι ειναι και αυτο (νομιζω) ενα προβλημα υγειας και με τις αρρωστιες γενικος δεν πρεπει να γελαμε η να κανουμε πλακα... Εγω οταν ακουω τουσ φιλους μου να κοροιδευουν καποιον ο οποιος εχει καποιο εμφανες προβλημα υγειας τους λεω με πολυ αυστηρο τροπο να το κοψουν γιατι δεν ειναι σωστο... Τεσπα... Εγω ειμαι 85 kgr και 185 περιπου υψος... Δεν εχω κοιλια αλλα εχω μερικα ''ψωμακια'' στα μπουτια τα οποια δεν μπορω με τιποτα να τα χασω...Γενικος ομως οι φιλοι & οι φιλες μου λεν πως εχω σωμα κανονικο και δεν χρειαζεται να χασω ουτε να βαλω τιποτα... Πριν απο 6 μηνες ημουν μερικα κιλα παραπανω απο τοι θα επρεπε αλλα ουτε διαιτα εκανα ουτε τιποτα.. Ετρωγα κανονικα γυρους το βραδυ και γλυκα αλλα τα εχασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waterprofen Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 1.72 και 96 κιλά. Πρέπει να χάσω όντως κανα δύο κιλά... Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miasoda Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος waterprofen (23 Απρ. 2004 , 10:31) 1.72 και 96 κιλά. Πρέπει να χάσω όντως κανα δύο κιλά... Κάντα 10 :rolleyes: Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. WebMaster --> http://www.Therevolver.net/ WNxMia][soda by the Clan Warrior Nation Network Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts