lagoskon Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) Ν8 RM-596 Greek Anna LK v2.0 Aνέβασα στο καθημερινό κινητό φορουμ στο θρεντ της προηγούμενης ελληνικής Αννας νέα ολοκληρωμένη βασισμένη στην επίσημη Baltian με πλήρη ελληνικά παντού (99%, αν έχει ξεφύγει κάτι θα είναι λεπτομέρεια) με τα κάτωθι στοιχεία 1.Χακαρισμένη 2.Πλήρες ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο με Τ9 3.Αφαίρεση περιτών ήχων (συμπληρώστε εσείς αν θέλετε κάποιους, google) 4.Προσθήκη instalserver & FileManager by CODeRUS 5.Αφαίρεση δόνησης κατά το κλείδωμα/ξεκλείδωμα 6.Αφαίρεση ενοχλητικού popup εκτροπής κατά την έναρξη της κλήσης. 7.Σίγαση ήχου κάμερας στο αρχείο "Κάμερα1". Επιλέξτε το "Κάμερα2" για να έχετε τον κλασικό ήχο αν θέλετε 8.Αφαίρεση όλων των αρχείων των άλλων γλωσσών εκτός από Αγγλικά και Ελληνικά ( σημαντική μείωση μεγέθους uda [92mb==>61mb] & rofs2 [51mb ==> 31mb] ) Απενεργοποιήστε την εμφάνιση συμβουλών από το MyNokia / Επιλογές , γιατί έχω αφαιρέσει τα αρχεία. Τη συγκεκριμένη έκδοση τη θεωρώ καλύτερη και από την επίσημη που θα έρθει λόγω χακαρίσματος και έντονης δίαιτας που υπέστη. Συνιστώ να κάνετε και την αναβάθμιση της κάμερας από το Nokia Beta Labs ή ακόμα καλύτερα με το αρχείο του raptor για καλύτερη ποιότητα Μετά την εγκατάσταση πηγαίνετε Εφαρμογές / Ενημέρωση Λογισμικού για να εγκαταστήσετε τα Symbian Anna 1/2 , Symbian Anna 2/2 & Ovi Store που βρίσκει. Αν σας χρειάζεται βάλτε και το Social . Όσοι τυχεροί τη δοκιμάσουν ας γράψουν ένα σχόλιο για την εμπειρία τους και πως τους φαίνεται η συγκεκριμένη ρομ. Πολλοί λένε ότι η επίσημη ελληνική θα έρθει Σεπτέμβριο/Οκτώβριο. Edited August 23, 2011 by lagoskon Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 εδω δεν εχει βγει η αννα καλα καλα ,φαντασου η belle ποτε θα ρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 εδω δεν εχει βγει η αννα καλα καλα ,φαντασου η belle ποτε θα ρθει... σε 2 ημερες Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 σε 2 ημερες ο φιλος εννοει οτι δεν εχει βγει για ολα τα τηλεφωνα.. εσυ τι εννοεις για την μπελλε?? για διαθεση στα κινητα ή απλα ανακοινωση?? ξερεις τιποτα απο μεσα (νοκια) ?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 ο φιλος εννοει οτι δεν εχει βγει για ολα τα τηλεφωνα.. εσυ τι εννοεις για την μπελλε?? για διαθεση στα κινητα ή απλα ανακοινωση?? ξερεις τιποτα απο μεσα (νοκια) ?? χθες βγηκε ανακοινωση για κατι νεο στο Symbian. και εχει εξακριβωθει πως ειναι η Βelle http://www.digitallife.gr/20110822_symbian-belle-nokia-facebook/ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) άλλο η ανακοίνωση και άλλο το πότε και αν θα είναι διαθέσιμη στους τελικούς χρήστες ιδίως και με Ελληνική γλώσσα. Μην μπερδευόμαστε, το παλικάρι (alexmi900) πιο πάνω αναρωτήθηκε το αν και πότε θα είναι διαθέσιμη για Ελλάδα ενώ ακόμα δεν έχει βγει η Αννα. Edited August 23, 2011 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 άλλο η ανακοίνωση και άλλο το πότε και αν θα είναι διαθέσιμη στους τελικούς χρήστες ιδίως και με Ελληνική γλώσσα. Μην μπερδευόμαστε, το παλικάρι (alexmi900) πιο πάνω αναρωτήθηκε το αν και πότε θα είναι διαθέσιμη για Ελλάδα ενώ ακόμα δεν έχει βγει η Αννα. αυτο ακριβως εννοουσα παιδια,αν δεν κανω λαθος η εκδοση αννα εχει παρουσιαστει εδω και καιρο.ομως τωρα εμφανιζεται μια ολοκληρωμενη εκδοση για το κοινο κατευθειαν απο την νοκια(δηλαδη επισημη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Μίλησα πριν λίγο με το κατάστημα nokia care στους Αγίους Αναργύρους και μου είπαν ότι η anna θα μπορεί να μου την περάσει αρχές Σεμπτέμβρη όταν θα κυκλοφορήσει για αυτό υπομονή παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Ν8 RM-596 Greek Anna LK v2.0 Aνέβασα στο καθημερινό κινητό φορουμ στο θρεντ της προηγούμενης ελληνικής Αννας νέα ολοκληρωμένη βασισμένη στην επίσημη Baltian με πλήρη ελληνικά παντού (99%, αν έχει ξεφύγει κάτι θα είναι λεπτομέρεια) με τα κάτωθι στοιχεία 1.Χακαρισμένη 2.Πλήρες ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο με Τ9 3.Αφαίρεση περιτών ήχων (συμπληρώστε εσείς αν θέλετε κάποιους, google) 4.Προσθήκη instalserver & FileManager by CODeRUS 5.Αφαίρεση δόνησης κατά το κλείδωμα/ξεκλείδωμα 6.Αφαίρεση ενοχλητικού popup εκτροπής κατά την έναρξη της κλήσης. 7.Σίγαση ήχου κάμερας στο αρχείο "Κάμερα1". Επιλέξτε το "Κάμερα2" για να έχετε τον κλασικό ήχο αν θέλετε 8.Αφαίρεση όλων των αρχείων των άλλων γλωσσών εκτός από Αγγλικά και Ελληνικά ( σημαντική μείωση μεγέθους uda [92mb==>61mb] & rofs2 [51mb ==> 31mb] ) Απενεργοποιήστε την εμφάνιση συμβουλών από το MyNokia / Επιλογές , γιατί έχω αφαιρέσει τα αρχεία. Τη συγκεκριμένη έκδοση τη θεωρώ καλύτερη και από την επίσημη που θα έρθει λόγω χακαρίσματος και έντονης δίαιτας που υπέστη. Συνιστώ να κάνετε και την αναβάθμιση της κάμερας από το Nokia Beta Labs ή ακόμα καλύτερα με το αρχείο του raptor για καλύτερη ποιότητα Μετά την εγκατάσταση πηγαίνετε Εφαρμογές / Ενημέρωση Λογισμικού για να εγκαταστήσετε τα Symbian Anna 1/2 , Symbian Anna 2/2 & Ovi Store που βρίσκει. Αν σας χρειάζεται βάλτε και το Social . Όσοι τυχεροί τη δοκιμάσουν ας γράψουν ένα σχόλιο για την εμπειρία τους και πως τους φαίνεται η συγκεκριμένη ρομ. Πολλοί λένε ότι η επίσημη ελληνική θα έρθει Σεπτέμβριο/Οκτώβριο. Υπάρχει κατι ανάλογο για Ε7? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Ν8 RM-596 Greek Anna LK v2.0 Aνέβασα στο καθημερινό κινητό φορουμ στο θρεντ της προηγούμενης ελληνικής Αννας νέα ολοκληρωμένη βασισμένη στην επίσημη Baltian με πλήρη ελληνικά παντού (99%, αν έχει ξεφύγει κάτι θα είναι λεπτομέρεια) με τα κάτωθι στοιχεία 1.Χακαρισμένη 2.Πλήρες ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο με Τ9 3.Αφαίρεση περιτών ήχων (συμπληρώστε εσείς αν θέλετε κάποιους, google) 4.Προσθήκη instalserver & FileManager by CODeRUS 5.Αφαίρεση δόνησης κατά το κλείδωμα/ξεκλείδωμα 6.Αφαίρεση ενοχλητικού popup εκτροπής κατά την έναρξη της κλήσης. 7.Σίγαση ήχου κάμερας στο αρχείο "Κάμερα1". Επιλέξτε το "Κάμερα2" για να έχετε τον κλασικό ήχο αν θέλετε 8.Αφαίρεση όλων των αρχείων των άλλων γλωσσών εκτός από Αγγλικά και Ελληνικά ( σημαντική μείωση μεγέθους uda [92mb==>61mb] & rofs2 [51mb ==> 31mb] ) Απενεργοποιήστε την εμφάνιση συμβουλών από το MyNokia / Επιλογές , γιατί έχω αφαιρέσει τα αρχεία. Τη συγκεκριμένη έκδοση τη θεωρώ καλύτερη και από την επίσημη που θα έρθει λόγω χακαρίσματος και έντονης δίαιτας που υπέστη. Συνιστώ να κάνετε και την αναβάθμιση της κάμερας από το Nokia Beta Labs ή ακόμα καλύτερα με το αρχείο του raptor για καλύτερη ποιότητα Μετά την εγκατάσταση πηγαίνετε Εφαρμογές / Ενημέρωση Λογισμικού για να εγκαταστήσετε τα Symbian Anna 1/2 , Symbian Anna 2/2 & Ovi Store που βρίσκει. Αν σας χρειάζεται βάλτε και το Social . Όσοι τυχεροί τη δοκιμάσουν ας γράψουν ένα σχόλιο για την εμπειρία τους και πως τους φαίνεται η συγκεκριμένη ρομ. Πολλοί λένε ότι η επίσημη ελληνική θα έρθει Σεπτέμβριο/Οκτώβριο. παίδες ποιο είναι αυτό το thread; κάποιο λινγκ παρακαλώ; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Υπάρχει κατι ανάλογο για Ε7? Οχι. έχω Ν8 και δε μπορώ να δοκιμάσω στον αέρα για τα άλλα. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παιδια εγω εχω βαλει την anna στο κινητο μου το οποιο ειναι γερμανικο και εχω κατεβασει απο το beta labs την εφαρμογη update για την καμερα παω να το βαλω με το ovi αλλα μου βγαζει error και δεν μου την περναει με τιποτα!!!Ξερει κανεις το γιατι??:( Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 απο την εφαρμογη του κινητου ""αναβαθμιση λογισμικου"" εκανες εγκατασταση των 2 πακετων της symbian anna? για δες αν σου βγαζει αυτα τα πακετα,αν ναι, εγκατεστησε τα και μετα δοκιμασε να περασεις το update της καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Ν8 RM-596 Greek Anna LK v2.0 Aνέβασα στο καθημερινό κινητό φορουμ στο θρεντ της προηγούμενης ελληνικής Αννας νέα ολοκληρωμένη βασισμένη στην επίσημη Baltian με πλήρη ελληνικά παντού (99%, αν έχει ξεφύγει κάτι θα είναι λεπτομέρεια) με τα κάτωθι στοιχεία καλησπερα. καταρχην μπραβο για την προσπαθεια σου :) μια ερωτηση πριν δοκιμασω το cfw που εκανες. το a-gps δουλευει ? αν το ενεργοποιησεις στις ρυθμισεις εφαρμογων- εντοπισμος θεσεις, οταν ανοιξεις το legpsdata (ή αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιει το gps) συνδεετε στο ιντερνετ για να καταβασει τα δεδομενα (4kb)? στην belle που δοκιμασα δεν μου δουλευε και γι' αυτο την εβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 απο την εφαρμογη του κινητου ""αναβαθμιση λογισμικου"" εκανες εγκατασταση των 2 πακετων της symbian anna? για δες αν σου βγαζει αυτα τα πακετα,αν ναι, εγκατεστησε τα και μετα δοκιμασε να περασεις το update της καμερας Μου τα βγαζει μονο απο το ovisuite και οχι απο την εφαρμογη του κινητου αλλα δεν μου τα περναει με τιποτα μαλλον εχουν προβλημα οι servers της nokia τι αλλο να πω..!!!:ninja: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 προφανος για να κανεις το update της καμερας χρειαζονται και αυτα τα πακετα, κανε λιγο υπομονη μηπως απο αυριο ξεκολλησει και περασεις πρωτα τα 2 πακετα και μετα την αναβαθμιση της καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 καλησπερα. καταρχην μπραβο για την προσπαθεια σου :) μια ερωτηση πριν δοκιμασω το cfw που εκανες. το a-gps δουλευει ? αν το ενεργοποιησεις στις ρυθμισεις εφαρμογων- εντοπισμος θεσεις, οταν ανοιξεις το legpsdata (ή αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιει το gps) συνδεετε στο ιντερνετ για να καταβασει τα δεδομενα (4kb)? στην belle που δοκιμασα δεν μου δουλευε και γι' αυτο την εβγαλα. Κανονικά. Και μέσω παρόχου και μέσω WIFI όταν είμαι κοντά στο οικιακό δίκτυο. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Κανονικά. Και μέσω παρόχου και μέσω WIFI όταν είμαι κοντά στο οικιακό δίκτυο. αυτο το παρατήρησα και εγω. A-gps data μέσω wifi ειναι κατι νεο έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 αυτο το παρατήρησα και εγω. A-gps data μέσω wifi ειναι κατι νεο έτσι; Για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι με σιγουριά αν γινόταν αυτό στην PR1.1 :( Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι με σιγουριά αν γινόταν αυτό στην PR1.1 :( Δεν είναι νέο παιδιά, στο σπίτι μου πιάνει σήμα gps ενώ συνδέεται με το wlan μου. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Δοκίμασε αν μπορείς με το rosf από τα ελληνικά X7 ή E6 για τα οποία έχει βγει η 22.14 (έτσι κι αλλιώς αυτά είχαν την Anna από την αρχή). Μια άλλη λύση για ελληνικό input για όσους έχουν βάλει official anna, είναι το swype με το οποίο μπορείς να γράφεις ελληνικά μόνο σε landscape όπως έγραψε ένας άλλος χρήστης σε άλλο thread. οι servers ανεβηκαν αλλα δεν εχει ουτε το Ε6 ούτε το Χ7 σαν κινητα, στην επιλογή edit: Τωρα μπήκαν τα Ε6 και Χ7, ππέπει να κατεβάσω και τα δυο rofs αρχεια? (εχει ενα rofs2 και rofs3) Η έκδοση Balkans ειναι η ελληνική? Edited August 24, 2011 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 καλησπερα. καταρχην μπραβο για την προσπαθεια σου :) μια ερωτηση πριν δοκιμασω το cfw που εκανες. το a-gps δουλευει ? αν το ενεργοποιησεις στις ρυθμισεις εφαρμογων- εντοπισμος θεσεις, οταν ανοιξεις το legpsdata (ή αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιει το gps) συνδεετε στο ιντερνετ για να καταβασει τα δεδομενα (4kb)? στην belle που δοκιμασα δεν μου δουλευε και γι' αυτο την εβγαλα. Δουλευει και στην *ΒΕLLE το a-gps του ivo777 belle v1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο στον lagoskon για την δουλεια που εκανε και το αποτελεσμα ειναι αψογο και το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα να εισαι καλα φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 φιλε lagoskon δώσε και σε μας τα φώτα σου , έχω κάνει 10 φλασαρισματα μπας και περάσω τα ελληνικά απο το Χ7 και δεν τα κατάφερα έσπασαν τα νεύρα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 φιλε lagoskon δώσε και σε μας τα φώτα σου , έχω κάνει 10 φλασαρισματα μπας και περάσω τα ελληνικά απο το Χ7 και δεν τα κατάφερα έσπασαν τα νεύρα μου Εκανες calibrate απο 2Β σε 2C το ROFS2 μέσω του CORE 2 Editor??? Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts