Torres10 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Τα ελληνικα ειναι μονο στην γραφη!!Οχι στο μενου της συσκευης. ναι το γνωρίζω αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 φίλε κατέβασε την 11.05 scandinavia και ακολούθησε ακριβώς τα βήματα για dead phone flashing στο φοίνικα. Μετά πέρνα την Αννα και είσαι οκ. Το κινητό από τη στιγμή που έχει κάποια απόκριση δεν έχει σοβαρό πρόβλημα μπορεί να επανέλθει άλλα σημειώνω και πάλι να ακολουθήσεις τα βήματα επακριβώς - υπάρχουν και βιντεάκια στο youtube για περισσότερη βοήθεια. Καλή επιτυχία:up: Την 11.05 scandinavia θα την περασω με Refurbish με SWreset η με Update Software; (εχω την belle πανω τωρα)Και το ιδιο μετα θα κανω με την anna;:wacko: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Refurbish, σβηστο κινητό , Dead usb flash και όταν σου βγάλει στο τέλος οτι προσπαθεί να συνδεθεί στη συσκευή χωρις να μπορεί, βγαλε το κινητο απο το καλώδιο και πατα το ον/οφ 10δευτερα , μετα ανοιξέ το . Επειτα πάλι με refurbish την Αννα Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtakias_660 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) Με ενα restart εστρωσε , ολα καλα :)Οταν λες restar??κλινεισ και ξαναανοιγεις το κινητο?και εστρωσε το wi-fi? Με την αννα προσεξα οτι στο γραφειο εχει μπει και intranet...Καλα τι το θελουμε αυτο στο κινητο?? Edited September 11, 2011 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 παιδια θα με βρισετε το ξερω νομιζα οτι τα ειχα διαβασει ολα για το φλασαρισμα. μολις τωρα αποφασισα να το κανω και να βαλω την εκδοση του λαγκοσκον. διαβασα τον οδηγο ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟφλασαρισμα και τον καταλαβα. ομως εγω δεν θελω να κανω εργοστασιακο φλασαρισμα. ουτε να πειραξω φερμγουεαρ. (για αυτα ειδα υπαρχουν οδηγοι και αλλου). θελω απλα να βαλω το φερμγουεαρ του λαγκοσκον... και δεν εχω βρει καπου κατι απλο. μονο το φοινιξ δε χρειαζομαι? μπορει καποιος να μου πει που θα βρω εναν απλο οδηγο να κανω τη δουλεια μου σε 2 λεπτα? επισης για να μη κανω χαρντ ρισετ μετα την αννα, λετε μηπως να την κανω απο πριν να ειναι το κινητακι τζιτζι και μετα να βαλω την αννα? ή μολις τη βαλω να του κανω ενα χαρντ ρισετ και μετα να αρχισω να περναω τα παντα? ευχαριστω υγ. το κινητο μου ειναι ν8 πολωνικο καλησπερα και παλι εβαλα οπως ηταν τον φακελο του λαγκοσκον στο φακελο του φινιξ. και πηγα να τον κανω ριφερμπις και μου λεγε οτι κατι δεν βρεθηκε και κατι τετοια. ηθελαν τα αρχεια του λαγκοσκον αλλαγη στην ονομασια? πρεπει να κατεβασω και κατι αλλο και δεν το εχω παρει χαμπαρι? καποιος ελληνικος σαφης οδηγος για χακαρισμενο φερμγουεαρ υπαρχει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Refurbish, σβηστο κινητό , Dead usb flash και όταν σου βγάλει στο τέλος οτι προσπαθεί να συνδεθεί στη συσκευή χωρις να μπορεί, βγαλε το κινητο απο το καλώδιο και πατα το ον/οφ 10δευτερα , μετα ανοιξέ το . Επειτα πάλι με refurbish την Αννα Ευχαριστω εσενα κ τα αλλα παιδια που μου ειπαν την γνωμη τους.Ενταξει το επανεφερα στην anna.Απο χθες το απογευμα το παλευα για τα ματια της belle.Εαν δεν μπει κ ελληνικο μενου(belle) δεν το ξαναπειραζω.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Οταν λες restar??κλινεισ και ξαναανοιγεις το κινητο?και εστρωσε το wi-fi? Με την αννα προσεξα οτι στο γραφειο εχει μπει και intranet...Καλα τι το θελουμε αυτο στο κινητο?? Ναι το κλεισα και το ξανανοιξα.. Αν και απο οτι βλεπω στο Μητρωο συνδεθηκε 3 φορες με το ιντερνετ της κοσμοτε οταν ημουν εξω σημερα.. Τωρα που βρισκομαι σπιτι δεν συνδεεται παντως Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ευχαριστω εσενα κ τα αλλα παιδια που μου ειπαν την γνωμη τους.Ενταξει το επανεφερα στην anna.Απο χθες το απογευμα το παλευα για τα ματια της belle.Εαν δεν μπει κ ελληνικο μενου(belle) δεν το ξαναπειραζω.:) μέσα σε 2 εβδομάδες το εχω κανει πανω απο 15 φορες επαναπρογραμματισμο , αρχισα να ανησυχω μη μου βγαλει κανενα προβλημα απο τις πολλες αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 παιδια καλησπερα. να κανω μια ερωτηση? εκανα data package download απο το φινιξ, πληρες. το προντακτ κοουντ. το βρηκα απο το κινητο μου (βεβαια ειναι πολωνικο ν8). συγκρινα με τα αρχεια του λαγκοσκον και ειδα πολυ διαφορετικα ονοματα. μαλλον εκανα βλακεια ε? οποτε μπορει καποιος να μου πει το σωστο προντακτ κοουντ να κανω κατεβασμα των μαμα αρχειων και μετα να κανω στα αντιστοιχα αντικατασταση απο τα αρχεια του λαγκοσκον? επισης κανω καλα που κατεβαζω το πληρες φερμγουεαρ που ειναι εναμιση γκιγκα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 μέσα σε 2 εβδομάδες το εχω κανει πανω απο 15 φορες επαναπρογραμματισμο , αρχισα να ανησυχω μη μου βγαλει κανενα προβλημα απο τις πολλες αναβαθμίσεις Εγω δεν ειχα "πειραξει" ποτε ουτε το 5800 ουτε το Ν8 και τωρα του εδωσα και καταλαβε!:p Τι μπορει να χαλασει απο τις πολλες ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Εγω δεν ειχα "πειραξει" ποτε ουτε το 5800 ουτε το Ν8 και τωρα του εδωσα και καταλαβε!:p Τι μπορει να χαλασει απο τις πολλες ρομ? Βρε συ το ξετιναξες!!Δεν νομιζω να παθει τιποτα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 παιδια καλησπερα. να κανω μια ερωτηση? εκανα data package download απο το φινιξ, πληρες. το προντακτ κοουντ. το βρηκα απο το κινητο μου (βεβαια ειναι πολωνικο ν8). συγκρινα με τα αρχεια του λαγκοσκον και ειδα πολυ διαφορετικα ονοματα. μαλλον εκανα βλακεια ε? οποτε μπορει καποιος να μου πει το σωστο προντακτ κοουντ να κανω κατεβασμα των μαμα αρχειων και μετα να κανω στα αντιστοιχα αντικατασταση απο τα αρχεια του λαγκοσκον? επισης κανω καλα που κατεβαζω το πληρες φερμγουεαρ που ειναι εναμιση γκιγκα? ευχαριστω Τα αρχεία πρέπει να είναι σε φάκελο rm-596 μέσα στον φάκελο products του phoenix γι αυτό δεν στα βρίσκει Διάλεξε πια έκδοση θες να περάσεις του lagoskon ή της νόκια Αν διαλέξεις της νόκια πρόσεξε στο κατέβασμα αρχείων να βάλεις κάποιο από τα ελληνικά product code αλλιώς θα χάσεις τα ελληνικά Ελληνικά product codes: 0599774 (Dark Grey) / 0599831 (Silver White) / 0599902 (Blue) / 0599850 (Green) / 0599925 (Orange) / 059G153 (Pink) 059F047 (Greece GR Dark Grey) / 059F053 (Greece GR Silver White) / 059F061 (Greece GR Green) Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Βρε συ το ξετιναξες!!Δεν νομιζω να παθει τιποτα. Βασικα απο την στιγμη που πηγα να "κατεβω" απο belle σε anna και τελικα το "νεκρωσα" το κινητο, δεν το ξαναπειραζω. Του βαλα και ελληνικη γραφη και περιμενω την επισημη belle!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Αφου εγκατέστησα το Symbian Anna πρόσεξα ότι το μόνο εικονίδιο που δεν άλλαξε ήταν το Ovi store. Και στο μενού αλλά και στην αρχική οθόνη. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 ολα καλα μαγκες. εχω πλεον την αννα. toy lagkoskon. απιστευτη πραγματικα. μια απορια. τα εικονιδια μπορουν να αλλαξουν με καποο τροπο, στα κλασσικα πολυχρωμα και ωραια που ειχαμε πριν ή οχι? να ειστεκαλα ολοι οσοι με βοηθησατε να βαλω την αννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 ολα καλα μαγκες. εχω πλεον την αννα. toy lagkoskon. απιστευτη πραγματικα. μια απορια. τα εικονιδια μπορουν να αλλαξουν με καποο τροπο, στα κλασσικα πολυχρωμα και ωραια που ειχαμε πριν ή οχι? να ειστεκαλα ολοι οσοι με βοηθησατε να βαλω την αννα Βρες κάποιο θεματάκι που σου αρέσει με άλλα εικονίδια και βάλτο, το ovistore έχει πολλά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: αν κάνω soft format χρειάζεται να ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια απ' την αρχή? ΥΓ Πάντως το ovi suite δεν λέει να λειτουργήσει με τίποτα λέμε. Και εννοείται ότι ξαναπέρασα τα qt mobility κτλ... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Αφου εγκατέστησα το Symbian Anna πρόσεξα ότι το μόνο εικονίδιο που δεν άλλαξε ήταν το Ovi store. Και στο μενού αλλά και στην αρχική οθόνη. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτό;; και σε εμενα ετσι ηταν μεχρι που εκανα την αναβαθμηση του ovi απο το SW updater Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: αν κάνω soft format χρειάζεται να ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια απ' την αρχή? Δεν σβήνεται τίποτα από τη μνήμη του κινητού, μόνο επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 και σε εμενα ετσι ηταν μεχρι που εκανα την αναβαθμηση του ovi απο το SW updater εμενα δε μου βγαζει καμια αναβαθμιση στο SW update για το Ovi. Η εκδοση που εχω ειναι η 2.12.042 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 οσοι εχουν την belle η beta εκδοση του Opera 10 δουλευει κανονικα και για την συνομιλια στο skype με το προγραμμα imo https://imo.im/nokia κανει και για msn και facebook chat κατι σαν το Nimbuzz μονο που εχει και skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315533 Έγινε και αυτό!!!!!!!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 ποιο product code πρέπει να βάλω στον φοίνικα για να περάσω τα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JS15278 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 dark grey 059F047 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Έτοιμη η Αννούλα με φουλ ελληνικά σε Γερμανικό Nokia N8 Grey χωρίς OTA! Please elaborate. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts