Jump to content

Symbian Anna GR Σχολιασμός / Βελτιώσεις / Προσθήκες / Λύσεις

lagoskon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτη την πεμπτη την περιμενουν παντως.

Γεια σας. Απο ΝΟΚΙΑ CARE Θεσσαλονικης Α. ΤΟΥΜΠΑ μου είπαν οτι θα την έχουν αυριο (6/9/11)

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας. Απο ΝΟΚΙΑ CARE Θεσσαλονικης Α. ΤΟΥΜΠΑ μου είπαν οτι θα την έχουν αυριο (6/9/11)

μακάρι να ειναι ακριβές και αυριο να τελειώνουμε!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

εμενα στο ΝΟΚΙΑ care καλλιθεας μου ειπαν οτι μου την περασαν,αυριο θα το παρω το κινητο.ο κωδικος της ξεκιναει απο 15 μου ειπε(δε θυμαμαι τα υπολοιπα ψηφια)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εμενα στο ΝΟΚΙΑ care καλλιθεας μου ειπαν οτι μου την περασαν,αυριο θα το παρω το κινητο.ο κωδικος της ξεκιναει απο 15 μου ειπε(δε θυμαμαι τα υπολοιπα ψηφια)

ενημερωτικα παντως, στην Καλλιθεα (εκει μενω) δεν υπαρχει Nokia care, δηλαδη επισημο Νοκια καταστημα.

ειναι ενα εκει στην Δαβακη αλλα δεν ειναι Nokia care.

με δικες τους πολιτικες καμια σχεση με την επισημη αλυσιδα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

νεα σμυρνη δεν εχουν καποια ενημερωση παντως...

αλλα οπως ειπε και ο φιλος thePRODIGY, της καλλιθεας ειναι alpha copy, καλο θα ηταν να μην τους εμπιστευεσαι...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

νεα σμυρνη δεν εχουν καποια ενημερωση παντως...

αλλα οπως ειπε και ο φιλος thePRODIGY, της καλλιθεας ειναι alpha copy, καλο θα ηταν να μην τους εμπιστευεσαι...

ναι ειναι απομειναρι της alpha copy και ειναι χαααλια το καταστημα φιλε.

ο,τι να ναι.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εγω ρωτησα στο νοκια του π.φαληρου. αυτοι μου ειπαν για την πεμπτη.

αν "παιζει" αυτο που λένε οτι τα uploads στην ΝΟΚΙΑ γίνονται πέμπτη, τοτε γι αυτο λένε για αυτη την μέρα, αντε να δουμε

αν "παιζει" αυτο που λένε οτι τα uploads στην ΝΟΚΙΑ γίνονται πέμπτη, τοτε γι αυτο λένε για αυτη την μέρα, αντε να δουμε

την προηγούμενη εβδομάδα τα uploads έγιναν Τετάρτη βασικά όποτε κρίνουν αυτοί τα κάνουν.

frastgr

Άντε να το βγάλουν γιατί εδώ μέσα μερικοί θα γεννήσουν... :lol:

εγώ γέννησα κιόλας:lol:

εγώ γέννησα κιόλας:lol:

Καλημερα.Οσοι εχουμε βαλει του Lagoskon(απαιχτος),πιστευω οτι μας καλυπτει σε ολα!Οποτε προσωπικα τωρα ουτε ζεστη,ουτε κρυο!!Παμε για την Belle.:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

αντε να ερθει ημαρτον πια με τα ποδια την φερνουν?????????????κ θα παρακαλεσω τον Lagoskon στο αρχικο του post που λεει το πολυ σε ενα μηνα θα ειναι εδω να το αλλαξει κ να γραψει το πολυ σε 7 μηνες......:P

Καλημερα.Οσοι εχουμε βαλει του Lagoskon(απαιχτος),πιστευω οτι μας καλυπτει σε ολα!Οποτε προσωπικα τωρα ουτε ζεστη,ουτε κρυο!!Παμε για την Belle.:)

ετσι ακριβως

φίλε μου όντως είναι άπαιχτη άλλα όταν κάποιος θέλει το τηλέφωνο του σε μαμά κατάσταση δλδ με όλους του ήχους,φώτο,βίντεο,ρυθμίσεις και κυρίως χωρίς διάφορα mods τότε είναι αναγκασμένος να βάλει την επίσημη όταν βγει. Εγώ πχ είχα περάσει την συγκεκεριμένη rom όπως και της belle άλλα στην τελική αποφάσισα να επαναφέρω το τηλέφωνο σε κατάσταση εργοστασίου και πιστεύω λίγο πολύ στο τέλος αυτό θα κάνουν σχεδόν όλοι διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τις τροποποιημένες beta εκδόσεις όπως ας πούμε με την belle ενώ το κινητό πήγαινε σφαίρα ορισμένες φορές που ήθελα να κάνω κάτι στα γρήγορα κολλούσε ή έκανε επανεκκίνηση, καλή βέβαια η δοκιμή άλλα ίσως αργότερα να ξαναπεραστεί που θα είναι πιο σταθερή.

frastgr

φίλε μου όντως είναι άπαιχτη άλλα όταν κάποιος θέλει το τηλέφωνο του σε μαμά κατάσταση δλδ με όλους του ήχους,φώτο,βίντεο,ρυθμίσεις και κυρίως χωρίς διάφορα mods τότε είναι αναγκασμένος να βάλει την επίσημη όταν βγει. Εγώ πχ είχα περάσει την συγκεκεριμένη rom όπως και της belle άλλα στην τελική αποφάσισα να επαναφέρω το τηλέφωνο σε κατάσταση εργοστασίου και πιστεύω λίγο πολύ στο τέλος αυτό θα κάνουν σχεδόν όλοι διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τις τροποποιημένες beta εκδόσεις όπως ας πούμε με την belle ενώ το κινητό πήγαινε σφαίρα ορισμένες φορές που ήθελα να κάνω κάτι στα γρήγορα κολλούσε ή έκανε επανεκκίνηση, καλή βέβαια η δοκιμή άλλα ίσως αργότερα να ξαναπεραστεί που θα είναι πιο σταθερή.

ε εννοειται.. αφου οσοι εχουμε τρελα για ολα αυτα γινομαστε απο μονοι μας beta testers :p .. Και οντως, συνηθως το γυριζουμε στην μαμα. Αν και να σου πω, οταν βγει η ελληνικη αννα, μια custom τυπου απλα αφαιρεση ηχων/θεματων/και κανενα οβι music/ovi contacts δεν με χαλαει, δεν πειραζουμε και τπτ δηλαδη για να buggarei , απλα αφαιρουμε 5-6mb απο την ραμ.. (οσα χρειαζονται πανω κατω για να φορεσω το spb :p )

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ε εννοειται.. αφου οσοι εχουμε τρελα για ολα αυτα γινομαστε απο μονοι μας beta testers :p .. Και οντως, συνηθως το γυριζουμε στην μαμα. Αν και να σου πω, οταν βγει η ελληνικη αννα, μια custom τυπου απλα αφαιρεση ηχων/θεματων/και κανενα οβι music/ovi contacts δεν με χαλαει, δεν πειραζουμε και τπτ δηλαδη για να buggarei , απλα αφαιρουμε 5-6mb απο την ραμ.. (οσα χρειαζονται πανω κατω για να φορεσω το spb :p )

Ναι βρε παιδια.Του Lagoskon η anna ειναι ελαφρυτερη!Εχει βγαλει ο ανθρωπος καποια πραγματα που δεν χρειαζονται οπωσδηποτε.Εαν παραφορτοθει η συσκευη επομενο δεν ειναι να γονατισει;:rolleyes:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

φίλε μου όντως είναι άπαιχτη άλλα όταν κάποιος θέλει το τηλέφωνο του σε μαμά κατάσταση δλδ με όλους του ήχους,φώτο,βίντεο,ρυθμίσεις και κυρίως χωρίς διάφορα mods τότε είναι αναγκασμένος να βάλει την επίσημη όταν βγει.

Με τη δικιά μου όμως οποιος την έχει μπορεί να κάνει εγκατάσταση όποιο πρόγραμμα θέλει χωρις να έχει DevCerts.!!

Οταν βγει η επίσημη θα ανεβάσω στο ίδιο σαιτ μια Αδυνατισμένη Επίσημη με μόνη προσθήκη τη δυνατότητα αυτή χωρίς καμια αλλη προσθαφαίρεση. Οπότε καλυπτονται όλα τα γούστα . ;)

Για κάποιους που ρωτούν για λινκ , ας τσεκάρουν λίγο τις υπογραφές των μελών:D

Xiaomi Mi 9T 128GB

Στο group της Nokia στο facebook λέει ότι μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσει επίσημα η Αννούλα του φθινόπωρου που παραλίγο να γίνει του χιονιά...:lol:
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Με τη δικιά μου όμως οποιος την έχει μπορεί να κάνει εγκατάσταση όποιο πρόγραμμα θέλει χωρις να έχει DevCerts.!!

Οταν βγει η επίσημη θα ανεβάσω στο ίδιο σαιτ μια Αδυνατισμένη Επίσημη με μόνη προσθήκη τη δυνατότητα αυτή χωρίς καμια αλλη προσθαφαίρεση. Οπότε καλυπτονται όλα τα γούστα . ;)

Για κάποιους που ρωτούν για λινκ , ας τσεκάρουν λίγο τις υπογραφές των μελών:D

Αν θες τη γνώμη μου, βγάλε και το ενοχλητικό με την προώθηση κλήσεων όταν πας να κάνεις και μια κλήση.... και.. ---> :up:

Αν θες τη γνώμη μου, βγάλε και το ενοχλητικό με την προώθηση κλήσεων όταν πας να κάνεις και μια κλήση.... και.. ---> :up:

Οκ. Αυτό και το Radio RDS να λέει "Nokia N8"

Τα υπόλοιπα θα είναι μαμά..:lol::lol:

Xiaomi Mi 9T 128GB

πω ρε φιλε τι ειπες!!! μεγαλη κουβεντα!!!!! αν και αν υπαρχει κινδυνος για προβλημα με κλησεις ας μην το πειραξει..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

πω ρε φιλε τι ειπες!!! μεγαλη κουβεντα!!!!! αν και αν υπαρχει κινδυνος για προβλημα με κλησεις ας μην το πειραξει..

Καμία σχεση, 10 μέρες τωρα με τη lago-αννα οι κλήσεις ειναι άψογες και μάλιστα όταν κλείνεις γίνεται πιο γρηγορα νομίζω. Θα κανω ενα μικρο review για το τετραήμερο που ημουνα λευκάδα στο thread του Ν8 να σας πω γενικές εντυπώσεις κτλ!

Edited by Moralas

Διαβάζω κυκλοφόρησε πιο νέα έκδοση της Belle για το Ν8

http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/09/11.jpg

Κυκλοφορεί ήδη από τον CODeRUS από το site του :D :D :D

Άντε να δω πότε θα έρθει η Άννα....για Ελλάδα και για το Ε7!!! :mad:

Πάντως, ετσι για την ιστορια, μπηκα στον Φοινικα και βγαζει "error 503 service unavailamble":)