aggelos_skoubas Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 αυτη την πεμπτη την περιμενουν παντως. Γεια σας. Απο ΝΟΚΙΑ CARE Θεσσαλονικης Α. ΤΟΥΜΠΑ μου είπαν οτι θα την έχουν αυριο (6/9/11) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Γεια σας. Απο ΝΟΚΙΑ CARE Θεσσαλονικης Α. ΤΟΥΜΠΑ μου είπαν οτι θα την έχουν αυριο (6/9/11) μακάρι να ειναι ακριβές και αυριο να τελειώνουμε! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 εμενα στο ΝΟΚΙΑ care καλλιθεας μου ειπαν οτι μου την περασαν,αυριο θα το παρω το κινητο.ο κωδικος της ξεκιναει απο 15 μου ειπε(δε θυμαμαι τα υπολοιπα ψηφια) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 εμενα στο ΝΟΚΙΑ care καλλιθεας μου ειπαν οτι μου την περασαν,αυριο θα το παρω το κινητο.ο κωδικος της ξεκιναει απο 15 μου ειπε(δε θυμαμαι τα υπολοιπα ψηφια) ενημερωτικα παντως, στην Καλλιθεα (εκει μενω) δεν υπαρχει Nokia care, δηλαδη επισημο Νοκια καταστημα. ειναι ενα εκει στην Δαβακη αλλα δεν ειναι Nokia care. με δικες τους πολιτικες καμια σχεση με την επισημη αλυσιδα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 νεα σμυρνη δεν εχουν καποια ενημερωση παντως... αλλα οπως ειπε και ο φιλος thePRODIGY, της καλλιθεας ειναι alpha copy, καλο θα ηταν να μην τους εμπιστευεσαι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 νεα σμυρνη δεν εχουν καποια ενημερωση παντως... αλλα οπως ειπε και ο φιλος thePRODIGY, της καλλιθεας ειναι alpha copy, καλο θα ηταν να μην τους εμπιστευεσαι... ναι ειναι απομειναρι της alpha copy και ειναι χαααλια το καταστημα φιλε. ο,τι να ναι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 εγω ρωτησα στο νοκια του π.φαληρου. αυτοι μου ειπαν για την πεμπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 εγω ρωτησα στο νοκια του π.φαληρου. αυτοι μου ειπαν για την πεμπτη. αν "παιζει" αυτο που λένε οτι τα uploads στην ΝΟΚΙΑ γίνονται πέμπτη, τοτε γι αυτο λένε για αυτη την μέρα, αντε να δουμε Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 αν "παιζει" αυτο που λένε οτι τα uploads στην ΝΟΚΙΑ γίνονται πέμπτη, τοτε γι αυτο λένε για αυτη την μέρα, αντε να δουμε την προηγούμενη εβδομάδα τα uploads έγιναν Τετάρτη βασικά όποτε κρίνουν αυτοί τα κάνουν. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Άντε να το βγάλουν γιατί εδώ μέσα μερικοί θα γεννήσουν... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Άντε να το βγάλουν γιατί εδώ μέσα μερικοί θα γεννήσουν... :lol: εγώ γέννησα κιόλας:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 εγώ γέννησα κιόλας:lol: Καλημερα.Οσοι εχουμε βαλει του Lagoskon(απαιχτος),πιστευω οτι μας καλυπτει σε ολα!Οποτε προσωπικα τωρα ουτε ζεστη,ουτε κρυο!!Παμε για την Belle.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 αντε να ερθει ημαρτον πια με τα ποδια την φερνουν?????????????κ θα παρακαλεσω τον Lagoskon στο αρχικο του post που λεει το πολυ σε ενα μηνα θα ειναι εδω να το αλλαξει κ να γραψει το πολυ σε 7 μηνες......:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Καλημερα.Οσοι εχουμε βαλει του Lagoskon(απαιχτος),πιστευω οτι μας καλυπτει σε ολα!Οποτε προσωπικα τωρα ουτε ζεστη,ουτε κρυο!!Παμε για την Belle.:) ετσι ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Καλημερα.Οσοι εχουμε βαλει του Lagoskon(απαιχτος),πιστευω οτι μας καλυπτει σε ολα!Οποτε προσωπικα τωρα ουτε ζεστη,ουτε κρυο!!Παμε για την Belle.:) φίλε μου όντως είναι άπαιχτη άλλα όταν κάποιος θέλει το τηλέφωνο του σε μαμά κατάσταση δλδ με όλους του ήχους,φώτο,βίντεο,ρυθμίσεις και κυρίως χωρίς διάφορα mods τότε είναι αναγκασμένος να βάλει την επίσημη όταν βγει. Εγώ πχ είχα περάσει την συγκεκεριμένη rom όπως και της belle άλλα στην τελική αποφάσισα να επαναφέρω το τηλέφωνο σε κατάσταση εργοστασίου και πιστεύω λίγο πολύ στο τέλος αυτό θα κάνουν σχεδόν όλοι διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τις τροποποιημένες beta εκδόσεις όπως ας πούμε με την belle ενώ το κινητό πήγαινε σφαίρα ορισμένες φορές που ήθελα να κάνω κάτι στα γρήγορα κολλούσε ή έκανε επανεκκίνηση, καλή βέβαια η δοκιμή άλλα ίσως αργότερα να ξαναπεραστεί που θα είναι πιο σταθερή. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 φίλε μου όντως είναι άπαιχτη άλλα όταν κάποιος θέλει το τηλέφωνο του σε μαμά κατάσταση δλδ με όλους του ήχους,φώτο,βίντεο,ρυθμίσεις και κυρίως χωρίς διάφορα mods τότε είναι αναγκασμένος να βάλει την επίσημη όταν βγει. Εγώ πχ είχα περάσει την συγκεκεριμένη rom όπως και της belle άλλα στην τελική αποφάσισα να επαναφέρω το τηλέφωνο σε κατάσταση εργοστασίου και πιστεύω λίγο πολύ στο τέλος αυτό θα κάνουν σχεδόν όλοι διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τις τροποποιημένες beta εκδόσεις όπως ας πούμε με την belle ενώ το κινητό πήγαινε σφαίρα ορισμένες φορές που ήθελα να κάνω κάτι στα γρήγορα κολλούσε ή έκανε επανεκκίνηση, καλή βέβαια η δοκιμή άλλα ίσως αργότερα να ξαναπεραστεί που θα είναι πιο σταθερή. ε εννοειται.. αφου οσοι εχουμε τρελα για ολα αυτα γινομαστε απο μονοι μας beta testers :p .. Και οντως, συνηθως το γυριζουμε στην μαμα. Αν και να σου πω, οταν βγει η ελληνικη αννα, μια custom τυπου απλα αφαιρεση ηχων/θεματων/και κανενα οβι music/ovi contacts δεν με χαλαει, δεν πειραζουμε και τπτ δηλαδη για να buggarei , απλα αφαιρουμε 5-6mb απο την ραμ.. (οσα χρειαζονται πανω κατω για να φορεσω το spb :p ) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 ε εννοειται.. αφου οσοι εχουμε τρελα για ολα αυτα γινομαστε απο μονοι μας beta testers :p .. Και οντως, συνηθως το γυριζουμε στην μαμα. Αν και να σου πω, οταν βγει η ελληνικη αννα, μια custom τυπου απλα αφαιρεση ηχων/θεματων/και κανενα οβι music/ovi contacts δεν με χαλαει, δεν πειραζουμε και τπτ δηλαδη για να buggarei , απλα αφαιρουμε 5-6mb απο την ραμ.. (οσα χρειαζονται πανω κατω για να φορεσω το spb :p ) Ναι βρε παιδια.Του Lagoskon η anna ειναι ελαφρυτερη!Εχει βγαλει ο ανθρωπος καποια πραγματα που δεν χρειαζονται οπωσδηποτε.Εαν παραφορτοθει η συσκευη επομενο δεν ειναι να γονατισει;:rolleyes: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 φίλε μου όντως είναι άπαιχτη άλλα όταν κάποιος θέλει το τηλέφωνο του σε μαμά κατάσταση δλδ με όλους του ήχους,φώτο,βίντεο,ρυθμίσεις και κυρίως χωρίς διάφορα mods τότε είναι αναγκασμένος να βάλει την επίσημη όταν βγει. Με τη δικιά μου όμως οποιος την έχει μπορεί να κάνει εγκατάσταση όποιο πρόγραμμα θέλει χωρις να έχει DevCerts.!! Οταν βγει η επίσημη θα ανεβάσω στο ίδιο σαιτ μια Αδυνατισμένη Επίσημη με μόνη προσθήκη τη δυνατότητα αυτή χωρίς καμια αλλη προσθαφαίρεση. Οπότε καλυπτονται όλα τα γούστα . ;) Για κάποιους που ρωτούν για λινκ , ας τσεκάρουν λίγο τις υπογραφές των μελών:D Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Στο group της Nokia στο facebook λέει ότι μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσει επίσημα η Αννούλα του φθινόπωρου που παραλίγο να γίνει του χιονιά...:lol: Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Με τη δικιά μου όμως οποιος την έχει μπορεί να κάνει εγκατάσταση όποιο πρόγραμμα θέλει χωρις να έχει DevCerts.!! Οταν βγει η επίσημη θα ανεβάσω στο ίδιο σαιτ μια Αδυνατισμένη Επίσημη με μόνη προσθήκη τη δυνατότητα αυτή χωρίς καμια αλλη προσθαφαίρεση. Οπότε καλυπτονται όλα τα γούστα . ;) Για κάποιους που ρωτούν για λινκ , ας τσεκάρουν λίγο τις υπογραφές των μελών:D Αν θες τη γνώμη μου, βγάλε και το ενοχλητικό με την προώθηση κλήσεων όταν πας να κάνεις και μια κλήση.... και.. ---> :up: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Αν θες τη γνώμη μου, βγάλε και το ενοχλητικό με την προώθηση κλήσεων όταν πας να κάνεις και μια κλήση.... και.. ---> :up: Οκ. Αυτό και το Radio RDS να λέει "Nokia N8" Τα υπόλοιπα θα είναι μαμά..:lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Αν θες τη γνώμη μου, βγάλε και το ενοχλητικό με την προώθηση κλήσεων όταν πας να κάνεις και μια κλήση.... και.. ---> :up: πω ρε φιλε τι ειπες!!! μεγαλη κουβεντα!!!!! αν και αν υπαρχει κινδυνος για προβλημα με κλησεις ας μην το πειραξει.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) πω ρε φιλε τι ειπες!!! μεγαλη κουβεντα!!!!! αν και αν υπαρχει κινδυνος για προβλημα με κλησεις ας μην το πειραξει.. Καμία σχεση, 10 μέρες τωρα με τη lago-αννα οι κλήσεις ειναι άψογες και μάλιστα όταν κλείνεις γίνεται πιο γρηγορα νομίζω. Θα κανω ενα μικρο review για το τετραήμερο που ημουνα λευκάδα στο thread του Ν8 να σας πω γενικές εντυπώσεις κτλ! Edited September 7, 2011 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Διαβάζω κυκλοφόρησε πιο νέα έκδοση της Belle για το Ν8 http://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2011/09/11.jpg Κυκλοφορεί ήδη από τον CODeRUS από το site του :D :D :D Άντε να δω πότε θα έρθει η Άννα....για Ελλάδα και για το Ε7!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Πάντως, ετσι για την ιστορια, μπηκα στον Φοινικα και βγαζει "error 503 service unavailamble":) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts