Akis87 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα καλησπέρα δεν ξέρω αν η συζήτηση ειναι ακομα ανοιχτή , αλλά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν πάρω το I phone x απο την Αμερική θα ειμαι συμβατό με της ελληνικές κάρτες αν μπορεί κάποιος να μου πει τι να ρωτήσω τον υπάλληλο εκεί ... αν και πιστεύω για να πουλήσει ένα κινητό οτι μπορεί να μου πει οτι ειναι συμβατό ...! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelo Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Καλησπέρα καλησπέρα δεν ξέρω αν η συζήτηση ειναι ακομα ανοιχτή , αλλά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν πάρω το I phone x απο την Αμερική θα ειμαι συμβατό με της ελληνικές κάρτες αν μπορεί κάποιος να μου πει τι να ρωτήσω τον υπάλληλο εκεί ... αν και πιστεύω για να πουλήσει ένα κινητό οτι μπορεί να μου πει οτι ειναι συμβατό ...! Ευχαριστω Καλησπέρα σε όλους, επαναφέρω το ερώτημα διότι ενδιαφέρομαι κι εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Υπαρχουν μερικα GPS Trackers η καποιες συσκευες για remote start του αυτοκινητου μεσω phone app στην Αμερικη που δουλευουν εκει με συνδρομη σε ετ κινητης αν καταλαβαινω σωστα. Μπορει καποιος να μου εξηγησει αν αυτες θα μπορουσαν να δουλεψουν και εδω η εστω μερικες..? απο τι εξαρταται αυτο? πχ αν δουλευουν στην ιδια μπαντα (GSM) θα μπορει να δουλεψει εδω..? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts